καλησπέρα σε όλα τα μέλη του γκρουπ.
Αρχικά να σας πω πως είναι το πρώτο post που κάνω και ο λόγος είναι ότι θα ήθελα τη βοήθεια σας και τις γνώμες σας.
έχω μηδενική εμπειρία στο θέμα αγοραίου έρωτα, call girls, massage κλπ. διαβάζοντας εδώ όλες τις ωραίες, αστείες, ευχάριστες και δυσάρεστες (μερικές φορές) εμπειρίες σας, αποφάσισα, αν και έχω άγχος και μόνο στη σκέψη, να δοκιμάσω ένα μασάζ.
και κάπου εδώ ξεκινούν οι ερωτήσεις μου. .
πρώτον, δεν έχω δικό μου χώρο και το μασάζ θα γίνει σε ξενοδοχείο και συγκεκριμένα έχω βρει τo crystal blue στο Χαϊδάρι. το έχω φανταστεί σε μια ωραία σουίτα με τζακούζι κλπ, πολύ χαλαρωτικά με ωραία ατμόσφαιρα. θα ήθελα τη γνώμη σας για αυτό.. θετικά και αρνητικά.
δεύτερη ερώτηση. προσπάθησα να επικοινωνήσω με κάποια γραφεία από το φεισμπουκ, μου απάντησαν μόνο από το lux όπου τους έδωσα viber και μου έστειλαν φωτογραφίες από 6 κοπέλες.Ινεσα, Πατρίτσια,Λάουρα , Βαλερία, Χριστίνα και Αγγελική.
αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κλείσω ένα 2ωρο χαλαρου μασάζ, με μια ευχάριστη κοπέλα, χωρίς να κοιτάει το ρολόι της και να μου βγάλει τιμοκατάλογο στα 2 λεπτά. το σεξ δεν είναι απαραίτητο για μένα αλλά θα ήθελα ένα παιχνίδι να γίνει και ας μη φτάσει μέχρι σεξ.
θα ήθελα λοιπόν την άποψη σας για το συγκεκριμένο γραφείο αλλά και για τις κοπέλες, αν κάποιος από εσάς έχει εμπειρία με μια από αυτές.
σας ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για το μάκρος του μηνύματος..