Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
1.013
Πόντοι
96
Εχω παρει Χριστινα και προχωρησε μεχρι καλαμακι αλλα ειχε πολυ μακρυ χερι οταν ημουν στρο μπανιο και το καταλαβα αφοτου εφυγε.
Θεωριτικα πρεπει να προχωρανε και οι αλλες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πολυ δυνατο αλλα ζηταει για φουλ 200.
μιας και ειχε μακρυ χερι....κερασε τη την αλλη φορα anal fisting για να δει πως ειναι...

Peykorytinis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2020
Like
46
Πόντοι
0
Έτσι είναι Gravity...Μετράει το αποτέλεσμα της κάθε συνάντησης και όχι από που καταγεται,τι σώμα έχει,πως μιλάει ,πως χαμογελάει ή αν δούλευε κάπου αλλού και πως η κάθε θεραπεύτρια
Τι λέτε ρε μάγκες ...το μασάζ έχει να κάνει και με την φαντασία και την επιβεβαίωση του αρσενικού ..όταν γνωρίζεις ότι η άλλη γάμιεται με κάθε λογής άνδρα για 10 και 20 ευρώ πως μπορείς να πεις ότι κατάφερες κάτι? Και μάλιστα εσείς που εν γνώση σας γνωρίζεται ότι σας το παίζουν φυσικοθεραπεύτριες τις κακομαθαίνετε κιόλας και τις χαλάτε για όλους ...είστε σαν τους αγαπουληδες των μπουρδελων που τους πηγαίνουν δώρα οκ έχετε λεφτά Μαγκιά σας αλλά δεν έχετε αυτοσεβασμό και χαλάτε την πιατσα

Grouker

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
698
Πόντοι
81
μιας και ειχε μακρυ χερι....κερασε τη την αλλη φορα anal fisting για να δει πως ειναι...
Απλα ντηλιτ φιλε μου , ενημερωση και εδω τους συναγωνιστες για να ξερουν και ειναι αρκετο.

qwaszx123

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2012
Like
14
Πόντοι
0
καλησπέρα σε όλα τα μέλη του γκρουπ.
Αρχικά να σας πω πως είναι το πρώτο post που κάνω και ο λόγος είναι ότι θα ήθελα τη βοήθεια σας και τις γνώμες σας.
έχω μηδενική εμπειρία στο θέμα αγοραίου έρωτα, call girls, massage κλπ. διαβάζοντας εδώ όλες τις ωραίες, αστείες, ευχάριστες και δυσάρεστες (μερικές φορές) εμπειρίες σας, αποφάσισα, αν και έχω άγχος και μόνο στη σκέψη, να δοκιμάσω ένα μασάζ.
και κάπου εδώ ξεκινούν οι ερωτήσεις μου. .
πρώτον, δεν έχω δικό μου χώρο και το μασάζ θα γίνει σε ξενοδοχείο και συγκεκριμένα έχω βρει τo crystal blue στο Χαϊδάρι. το έχω φανταστεί σε μια ωραία σουίτα με τζακούζι κλπ, πολύ χαλαρωτικά με ωραία ατμόσφαιρα. θα ήθελα τη γνώμη σας για αυτό.. θετικά και αρνητικά.
δεύτερη ερώτηση. προσπάθησα να επικοινωνήσω με κάποια γραφεία από το φεισμπουκ, μου απάντησαν μόνο από το lux όπου τους έδωσα viber και μου έστειλαν φωτογραφίες από 6 κοπέλες.Ινεσα, Πατρίτσια,Λάουρα , Βαλερία, Χριστίνα και Αγγελική.
αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κλείσω ένα 2ωρο χαλαρου μασάζ, με μια ευχάριστη κοπέλα, χωρίς να κοιτάει το ρολόι της και να μου βγάλει τιμοκατάλογο στα 2 λεπτά. το σεξ δεν είναι απαραίτητο για μένα αλλά θα ήθελα ένα παιχνίδι να γίνει και ας μη φτάσει μέχρι σεξ.
θα ήθελα λοιπόν την άποψη σας για το συγκεκριμένο γραφείο αλλά και για τις κοπέλες, αν κάποιος από εσάς έχει εμπειρία με μια από αυτές.
σας ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για το μάκρος του μηνύματος..

Εγγρ.
2 Απρ 2018
Like
458
Πόντοι
21
Καλησπέρα μάγκες μου. Ακολουθει ενημέρωση. Καρολινα όσμωση ξανθο με τούμπανο στήθος πιασίματα 100φουλ. Αγγελική βελβετ ψηλή μελαχρινή 50συν20 φραπέ. Ομοίως τζοαννα και κελλυ που μολις ηρθαν . Καρολίνα μαυρουλα exotic massage 80Full.

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.474
Πόντοι
26.236
Αρχικά να σας πω πως είναι το πρώτο post που κάνω και ο λόγος είναι ότι θα ήθελα τη βοήθεια σας και τις γνώμες σας.
έχω μηδενική εμπειρία στο θέμα αγοραίου έρωτα, call girls, massage κλπ. διαβάζοντας εδώ όλες τις ωραίες, αστείες, ευχάριστες και δυσάρεστες (μερικές φορές) εμπειρίες σας, αποφάσισα, αν και έχω άγχος και μόνο στη σκέψη, να δοκιμάσω ένα μασάζ.
πρώτον, δεν έχω δικό μου χώρο και το μασάζ θα γίνει σε ξενοδοχείο και συγκεκριμένα έχω βρει τo crystal blue στο Χαϊδάρι. το έχω φανταστεί σε μια ωραία σουίτα με τζακούζι κλπ, πολύ χαλαρωτικά με ωραία ατμόσφαιρα. θα ήθελα τη γνώμη σας για αυτό.. θετικά και αρνητικά.
δεύτερη ερώτηση. προσπάθησα να επικοινωνήσω με κάποια γραφεία από το φεισμπουκ, μου απάντησαν μόνο από το lux όπου τους έδωσα viber και μου έστειλαν φωτογραφίες από 6 κοπέλες.Ινεσα, Πατρίτσια,Λάουρα , Βαλερία, Χριστίνα και Αγγελική.
αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κλείσω ένα 2ωρο χαλαρου μασάζ, με μια ευχάριστη κοπέλα, χωρίς να κοιτάει το ρολόι της και να μου βγάλει τιμοκατάλογο στα 2 λεπτά. το σεξ δεν είναι απαραίτητο για μένα αλλά θα ήθελα ένα παιχνίδι να γίνει και ας μη φτάσει μέχρι σεξ.
θα ήθελα λοιπόν την άποψη σας για το συγκεκριμένο γραφείο αλλά και για τις κοπέλες, αν κάποιος από εσάς έχει εμπειρία με μια από αυτές.
Φίλε άσε τα τζακουζια κ τα ρομάντζα γιατί είναι βιομηχανία σε περιτύλιγμα που γράφει <<επαγγελματικό μασαζ από θεραπεύτριες >> κράτησε κ κανα 20ευρω για ταξί !!! Φιλικά στο λεω !!! Εδώ δεν έχει συναίσθημα κ μην ακούς κάποιους που λένε να περνάμε καλά κ να μοιραζόμαστε εμπειριες κ μπλα μπλα ...
Όλα εδώ πληρώνονται με τιμοκατάλογο φουλ !!!

qwaszx123

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2012
Like
14
Πόντοι
0
Φίλε άσε τα τζακουζια κ τα ρομάντζα γιατί είναι βιομηχανία σε περιτύλιγμα που γράφει <<επαγγελματικό μασαζ από θεραπεύτριες >> κράτησε κ κανα 20ευρω για ταξί !!! Φιλικά στο λεω !!! Εδώ δεν έχει συναίσθημα κ μην ακούς κάποιους που λένε να περνάμε καλά κ να μοιραζόμαστε εμπειριες κ μπλα μπλα ...
Όλα εδώ πληρώνονται με τιμοκατάλογο φουλ !!!
δηλαδή. .? εννοείς ότι αυτό το πιο soft και ρομαντικό που προβλέπω, δεν πρόκειται να είναι έτσι στη πραγματικότητα?

Masazakiasss

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες μου. Ακολουθει ενημέρωση. Καρολινα όσμωση ξανθο με τούμπανο στήθος πιασίματα 100φουλ. Αγγελική βελβετ ψηλή μελαχρινή 50συν20 φραπέ. Ομοίως τζοαννα και κελλυ που μολις ηρθαν . Καρολίνα μαυρουλα exotic massage 80Full.
Καλημέρα φίλε μου ! Αξίζει δηλαδή η περίπτωση της Καρολίνας ; Το ρωτάω διότι εγώ ειμαι μιλφακιας !

Grouker

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
698
Πόντοι
81
Οταν λες ομοιως Τζοαννα και Κελλυ εννοεις για την εμφανιση ή οτι φραπεδιασε η Τζοα γιατι εμενα μου το αρνηθηκε κατηγορηματικα...

Grouker

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
698
Πόντοι
81
Αν ψαχνεις πολυ χαλαρωση , μασαζ ,τζακουζι ,2ωρα και δεν ψαχνεις απαραιτητα για σεξ , νομιζω οτι το γραφειο της Τεας θα ειναι οτι πρεπει αλλα ειναι και καπως τσιμπημενες οι τιμες της.
Περαν της Τεας 2 αλλες που εχω δοκιμασει απο εκει ειναι αρκετα πιο ευσωμες απο τις φωτο που μου ειχε στειλει , οποτε προσοχη αν σου αρεσουν οι αδυνατες-νορμαλ.
Αλλα χτυπα πρωτα ενα cg για εμενα αφου δεν εχεις αλλη εμπειρια στον αγοραιο ερωτα , διαβασε εδω κριτικες και αποψεις και μετα κατεληξε στο τι θες να δοκιμασεις.

qwaszx123

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2012
Like
14
Πόντοι
0
Αν ψαχνεις πολυ χαλαρωση , μασαζ ,τζακουζι ,2ωρα και δεν ψαχνεις απαραιτητα για σεξ , νομιζω οτι το γραφειο της Τεας θα ειναι οτι πρεπει αλλα ειναι και καπως τσιμπημενες οι τιμες της.
Περαν της Τεας 2 αλλες που εχω δοκιμασει απο εκει ειναι αρκετα πιο ευσωμες απο τις φωτο που μου ειχε στειλει , οποτε προσοχη αν σου αρεσουν οι αδυνατες-νορμαλ.
Αλλα χτυπα πρωτα ενα cg για εμενα αφου δεν εχεις αλλη εμπειρια στον αγοραιο ερωτα , διαβασε εδω κριτικες και αποψεις και μετα κατεληξε στο τι θες να δοκιμασεις.
όταν λες το γραφείο της Τεας..? ποιο είναι αυτό?
επίσης όταν λες τσιμπημένες τιμές? μπορείς να μου δώσεις ένα παράδειγμα?

• Like
Αντιδράσεις: zeca

Billdabill

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
277
Πόντοι
20
Αν κάνεις ένα κόπο να διαβάσεις πίσω καμία 30αρια σελίδες θα σου λυθούν οι απορίες νομίζω...

Grouker

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
698
Πόντοι
81
Απλα ειναι τσιμπημενες για no sex αλλα αφου λες δεν εχεις θεμα λογικα θα περασεις καλα.

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.079
Πόντοι
736
έχει κάνεις φωτό από την Νίνα από Art να τη στείλει σε πμ γιατί από το γραφείο δεν μου απαντάνε.
επιβεβαιωνω και εγω, δεν απαντανε στο viber αν και ειναι ενεργο κανονικα, μαλλον δουλευουν μονο με γνωστους αυτο τον καιρο

qwaszx123

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2012
Like
14
Πόντοι
0
Απλα ειναι τσιμπημενες για no sex αλλα αφου λες δεν εχεις θεμα λογικα θα περασεις καλα.
μπορώ να σου στείλω ένα
αρχικά σε ευχαριστώ που ξοδεύεις προσωπικό χρόνο για να μου απαντήσεις! θα ήθελα να σου στείλω ένα προσωπικό μήνυμα να σε ρωτήσω κάτι αλλά δεν μπορώ να βρω τον τρόπο για να στέλνω προσωπικά μηνύματα! υπάρχει κάπου ή επιλογή και δε τη βλέπω εγώ! ?

Nionios

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Κριτικές
38
Like
3.712
Πόντοι
2.596
Συναγωνιστές έχει δοκιμάσει κανείς με τη νεα θεραπεύτρια του https://massagejoy.gr/ Λίλιαν;;τι παίδαρος είναι αυτός ;η τηλεφωνήτρια τη πρότεινε ανεπιφύλακτα ότι είναι στο ίδιο επίπεδο με Μαίρη...πμ οποίος ξέρει..

Grouker

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
698
Πόντοι
81
μπορώ να σου στείλω ένα

αρχικά σε ευχαριστώ που ξοδεύεις προσωπικό χρόνο για να μου απαντήσεις! θα ήθελα να σου στείλω ένα προσωπικό μήνυμα να σε ρωτήσω κάτι αλλά δεν μπορώ να βρω τον τρόπο για να στέλνω προσωπικά μηνύματα! υπάρχει κάπου ή επιλογή και δε τη βλέπω εγώ! ?
Νομιζω πρεπει να κανεις 5 ή 10 ποστ για να μπορεσεις να στειλεις πμ.
Αλλα επειδη δεν θυμαμαι και δεν ειμαι σιγουρος καλυτερα να πει καποιος αλλος με σιγουρια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom