3-4 μέρες πριν ψαχνόμουν για μασαζάκι με εξτρά. Έστειλα σε Viber για VIP, απάντησε η Χρύσα, μου εστειλε φωτό των θεραπευτριών -λέμε τώρα-, διάλεξα μερικές και τη ρώτησα ποιες είναι άνετες για κάτι παραπάνω μετά το μασάζ. Μου είπε και διάλεξα μια τύπισσα με το κωδικό όνομα Ελλη2. Είπα στη Χρύσα ότι δεν έχω πολύ χρόνο και η κοπέλα πρεπει να είναι σπίτι μου στις 3 ακριβως για 1 ωρα μασαζ.
3:20 χτυπάει το κουδούνι. Της λέω ότι άργησε, μου απαντάει "χάθηκα". ΟΚ λέω, πάμε μέσα.
"Να κάτσω λίγο," μου λέει. "Κάτσε" της λέω, "αλλά δεν έχουμε πολύ χρονο".
Της δίνω ένα μπουκάλι νερο, αρχίζει να μου λέει τα παράπονά της για τη ζωή, πως έπεσε στα μασαζ από ανάγκη, πως έχει ένα παιδί να ζήσει. "Στ'αρτίδια μου", σκέφτομαι αλλα την ανέχομαι για να μη με πιάσουν τα νευρα μου.
Μετά από αρκετά πολυτιμα λεπτά, η Ελλη 2 -Αλβανίδα κατα δήλωση της- μου λέει να γδυθω για το μασαζ. Ξαπλώνω, αρχίζει να με χαιδευει στις γάμπες συνεχίζοντας τη γκρίνια για την κωλοζωή της. Περνάνε 15' χαιδέματος στις γάμπες -στις ΓΑΜΠΕΣ ρε πουστη μου- και της λέω "αλλου δεν θα μου κανεις μασαζ;". Ανεβαίνει στα μπουτια, πάλι χαδι, ούτε υποψία μασάζ μιλάμε, άλλα 15'. "Γυρνα" μου λεει. Γυρνάω, αλλα 10' στις κνήμες - στις ΚΝΗΜΕΣ ρε πουστη μου- μαζι με γκρίνια για τον πρωην αντρα της, για τη δουλεια που ψαχνει και δε βρισκει, για το VIP που την εκμεταλλευεται. Στα 40' μου λέει "τελειώσαμε". "Δε θα μου κάνεις μασαζ εδώ;" της λέω, δείχοντας τον καυλωμένο πούτσο μου. "Απαγορευεται" μου λέει. "Τι απαγορεύεται;" τη ρωτάω. "Μου ειπε η Χρυσα ότι κανεις και κατι παραπάνω, θα σου δώσω 20 ευρώ" "Α όχι δε μπορώ, απαγορευεται" μου λεει με υφος προσβεβλημένης παρθενόπης. "Δε θελω να μπλεχτω, δε γίνεται". Με τα πολλά της δείχνω την πορτα, της δίνω τα πεταμένα 60 ευρώ και στέλνω ξεχεστηριο μηνυμα στη Χρυσα. Η οποια μου απάντησε με ένα αδιάφορο "Εντάξει".
Αυτά. Και δυο αυγά Τουρκίας.