Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)

danny74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2017
Κριτικές
1
Like
39
Πόντοι
0
Καλησπέρα.Εγώ επιχείρησα μέσω viber να κλείσω ραντεβού με την Ζωή αλλά μου είπαν πως δεν υπάρχει υπηρεσία Ταντρα μασαζ με τη Ζωή!ισως ήθελαν να το αποφύγουν!Ξερει κανείς αν υπάρχει άλλος τρόπος να την βρούμε την συγκεκριμένη?

FARAW

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαρ 2018
Κριτικές
2
Like
6.358
Πόντοι
1.336
Το έχω το τηλέφωνο της (μου το είχε δώσει όταν δούλευε στο μασατζιδικο στην Καλλιθέα ).

blackpit23

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
194
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές,

Μία ερώτηση για να αποφύγουμε χάσιμο χρημάτων. Μαίρη από Joy; Έχει κάποιος άποψη;

artemwng

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2018
Like
340
Πόντοι
20
Καλησπέρα συναγωνιστές,

Μία ερώτηση για να αποφύγουμε χάσιμο χρημάτων. Μαίρη από Joy; Έχει κάποιος άποψη;

Με την συγκεκριμένη, μόνο για χάσιμο δεν πας.

ΙΣΩΣ ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί.

memphis75

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
141
Πόντοι
1
τι παιζει με το πουρο εδώ? εστειλα αιτημα και με τρελανε στις φωτος και στα φωνητικα μηνυματα.εντωμεταξυ καυλα φωνη!

kaavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
27
Like
1.696
Πόντοι
2.411
Παρασκευη συναντηση με Annya 21 στο Prive. Ειπε οτι ειναι μιση απο Βλαδιβοστοκ και μιση απο Κρητη .Oι φωτο που εχει στο Tinder καμμια σχεση με τη πραγματικοτητα.Μονο τα τατουαζ ειναι ιδια ,στα οποια εχει προσθεσει και αλλα. Αργησε μιση ωρα με ψευτικη δικαιολογια .Με το που μπηκε μου ζητησε το δωρακι της .Της δινω 100 και κατσουφιασε οποτε εδωσα 150.Χοντρη για τα δεδομενα μου ,δεν εβγαλε τα χοντρα παπουτσια της και το μουνι της μυριζε ασχημα.Στον αγωνα ουτε τα βασικα ,ολο μη και μη .Κλαιω τα λεφτα μου ! Μακριαααα!!!!:vomit::vomit::vomit:

Συνημμένα

• IMG_E6950[1].pdf
    35,5 KB · Εμφανίσεις: 57

Blackprince.

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2018
Like
16
Πόντοι
0
Για τα κορίτσια του prive,τι ξέρουμε ρε παιδιά; Εκτός από Κατερίνα που είναι γνωστή...για τα υπόλοιπα ξέρουμε κάτι...όποιος ξέρει ας μου στείλει μύνημα....αλλά καλό θα είναι να ξέρουμε όλοι...

kaavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
27
Like
1.696
Πόντοι
2.411
Εχθες συναντηση με Λαουρα απο Osmose στο Prive .Στο δωματιο ξεχασμενη χρησιμοποιημενη πετσετα ,ενα προφυλακτικο μονο και το air condition δεν αλλαζε mode (τις προηγουμενες φορες κανενα παραπονο).Το πιπινι ηρθε πιο μπροστα απο το ραντεβου οποτε μιλησαμε για λιγο.Αρωματισμενο,περιποιημενο με ενα κοκκινο εφαρμοστο μπλουζακι οπου διαγραφοταν τα ωραια στητα βυζακια της (διαρακια) και μπλου τζιν.ανοιχτο χρωμα ματιων που με φτιαχνει. Ηθελα να ορμηξω να το φαω αλλα κρατιομουν.Ημουν με μπουρνουζι οποτε οταν με ρωτησε τι θελω να κανουμε πεταω το μπουρνουζι και της λεω τα παντα .Της ειπα οτι ξερω τιμη ,της δινω τα 150 και στελνει μνμ στο γραφειο ολα οκ.Φοραγε κοκκινα εσωρουχα με δαντελα.Τα πεταει ολα και ερχεται .Εχει λιγα κιλα παραπανω απο τα γουστα μου ,αλλα δε με χαλασε .Το βαζω κατω του κανω περιποιηση οπου εβγαλε και καποιες κραυγες .κανει πιπα χωρις και περνα προφυλακτικο. Δεν εδινε γαλλικα φιλια (με χαλασε λιγο) αλλα σον αγωνα ηταν καλη με διαφορες στασεις και με αναστεναγμους .Πεταω το προφυλακτικο και τα ριχνω στα βυζακια της .Ακριβη αλλα τιμια συνεδριαση.Να ενημερωσω οτι μαλλον τη Τεταρτη σταματαει απο το γραφειο ,οποτε βιαστειτε !!!

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.166
Πόντοι
456
@ kaavlas είσαι μες την κάβλα και δεν βλέπεις μπροστά σου μου φαίνεται :cheesy:

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280
τι παιζει με το πουρο εδώ? εστειλα αιτημα και με τρελανε στις φωτος και στα φωνητικα μηνυματα.εντωμεταξυ καυλα φωνη!
Είναι σε αναστολή τα γηροκομεία;;;:confused:

Είπαμε να δοκιμάζουμε όχι και έτσι...
ο γνωστος δρακουμελ

• Like
Αντιδράσεις: Jonh89

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Εχθες συναντηση με Λαουρα απο Osmose στο Prive .Στο δωματιο ξεχασμενη χρησιμοποιημενη πετσετα ,ενα προφυλακτικο μονο και το air condition δεν αλλαζε mode (τις προηγουμενες φορες κανενα παραπονο).Το πιπινι ηρθε πιο μπροστα απο το ραντεβου οποτε μιλησαμε για λιγο.Αρωματισμενο,περιποιημενο με ενα κοκκινο εφαρμοστο μπλουζακι οπου διαγραφοταν τα ωραια στητα βυζακια της (διαρακια) και μπλου τζιν.ανοιχτο χρωμα ματιων που με φτιαχνει. Ηθελα να ορμηξω να το φαω αλλα κρατιομουν.Ημουν με μπουρνουζι οποτε οταν με ρωτησε τι θελω να κανουμε πεταω το μπουρνουζι και της λεω τα παντα .Της ειπα οτι ξερω τιμη ,της δινω τα 150 και στελνει μνμ στο γραφειο ολα οκ.Φοραγε κοκκινα εσωρουχα με δαντελα.Τα πεταει ολα και ερχεται .Εχει λιγα κιλα παραπανω απο τα γουστα μου ,αλλα δε με χαλασε .Το βαζω κατω του κανω περιποιηση οπου εβγαλε και καποιες κραυγες .κανει πιπα χωρις και περνα προφυλακτικο. Δεν εδινε γαλλικα φιλια (με χαλασε λιγο) αλλα σον αγωνα ηταν καλη με διαφορες στασεις και με αναστεναγμους .Πεταω το προφυλακτικο και τα ριχνω στα βυζακια της .Ακριβη αλλα τιμια συνεδριαση.Να ενημερωσω οτι μαλλον τη Τεταρτη σταματαει απο το γραφειο ,οποτε βιαστειτε !!!
ρε φιλε τι 150 ? τι λες εγω 3 φορες εχω παρει απο osmose και 100 μου πηραν αντε 120 . τι αλλαξαν η τιμες πες τε μου δεν ειναι ποια στα 100-120 θα τρελαθουμε τελειως?

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.880
Πόντοι
456

Οκ φιλε απλα το συγκεκριμενο νημα ειναι για το μασαζ κατ΄οικον και τιποτα στην περιγραφη σου δεν εχει σχεση με μασαζ.
Αμερικαν μπαρ το καναμε το μπου :(

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
ρε φιλε τι 150 ? τι λες εγω 3 φορες εχω παρει απο osmose και 100 μου πηραν αντε 120 . τι αλλαξαν η τιμες πες τε μου δεν ειναι ποια στα 100-120 θα τρελαθουμε τελειως?

ενταξει μωρε η κοπελα ειπε στο γραφειο οτι πηρε 120 και κρατησε τα 30 εξτραδακι ... μια χαρα ... ο επομενος μπορει να δωσει και 200 ....

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
Παρασκευη συναντηση με Annya 21 στο Prive. Ειπε οτι ειναι μιση απο Βλαδιβοστοκ και μιση απο Κρητη .Oι φωτο που εχει στο Tinder καμμια σχεση με τη πραγματικοτητα.Μονο τα τατουαζ ειναι ιδια ,στα οποια εχει προσθεσει και αλλα. Αργησε μιση ωρα με ψευτικη δικαιολογια .Με το που μπηκε μου ζητησε το δωρακι της .Της δινω 100 και κατσουφιασε οποτε εδωσα 150.Χοντρη για τα δεδομενα μου ,δεν εβγαλε τα χοντρα παπουτσια της και το μουνι της μυριζε ασχημα.Στον αγωνα ουτε τα βασικα ,ολο μη και μη .Κλαιω τα λεφτα μου ! Μακριαααα!!!!:vomit::vomit::vomit:

ενταξει μας τρολλαρει ο τυπος .. αυτος και μεταξι να παει 150 θα δωσει γιατι θα τον στραβοκοιταξει η τσατσα ,,, :jerking2: .. οτι να ναι

p133

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
254
Πόντοι
20
Εγγρ.
2 Φεβ 2021
Κριτικές
1
Like
557
Πόντοι
21
Σας καλωσορίζουμε στην online εξυπηρέτηση του Massage Bar !

Η χαλάρωση και η ηρεμία στο χώρο της επιλογής σας από τις έμπειρες θεραπεύτριες του Massage Bar, είναι ένα μήνυμα μακρυά.

Σήμερα διαθέσιμες θεραπεύτριες είναι το Χρυσάκι gold, η Ρωξάνη, η Αφροδίτη και η Κωνσταντίνα.

Εξυπηρετούμε έως τις 19.00 (τελευταίο ραντεβού)

Ευχαριστούμε για την προτίμηση.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom