Arnigioulmpasi
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2020
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Αφροδιτη απο joy ειναι στα ναι; Εγω εχω παρει δαναη απο deluxe.sta ναι , ρενατα απο οσμος στα ναι δυνατο πολυ αυταα!!
χρυσαυγη δυναμη
χρυσαυγη δυναμη
που από Χρυσαυγή έγινε Ορόρα ....:
Καλησπέρα.Εγώ επιχείρησα μέσω viber να κλείσω ραντεβού με την Ζωή αλλά μου είπαν πως δεν υπάρχει υπηρεσία Ταντρα μασαζ με τη Ζωή!ισως ήθελαν να το αποφύγουν!Ξερει κανείς αν υπάρχει άλλος τρόπος να την βρούμε την συγκεκριμένη?
Αν θες πες μου το γιατι; Εδω ή πρινε. Σε ευχαριστώτι παιζει με το πουρο εδώ? εστειλα αιτημα και με τρελανε στις φωτος και στα φωνητικα μηνυματα.εντωμεταξυ καυλα φωνη!
Φίλε μακριά όσο μπορείς!!
χρυσαυγη δυναμη
που από Χρυσαυγή έγινε Ορόρα ....:
Τι εννοεις αλλαξε ονομα?
Πω πω ρε φιλε τι μου θυμισες ,φαρσες που καναμε παλια απο το τηλεφωνο.Μια κλασικη ηταν να παιρνουμε τηλεφωνο τυχαια νουμερα και να ζηταμε την Αγνη ,μεχρι που καποιος ατυχος απαντουσε "δεν υπαρχει καμια Αγνη εδω" και μετα ακολουθουσε η ατακα.Καλησπέρα.Εγώ επιχείρησα μέσω viber να κλείσω ραντεβού με την Ζωή αλλά μου είπαν πως δεν υπάρχει υπηρεσία Ταντρα μασαζ με τη Ζωή!ισως ήθελαν να το αποφύγουν!Ξερει κανείς αν υπάρχει άλλος τρόπος να την βρούμε την συγκεκριμένη?
Ζήτα απλώς την Ζωή. Αν σου την στείλουν το κανονίζεις με την ίδια, αλλά άμα σου πουν ότι δεν υπάρχει καμία Ζωή, τότε ο συναγωνιστής που έγραψε για την Ζωή μας λέει ψέματα!!!
Μιλανα deluxe έχεις πάρει;Ξεκίνημα εβδομάδας με Αγγελικη από Yourmassage.gr ομορφούλα χαμογελαστή νεανιδα με εξειδίκευση στο χαλαρωτικό μασαζ...άνετη και γεμάτη ναζί!!ναι από μενα!!!
Μεσοβδόμαδα και είμαι ακόμα στο ψάξιμο από που να πάρω...οποίος έχει καμία πληροφορία και πρόταση pm...
Σας ευχαριστώ..
Καλησπέρα !!
Με Γωγώ από Velvet έχει δοκιμάσει κανείς; Τελικά η Χριστιάννα που έχουν εκεί δεν είναι η παλιά Χριστιάννα του Deluxe
Ευχαριστώ...
εχω φάει φολα από velvet και τη συγκεκριμένη και είναι στα δεν και από μενα..και από μασαζ τίποτα ιδιαίτερο...το αστείο είναι ότι στο Viber άφησε η τηλεφωνήτρια να εννοηθεί ότι κάνει χώρις πετσέτα κτλ...και έφαγα τη φολα του αιώνα...απαραδεκτο!!!χ από μενα..Καλησπέρα !!
Με Γωγώ από Velvet έχει δοκιμάσει κανείς; Τελικά η Χριστιάννα που έχουν εκεί δεν είναι η παλιά Χριστιάννα του Deluxe
Ευχαριστώ...
Πήρα Γωγώ πριν από λίγες μέρες. Tίμιο μασάζ απο παρθενοπιπίτσα (με πετσέτα κλπ.) που μπορώ να το βρω με 20-25 Euros. Για μένα ένα μεγάλο ΔΕΝ
Καλησπέρα !!
Ευχαριστώ...
Πήρα Γωγώ πριν από λίγες μέρες. Tίμιο μασάζ απο παρθενοπιπίτσα (με πετσέτα κλπ.) που μπορώ να το βρω με 20-25 Euros. Για μένα ένα μεγάλο ΔΕΝ
εχω φάει φολα από velvet και τη συγκεκριμένη και είναι στα δεν και από μενα..και από μασαζ τίποτα ιδιαίτερο...το αστείο είναι ότι στο Viber άφησε η τηλεφωνήτρια να εννοηθεί ότι κάνει χώρις πετσέτα κτλ...και έφαγα τη φολα του αιώνα...απαραδεκτο!!!χ από μενα..Καλησπέρα !!
Ευχαριστώ...