Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.037
Πόντοι
1.436
ξερεις κατι επιστατη των μπουρδελων? η γλωσσα σου εχει μεγαλωσει επικινδυνα και καποιος πρεπει να στην κοψει.βουλωσε το λοιπον και τελος.αλλα θα σε περιλαβουν οι πιο σκληροι εδω.

Nionios

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Κριτικές
38
Like
3.712
Πόντοι
2.596
Κυριακή και όπως είχα υποσχεθεί θα δώσω και γω τα φωτα μου για να αποφύγουν οι φίλοι τις λακούβες!!

Επειδή πολύ με ρώτησαν πμ για τη Πατρισια από lux ναι παιδιά πάρτε τη άφοβα..στη δουλεια της είναι πολύ καλή το μόνο αρνητικό ότι έχει τεράστια περιφέρεια....εξαιρετική επισης και η λαουρα από το ίδιο γραφείο...

Δοκιμη πρώτη φορά από your massage...ναι οκ οι πιπινολατρες πραγματικά σπεύσατε άμεσα....4 χέρια με Μιρνα και Ελενα..φανταστικό μασαζ ίσως από τα καλύτερα που έχω κάνει..χώρις πετσετουλα αλλά πραγματικά μόνο καλο μασαζ...πολύ ευχάριστες παρουσίες κάναμε και το χαβαλέ μας...γενικα και από τις φωτος είδα πανέμορφες νεαρές...μου κάνει πιο επαγγελματικο το μασαζ εδώ η αλήθεια είναι...θα ξανά δοκιμάσω και άλλες από δω δεν ήταν άσχημα...

Μετά από προσεχτική ανάγνωση κριτικης διαφορων κύριων πιο πάνω προχώρησα σε δοκιμη ζωή από deluxe massage..ερώτηση για να κάνω άλλη μια με Αλεξανδρα αλλά ήταν κλεισμένα τα ραντεβού της...(μου πρότειναν και λυδια ξανά που είναι στο ίδιο επίπεδο)...στο σημείο αυτό να δώσω τα εύσημα ξανά στη τηλεφωνήτρια...της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη έχει καταλάβει τα θέλω μου και με καθοδηγεί σωστα...παρεπιπτόντως λίγες σελίδες πριν ένας φιλος έγραφε ότι ο μισθός της συγκεκριμένης τηλεφωνήτριας θα έπρεπε να είναι πάνω από 3000 το μήνα και συμφωνω μαζί του αφού είναι οντως γάτα και εκπληκτική σε συμπεριφορά επικοινωνία κτλ..της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη...ερώτηση για ζωή αν είναι ελευθερη και μου αναφέρει πως οι περισσότεροι πελάτες την προτιμούν...μου έκανε εναν πρόλογο και για καλη μου τύχη είχε ένα κενό...αφού έκανα μασαζ μαζί της κατάλαβα ξανά το γιατί έχει τόση ζήτηση η συγκεκριμένη ..εμπειρια ζωής το μασαζ της...ξανά και ξανά....εξαιρετική!!!!!

Joy με Μαίρη νανσυ και νεα κοπέλα Αλεξάνδρα διαβάζω καλα σχόλια Και θα δοκιμάσω ξανά σίγουρα κάποια αυτή τη βδομάδα και από βελβετ επισης που διαβαζω ωραία πράγματακιααα....

Θα πάω Όπου μπορώ να κάνω ένα καλο μασαζακι και να περάσω ευχαριστώ και ήρεμα την ώρα μου...σωστα και χωρίς μεγάλα έξοδα...καλή εβδομάδα σε όλα τα παιδιά εδώ..

Εγγρ.
21 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
256
Πόντοι
21
Πόσο μπροστά είμαι τελικά? Μισητός δε όλο το site....
4 άτομα είναι όλο το site; Εσύ πουτανας γιε ξεμυτας μόνο όταν έχεις συμπαράσταση. Τελικά μπαρουφες είναι αυτά που έλεγες να βρεθούμε από κοντά...
Άμα δεν μπορείς να υποστηρίξεις με τα λόγια σου μπουκωσου, όπως μπουκωνοταν η μάνα σου για να γίνεις εσύ. Βέβαια το έχει μετανιώσει, αλλά τι να κάνουμε, δεν τα παραγγέλνουμε τα παιδιά.

Ρε μαλάκα ανέφερα πουθενά το όνομά σου?? Έχεις τη μύγα μπάσταρδε γι αυτό με απάντησες?? Κατάλαβες ότι είσαι μισητός. Γαμώ το σπίτι σου... Κωλόβγαλμα

Εγγρ.
21 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
256
Πόντοι
21
Απαντήστε ρε παιδιά?? Του έδωσα το λόγο? Ανέφερα πουθενά ότι είναι μισητός??? Αλλά ΜΑΛΑΚΑΣ τι περιμένεις? Έπεσε στο τυράκι το μπάσταρδο.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.483
Πόντοι
8.345
Φίλε τελικά ούτε και εσύ ξέρεις να σέβεσαι. Σου είπα τόσες φορές μην γράφεις άμα δεν έχεις κάτι να πεις για την κοπέλα και με έγραψες. Τεσπά, μου απάντησαν σε πμ.
Και εσύ μάλλον γράφεις απλά για να γράψεις.
Άντε γεια τώρα
Πας για μιστερ μαλακάς 2021 ανετα
Εσύ ποιος είσαι πάλι;
Άλλα ενδιαφέροντα δεν έχεις φίλε;
Ρητορική ερώτηση...
μπαινεις και βριζεις επειδη εχεις views η αγγελια (της πρωην σου υποθετω) λες και τα views μεταφραζονται σε επικοινωνια και πληροφοριες. εισαι προφανως ασχετος με το πως συμπεριφερονται τα μελη του site και του χωρου γενικοτερα.
επισης εισαι τερμα αναγωγος και την λες στους αλλους οτι βριζουν, οτι να ναι. ασε λοιπον το ποιος ειμαι εγω και κοιτα να σοβαρευτεις και μιλα καλα

Εγγρ.
21 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
256
Πόντοι
21
Εγώ ανέφερα μισητός χωρίς όνομα και θίχτηκε η αδερφή του κερατά....Το κωλόβγαλμα

Εγγρ.
21 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
256
Πόντοι
21
Δεν ήθελα τη βοήθεια κανενός. Ήμουν ο πρώτος που σου την είπα, που έβρισες τα μέλη εδώ μέσα. Και τώρα η κατάσταση φαίνεται. Πολύ ασχολήθηκα. ΜΑΛΑΚΕΣ παντού υπάρχουν ΚΑΙ κωλοβγάλματα. Απλά το site πλεον και οι διαχειριστές ειναι για τον π....ο.

Titos(2)

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2020
Like
346
Πόντοι
21
Το καλοκαίρι στέλνουν αρκετές κοπέλες στη Μύκονο...
ισχυει είχα πάρει πριν δυο χρόνια διακόπαροντας στη Μύκονο είχε καλο ρόστερ και εκεί..είχα πάρει τη Ρια τότε με την οποία δουλεύανε και Αθήνα...φοβερό κούκλι και μαγικά χέρια..αν δεν κάνω λαθος την είδα στις φωτος που στέλνουν..μια θεραπεύτρια τους σε συζήτηση πριν κάνα τριβδομαδο μου ανέφερε ότι θα πάει φέτος Μύκονο με την ομάδα του Deluxe αλλά ετοιμάζονται για αλλά νησιά πέρα από Μύκονο και για Θεσσαλονίκη επισης..καλο αυτό για μας που ταξιδεύουμε συνέχεια αλλά και για τους θεραπευτές που θα βρίσκουν δουλεια σε εποχές δύσκολες..δυνατός ο deluxe κακά τα ψέματα..

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.570
Πόντοι
29.667
Καλησπέρα αδέρφια οι τελευταίες Τέσσερις μερούλες έγινε δοκιμή και επανάληψη με νοίκι από όσμωση εξαιρετική συνεδρία σε όλα , Με Λένα από Velvet Τουλάχιστον από μένα θα δοκιμαστεί και πάλι μου έκανε σε όλα και ακόμα μία φορά το Κατερινάκι από το πριβέ που η παρουσία της ήτανε εντυπωσιακή. επόμενη στάση Αφροδίτη από Velvet

Ρε φίλε δεν μας λες όμως αν προχώρησαν οι κοπέλες και πόσο προχώρησαν;;;

nosokomos

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
20
Like
1.058
Πόντοι
1.011
Η Ρία αν εννοείς αυτη με τα big :boobies: είναι σούπερ.:P
Το deluxe όντως είναι τοπ.
Τιμήθηκε πριν μέρες ξανά η Μιλανα η οποία πάει να γίνει από τα αστέρια του μαγαζιού...

• Like
Αντιδράσεις: Buda

Nionios

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Κριτικές
38
Like
3.712
Πόντοι
2.596
Καλησπέρα αδέρφια οι τελευταίες Τέσσερις μερούλες έγινε δοκιμή και επανάληψη με νοίκι από όσμωση εξαιρετική συνεδρία σε όλα , Με Λένα από Velvet Τουλάχιστον από μένα θα δοκιμαστεί και πάλι μου έκανε σε όλα και ακόμα μία φορά το Κατερινάκι από το πριβέ που η παρουσία της ήτανε εντυπωσιακή. επόμενη στάση Αφροδίτη από Velvet

Ρε φίλε δεν μας λες όμως αν προχώρησαν οι κοπέλες και πόσο προχώρησαν;;;
εγω δεν είχα καλή έμπειρια πάντως μια δυο φορές από βελβετ παντα όμως όπως έχω πει δίνω και άλλη ευκαιρία και θα δοκιμάσω..γενικα το ρόστερ δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο...άποψη μου παντα..άλλος θα έχει άλλη άποψη γούστα είναι αυτά..

• Like
Αντιδράσεις: Buda

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Πηγα αρκετες σελιδες πισω αλλα δεν βρηκα κατι..

Το πιπινακι η Ελλη απο osmose τι λεει, κανει τιποτα;

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.466
Πόντοι
736
Γενικα λενε, οτι κανουν και σεξ ολες απο osmose φιλε μου!:knockinb: Παντως, η Ελλη ειναι αξιαγαμητη κοπελα. την εχω και εγω στα υποψην!

Steve Konor1967

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
82
Πόντοι
0
Πολλά γραφεία θέλουν να πάνε φέτος στη Μύκονο , αλλά όπως φαίνεται ούτε οι ανεμόμυλοι δεν θα είναι.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.166
Πόντοι
456
Η Ρία αν εννοείς αυτη με τα big :boobies: είναι σούπερ.:P
Το deluxe όντως είναι τοπ.
Τιμήθηκε πριν μέρες ξανά η Μιλανα η οποία πάει να γίνει από τα αστέρια του μαγαζιού...
Χέρια καλά έχει αλλά δεν τα πάει ''παντού'' ,τις δε βυζάρες τις υποθέτεις μάλλον αφού είναι πάντα κάτω απο τα ρούχα !

Nionios

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Κριτικές
38
Like
3.712
Πόντοι
2.596
Το καλοκαίρι στέλνουν αρκετές κοπέλες στη Μύκονο...
ισχυει είχα πάρει πριν δυο χρόνια διακόπαροντας στη Μύκονο είχε καλο ρόστερ και εκεί..είχα πάρει τη Ρια τότε με την οποία δουλεύανε και Αθήνα...φοβερό κούκλι και μαγικά χέρια..αν δεν κάνω λαθος την είδα στις φωτος που στέλνουν..μια θεραπεύτρια τους σε συζήτηση πριν κάνα τριβδομαδο μου ανέφερε ότι θα πάει φέτος Μύκονο με την ομάδα του Deluxe αλλά ετοιμάζονται για αλλά νησιά πέρα από Μύκονο και για Θεσσαλονίκη επισης..καλο αυτό για μας που ταξιδεύουμε συνέχεια αλλά και για τους θεραπευτές που θα βρίσκουν δουλεια σε εποχές δύσκολες..δυνατός ο deluxe κακά τα ψέματα..
καλημερα σε όλα τα φιλαράκια...συμφωνω Tito..είναι οντως το No1 γραφείο δεν είναι τυχαίο ότι έχει τόσα άτομα και όλα έχουν δουλεια...μακάρι όμως όλα τα γραφεία να έχουν δουλεια...με έβαλες σε πειρασμό με τη Ρια..ίσως βρω χρόνο αν και προηγούνται άλλες κορασίδες..καλημέρααααα

GeorgeKxx9

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2018
Like
78
Πόντοι
0
Καλησπέρα !!

Με Γωγώ από Velvet έχει δοκιμάσει κανείς; Τελικά η Χριστιάννα που έχουν εκεί δεν είναι η παλιά Χριστιάννα του Deluxe

Ευχαριστώ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom