rofos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2005
- Like
- 203
- Πόντοι
- 1
Μολις ελαβα μια προσκληση στο fb, απο καινουριο γραφειο οναματι FOCUS MASSAGE! Ξερει κανεις τιποτα για το συγκεκριμενο?
Και εγω... αλλα δεν ξερουμε κατι παραπερα....
Μολις ελαβα μια προσκληση στο fb, απο καινουριο γραφειο οναματι FOCUS MASSAGE! Ξερει κανεις τιποτα για το συγκεκριμενο?
εκτονωση σου εκανε?Ξεκίνημα εβδομάδας με Αγγελικη από Yourmassage.gr ομορφούλα χαμογελαστή νεανιδα με εξειδίκευση στο χαλαρωτικό μασαζ...άνετη και γεμάτη ναζί!!ναι από μενα!!!
Μεσοβδόμαδα και είμαι ακόμα στο ψάξιμο από που να πάρω...οποίος έχει καμία πληροφορία και πρόταση pm...
Σας ευχαριστώ..
Τελικα τι ισχύει ρε μαγκες;χρυσαυγη δυναμη
μια ξανθια ειναι η μαριαννα? αυτη που δουλευε osmose?Καλημέρα μάγκες μου μετά από μέρες απουσίας από εδώ αλλά όχι από το άθλημα μας Ήρθα να καταθέσω τις εμπειρίες μου. Οι δοκιμές έγιναν με δύο κορίτσια από το Velvet το ένα το γνώρισα τη Μαριάννα Πίστεψέ με δεν θα απογοητευτείτε και αυτή που ήταν αποκάλυψη πράγμα το οποίο δεν περίμενα ήταν η Αλίκη η οποία είναι πάρα πολύ δροσερή και άνετη και εμένα μου έβγαλε πάρα πολύ καλή Αύρα είχαμε ωραία χημεία και γενικά είναι καλό παιδί και πολύ προσιτή Στις τιμές για οποιαδήποτε άλλη απορία Θα σας απαντήσω σε προσωπικό μήνυμα
επιδη δεν εχω βαιμπερ που μπορω να της δω ? μονο απο βαιμπερ τις βλεπεις?ΤΟΠ Επιλογες απο ΟΣΜΟΣΕ απο τη προσωπικη μου αποψη
ΟΣΜΟΣΕ Απο ιστοσελιδα + Viber
Ατζελινα / Νικη / Ελενη Site
Νατασα / Ελλη Site
Μαιρη / Αντωνια Viber
Αρετη / Ρανια Viber
ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΥΑ - ΧΑΛΙΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ !
Ωραια τα νεα μωρα..... Εννοειται το πανε Ολες Φουλ το γραμμα..
απο βδομαδα θα τα δοκιμασω....
θα σας ενημερωσω....
ΓΕΝΙΚΑ εχει βελτιωθει πολυ φετος το 2021 το Οσμοσε και για αυτο παιρνω και για αυτο γραφω !
τι παιζει με το πουρο εδώ? εστειλα αιτημα και με τρελανε στις φωτος και στα φωνητικα μηνυματα.εντωμεταξυ καυλα φωνη!
επιδη δεν εχω βαιμπερ που μπορω να της δω ? μονο απο βαιμπερ τις βλεπεις?ΤΟΠ Επιλογες απο ΟΣΜΟΣΕ απο τη προσωπικη μου αποψη
Νατασα / Ελλη Site
Μαιρη / Αντωνια Viber
Αρετη / Ρανια Viber
θα σας ενημερωσω....
ΓΕΝΙΚΑ εχει βελτιωθει πολυ φετος το 2021 το Οσμοσε και για αυτο παιρνω και για αυτο γραφω !
ok και μηλας μαζι τους μεσο βαιμπερ τις βλεπεις και διαλεγεις μαλακια ειναι αυτο ? συνενοηστε και για σεξ ?επιδη δεν εχω βαιμπερ που μπορω να της δω ? μονο απο βαιμπερ τις βλεπεις?ΤΟΠ Επιλογες απο ΟΣΜΟΣΕ απο τη προσωπικη μου αποψη
Νατασα / Ελλη Site
Μαιρη / Αντωνια Viber
Αρετη / Ρανια Viber
θα σας ενημερωσω....
ΑΥΤΕΣ
Μαιρη / Αντωνια Viber
Αρετη / Ρανια Viber
ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ VIBER
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΔΕΙΣ
50 Ευρω / ωρα ειναι η τιμη εκκινησης του οσμοσε
Νατασα / Ελλη Site
Μαιρη / Αντωνια Viber
Αρετη / Ρανια Viber
θα σας ενημερωσω....
ΑΥΤΕΣ
Μαιρη / Αντωνια Viber
Αρετη / Ρανια Viber
ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ VIBER
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΔΕΙΣ
50 Ευρω / ωρα ειναι η τιμη εκκινησης του οσμοσε
Καλημέρα συναγωνιστές,
Συνάντηση μέσα στην βδομάδα με:
- Μαίρη (MassageJoy), μελαχρινή, πολύ φιλική και καπως ντροπαλή, ίσως απ τις πιο όμορφες που κυκλοφορούν, μασαζ άνω του μετρίου, με πετσέτα, 60€
- Ελίνα (Velvet), πιτσιρικά, χαμηλών τόνων με χαμόγελο συνέχεια, δείχνει skinny αλλά έχει πολύ ωραίο κορμί, εξαιρετικό μασάζ, με πετσέτα, 50€