Stambal1986
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2019
- Like
- 494
- Πόντοι
- 81
Με Καταλαβες γαμωτο.Είσαι πολύ έξυπνη τελικά ρε σύ Τεα εκτός από πολύ φθηνή και πολύ ειλικρινής και αληθινή.Μπράβο σου κορίτσι μου.Θα πας μπροστά.Θα ξυρίσεις ίσα και 100 αρχιδια.Μωρέ μπράβο.
Μαζέψου νούμερο.
Και Σταματα να γράφεις και ειδικά αυτά τα κατεβατά.Πρώτον βαριόμαστε να τα διαβάσουμε και δεύτερον φαίνεται ότι δεν έχεις καθόλου δουλειά.Νούμερο.Έχεις γαμησει όλο το φόρουμ.
Μαζέψου νούμερο.
Και Σταματα να γράφεις και ειδικά αυτά τα κατεβατά.Πρώτον βαριόμαστε να τα διαβάσουμε και δεύτερον φαίνεται ότι δεν έχεις καθόλου δουλειά.Νούμερο.Έχεις γαμησει όλο το φόρουμ.
Θεωρείς ότι με 25 ευρώ πρέπει η άλλη και να σου κάνει μασάζ και να στον παίξει κ να έρθει κ σπίτι σου ; Τώρα σοβαρά όμως αυτά που λέτε είναι για κλάματα . Ε όχι κ έτσι. Μήπως να μας πληρώνουν κιόλας για να μας τον πιάσουν ;Φίλε μου ακριβώς αυτά που λες και εσύ τώρα ότι οι κοπέλες δεν παίρνουν τίποτα ότι πληρώνουν και το ταξί που έρχονται για ραντεβού κτλ ακριβώς τα λέει και η τεα!! Ω του θαύματος. Γι αυτό την έχω χαρακτηρίσει και ως Βασίλη καιλα του μασάζ. Εγώ την έχω πάρει και πέρασα καλά αλλά εδώ θέλω να γράφω την αλήθεια και τι ισχύει πραγματικά. Λοιπόν σταματήστε τις παπατζες, φτάνει