Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

Stambal1986

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Like
494
Πόντοι
81
Ρε κοριτσάκι τι λες; Αυτά τα κατεβατά τώρα τα διάβασα.Ο λεντι ποιος είναι; Τι λες μην πω τίποτα βραδιάτικα.Που έφαγες με Χρυσα κουτάλια και από μένα και από όλους μας. Τι λες; Ψαξε μωρή φόλα πριν μήνες που ήταν η Αφροδίτη στο ντελουξ να δεις τι είχα γράψει και τι κράξιμο είχε φάει. Που το μόνο σαιτ που δεν ψωνίζω εδώ και δυο χρόνια ήταν το βελβετ επειδή μου την έσπαγε αυτή στο τηλ. Ας στείλουν οι φίλοι μου που έχω στειλει πμ για γιορ αττικά-ίνα ντελουξ λουξ senses Οσμοσε τι τους έχω γράψει.Εχει όλα αυτά τα μαγαζιά ένας; Κοιτά να δεις τώρα.Και με έξυνε ένα αρχιδι βραδιάτικα. Μαζέψου με μένα κοπελιά.Γιατί με θυμάσαι. Δεν γίνεται να μην με θυμάσαι.Έτσι όπως σε πήρα μια φορά και δεν σε ξαναπηρα θα γίνει με τους περισσότερους.Το τηλέφωνο σου εσυ μου το είχες δώσει απτό πρώτο ραντεβού.Με θυμήθηκες τώρα; Η το έδινες αβέρτα. Μαζέψου με μένα.
Στανμπαλ κ lenti στα προφίλ σας έχετε 5-6 κρητικές μόνο κ όλες είναι υπέρ του ντελουξ του λουξ του γιορ κ του Τζόι. Αυτά τα έχει όλα ένας . Ο ίδιος άνθρωπος. Κ κράζετε πολύ Τέα ( οσο ήταν ντελουξ ήταν θεά όμως ) Αφροδίτη ( όσο ήταν ντελουξ κρητική δεν υπήρχε εδώ μέσα ) και βελβετ που και αυτοί είναι του ίδιου σκεπτικού με το ντελουξ. Ουσιαστικά έχετε κρητικές υπέρ όλων των μαγαζιών που τα έχει ι ίδιος κ κράζετε οποία φύγει από αυτόν. Δυνατό ξεμπροστιασμα αφεντικό του ντελουξ ... Δεν σε χαλάει όμως η φωτογραφία της Αφροδίτης ακόμα στο σάιτ σου κ οι διαφημίσεις μαζί ε ;;;; Κατά τα άλλα όλες αυτές που έφυγαν είναι στα δεν ε; Μόνο ντελουξ και ΣΙΑ να παίρνουμε μπας κ δώσεις κάνα ευρώ να βγάλεις καινούργια φωτό κ σβήσεις την παλιά.

Stambal1986

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Like
494
Πόντοι
81
Φίλε τι εννοείς μακριά Έλενα τζοι εχει κλείσει σπίτια; Είναι θέμα αυτό.Πες μας να κόψουμε πέρα.
Αφροδίτη από joy
γεωργία απο your
λαουρα απο osmose

εχεις κανεις γνωμη γι αυτες?? απο μια ματια που εριξα αυτες μου χτυπησαν στο ματι

Δεν έχω πάρει αλλά η πρώτη και η τρίτη προχωράνε παρακάτω. Η δεύτερη όχι...Απ' ότι θυμαμαι και έχω διαβάσει αυτα...

Στο #Your# όλες οι κοπέλες είναι στα δεν για αυτό που ψάχνεις.

Το #Osmose# είναι φθηνό και πρόχειρο επέλεξε το μόνο εάν θέλεις κάτι τέτοιο.

Σο #Joy#, Αφροδίτη, Βικτόρια και Αγγελική είναι στα ναι και ανεβαίνει συνεχώς η Μαίρη (νέο ταλέντο). Μακριά από Έλενα, έχει κλείσει σπίτια και αδειάζει πορτοφόλια.

Τα καλύτερα για την περίπτωση
σου είναι #deluxe# και #velvet#, όλες προχωράνε, δες τες και διάλεξε ανάλογα με τα γούστα σου.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Επικοινωνία χθες με την Τεα μέσω viber με το τηλέφωνο που φίλος εμφάνισε εδώ από την επαγγελματική της έναρξη.
Πάρα πολύ εξυπηρετικη ,φιλική , άνετη.Μου έστειλε πακέτα φωτογραφιών της Μονικας, Αφροδίτης,Ίριδας, Αμαρυλλίς και δικές της και μια κάρτα με προγράμματα,τιμές , υπηρεσίες και μου είπε ότι η σελίδα της Mind Blowing Massage είναι σχεδόν έτοιμη.
Δείχνει να ξέρει την δουλειά της.

xlm

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
78
Like
7.515
Πόντοι
17.436
Πολύ συζήτηση πολύ μπλα μπλα για το τίποτα.Κατι ουσιαστικό παίζει να αναφερθεί;

Konstantinos(6)

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2020
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα,
μπορεί κάποιος να μου στείλει DM σχετικά με την Τεα?
Τηλέφωνο, τι κάνει κτλ

Ευχαριστώ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Από εμένα ακόμα δεν είναι" πολύ μπλα μπλα " .Απλώς γράφω την τηλεφωνική μου εμπειρία με την Τεα . Όταν έρθω Αθήνα και δοκιμάσω ,που σίγουρα θα δοκιμάσω,θα γράψω το αποτέλεσμα της συνάντησης με την Τεα ή κάποιο από τα κορίτσια της xlm ... Εξάλλου αυτός είναι ο σκοπός του μπου .

Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
Προσωπικη μου αποψη για τις ΤΙΜΕΣ στο Μασαζ Στο Σπιτι

60 Ευρω για μια ωρα μασαζ με εκτονωση χερι

80 Ευρω για μια ωρα μασαζ με εκτονωση Καλαμακι

100 Ευρω για μια ωρα μασαζ + Φουλ

Πανω απο 120-130 Ευρω το θεωρω κοροιδια / αλητεια
Ειδικα για αυτη τη εποχη που εχουμε παγκομια υφεση λογο κορονο ιου κτλ

Μερικες ( Δεν λεω Ονοματα ) το εχουν δει Ντιβες και ζητανε 150 - 200 Ευρω / Ωρα

Δικαιωμα τους και το Σεβομαι απλα δεν πρεπει να ψωνιζουμε τα ψωνια !

------------------------------------------------------------------------------------------
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ

Οσον αφορα τους Λογαριασμους Εδω - Προφιλ στο Φορουμ

Πρεπει οι ιδιοκτητες / διαχειριστες του Φορουμ να Διαγραψουν τα διπλα , τριπλα φορουμ Προφιλ , να καθαρισει λιγο.....

γιατι υπαρχουν αντρες και γυναικες εδω που εχουν παρα πολλα προφιλ
παραλληλα και εχουν ιδιο τροπο γραφης και το ιδιο σκοπο εδω μεσα
οπως λεει ο φιλος μου παραπανω
Stambal1986 - Συμφωνω μαζι σου !

ΓΕΝΙΚΑ

Ο λογος υπαρξης του Φορουμ ειναι να λεμε τη προσωπικη μας αποψη και εμπειρια για το Χ Θεμα , με ειλικρινεια και σεβασμο
και να περναμε ομορφα χωρις τσακωμους και χωρις προσωπικες κοντρες , οι προσωπικες κοντρες καλα ειναι να λυνονται στα π.μ !

Οσον αφορα τις κοπελες στο τηλεφωνικο κεντρο των γραφειων θα πρεπει να εχουν ευγενεια / σεβασμο / αμεση εξυπηρετηση
και να μας δινουν οσο το δυνατο περισσοτερες πληροφοριες για τη Χ Κοπελα - να σεβονται τα χρηματα μας !

Απο το Τηλεφ του Βελβετ ΠΑΛΙΑ ειχα και εγω παραπονα - Τωρα νομιζω ειναι καλυτερα τα πραγματα εκει πιο οργανωμενα - αυτη τη εντυπωση εχω !

Απο Ντελουξ που ψωνιζω 3 χρονια το Τηλεφωνικο τους ειναι Αψογο για μενα ! αλλα και απ τα αλλα δεν ειχε ποτε καποια σοβαρο θεμα...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Τι λες ρε μαν; Σοβαρά ε; Όλοι βλάκες τελικά είμαστε εδώ μέσα που καταλάβαμε αλλο από αυτο που εγραψες και εσυ είσαι ο έξυπνος-η ε;
Και εσυ σχετικά καινουργιο προφίλ ε; Όπως 5,6 ακόμα που γράφουν αποκλειστικά για την Τεα. Τόσο χαζοί είμαστε νομίζεις ε; Το χειρότερο δεν είναι που μας έχετε πρήξει τις μπάλες με το να προσπαθείτε κάθε μέρα εδώ μέσα να μας κάνετε να κλείσουμε ραντεβού,το χειρότερο είναι που στο τέλος κάθε ποστ (που με έναν περιεργο τροπο 5,6 ΠΡΟΦΙΛ έχουν τον ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΓΡΑΦΗΣ που σημαίνει ότι γράφονται από το ίδιο άτομο) μας πλασάρετε ότι μπορεί να είναι λίγο τσιμπημένες οι τιμές και μπλα μπλα.Εσείς πάτε να χαλάσετε όλη την πιάτσα δηλαδή.Εκεί που τα έχουν 50,60 την ώρα όλοι να τα ανεβάσουν.Και η άλλη θα σκεφτεί γιατί η Τεα ζητάει 150 ευρώ την ώρα.Να ζητήσω και εγώ.ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ!!!
Γελάει ο κόσμος με αυτά τα ποστ.

Λογικά νομίζετε ότι απευθύνεστε σε ηλίθιους!!!!

Σαν παρουσίαση του μαγαζιού από την Τέα είναι αυτό.

Η τέα λέει με 15 χρόνια παρουσίας στο χώρο (και την ανακάλυψαν πριν ενάμιση χρόνο)

Μιλάμε είσαστε ΑΗΔΙΑ!!!!

ΕΓΩ έχω 15 χρόνια εμπειρία, ρε μαν όχι η Τέα.

Αρχικά δεν έχει τιμή 150 η Τεα για 60 λεπτά . Μου έστειλε τα εξής : 60 λεπτά 60 ευρώ.90 λεπτά 80, 120 λεπτά 100 .4 χέρια 60 λεπτά 120, σε ζευγάρια με μια θεραπεύτρια 60 λεπτά 120, ξύρισμα γεννητικών οργάνων και μασάζ 60 λεπτά 90 ευρώ . Μπάνιο στον πελάτη πριν και μετά το μασάζ δωρεάν.Αυτα ...

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
Τι λες ρε μαν; Σοβαρά ε; Όλοι βλάκες τελικά είμαστε εδώ μέσα που καταλάβαμε αλλο από αυτο που εγραψες και εσυ είσαι ο έξυπνος-η ε;
Και εσυ σχετικά καινουργιο προφίλ ε; Όπως 5,6 ακόμα που γράφουν αποκλειστικά για την Τεα. Τόσο χαζοί είμαστε νομίζεις ε; Το χειρότερο δεν είναι που μας έχετε πρήξει τις μπάλες με το να προσπαθείτε κάθε μέρα εδώ μέσα να μας κάνετε να κλείσουμε ραντεβού,το χειρότερο είναι που στο τέλος κάθε ποστ (που με έναν περιεργο τροπο 5,6 ΠΡΟΦΙΛ έχουν τον ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΓΡΑΦΗΣ που σημαίνει ότι γράφονται από το ίδιο άτομο) μας πλασάρετε ότι μπορεί να είναι λίγο τσιμπημένες οι τιμές και μπλα μπλα.Εσείς πάτε να χαλάσετε όλη την πιάτσα δηλαδή.Εκεί που τα έχουν 50,60 την ώρα όλοι να τα ανεβάσουν.Και η άλλη θα σκεφτεί γιατί η Τεα ζητάει 150 ευρώ την ώρα.Να ζητήσω και εγώ.ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ!!!

Η τέα λέει με 15 χρόνια παρουσίας στο χώρο (και την ανακάλυψαν πριν ενάμιση χρόνο)

Μιλάμε είσαστε ΑΗΔΙΑ!!!!

Αρχικά δεν έχει τιμή 150 η Τεα για 60 λεπτά . Μου έστειλε τα εξής : 60 λεπτά 60 ευρώ.90 λεπτά 80, 120 λεπτά 100 .4 χέρια 60 λεπτά 120, σε ζευγάρια με μια θεραπεύτρια 60 λεπτά 120, ξύρισμα γεννητικών οργάνων και μασάζ 60 λεπτά 90 ευρώ . Μπάνιο στον πελάτη πριν και μετά το μασάζ δωρεάν.Αυτα ...

..και μετα ... ηρθε ο ερωταςςςςςςςςς $$$$$$

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.091
Πόντοι
736

Μιλάμε είσαστε ΑΗΔΙΑ!!!!

φίλε ξέχασες ότι σε αυτές τις τιμές ούτε την πουτσα δε θα σου ακουμπήσουν. Ούτε με το χέρι ούτε με το στόμα. Θέλουν το ελάχιστο 30 ευρώ έξτρα. Μάθε πρώτα μπαλίτσα..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 199443

Επισκέπτης

Μιλάμε είσαστε ΑΗΔΙΑ!!!!

φίλε ξέχασες ότι σε αυτές τις τιμές ούτε την πουτσα δε θα σου ακουμπήσουν. Ούτε με το χέρι ούτε με το στόμα. Θέλουν το ελάχιστο 30 ευρώ έξτρα. Μάθε πρώτα μπαλίτσα

:woldman::woldman::woldman:
Καλησπέρα στους παίκτες αν και τέρμα τα γκάζια βλέπω με Φούλ επίθεση
Λίγο άμυνα δεν βλάπτει
Από παραπλάνηση καταναλωτή πάμε καλά βλέπω..
Παίχτες μου
Υπάρχει κ δωρεάν, και χαμηλού κόστους έξτρα κ υψηλού κόστους έξτρα.. τώρα εξαρτάται από το κόλπο.
Είναι δυνατόν να σας το πει τηλεφωνικά η τηλεφωνήτρια? μασάζ ζητάτε κ το έργο το βλέπετε στην πορεία.καλο θα ήταν να γράφουν όσοι έχουν κάνει μασάζ κ την εμπειρία τους.
Πρώτη φορά κάνετε μασάζ; ... εγώ μια χαρά δυνατή ομαδάρα βλέπω ότι έχει φτιάξει η θεάρα
Και τίμιο σέρβις. Νορμάλ τιμές
Τιμές όπως όλων των γραφείων.
Και το έξτρα των κοριτσιών πολύ μελετημένο.
Γούστα και τσέπες είναι αυτές αλλά και από παραπληροφόρηση εδώ μέσα κομπλε.
Επίπεδο Ελλάδαρα τα γνωστά.

germanos73

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2019
Κριτικές
5
Like
278
Πόντοι
281
Επανάληψη με Μόνικα απο γραφείο της Τεας προχθές , ειναι η 2η φορά που την δοκιμάζω και εμεινα απολυτα ευχαριστημένος
ειναι και του γουστου μου αρκετα χαμογελαστη με ωραιο προσωπο και αρκετά καλό κορμι βυζακι 3αρι .
δίνει πόνο στο μασαζ και ασχολειτε αρκετά μου βρήκε και κατι κομπους στην πλατη και τους δουλεψε αρκετα για να χαλαρώσω το βάζω στα + της συνεδρίας στο 2ο μέρος μιας και υπηρχε επαναληψη τα πράγματα κυλησαν πιο ευκολα και πολυ καλύτερα απο την πρώτη φορά το μωρό το εχει και με το παραπανω θα έλεγα :wink: :wink: κόστος 90€ με ολα τα παρελκόμενα για εμενα εχει μπει πλεον στα στανταρακια μου
Αυτα απο εμενα συναγωνιστές και θα συμφωνησω απολυτα με τον Gravitygr για το θεμα κόστους υπηρεσιών μην ξεχναμε ομως το σπορ ειναι ακριβο η αληθεια να λεγεται για αυτό προσοχη που δίνουμε τα λεφτά μας :wink:

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.171
Πόντοι
206
Αυτό με το ξύρισμα των γεννητικων οργανων τι μαλακία είναι πάλι; Υπάρχει άνθρωπος που θα πληρώσει +30 ευρώ για να του ξυρίσει η άλλη το πουλί; :headbang::headbang:

• Like
Αντιδράσεις: wack34

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.171
Πόντοι
206
Προσωπικη μου αποψη για τις ΤΙΜΕΣ στο Μασαζ Στο Σπιτι

60 Ευρω για μια ωρα μασαζ με εκτονωση χερι

80 Ευρω για μια ωρα μασαζ με εκτονωση Καλαμακι

100 Ευρω για μια ωρα μασαζ + Φουλ

ΛΑΘΟΣ!

Απο τη στιγμή που βρίσκεις καλό μασάζ (ΜΟΝΟ) στα 30 ευρώ, και μιλάω για λίγο ψαγμένους τωρα, η τιμή μασάζ και εκτόνωση με χέρι θα έπρεπε να είναι μαξ στα 40 ευρώ, όχι 60...

Άντε 50αρικο με στοματικό. Τι 80 ; Με 80 βρίσκεις αξιόλογες περιπτώσεις και περνάς σούπερ με όλο το πακέτο μέσα...:2funny:

Με απλή λογική σκέψου ότι με 60 ευρώ βρίσκεις σεξ 2 φορές με αξιόλογες περιπτώσεις και είμαι σχεδόν βέβαιος καλύτερα επίπεδα μασάζ από ορισμένες που διαφημίζονται...

Όποιος δίνει 90 ευρώ για να του τον παίξει απλά η άλλη είναι για γέλια ή δεν έχει αίσθηση της πραγματικότητας...

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.091
Πόντοι
736
Φίλε μου ακριβώς αυτά που λες και εσύ τώρα ότι οι κοπέλες δεν παίρνουν τίποτα ότι πληρώνουν και το ταξί που έρχονται για ραντεβού κτλ ακριβώς τα λέει και η τεα!! Ω του θαύματος. Γι αυτό την έχω χαρακτηρίσει και ως Βασίλη καιλα του μασάζ. Εγώ την έχω πάρει και πέρασα καλά αλλά εδώ θέλω να γράφω την αλήθεια και τι ισχύει πραγματικά. Λοιπόν σταματήστε τις παπατζες, φτάνει

Blackboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2020
Like
81
Πόντοι
0
Ρε κοριτσάκι τι λες; Αυτά τα κατεβατά τώρα τα διάβασα.Ο λεντι ποιος είναι; Τι λες μην πω τίποτα βραδιάτικα.Που έφαγες με Χρυσα κουτάλια και από μένα και από όλους μας. Τι λες; Ψαξε μωρή φόλα πριν μήνες που ήταν η Αφροδίτη στο ντελουξ να δεις τι είχα γράψει και τι κράξιμο είχε φάει. Που το μόνο σαιτ που δεν ψωνίζω εδώ και δυο χρόνια ήταν το βελβετ επειδή μου την έσπαγε αυτή στο τηλ. Ας στείλουν οι φίλοι μου που έχω στειλει πμ για γιορ αττικά-ίνα ντελουξ λουξ senses Οσμοσε τι τους έχω γράψει.Εχει όλα αυτά τα μαγαζιά ένας; Κοιτά να δεις τώρα.Και με έξυνε ένα αρχιδι βραδιάτικα. Μαζέψου με μένα κοπελιά.Γιατί με θυμάσαι. Δεν γίνεται να μην με θυμάσαι.Έτσι όπως σε πήρα μια φορά και δεν σε ξαναπηρα θα γίνει με τους περισσότερους.Το τηλέφωνο σου εσυ μου το είχες δώσει απτό πρώτο ραντεβού.Με θυμήθηκες τώρα; Η το έδινες αβέρτα. Μαζέψου με μένα.
Στανμπαλ κ lenti στα προφίλ σας έχετε 5-6 κρητικές μόνο κ όλες είναι υπέρ του ντελουξ του λουξ του γιορ κ του Τζόι. Αυτά τα έχει όλα ένας . Ο ίδιος άνθρωπος. Κ κράζετε πολύ Τέα ( οσο ήταν ντελουξ ήταν θεά όμως ) Αφροδίτη ( όσο ήταν ντελουξ κρητική δεν υπήρχε εδώ μέσα ) και βελβετ που και αυτοί είναι του ίδιου σκεπτικού με το ντελουξ. Ουσιαστικά έχετε κρητικές υπέρ όλων των μαγαζιών που τα έχει ι ίδιος κ κράζετε οποία φύγει από αυτόν. Δυνατό ξεμπροστιασμα αφεντικό του ντελουξ ... Δεν σε χαλάει όμως η φωτογραφία της Αφροδίτης ακόμα στο σάιτ σου κ οι διαφημίσεις μαζί ε ;;;; Κατά τα άλλα όλες αυτές που έφυγαν είναι στα δεν ε; Μόνο ντελουξ και ΣΙΑ να παίρνουμε μπας κ δώσεις κάνα ευρώ να βγάλεις καινούργια φωτό κ σβήσεις την παλιά.

Και εδώ βλέπουμε να διαφιμιζει ο προμοτορας δήθεν μασαζακιας ?? γελάμε εδώ... Να μιλάει σαν να παρουσιάζει μοντέλα ένα ένα από κάθε γραφείο του.... Γιατί αυτά τα γραφεία τα έχει όλα ένας μπρο μουυυυυ !!!! Έλεος είσαι όμως ....τουλάχιστον κοροιδεψε μας πιο διακριτικά . Τζόι γιορ ντελουξ λουξ κ.α. τα έχει ο ίδιος λεμεεεεε. Και εσύ ένα ένα κ μια μια στην προμοτοσια . Καλοοοος καλοοοος !!

Blackboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2020
Like
81
Πόντοι
0

Και εδώ βλέπουμε να διαφιμιζει ο προμοτορας δήθεν μασαζακιας ?? γελάμε εδώ... Να μιλάει σαν να παρουσιάζει μοντέλα ένα ένα από κάθε γραφείο του.... Γιατί αυτά τα γραφεία τα έχει όλα ένας μπρο μουυυυυ !!!! Έλεος είσαι όμως ....τουλάχιστον κοροιδεψε μας πιο διακριτικά . Τζόι γιορ ντελουξ λουξ κ.α. τα έχει ο ίδιος λεμεεεεε. Και εσύ ένα ένα κ μια μια στην προμοτοσια . Καλοοοος καλοοοος !!

Συνημμένα

• Screenshot_2021-01-23-19-53-48-287_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-01-23-19-53-48-287_com.android.chrome.jpg
    561,1 KB · Εμφανίσεις: 41

Blackboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2020
Like
81
Πόντοι
0
Φίλε μου ακριβώς αυτά που λες και εσύ τώρα ότι οι κοπέλες δεν παίρνουν τίποτα ότι πληρώνουν και το ταξί που έρχονται για ραντεβού κτλ ακριβώς τα λέει και η τεα!! Ω του θαύματος. Γι αυτό την έχω χαρακτηρίσει και ως Βασίλη καιλα του μασάζ. Εγώ την έχω πάρει και πέρασα καλά αλλά εδώ θέλω να γράφω την αλήθεια και τι ισχύει πραγματικά. Λοιπόν σταματήστε τις παπατζες, φτάνει
Θεωρείς ότι με 25 ευρώ πρέπει η άλλη και να σου κάνει μασάζ και να στον παίξει κ να έρθει κ σπίτι σου ; Τώρα σοβαρά όμως αυτά που λέτε είναι για κλάματα . Ε όχι κ έτσι. Μήπως να μας πληρώνουν κιόλας για να μας τον πιάσουν ;

• Like
Αντιδράσεις: lavro

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.091
Πόντοι
736
Όχι φίλε μου δεν θεωρώ αυτό. Θεωρώ πως όταν είναι να μου κάνει μασάζ η καθεμία που είναι και αμφίβολο αν ξέρει και να μου τον παίξει ας πούμε δε μπορεί εσύ και ο φίλος σου πριν να βγαίνετε και να το παρουσιάζετε σαν το απίστευτο deal τα 90 ευρω. Όχι άλλο κάρβουνο

Titos(2)

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2020
Like
346
Πόντοι
21
Όχι φίλε μου δεν θεωρώ αυτό. Θεωρώ πως όταν είναι να μου κάνει μασάζ η καθεμία που είναι και αμφίβολο αν ξέρει και να μου τον παίξει ας πούμε δε μπορεί εσύ και ο φίλος σου πριν να βγαίνετε και να το παρουσιάζετε σαν το απίστευτο deal τα 90 ευρω. Όχι άλλο κάρβουνο
ρε συναγωνιστη τη τις απαντάς...η ίδια η τεα τα γράφει δικά της προφίλ είναι..ξεκάθαρο Πάει να μας πείσει ότι ειναι και καλα φθηνή και μόλις έρθει σπιτι μας θα μας ξυρίσει το πορτοφόλι...γελάμε με το τσολι...επισης σταρχιδια μας ποιος έχει το βελβετ το deluxe και το οποιοδήποτε γραφείο...περνάμε καλα εμείς ;περνάμε ναι όποτε στα Παπαρακια μας ρε τεα..τραβά ξύρισε κάνα Αρχιδι και ασε μας εμάς να περνάμε καλα..είσαι σε απόγνωση και είναι λογικό..είναι λυπηρό να μας ζαλίζεις ταρχιδια εδώ μέσα από τα 200 προφίλ που έχεις...σε βαρεθήκαμε ρε συ..πήρες εκεί την χοντρή την. Αφροδίτη που έχει γυρίσει όλα τα γραφεία πήρες και την άλλη που μας τη παρουσίασες μοντέλα και στάζει λίπος ξεκίνησες να κοροϊδεύεις τον κόσμο και νομίζεις ότι κάτι κανείς..σε βαρεθήκαμε πραγματικά..λυπηρό να ψάχνεις πελατακια από το μπουρδελα..τραβά να ξυρίσεις κάνα Αρχιδι και ασε τα υπόλοιπα μην μας ζαλιζεις τον έρωτα μέσα από τα προφίλ σου έδω μέσα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom