Stambal1986
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2019
- Like
- 494
- Πόντοι
- 81
Ρε κοριτσάκι τι λες; Αυτά τα κατεβατά τώρα τα διάβασα.Ο λεντι ποιος είναι; Τι λες μην πω τίποτα βραδιάτικα.Που έφαγες με Χρυσα κουτάλια και από μένα και από όλους μας. Τι λες; Ψαξε μωρή φόλα πριν μήνες που ήταν η Αφροδίτη στο ντελουξ να δεις τι είχα γράψει και τι κράξιμο είχε φάει. Που το μόνο σαιτ που δεν ψωνίζω εδώ και δυο χρόνια ήταν το βελβετ επειδή μου την έσπαγε αυτή στο τηλ. Ας στείλουν οι φίλοι μου που έχω στειλει πμ για γιορ αττικά-ίνα ντελουξ λουξ senses Οσμοσε τι τους έχω γράψει.Εχει όλα αυτά τα μαγαζιά ένας; Κοιτά να δεις τώρα.Και με έξυνε ένα αρχιδι βραδιάτικα. Μαζέψου με μένα κοπελιά.Γιατί με θυμάσαι. Δεν γίνεται να μην με θυμάσαι.Έτσι όπως σε πήρα μια φορά και δεν σε ξαναπηρα θα γίνει με τους περισσότερους.Το τηλέφωνο σου εσυ μου το είχες δώσει απτό πρώτο ραντεβού.Με θυμήθηκες τώρα; Η το έδινες αβέρτα. Μαζέψου με μένα.
Στανμπαλ κ lenti στα προφίλ σας έχετε 5-6 κρητικές μόνο κ όλες είναι υπέρ του ντελουξ του λουξ του γιορ κ του Τζόι. Αυτά τα έχει όλα ένας . Ο ίδιος άνθρωπος. Κ κράζετε πολύ Τέα ( οσο ήταν ντελουξ ήταν θεά όμως ) Αφροδίτη ( όσο ήταν ντελουξ κρητική δεν υπήρχε εδώ μέσα ) και βελβετ που και αυτοί είναι του ίδιου σκεπτικού με το ντελουξ. Ουσιαστικά έχετε κρητικές υπέρ όλων των μαγαζιών που τα έχει ι ίδιος κ κράζετε οποία φύγει από αυτόν. Δυνατό ξεμπροστιασμα αφεντικό του ντελουξ ... Δεν σε χαλάει όμως η φωτογραφία της Αφροδίτης ακόμα στο σάιτ σου κ οι διαφημίσεις μαζί ε ;;;; Κατά τα άλλα όλες αυτές που έφυγαν είναι στα δεν ε; Μόνο ντελουξ και ΣΙΑ να παίρνουμε μπας κ δώσεις κάνα ευρώ να βγάλεις καινούργια φωτό κ σβήσεις την παλιά.