Συμφορουμίτες μου καταθέτω κι εγώ την εμπειρία μου από γραφείο Τέας.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ: καλό κλασικό μασάζ, το οποίο προσαρμόζεται σε δύναμη, ανάλογα με τα γούστα του καθένα. Έχει την εμπειρία με τα χέρια της να "σκανάρει" το κορμί σου και να βρει τα πιασίματα και όπου χρειάζεται χαλάρωση. Ειδικά όταν σου κάνει με τον πήχη, στυλ lomi-lomi, λιώνεις στην ξεκούραση. Δεύτερο μέρος φραπεδάκι αξιοπρεπέστατο, ξέροντας να κάνει και στο επίμαχο σημείο το σωστό μασάζ και όχι αγγαρεία στυλ Ιουλίας.
ΜΟΝΙΚΑ: αισθησιακή παρουσία και βραζιλιάνικο κορμί, ξέρει να αναστατώνει τις αισθήσεις. Με υπηρεσίες γκέισας ξεκινά από το ντουζ όπου σε περιποιείται μοναδικά και συνεχίζει με καλό μασάζ σε όλο το σώμα, με πολύ σωστές πιέσεις σε πλάτη και πόδια. Δεύτερο μέρος, άκρως ξεσηκωτικό με καλαμάκι, όπου ούτε που καταλαβαίνεις πότε τελειώνεις. Εγώ προσωπικά προτείνω το πρόγραμμα των 90' για έξτρα χαλάρωση και 2 πιστολιές.
ΤΕΑ: έχοντας εμπειρία πάνω από 15 χρόνια στο μασάζ, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είναι η απόλυτη μυσταγωγία. Εναλλαγή επαγγελματικού μασάζ με μια απίστευτη ιεροτελεστία αισθησιασμού. Δεν έχει τυχαία το δικό της fan club.
Γενικά οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες, αλλά δικαιολογούνται από το service που παρέχει που απέχει πολύ από το μέσο όρο του αθλήματος. Καλή εναλλακτική για αλλαγή, από όποιο στανταράκι κι αν έχετε.