Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

leathal

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Μια μικρή Χριστίνα από deluxe έχει δοκιμάσει κανείς; Είναι και μόνιμα
Φουλ κλεισμένη

Stavros_spike

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2020
Like
194
Πόντοι
0
Καλησπερα.ξερει κανεις τιποτα για μια καινουργια Λυδια απο massage your senses?η καμια καινουργια στο χωρο να ανταλλαξουμε πληροφοριες;

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
ρε μαγγες δεν φιλοτιμηθηκε κανενας να μου δωσει το τηλεφωνο της ΤΕΑΣ?τοσο δυσκολο?δεν ειμαι νταβατζακος ουτε προμοτορας.
φίλε και εγώ σε είχα ρωτήσει κάτι στο παρελθόν αλλά δε φιλοτιμηθηκες δυστυχώς..

Πληρωμένη απάντηση :s&m_3:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Παρακολουθώ το νήμα εδώ και 7-8 χρόνια...με προηγούμενο λογαριασμό που κλειδώθηκε και με αυτόν... Καταρχήν είμαι λάτρης του σπορ και ας έχει το κόστος του...πρέπει να πω ένα ευχαριστώ για την βοήθεια σε κάποια άτομα...πχ.gravity .... Γιατί έχω γλυτώσει και χρόνο και χρήμα.... Φολες...φυσικά και έχω φάει...από Νοεμβρίο μέχρι τώρα έχω κάνει τα εξής ραντεβού... Vip anna2-ελλη , deluxe..Δανάη ...osmose βικτωρια-νικη-αντζελινα joy μαρια- Αγγελική 2? Και πρόσφατα αμμαρυλις η Ολυμπία από Τεα..σχόλια είναι πολλά που μπορώ να κάνω,αλλά άλλη φορά...έχω 3-4 κορίτσια από αλλα γραφεία που θέλω να δω και σίγουρα θα ξαναδώ 2-3 από αυτά που αναφερα ποιο πριν... ευχαριστώ για την βοήθεια που έχω πάρει ....όσο ποιο καθαρά τα σχόλια τόσο καλύτερα θα περνάμε παιδιά και το κυριότερο θα γλιτώσουμε ευρώ...

Μπράβο φιλε blackprince!Έτσι είναι οι σωστές κριτικές στο σύστημα αυτό ...up to the point!Γραφεία με τα κορίτσια που βρέθηκες μαζί τους με τα ονόματα τους (θετικές κριτικές ) και αντιστοίχως τα ονόματα των αρνητικών.Αυτό βέβαια είναι υποκειμενικό γιατί τα κορίτσια πιθανώς λειτουργούν και με την διάθεση τους την δεδομένη στιγμή.Να είσαι καλά

Spartiatis1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2020
Like
712
Πόντοι
81
Παρακολουθώ το νήμα εδώ και 7-8 χρόνια...με προηγούμενο λογαριασμό που κλειδώθηκε και με αυτόν... Καταρχήν είμαι λάτρης του σπορ και ας έχει το κόστος του...πρέπει να πω ένα ευχαριστώ για την βοήθεια σε κάποια άτομα...πχ.gravity .... Γιατί έχω γλυτώσει και χρόνο και χρήμα.... Φολες...φυσικά και έχω φάει...από Νοεμβρίο μέχρι τώρα έχω κάνει τα εξής ραντεβού... Vip anna2-ελλη , deluxe..Δανάη ...osmose βικτωρια-νικη-αντζελινα joy μαρια- Αγγελική 2? Και πρόσφατα αμμαρυλις η Ολυμπία από Τεα..σχόλια είναι πολλά που μπορώ να κάνω,αλλά άλλη φορά...έχω 3-4 κορίτσια από αλλα γραφεία που θέλω να δω και σίγουρα θα ξαναδώ 2-3 από αυτά που αναφερα ποιο πριν... ευχαριστώ για την βοήθεια που έχω πάρει ....όσο ποιο καθαρά τα σχόλια τόσο καλύτερα θα περνάμε παιδιά και το κυριότερο θα γλιτώσουμε ευρώ...

Μπράβο φιλε blackprince!Έτσι είναι οι σωστές κριτικές στο σύστημα αυτό ...up to the point!Γραφεία με τα κορίτσια που βρέθηκες μαζί τους με τα ονόματα τους (θετικές κριτικές ) και αντιστοίχως τα ονόματα των αρνητικών.Αυτό βέβαια είναι υποκειμενικό γιατί τα κορίτσια πιθανώς λειτουργούν και με την διάθεση τους την δεδομένη στιγμή.Να είσαι καλά

Μόνο με σωστές κριτικές για κοπέλες και γραφεία θα έχει νόημα αυτό το φόρουμ και ενδιαφέρον για τους λάτρεις του σπόρ.... μπράβο σε όσους δίνουν καλές πληροφορίες και αναγνωρίζουν τις σωστές υπηρεσίες

nosokomos

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
20
Like
1.058
Πόντοι
1.011
Ινεσα για δεύτερη φορά απόψε...
Ήμουν ανάμεσα σε Χριστίνα και Ινεσα.Απλα προτίμησα κάποια που την είχα πάρει ξανά...
Χαλαρωτικό μασαζακι για μια ώρα plus...Στο τέλος φραπεδιά.

Ινέσα και Χριστίνα από ποιό γραφείο?
απο massagelux είναι φίλε..εγώ είμαι βαλεριακιας βεβαια...δυνατό χαρτί και η λαουρα από το γραφείο αυτό...
ναι ισχύει η Βαλέρια τα σπάει και σε μασάζ συμπεριφορά φραπέ όλα...

• Like
Αντιδράσεις: lavro

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
Ήμουν ανάμεσα σε Χριστίνα και Ινεσα.Απλα προτίμησα κάποια που την είχα πάρει ξανά...

απο massagelux είναι φίλε..εγώ είμαι βαλεριακιας βεβαια...δυνατό χαρτί και η λαουρα από το γραφείο αυτό...

Για πείτε και καμία τιμούλα ρε παιδιά !!!

goku2778

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2018
Like
45
Πόντοι
0
ρε μαγγες δεν φιλοτιμηθηκε κανενας να μου δωσει το τηλεφωνο της ΤΕΑΣ?τοσο δυσκολο?δεν ειμαι νταβατζακος ουτε προμοτορας.

έχεις π.μ
ευχαριστω

Καλησπέρα, μπορώ κι εγώ να έχω είτε το τηλέφωνο είτε το όνομα του γραφείου από Τέα; Επειδή δεν έχω καταλάβει τι παίζει με τόσα σχόλια, θέλω να τσεκάρω και να έχω δική μου τελική άποψη

Spartiatis1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2020
Like
712
Πόντοι
81

έχεις π.μ
ευχαριστω

Καλησπέρα, μπορώ κι εγώ να έχω είτε το τηλέφωνο είτε το όνομα του γραφείου από Τέα; Επειδή δεν έχω καταλάβει τι παίζει με τόσα σχόλια, θέλω να τσεκάρω και να έχω δική μου τελική άποψη

Άπλα φίλε μου έφυγε από το γραφείο που δούλευε . Τώρα δουλεύει μόνη της η κοπέλα, μαζί με ένα μικρο team ... Κάποιοι λοιπόν την υποστηρίζουν και κάποιοι την κράζουν... Αυτό είναι όλο ....αλλά το σωστό, είναι αυτό που λες.....ο καθένας ας έχει τη δική του γνώμη....

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.348
Πόντοι
5.646

Για πείτε και καμία τιμούλα ρε παιδιά !!!
.όταν λες τιμή;όλο το πακέτο;

• Like
Αντιδράσεις: Buda

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.234
Πόντοι
5.595
Εχει δοκιμασει κανενας Λαουρα απο osmose?

Ξερω πως γενικα ειναι ξεπεταδικο, αλλα εχω μια αδυναμια στις ξανθες.

arfo35

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
0
θα σας γραψω και εγω την δικια μου εμπειρια, μιας και εχω διαβασει πολλα εδω μεσα για την ομαδα της ΤΕΑ.
δεν συνηθιζω να γραφω κριτικες ,σπανια γραφω.
Πολυ καλη συνενεοηση με την τεα απο βαιπερ. και επελεξα την μονικα,
ειχα διαβασει οτι ειναι πιο ακριβα απο τα αλλα μασαζ, ειπα να δοκιμασω ομως μια φορα και εγω.
ερχετε λοιπον η μονικα. ,ειναι το πιο γλυκο μωρακι που υπαρχει
ομορφη κοπελα .απο την πρωτη στιγμη σε κανει να νιωθεις σαν να την ξερεις καιρο. πολυ περιποιητικη παιδια, δεν προμοταρω κανεναν το ξαναλεω απλα γραφω την εμπειρια μου. δεν θα μπω σε λεπτομερειες, αλλα η κοπελα αυτη αξιζει σιγουρα. οποιος την παρει, θα μεινει απολυτα ευχαριστημενος.εχω ξαναπαρει αλλες 3 φορες απο μασαζ κατοικον,λειτουργουνε τελειως διαφορετικα απο οτι τα αλλα μασαζ. ,μονο ενα θα πω. Ντουζ πριν και μετα μαζι με τον πελατη.Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ. καλη συνεχεια παιδια σε ολους!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 199443

Επισκέπτης
:s&m_2:

Arfo35
Αυτό είναι κριτική αδερφέ συναγωνιστής και σωστός.

Πάμε όμως στο σοκαριστικό γιατί ρισκάρω και για άλλη μία φορά το ένστικτο μου δεν με ξεγέλασε.
Ρωτάω Τέα τι έχει να μου πει για την Αφροδίτη.
Μου λέει δεν θα σου πω τίποτα είναι μια άλλη..αν δεν..στο κάνω δώρο.
Δίνω το οκ.
Κλείνω μασάζ για μία μισή ώρα.. Σκάει ένα κομμάτι ..πρόσωπο πανέμορφο, μαγκακι μικρό σε ηλικία 24- 26 και με κιλά σαφώς παραπάνω για τα γούστα μου..
Με πιάνει από το χέρι κ μου λέει πάμε να σε περιποιηθώ.. ντουζ..μου κάθεται στα τέσσερα και μου βγάζει το παντελόνι τα κρεμάει στην ντουλάπα.. πάμε αφέντη μου ακόλουθα..σοκ..
Μασάζ επαγγελματίκο καθαρόαιμο.
Βγάζει την αφέντρα από μέσα της.. λεκτικά πολύ ατάκα.ισπανική και χέρι δεν κατάλαβα πως τα έκανε όλα μαζί.. βρέθηκα από πάνω της με έφερε Τούμπα.
Δεύτερο μέρος δεν το περίμενα απ'αυτά που έχω διαβάσει.
Πληρωμή έδωσα για μια μισή ώρα 80€ και χαρτζιλίκι στη κοπέλα .
Θα ξανά πάρω γιατί άφησε κ υπονοούμενα για κάτι που με ενδιαφέρει να δω.. περίεργος περισσότερο.

bpolo7

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Like
2
Πόντοι
0
Μπορω να εχω το τηλ της Τεας απο καποιον σε dm? Ευχαριστώ

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201

Arfo35

Πάμε όμως στο σοκαριστικό γιατί ρισκάρω και για άλλη μία φορά το ένστικτο μου δεν με ξεγέλασε.
Δίνω το οκ.
Κλείνω μασάζ για μία μισή ώρα.. Σκάει ένα κομμάτι ..πρόσωπο πανέμορφο, μαγκακι μικρό σε ηλικία 24- 26 και με κιλά σαφώς παραπάνω για τα γούστα μου..
Με πιάνει από το χέρι κ μου λέει πάμε να σε περιποιηθώ.. ντουζ..μου κάθεται στα τέσσερα και μου βγάζει το παντελόνι τα κρεμάει στην ντουλάπα.. πάμε αφέντη μου ακόλουθα..σοκ..
Βγάζει την αφέντρα από μέσα της.. λεκτικά πολύ ατάκα.ισπανική και χέρι δεν κατάλαβα πως τα έκανε όλα μαζί.. βρέθηκα από πάνω της με έφερε Τούμπα.
Θα ξανά πάρω γιατί άφησε κ υπονοούμενα για κάτι που με ενδιαφέρει να δω.. περίεργος περισσότερο.
Σκάει μύτη και ο Στηβ Ντούζος με τον χάλια και τον Κορτέση.. σαφώς ο Στηβ με περισσότερα κιλά για τα γούστα μου αλλά πλακωθήκαμε στην παρτούζα και όλα έφτιαξαν ξαφνικά... μιλάμε για τρέλα!

Steve Konor1967

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
82
Πόντοι
0
Ραντεβού χθες απόγευμα στα βόρεια , με πολύ πίεση χρόνου και χωρίς να έχω πολλές επιλογές λόγω απαγόρευσης κυκλοφορίας και ωραρίου ... διστακτικη επιλογή την Ευγενία από Velvet και αφού ευγενικά με ενημέρωσαν ότι το ωράριο είναι περιορισμένο μου έκλεισαν το ραντεβού αμέσως , η κοπέλα ήρθε όσο πιο γρήγορα μπορούσε......δεν ήξερα τι να περιμένω η αλήθεια είναι....

Αλλά, για καλή μου τύχη η μικρή ήταν παρα πολύ καλή , πολύ άνετη στην συμπεριφορά και ευγενική ....το μασάζ συμπαθητικο , αλλά προς το τέλος ήταν το γκολ ...η μικρή έπαιξε πολύ δυνατά στο φραπεδακι και έδωσε και καλαμάκι χωρίς γκρίνια και μιζέρια....την προτείνω....

Επόμενος σταθμός, σταθερή αξία Ινεσα.
Καλημέρα σε όλους

giorgosbigone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2012
Κριτικές
5
Like
789
Πόντοι
361
Δοκιμάστηκε η Βαλέρια από lux με πολύ καλές εντυπώσεις.
Μασαζ ήρεμα χαλαρά με τα χεράκια της για καμιά ώρα και φινάλε καλό ...
για πες για πες....:thumbsup:
η Βαλερία κάνει καταπληκτικό επαγγελματικο μασάζ.
Μετά χέρι μόνο

• Like
Αντιδράσεις: Buda

gregor35

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Like
378
Πόντοι
21

Arfo35

Δίνω το οκ.
Σκάει μύτη και ο Στηβ Ντούζος με τον χάλια και τον Κορτέση.. σαφώς ο Στηβ με περισσότερα κιλά για τα γούστα μου αλλά πλακωθήκαμε στην παρτούζα και όλα έφτιαξαν ξαφνικά... μιλάμε για τρέλα!
χαχαχαχααχαχ η Αφροδίταρα οντως μοιάζει με το Στηβ Ντούζο ειδικά στα κιλά η φαλαινιτσα...μιλάμε για τρέλα...

stathis ieremias

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2020
Like
48
Πόντοι
0
Massage home 2020 και Αλεξάνδρα , έχεις κάποιος άποψη? Είναι κάτι αξιόλογο ,η μάπα το καρπούζι .

stathis ieremias

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2020
Like
48
Πόντοι
0
Επίσης μια ξανθιά κοπέλα ,Γιούλη το όνομα της από vip , για να μην ψάχνομαι , έχεις κάποιος εμπειρία?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom