Stavros_spike
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2020
- Like
- 194
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα.ξερει κανεις τιποτα για μια καινουργια Λυδια απο massage your senses?η καμια καινουργια στο χωρο να ανταλλαξουμε πληροφοριες;
φίλε και εγώ σε είχα ρωτήσει κάτι στο παρελθόν αλλά δε φιλοτιμηθηκες δυστυχώς..ρε μαγγες δεν φιλοτιμηθηκε κανενας να μου δωσει το τηλεφωνο της ΤΕΑΣ?τοσο δυσκολο?δεν ειμαι νταβατζακος ουτε προμοτορας.
Παρακολουθώ το νήμα εδώ και 7-8 χρόνια...με προηγούμενο λογαριασμό που κλειδώθηκε και με αυτόν... Καταρχήν είμαι λάτρης του σπορ και ας έχει το κόστος του...πρέπει να πω ένα ευχαριστώ για την βοήθεια σε κάποια άτομα...πχ.gravity .... Γιατί έχω γλυτώσει και χρόνο και χρήμα.... Φολες...φυσικά και έχω φάει...από Νοεμβρίο μέχρι τώρα έχω κάνει τα εξής ραντεβού... Vip anna2-ελλη , deluxe..Δανάη ...osmose βικτωρια-νικη-αντζελινα joy μαρια- Αγγελική 2? Και πρόσφατα αμμαρυλις η Ολυμπία από Τεα..σχόλια είναι πολλά που μπορώ να κάνω,αλλά άλλη φορά...έχω 3-4 κορίτσια από αλλα γραφεία που θέλω να δω και σίγουρα θα ξαναδώ 2-3 από αυτά που αναφερα ποιο πριν... ευχαριστώ για την βοήθεια που έχω πάρει ....όσο ποιο καθαρά τα σχόλια τόσο καλύτερα θα περνάμε παιδιά και το κυριότερο θα γλιτώσουμε ευρώ...
Παρακολουθώ το νήμα εδώ και 7-8 χρόνια...με προηγούμενο λογαριασμό που κλειδώθηκε και με αυτόν... Καταρχήν είμαι λάτρης του σπορ και ας έχει το κόστος του...πρέπει να πω ένα ευχαριστώ για την βοήθεια σε κάποια άτομα...πχ.gravity .... Γιατί έχω γλυτώσει και χρόνο και χρήμα.... Φολες...φυσικά και έχω φάει...από Νοεμβρίο μέχρι τώρα έχω κάνει τα εξής ραντεβού... Vip anna2-ελλη , deluxe..Δανάη ...osmose βικτωρια-νικη-αντζελινα joy μαρια- Αγγελική 2? Και πρόσφατα αμμαρυλις η Ολυμπία από Τεα..σχόλια είναι πολλά που μπορώ να κάνω,αλλά άλλη φορά...έχω 3-4 κορίτσια από αλλα γραφεία που θέλω να δω και σίγουρα θα ξαναδώ 2-3 από αυτά που αναφερα ποιο πριν... ευχαριστώ για την βοήθεια που έχω πάρει ....όσο ποιο καθαρά τα σχόλια τόσο καλύτερα θα περνάμε παιδιά και το κυριότερο θα γλιτώσουμε ευρώ...
Μπράβο φιλε blackprince!Έτσι είναι οι σωστές κριτικές στο σύστημα αυτό ...up to the point!Γραφεία με τα κορίτσια που βρέθηκες μαζί τους με τα ονόματα τους (θετικές κριτικές ) και αντιστοίχως τα ονόματα των αρνητικών.Αυτό βέβαια είναι υποκειμενικό γιατί τα κορίτσια πιθανώς λειτουργούν και με την διάθεση τους την δεδομένη στιγμή.Να είσαι καλά
ναι ισχύει η Βαλέρια τα σπάει και σε μασάζ συμπεριφορά φραπέ όλα...απο massagelux είναι φίλε..εγώ είμαι βαλεριακιας βεβαια...δυνατό χαρτί και η λαουρα από το γραφείο αυτό...Ινεσα για δεύτερη φορά απόψε...
Ήμουν ανάμεσα σε Χριστίνα και Ινεσα.Απλα προτίμησα κάποια που την είχα πάρει ξανά...
Χαλαρωτικό μασαζακι για μια ώρα plus...Στο τέλος φραπεδιά.
Ινέσα και Χριστίνα από ποιό γραφείο?
ναι ισχύει η Βαλέρια τα σπάει και σε μασάζ συμπεριφορά φραπέ όλα...απο massagelux είναι φίλε..εγώ είμαι βαλεριακιας βεβαια...δυνατό χαρτί και η λαουρα από το γραφείο αυτό...Ινεσα για δεύτερη φορά απόψε...
Ήμουν ανάμεσα σε Χριστίνα και Ινεσα.Απλα προτίμησα κάποια που την είχα πάρει ξανά...
ευχαριστωρε μαγγες δεν φιλοτιμηθηκε κανενας να μου δωσει το τηλεφωνο της ΤΕΑΣ?τοσο δυσκολο?δεν ειμαι νταβατζακος ουτε προμοτορας.
έχεις π.μ
ευχαριστωρε μαγγες δεν φιλοτιμηθηκε κανενας να μου δωσει το τηλεφωνο της ΤΕΑΣ?τοσο δυσκολο?δεν ειμαι νταβατζακος ουτε προμοτορας.
έχεις π.μ
Καλησπέρα, μπορώ κι εγώ να έχω είτε το τηλέφωνο είτε το όνομα του γραφείου από Τέα; Επειδή δεν έχω καταλάβει τι παίζει με τόσα σχόλια, θέλω να τσεκάρω και να έχω δική μου τελική άποψη
.όταν λες τιμή;όλο το πακέτο;ναι ισχύει η Βαλέρια τα σπάει και σε μασάζ συμπεριφορά φραπέ όλα...απο massagelux είναι φίλε..εγώ είμαι βαλεριακιας βεβαια...δυνατό χαρτί και η λαουρα από το γραφείο αυτό...Ινεσα για δεύτερη φορά απόψε...
Για πείτε και καμία τιμούλα ρε παιδιά !!!
Σκάει μύτη και ο Στηβ Ντούζος με τον χάλια και τον Κορτέση.. σαφώς ο Στηβ με περισσότερα κιλά για τα γούστα μου αλλά πλακωθήκαμε στην παρτούζα και όλα έφτιαξαν ξαφνικά... μιλάμε για τρέλα!
Arfo35
Αυτό είναι κριτική αδερφέ συναγωνιστής και σωστός.
Πάμε όμως στο σοκαριστικό γιατί ρισκάρω και για άλλη μία φορά το ένστικτο μου δεν με ξεγέλασε.
Ρωτάω Τέα τι έχει να μου πει για την Αφροδίτη.
Μου λέει δεν θα σου πω τίποτα είναι μια άλλη..αν δεν..στο κάνω δώρο.
Δίνω το οκ.
Κλείνω μασάζ για μία μισή ώρα.. Σκάει ένα κομμάτι ..πρόσωπο πανέμορφο, μαγκακι μικρό σε ηλικία 24- 26 και με κιλά σαφώς παραπάνω για τα γούστα μου..
Με πιάνει από το χέρι κ μου λέει πάμε να σε περιποιηθώ.. ντουζ..μου κάθεται στα τέσσερα και μου βγάζει το παντελόνι τα κρεμάει στην ντουλάπα.. πάμε αφέντη μου ακόλουθα..σοκ..
Μασάζ επαγγελματίκο καθαρόαιμο.
Βγάζει την αφέντρα από μέσα της.. λεκτικά πολύ ατάκα.ισπανική και χέρι δεν κατάλαβα πως τα έκανε όλα μαζί.. βρέθηκα από πάνω της με έφερε Τούμπα.
Δεύτερο μέρος δεν το περίμενα απ'αυτά που έχω διαβάσει.
Πληρωμή έδωσα για μια μισή ώρα 80€ και χαρτζιλίκι στη κοπέλα .
Θα ξανά πάρω γιατί άφησε κ υπονοούμενα για κάτι που με ενδιαφέρει να δω.. περίεργος περισσότερο.
η Βαλερία κάνει καταπληκτικό επαγγελματικο μασάζ.για πες για πες....Δοκιμάστηκε η Βαλέρια από lux με πολύ καλές εντυπώσεις.
Μασαζ ήρεμα χαλαρά με τα χεράκια της για καμιά ώρα και φινάλε καλό ...
χαχαχαχααχαχ η Αφροδίταρα οντως μοιάζει με το Στηβ Ντούζο ειδικά στα κιλά η φαλαινιτσα...μιλάμε για τρέλα...Σκάει μύτη και ο Στηβ Ντούζος με τον χάλια και τον Κορτέση.. σαφώς ο Στηβ με περισσότερα κιλά για τα γούστα μου αλλά πλακωθήκαμε στην παρτούζα και όλα έφτιαξαν ξαφνικά... μιλάμε για τρέλα!
Arfo35
Πάμε όμως στο σοκαριστικό γιατί ρισκάρω και για άλλη μία φορά το ένστικτο μου δεν με ξεγέλασε.
Δίνω το οκ.
Κλείνω μασάζ για μία μισή ώρα.. Σκάει ένα κομμάτι ..πρόσωπο πανέμορφο, μαγκακι μικρό σε ηλικία 24- 26 και με κιλά σαφώς παραπάνω για τα γούστα μου..
Με πιάνει από το χέρι κ μου λέει πάμε να σε περιποιηθώ.. ντουζ..μου κάθεται στα τέσσερα και μου βγάζει το παντελόνι τα κρεμάει στην ντουλάπα.. πάμε αφέντη μου ακόλουθα..σοκ..
Βγάζει την αφέντρα από μέσα της.. λεκτικά πολύ ατάκα.ισπανική και χέρι δεν κατάλαβα πως τα έκανε όλα μαζί.. βρέθηκα από πάνω της με έφερε Τούμπα.
Θα ξανά πάρω γιατί άφησε κ υπονοούμενα για κάτι που με ενδιαφέρει να δω.. περίεργος περισσότερο.
τόφαλος;χαχαχαχααχαχ η Αφροδίταρα οντως μοιάζει με το Στηβ Ντούζο ειδικά στα κιλά η φαλαινιτσα...μιλάμε για τρέλα...Σκάει μύτη και ο Στηβ Ντούζος με τον χάλια και τον Κορτέση.. σαφώς ο Στηβ με περισσότερα κιλά για τα γούστα μου αλλά πλακωθήκαμε στην παρτούζα και όλα έφτιαξαν ξαφνικά... μιλάμε για τρέλα!
Arfo35
Δίνω το οκ.