Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.590
Πόντοι
29.667
Γεια σας φίλοι μου!!
Να σε ρωτήσω κάτι;
Έχει πάρει κάποιος συναγωνιστής την Γεωργία κοκκινομάλλα από βελβετ;
Ξέρεις αν προχωράει ;
Φτάνει φουλ;

Προχωράει φραπέ σίγουρα
Για παραπάνω δεν ξέρω

Όλες κερνανε φραπέ απ το Βέλβετ

Όλες κερνανε μπριζόλες από το osmose

Όλες κερνανε φραπέ με καλαμάκι από vipmassage.gr
Εκτός Ελένης [/quo

Δηλαδή άμα πάρω Αλεξανδρα ή Καρολίνα θα παίξει μπριζόλα;;;
Θα πρέπει να το ζητήσω από τηλέφωνο ή από κοντά;;;
Πόσο πάει το μαλλί;;;

gravity2

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2020
Like
502
Πόντοι
20
Iρίνα από Velvet:

Όπως φαίνεται στην φωτογραφία...με το τίμιο χάιδεμα...με τον φραπέ της...και με την ανοχή της στις διαπραγματεύσεις.

Ωραία συνεδρία αλλά δίχως δεύτερη δοκιμή, αφού δεν υπήρξε τίποτα το ιδιαίτερο να ξεχωρίζει.

Πάντως φαίνεται πολύ όμορφη στο πρόσωπο η συγκεκριμένη! Από σώμα τι λέει;

THANKS

Δ

Διαγραμμένο μέλος 96713

Επισκέπτης
Έχεις πάρει κάποιος συναγωνιστής τεα από lux ?
Προχωράει σε full
Ποσό πάει σύνολο;
Τι άλλο προγραμμα κάνει
Παρακαλώ απάντηση και με πμ
Ευχαριστώ εκ των πρπτερων

Δ

Διαγραμμένο μέλος 96713

Επισκέπτης
Έχεις πάρει κάποιος συναγωνιστής τεα από lux ?
Προχωράει σε full
Ποσό πάει σύνολο;
Τι άλλο προγραμμα κάνει
Παρακαλώ απάντηση και με πμ
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

singleasthat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2020
Κριτικές
9
Like
635
Πόντοι
300
Γιατί μόνο πμ, πείτε και εδώ...

Πάντως προσωπικά 3 φορές ζήτησα τεα για late night και ήταν κλεισμένη. Ίσως φταίει ότι δε με ξέρουν και με αποφεύγουν ευγενικά; Τι να πω...

Tourtouristas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2019
Κριτικές
6
Like
405
Πόντοι
280
Καλήμερα Κυριοι

Εχει κανεις αποψη για Χριστινα απο osmose;

(ποιοτητα μασαζ, φατσα, φραπεδακι)

Καλο ΣΚ σε ολους, να βγαζετε γουστα!

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.236
Πόντοι
5.595
Καλήμερα Κυριοι

Το osmose δεν έχει σχέση με μασάζ.Γενικα είναι τα πάντα όλα, με χαμηλή ποιότητα.Για Χριστίνα δεν έχω άποψη, αλλά δεν έχω διαβάσει καλές κριτικές για καμιά. Μια Βικτώρια είχα πάρει από αυτούς ,που τώρα δεν δουλεύει και το μετανιωσα. Υπηρεσίες ξεπετας.

Intruder1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2019
Like
2.048
Πόντοι
441
Iρίνα από Velvet:

Όπως φαίνεται στην φωτογραφία...με το τίμιο χάιδεμα...με τον φραπέ της...και με την ανοχή της στις διαπραγματεύσεις.

Ωραία συνεδρία αλλά δίχως δεύτερη δοκιμή, αφού δεν υπήρξε τίποτα το ιδιαίτερο να ξεχωρίζει.

Διαπραγματεύσεις για φραπέ ή συμπεριλαμβάνεται στα αρχικά 50€???

cucu

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
88
Πόντοι
0
Iρίνα από Velvet:

Αν γίνεται κάποιος να δώσει κάνα info παραπάνω.,.γιατί με ψήνει μασαζ κατ οικον
.

Εγγρ.
2 Απρ 2018
Like
458
Πόντοι
21
Καλησπέρα παίδες ... Από καινούργιες κοπέλες που δεν έχει γραφτεί κάτι στο φόρουμ , έκανα μια δοκιμή μιας και ήθελα να επενδύσω τα τελευταία χρημάτα μου μετά τις διακοπές...έτσι λοιπόν έκανα Δοκιμή με Αγάπη από Deluxe καλό μασάζ αλλά είναι στα δεν....δεν την προτείνω...Καλή περίπτωση η Σταυριαννα από Oasis αλλά γενικά ζητάει πολλά για έξτρα...Πολύ δυνατή και άνετη είναι η ΙΡΊΝΑ από το velvet διμετρη Ρωσίδα , όπως και η Μαριλλου πολύ καλή περίπτωση και τις προτείνω ανεπιφύλακτα...Από αλλά γραφεία η Ιρω από το Senses είναι δυνατή....Αυτά ...οποίος ξέρει τίποτα για Μαρία από το Deluxe θα το εκτιμούσα να έχω πληροφορίες....Καλό απόγευμα

Tourtouristas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2019
Κριτικές
6
Like
405
Πόντοι
280
Καλήμερα Κυριοι

Το osmose δεν έχει σχέση με μασάζ.Γενικα είναι τα πάντα όλα, με χαμηλή ποιότητα.Για Χριστίνα δεν έχω άποψη, αλλά δεν έχω διαβάσει καλές κριτικές για καμιά. Μια Βικτώρια είχα πάρει από αυτούς ,που τώρα δεν δουλεύει και το μετανιωσα. Υπηρεσίες ξεπετας.

Ευχαριστω φιλε

artemwng

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2018
Like
340
Πόντοι
20
Γιατί μόνο πμ, πείτε και εδώ...

Πάντως προσωπικά 3 φορές ζήτησα τεα για late night και ήταν κλεισμένη. Ίσως φταίει ότι δε με ξέρουν και με αποφεύγουν ευγενικά; Τι να πω...

Δεν σε αποφεύγουν ευγενικά. Απλά η συγκεκριμένη -κατ'εμέ- είναι στην πρώτη πεντάδα αυτού του σπορ ΑΝΕΤΑ.
Αν σκεφτείς, πόσες φορές έχει υπάρξει αποθέωση της εδώ πέρα και πόσα πολλαπλάσια μάτια κοιτάνε, αντιλαμβάνεσαι γιατί ραντεβού με τον πούτιν ίσως κανονίζεται πιο εύκολα.

(Ελπίζω η αυξημένη ζήτηση που έχει να μην μειώσει την ποιότητα των υπηρεσιών της...καθώς κάτι τέτοιο είναι μοιραία κανόνας)

artemwng

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2018
Like
340
Πόντοι
20
Iρίνα από Velvet:

Στα έξτρα.

Tourtouristas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2019
Κριτικές
6
Like
405
Πόντοι
280
Καλήμερα Κυριοι

Ευχαριστω φιλε

artemwng

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2018
Like
340
Πόντοι
20
Καλησπέρα παίδες ... Από καινούργιες κοπέλες που δεν έχει γραφτεί κάτι στο φόρουμ , έκανα μια δοκιμή μιας και ήθελα να επενδύσω τα τελευταία χρημάτα μου μετά τις διακοπές...έτσι λοιπόν έκανα Δοκιμή με Αγάπη από Deluxe καλό μασάζ αλλά είναι στα δεν....δεν την προτείνω...Καλή περίπτωση η Σταυριαννα από Oasis αλλά γενικά ζητάει πολλά για έξτρα...Πολύ δυνατή και άνετη είναι η ΙΡΊΝΑ από το velvet διμετρη Ρωσίδα , όπως και η Μαριλλου πολύ καλή περίπτωση και τις προτείνω ανεπιφύλακτα...Από αλλά γραφεία η Ιρω από το Senses είναι δυνατή....Αυτά ...οποίος ξέρει τίποτα για Μαρία από το Deluxe θα το εκτιμούσα να έχω πληροφορίες....Καλό απόγευμα

Τσέκαρε την Λυδία.
Αδιάφορη εμφάνιση αλλά υπάρχει ένα ενδιαφέρον στα υπόλοιπα.

milfaros2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2019
Like
84
Πόντοι
0
Επισης δοκιμασα Μελινα απο ΟΣΜΟΣΕ πηγαμε φουλ με 120 Ε εμεινα απ ολα ευχαριστημενος

Τι σου άρεσε απο την κοντόχοντρη Μελίνα ρε φίλε?
Γούστα θα μου πεις είναι αυτά αλλά κάποια πράγματα θεωρώ ότι πρέπει να τα βλέπουμε αντικειμενικά
[/quote]

Όντως είναι χοντρή η Μελίνα; Απλά έχει πιασίματα ή έχει κυτταρίτιδα και είναι αρκετά γεμάτη; Γιατί στη φωτογραφία την έβλεπα μεν μπαμπάτσικη στο στήθος αλλά φαινόταν να μην έχει κοιλιά.. Ρωτάω γιατί ήθελα να δοκιμάσω κάποια στιγμή..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 96713

Επισκέπτης
Από Γεωργία velvet έχει πάρει κάποιος συναγωνιστής φουλ;
Αξίζει;
Απάντηση με πμ
Ευχαριστώ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 96713

Επισκέπτης
Από Γεωργία velvet έχει πάρει κάποιος συναγωνιστής φουλ;
Αξίζει την δοκιμη;
Απάντηση με πμ
Ευχαριστώ

wack34

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2017
Κριτικές
1
Like
357
Πόντοι
21

από senses Ιρω η Μυρτω?? γτ Ιρω δν βρισκω! Ηρω βρισκω στο oasis!! η Ιρινα απο velvet προχωραει??

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.483
Πόντοι
8.345
Μετα απο εναν κατατοπισμο απο τη υπευθυνη επικοινωνιας του VipMassage.gr μεσω Viber - Στο Σαιτ Δεν εχουν Φωτο....

ρωτησα για φουλ και μου ειπαν για βικτωρια και Αννα
εχει κανεις αποψη για αυτες τις 2 μιας και φαινονται δυνατα μιλφακια καθως και για την βασω που φαινεται η πιο ωραια εκει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom