Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

wack34

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2017
Κριτικές
1
Like
357
Πόντοι
21
απο goldmassage ξερει κανεις τι παιζει;; εχει καποιες καλες που στελνει μεσω viber αλλα δν ξερω αν προχωρανε ή οχι! αν γνωριζει κανεις ας ενημερωσει εσω ή pm! αλλιως την επομενη εβδομαδα κανω εγω την καταδρομικη κ ενημερωνω!! ?

gravity2

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2020
Like
502
Πόντοι
20
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ προς τους φιλους του φορουμ

εγω σαν MILF Lover εκανα δοκιμες τον αυγουστο

Βικτωρια Μιλφ 40+ δινει φουλ ( κορμαρα - μετριο μασαζ ) απο VIPMassage.gr με 100ε - χωρις σκουφο καλαμακι

Περι Μιλφ 40 + ( ευχαριστος ανθρωπος με σοβαρο επαγγελματικο μασαζ ) πηρα καλαμακι ΑΚΑ κ ισπανικο, κορμι με πιασιμα / καμπυλες κ ωραιο μπουστο ( VIP Massage )

Ιουλια 36 ετων ετσι μου ειπε...
πιασιμα / καμπυλες / ωραιο στηθος καλο τιμιο μασαζ + καλαμακι / ισπανικο / γδυσιμο - χωρις σκουφο καλαμακι ( VIP Massage )

ΤΕΑ απο LUX - φοβερη εμπειρια - ιερεια του μασαζ - χωρις σκουφο καλαμακι ( LUX Massage )

Νεφελη απο Βελβετ καλο μασαζ με καλαμακι με σκουφο ( Velvet )

ΓΕΝΙΚΑ για φραπε σκετο δινω 20 - 30 Ε εξαρταται αν εχει κ γδυσιμο

για καλαμακι + γδυσιμο δινω +50Ε

με ευγενεια κ σεβασμο κ χαλαρα..μετα τα 30 Λεπτα μασαζ......αρχιζω κ μπαινω λεκτικα στο ερωτικο σκελος.....

το καλυτερο για να παιξεις μπαλα ειναι τα 90Λ μασαζ

Αν ξερει κανεις για καλαμακι / γδυσιμο απο OASIS - GOLD Massage - Lovemassage στείλτε μου π.μ ΑΝ ξερει κανεις για ΕΛΕΝΑ απο ΛΟΥΞ αν προχωραει να μου το πει ειναι ωραιο ΜΙΛΦ

ΔΑΜΟΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Οκτ 2018
Κριτικές
27
Like
2.767
Πόντοι
1.196
Λέω τρίτη για ένα κατοίκων....
Αλλά δεν έχω αποφασίσει σε ποιο να πάω...:(

gravity2

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2020
Like
502
Πόντοι
20
Λέω τρίτη για ένα κατοίκων....
Αλλά δεν έχω αποφασίσει σε ποιο να πάω...:(

ΓΕΝΙΚΑ ας περιμενουμε λιγες μερες Μεχρι Ολα τα Γραφεια να φερουν Νεες Κοπελες για τη Νεα Σεζον

Γνωμη μου

wack34

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2017
Κριτικές
1
Like
357
Πόντοι
21
φιλε gravity2 ωραιος!! ευχαριστουμε για την ενημερωσει!!

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.543
Πόντοι
206
εχωντας διαβασει αυτο το θρεντ χτες ενα εχω να πω. Οταν καποιος λεει "παμε μηπως και τυχον κατσει κατι" για τη "περιπετεια" και αλλες τετοιες μαλακιες ειναι προμοτορας 110%

Αλλοι πανε σκανε λεει 50 το ανυπαρκτο μασαζ συν 30 για μια φραπεδια του πεταματου
συν 20 να δειξει το εκαστοτε πορνιδιο λιγο αστραγαλο
συν αλλα 40 τα παγια ξερω γω
συν αλλα 40 φορο επιτηδευματος
συν 23 % αν ειναι χοιρινο το κομματι η 13% αν προκειται περι μοσχαρισιου φιλετου σιτευτου.

Ενω με 30 ευρω παιρνεις απο τα κορυφαια μασαζ συν φραπε η με 50 παλι κορυφαιο μασαζ και μαστοριανη φραπα η μεδουλορουφηχτό καλαμακι η ακομα και φουλ πακετο. Δε λεω ονοματα μιας και αυτα ειναι υποκειμενικα και θα πουν εμενα προμοτορα. Ξυπνατε ρε. Με τετοια λεφτα παιρνετε cg, οι πιο νεοι μη τσιμπατε τη παραμυθα. Για ενα καλο μασαζ και ενα γερο φραπε ειμαστε δω, οχι να παιζουμε τζοκερ. Απο πριν κανονιζεις τι θα παιχτει, οχι μπαινεις μεσα και αν σου κατσει και αν εχει ορεξη η μανδαμ και αν τα αστρα ειναι αυθυγραμμισμενα και αλλα τετοια :hi:

Prosenton

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
18
Like
1.108
Πόντοι
1.010
εχωντας διαβασει αυτο το θρεντ χτες ενα εχω να πω. Οταν καποιος λεει "παμε μηπως και τυχον κατσει κατι" για τη "περιπετεια" και αλλες τετοιες μαλακιες ειναι προμοτορας 110%

Αλλοι πανε σκανε λεει 50 το ανυπαρκτο μασαζ συν 30 για μια φραπεδια του πεταματου
συν 20 να δειξει το εκαστοτε πορνιδιο λιγο αστραγαλο
συν αλλα 40 τα παγια ξερω γω
συν αλλα 40 φορο επιτηδευματος
συν 23 % αν ειναι χοιρινο το κομματι η 13% αν προκειται περι μοσχαρισιου φιλετου σιτευτου.

Ενω με 30 ευρω παιρνεις απο τα κορυφαια μασαζ συν φραπε η με 50 παλι κορυφαιο μασαζ και μαστοριανη φραπα η μεδουλορουφηχτό καλαμακι η ακομα και φουλ πακετο. Δε λεω ονοματα μιας και αυτα ειναι υποκειμενικα και θα πουν εμενα προμοτορα. Ξυπνατε ρε. Με τετοια λεφτα παιρνετε cg, οι πιο νεοι μη τσιμπατε τη παραμυθα. Για ενα καλο μασαζ και ενα γερο φραπε ειμαστε δω, οχι να παιζουμε τζοκερ. Απο πριν κανονιζεις τι θα παιχτει, οχι μπαινεις μεσα και αν σου κατσει και αν εχει ορεξη η μανδαμ και αν τα αστρα ειναι αυθυγραμμισμενα και αλλα τετοια :hi:
Από ότι γράφεις δεν βγάζω ούτε τελίτσα...

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.590
Πόντοι
29.667

athens2020

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2020
Like
8
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους. Πρώτο post στο site. Μέσα στον Αύγουστο δοκιμή με Χριστίνα απο "Μασάζ κατ' οίκον - Osmose massage" μια χαρά κοπέλα, ομιλητική, ευχάριστη, βγάζει ρούχα, πεντακάθαρη, χαλαρωτικό (λίγο) μασαζάκι, προχωράει σε ό,τι επιθυμείς... :wink:

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201
Φίλε MALAPERDONIE τότε καλύτερα τράβα σε ένα studio που είναι σιγουράκι ή παίξε με cg. Η καύλα του μασάζ κατ οίκον βρίσκεται σε αυτό που θα κατακτήσεις που δεν είναι σίγουρο στην κοπέλα της διπλανής πόρτας!

nikosxp

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
136
Πόντοι
1
Ενω με 30 ευρω παιρνεις απο τα κορυφαια μασαζ συν φραπε η με 50 παλι κορυφαιο μασαζ και μαστοριανη φραπα η μεδουλορουφηχτό καλαμακι η ακομα και φουλ πακετο. Δε λεω ονοματα μιας και αυτα ειναι υποκειμενικα και θα πουν εμενα προμοτορα. Ξυπνατε ρε. Με τετοια λεφτα παιρνετε cg, οι πιο νεοι μη τσιμπατε τη παραμυθα.

Εγώ θα έλεγα να πεις ονόματα και μέρη για να μάθουμε και οι νέοι στο χώρο και να μας βοηθησεις αφου είσαι γνώστης της κατάσταστης. Αλλιως καταλήγουμε σε κασκαντεριλικια και χάνουμε τα λεφτα μας.

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.095
Πόντοι
736
φοβερος γνωστης, απο το πρωι δεν εχει βγαλει μιλια:grin::grin: πεταει μια παπατζα και νομιζει οτι επιασε τον παπα απο τ'αρχιδια:rockon:

gravity2

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2020
Like
502
Πόντοι
20
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ MALAPERDONIOS

Γενικα καθε αποψη ειναι ΣΕΒΑΣΤΗ

Αλλα αν ειναι ετσι

παμε να τον βαλουμε στις ξενες τανες με 10 Ε στο μεταξουργειο

Ολα ειναι θεμα επιλογων , γουστου - ποιοτητας κ ποσα λεφτα θελει και μπορει να διαθεσει καποιος για τη ψυχαγωγια του

ΝΑΙ το μασαζ στο σπιτι οικονομικα ειναι Υπερ ΤΙμολογημενα - Εχει ΥπερΑξια , Ειδικα για τη δυσκολη οικονομικη κριση που περναμε Ολοι μας γενικως

αλλα ολα ειναι θεμα επιλογων του καθενος

υπαρχει το πορνειο με 10-20 Ε , το στουντιο με τα 50Ε κτλ

60Λ - 60Ε Μασαζ - Ναι το βρισκω και εγω ακριβω και μερικες κοπελες ΒΑΡΑΝΕ / ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ για τις εξτρα υπηρεσιες τους....λες και εχουν το Χρυσο εργαλειο .....

Δημοκρατια εχουμε και ελευθερια ( ετσι θελω να πιστευω... χαχα )

Καλα να περνατε φιλοι μου

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
Φίλε MALAPERDONIE τότε καλύτερα τράβα σε ένα studio που είναι σιγουράκι ή παίξε με cg. Η καύλα του μασάζ κατ οίκον βρίσκεται σε αυτό που θα κατακτήσεις που δεν είναι σίγουρο στην κοπέλα της διπλανής πόρτας!
Φίλε μου, δεν συμμετείχα στην συζήτηση αλλά να μου επιτρέψεις ένα σχόλιο.
Αυτά που λες θα ισχύαν αν πράγματι οι κοπέλες ήταν φυσικοθεραπευτριες ή επαγγελματίες μασεζ. Να μπορέσεις δηλαδή να την κάνεις να σου δώσει ότι δεν δίνει στους άλλους.
Στις κοπέλες των γραφείων αυτών όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ξέρουν που δουλεύουν, πολλές δεν έχουν ιδέα από μασάζ και απλά σε χαϊδεύουν στην πλάτη για λίγο, και ασφαλώς ξέρουν την πρόταση που θα τους κάνεις στην συνέχεια.
Κάποιες προχωράνε ,κάποιες όχι. Αλλά και αυτές που δεν προχωράνε δεν είναι αθώες. Ξέρουν ότι θα πάρουν 50-60 ευρώ για μιας ώρας ανύπαρκτο μασάζ (τόσα δεν παίρνει ο καλύτερος φυσικοθεραπευτής).
Ως εκ τούτου δεν θα διακορευσεις την αθώα κορασίδα, αλλά κάποια που έχει βαρεσει μαλάκια σε 500 άντρες.
Σε αυτό που έχετε δίκιο όμως είναι ότι ο καθένας κάνει τα χρήματα του ότι γουστάρει. Δεν θα μπω εγω , ούτε κανείς Κεχαγιάς στην τσέπη του άλλου.
Καλή μπουρδελοσυνεχεια αδερφια!!!

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201
Passas87 συμφωνώ με όσα λες εν μέρη...

Να ξέρεις πως υπάρχουν και κοπέλες που δεν τον παίζουν σε όλους, ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΑ. Αυτές οι κοπέλες λοιπόν δεν παίρνουν παραπάνω χρήματα το κάνουν επειδή γουστάρουν και σου δίνουν και τηλέφωνο.

Εγώ προσωπικά δεν προτιμώ σιγουράκια τύπου Osmose και Deluxe γιατί ξενερώνω που είναι σίγουρο. Εάν ξέρω εξ αρχής τι θα παίξει τότε καλύτερα να πάρω call girl... έχω πάρει σιγουράκι λίγες φορές όταν η κοπέλα φαίνεται πολύ καύλα στην φώτο!

Για να πάρεις υπηρεσία χωρίς χρέωση θα πρέπει να παίξει χημεία να της αρέσεις εξωτερικά αλλιώς όλα τα υπόλοιπα είναι για το χρήμα.

Ευτυχώς ακόμα υπάρχουν κοπέλες της διπλανής πόρτας και ευτυχώς δεν είναι όλα τα κατ οίκον τύπου Osmose που είναι cg με κάλυψη μασάζ..

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.095
Πόντοι
736
Νομίζω ότι τα free φραπεδακια και έξτρα υπηρεσίες γενικά τείνουν προς εξαφάνιση. Πριν 2_3 χρονακια έπαιζαν στο ρελαντί. Δεν υπήρχε καν υποψία να χαρτζιλικωσεις έξτρα λεφτά πέρα των 50 ας πούμε:sunglasses:

gravity2

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2020
Like
502
Πόντοι
20
Passas87 συμφωνώ με όσα λες εν μέρη...

Να ξέρεις πως υπάρχουν και κοπέλες που δεν τον παίζουν σε όλους, ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΑ. Αυτές οι κοπέλες λοιπόν δεν παίρνουν παραπάνω χρήματα το κάνουν επειδή γουστάρουν και σου δίνουν και τηλέφωνο.

Εγώ προσωπικά δεν προτιμώ σιγουράκια τύπου Osmose και Deluxe γιατί ξενερώνω που είναι σίγουρο. Εάν ξέρω εξ αρχής τι θα παίξει τότε καλύτερα να πάρω call girl... έχω πάρει σιγουράκι λίγες φορές όταν η κοπέλα φαίνεται πολύ καύλα στην φώτο!

Για να πάρεις υπηρεσία χωρίς χρέωση θα πρέπει να παίξει χημεία να της αρέσεις εξωτερικά αλλιώς όλα τα υπόλοιπα είναι για το χρήμα.

Ευτυχώς ακόμα υπάρχουν κοπέλες της διπλανής πόρτας και ευτυχώς δεν είναι όλα τα κατ οίκον τύπου Osmose που είναι cg με κάλυψη μασάζ..

[*] ΣΥΜΦΩΝΩ[*]

Δ

Διαγραμμένο μέλος 96713

Επισκέπτης
Γεια σας φίλοι μου!!
Να σε ρωτήσω κάτι;
Έχει πάρει κάποιος συναγωνιστής την Γεωργία κοκκινομάλλα από βελβετ;
Ξέρεις αν προχωράει ;
Φτάνει φουλ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom