Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)

otipos

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2018
Like
350
Πόντοι
20
τυποι μια υπεθυμιση, καλο ειναι να μην ζητατε μονο πληροφοριες αλλα και να δινετε.
απανταω σε ολα τα pm με full info και σπανια παιρνω κατι πισω.
αιντε μπας και δουμε ασπρη μερα

gravity2

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2020
Like
502
Πόντοι
20
τυποι μια υπεθυμιση, καλο ειναι να μην ζητατε μονο πληροφοριες αλλα και να δινετε.
απανταω σε ολα τα pm με full info και σπανια παιρνω κατι πισω.
αιντε μπας και δουμε ασπρη μερα

Πολυ σωστός φίλε μου
Μα αυτός είναι ο λόγος του φόρουμ

Κ εγώ δέχομαι 20 με 30 π.μ καθημερινά απαντάω σε όλους

Ελάχιστοι δίνουν πληροφορίες σε μένα

Βασικά γύρω στα 7-8 άτομα που υπάρχει αμοιβαία συμπάθεια εκτίμηση μου δίνουν Κ τους ευχαριστώ ξέρουν αυτοί ποιοι ειναι ....

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
1.040
Πόντοι
96
Καλησπέρα σας. Να ρωτησω κάτι πρακτικό σχετικά με την επικοινωνία. Όταν παίρνουμε τηλέφωνο για μασαζ, παίρνουμε από το κανονικό μας τηλέφωνο ή έχουμε ένα δεύτερο μόνο για αυτές τις ασχολίες?
φυλαγε τα ρουχα σου..
που ξερεις τι αλητεια υπαρχει πισω απο τη καθε μια αγνωστη σου..?

gravity2

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2020
Like
502
Πόντοι
20
Καλησπέρα σας. Να ρωτησω κάτι πρακτικό σχετικά με την επικοινωνία. Όταν παίρνουμε τηλέφωνο για μασαζ, παίρνουμε από το κανονικό μας τηλέφωνο ή έχουμε ένα δεύτερο μόνο για αυτές τις ασχολίες?
φυλαγε τα ρουχα σου..
που ξερεις τι αλητεια υπαρχει πισω απο τη καθε μια αγνωστη σου..?

Σωστός !

Κ εγώ άλλο δεύτερο κινητό έχω

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.653
Πόντοι
2.256
@xloros έχει αναφερθεί σε προηγούμενες σελίδες ότι το massage4u δεν προσφέρει τίποτα εξτρά και η συγκεκριμένη που διαφημίζεις δεν υπάρχει στη λίστα με τις θεραπεύτριές τους

wack34

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2017
Κριτικές
1
Like
357
Πόντοι
21
φιλε μου καλα τα λες στο οτι δεν προχωραει γτ την εχω παρει κ οντως δεν κανει τιποτα αλλα στο site που μπηκα ειναι μεσα στις θεραπευτριες του! η πρωτη ειναι!

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Παίδες ξέρετε που είναι η ταντρα ζωή που σταμάτησε από μούσες;

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.653
Πόντοι
2.256
φιλε μου καλα τα λες στο οτι δεν προχωραει γτ την εχω παρει κ οντως δεν κανει τιποτα αλλα στο site που μπηκα ειναι μεσα στις θεραπευτριες του! η πρωτη ειναι!

Έχεις δίκιο, υπάρχει. Κοιτούσα τα κορίτσια της Θεσσαλονίκης.
Εφόσον όμως δεν κάνει αυτά που θέλουμε, την απορρίπτουμε

nikospol

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Like
6
Πόντοι
0
Ιωαννα κυριοι στο massage4you κοπελα απο βουλγαρια ζηταει 30 για εξτρα αλλα πεφτει και στα 20 δεν βγαζει τιποτα αλλα μονο με το χερι

Εγγρ.
21 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
256
Πόντοι
21
Καλησπέρα! Συνάντηση με τη Νεκταρία από massagelux ή yourmassage. Δουλεύει και στα 2 γραφεία. Η φωτογραφία που σου στέλνουν είναι αρκετά παραπλανητική. Δεν είναι όμορφη όπως φαίνεται στη φώτο. Στα του μασάζ τώρα, μέτριο προς καλό χωρίς πετσέτα. Περνούσε από το επίμαχο σημείο. Όταν γύρισα από μπροστά και την είπα αν κάνει κάτι περισσότερο μου είπε εκτόνωση με το χέρι με +20€ όπου και πήρα. Δε ξετρελάθηκα με την όλη φάση οπότε δε θα τη ξανασυναντούσα. Να περνάτε όμορφα!

paidaros(2)

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα!Μπορειτε να μου προτεινετε καποια κοπελα απο deluxe που να κανει extra?Ευχαριστω

gravity2

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2020
Like
502
Πόντοι
20
Καλησπέρα! Συνάντηση με τη Νεκταρία από massagelux ή yourmassage. Δουλεύει και στα 2 γραφεία. Η φωτογραφία που σου στέλνουν είναι αρκετά παραπλανητική. Δεν είναι όμορφη όπως φαίνεται στη φώτο. Στα του μασάζ τώρα, μέτριο προς καλό χωρίς πετσέτα. Περνούσε από το επίμαχο σημείο. Όταν γύρισα από μπροστά και την είπα αν κάνει κάτι περισσότερο μου είπε εκτόνωση με το χέρι με +20€ όπου και πήρα. Δε ξετρελάθηκα με την όλη φάση οπότε δε θα τη ξανασυναντούσα. Να περνάτε όμορφα!

σε ευχαριστουμε πολυ για τη πληροφορια

καλακακι θα εδινε αν της εδινες τα διπλασια ?

γδυσιμο εκανε η θα εκανε αν επαιρνε παραπανω?

gravity2

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2020
Like
502
Πόντοι
20
Για μενα ενα καλο πακετο που δυσκολα το βρισκεις ειναι

ενα καλο τιμιο μασαζακι + γδυσιμο + καλαμακι + καλη παρεα

αυτα ειναι που κρινω κ που επιλεγω κοπελες...

αυτα τα στοιχεια - παραγοντες

Εγγρ.
21 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
256
Πόντοι
21
Την ρώτησα αν κάνει τίποτα περισσότερο και μου είπε όχι.Ρούχα που την είπα να βγάλει δεν έβγαλε...

Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
4
Πόντοι
0
Για μενα ενα καλο πακετο που δυσκολα το βρισκεις ειναι

ενα καλο τιμιο μασαζακι + γδυσιμο + καλαμακι + καλη παρεα

αυτα ειναι που κρινω κ που επιλεγω κοπελες...

αυτα τα στοιχεια - παραγοντες

Καλησπέρα gravity2 ! Επειδή βλεπω ότι εχεις ερευνήσει πολυ τον χώρο και εγώ παρ΄οτι πουρό όχι,μ ενδιαφερει μικρή ηλικία (όχι ευσωμη) που να προχωράει (ελαφρώς..).Με ενημερώνεις αν θελεις.Σ ευχαριστώ προκαταβολικα.

Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
361
Πόντοι
21
συναντηση με νεφελη απο βελβετ,το επαιξα οτι πρωτη φορα παιρνω απο γραφειο κοπελα για μασαζ στο σπιτι κλπ κλπ ,μετριο μασαζ με το που γυρισα ανασκελα και χαιδευε προς την περιοχη με ρωταει αν θελω να συνεχισει,απανταω ναι και στο τελος μ κανει το ξερεις οτι αυτο π καναμε ειναι εχτρα υπηρεσια και κοστιζει +50 ευρω..της λεω οχι δεν το ξερω δεν με ενημερωσες για κατι τετοιο,τι νομιζεις οτι ειμαι κανας εφοπλιστης η οτι εχεις ερθει στην εκαλη για μασαζ.εν τελει της εδωσα +10! μν σας πιανουν κοτσους οπως πηγε να μ κανει η συγκεκριμενη δεσποινις νομιζοντας οτι δεν γνωριζω, με 100 ευρω πηγαινες σε διαφορα ιδρυματα η καλεις στο σπιτι κοπελα πολυ πιο εμφανισιμη απο την συγκεκριμενη κ οχι για μονο ενα μετριο μασαζ και με το στανιο μετα να σ παρουν αλλα τοσα για μια φραπεδια στα γρηγορα

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.484
Πόντοι
2.306
Ωραίος φίλε σωστός γιατί το έχουν παρατραβήξει να ζητάνε 20-30 για μια μαλάκια

wack34

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2017
Κριτικές
1
Like
357
Πόντοι
21
απο goldmassage ξερει κανεις τι παιζει;; εχει καποιες καλες που στελνει μεσω viber αλλα δν ξερω αν προχωρανε ή οχι! αν γνωριζει κανεις ας ενημερωσει εσω ή pm! αλλιως την επομενη εβδομαδα κανω εγω την καταδρομικη κ ενημερωνω!! ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom