Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

xlm

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
78
Like
7.515
Πόντοι
17.436
Έχοντας ψωνίσει από joy Αφροδίτη και από deluxe Λούσι και Αλίκη τις δύο μιλφαρες έχω να πω πως και στις τρεις πήρα φραπεδιά.Αυτες θυμάμαι να κάνουν και καλό μασάζ και στο τελευταίο πεντάλεπτο τον έπαιξαν...
Υγιαινετε!

milfaros2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2019
Like
84
Πόντοι
0
Έχει πάρει κάποιος ντουέτο που να είχε καλή κατάληξη;;

Prosenton

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
18
Like
1.108
Πόντοι
1.010
Μετά από μία εμπειρία δύο χρόνια και βάλε...με το άθλημα αυτό, αποφάσισα να αποχωρήσω.
Κάτι που παλιά το έβλεπα με ενδιαφέρον και με έτρωγε πάντα περιέργεια:
τι θα γίνει;;; μέχρι πού θα φτάσει;;; φραπέ, καλαμάκι η μπριζόλα θα πάρω.... και με τι τίμημα θα το πληρώσω;;;; Μου είχε γίνει σαν ναρκωτικό.
Προσωπική μου γνώμη μετά από όλα αυτά είναι ότι δεν αξίζει πλέον.
Καταρχήν σχεδόν από όλες τις κοπέλες από καμία δεν πήρα το μασάζ που πρέπει. Όλες είναι ερασιτέχνηδες σε αυτό το τομέα.
Και να φανταστείτε από 60 λεπτά τα 45 με 50 είναι αυτή η κοροϊδία με το άπλωμα του λαδιού.
Μετά αν είσαι τυχερός θα πάρεις φραπέ + 20 Καλαμάκι αν θέλει συν 20 μέχρι + 40 και μπριζόλα που φτάνει μέχρι 300 ευρώ.....
Και μην περιμένεις να δεις κάνα μοντελάκι, οι περισσότερες είναι κάτω από το μέτριο.
Αυτές οι λίγες που είναι καλύτερες, πάλι δεν συγκρίνονται με τα κορίτσια CG που η τιμή τους είναι γύρω στα 150 ευρώ και αν θες μοντέλο να κατέβει από πασαρέλα θα φτάσεις στα 200-250.
Πώς το βλέπετε ρε παιδιά, εγώ πάντως το βλέπω σαν κοροϊδία η οποία δεν θα συνεχίζει για πολύ καιρό ακόμη........

Prosenton

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
18
Like
1.108
Πόντοι
1.010
Και το ωραίο από όλη αυτή την ιστορία είναι ότι πολλές από αυτές παλιά δουλεύανε βίζιτα...:cheesy: :cheesy: :cheesy:

1965neo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
185
Πόντοι
1
Αν πάρεις από site που χαρακτηριζονται ως ΔΕΝ, θα πάρεις μασάζ και μάλιστα καλό . Ακριβό είναι στα 50 έτσι μην παρεξηγηθώ .
Από εκεί και πέρα υπάρχουν και πραγματικά τυχερά εκεί που παίρνεις χωρίς κόστος παραπάνω ή και κάτι παραπάνω δίνεις μόνος σου . Αυτό είναι αν θέλεις μασάζ.
Τα περισσότερα site πλέον έχουν επιδοθεί σε αγώνα ¨γδυσιματος¨" . Είναι όμως Προσφορά Ζήτηση.
Αν θέλεις κάτι άλλο που όλοι το θέλουμε φυσικά τα cg είναι σαφώς φθηνότερα και καλύτερα από αυτές που αυτοαποκαλουνται μασέζ.

Prosenton

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
18
Like
1.108
Πόντοι
1.010
Η προσωπική μου εμπειρία με έχει μάθει πώς εξαιρετικό μασάζ δεν παίρνεις από τα γραφεία που στέλνουν τα κορίτσια σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής.
Από όλα τα κορίτσια που ζήτησα αθλητικό μασάζ, από καμία δεν πήρα.
Οι περισσότερες σου βάζουν λάδι για να μη σε κάψει ο ήλιος όπως το πε ένας φίλος μας πιο πάνω.

• Like
Αντιδράσεις: otipos

1965neo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
185
Πόντοι
1
Συμφωνώ, υπάρχουν και sites Που δε στέλνουν σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής , όπως και κοπέλες που δεν πάνε .

Evgeni2

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2020
Like
236
Πόντοι
21
Τελικά αυτά που γράφονται δεν είναι στάνταρ. Δηλαδή δεν ισχύει για όλους το ίδιο.
Είπα να δοκιμάσω σήμερα Αφροδίτη από Joy. Η κοπέλα δεν έχει καμία σχέση με την γλυκιά κοπέλα της φωτογραφίας. Άγριος άνθρωπος και τσαμπουκάς.
Την ρώτησα στην αρχή για extra και τιμή και με απάντησε ότι πήρα τηλέφωνο σε λάθος γραφείο με ένα πολύ μαγκίστικο και ειρωνικό υφάκι. Και μετά από λίγο πριν ρωτήσω κάτι άλλο με λέει τι θα γίνει εδώ θα την βγάλουμε, ξάπλωσε. Πάλι καλά που δεν είχε πρόβλημα να με κάνει χωρίς εσώρουχο.
Έχει ένα πολύ γυμνασμένο σώμα και μοιάζει με bodybuilder. Το μασάζ της πολύ καλό, στην κυριολεξία με ισοπέδωσε. Αυτό ήταν και το μόνο που κράτησα από το σημερινό ραντεβού. Ήλπιζα στο τέλος ότι θα είχε φραπέ και ας μη το έλεγε αλλά ΔΕΝ.
Μπορεί με την δεύτερη φορά να προσφέρει φραπέ αλλά εγώ δεν θα την ξαναπροτιμήσω. Μοιάζει με αντικοινωνικό άτομο, δεν είναι καθόλου συζητήσιμη.

Rene Goldfinger

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Like
2
Πόντοι
0
Hi gentleman! Sorry ? που διέκοψα την συζήτηση σας απλά διάβασα τα παράπονα σας για την ποιότητα του μασάζ και σαν μασέζ επαγγελματία μπορώ να πω ότι η αλήθεια είναι ότι το ποιοτικό μασάζ στην Αθήνα δεν βρίσκεις ούτε με φακό... Οποίος ενδιαφέρεται για καλό, ποιοτικό, επαγγελματικό, πλούσιο στης τεχνικές μασάζ συνδυασμένο με Ταντρικό κομμάτι ειδικά για τα αγόρια που έχουν καθιστική δουλειά πάρτε μου τηλ. 6987676600. Δύστυχος λεπτομέρειες της συνεδρίας θα μπορέσω να περιγράψω μόνο από το τηλεφωνώ γιατί δεν κατέχω καν χρόνο για μηνύματα.

Atrotos20

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Like
216
Πόντοι
21
Τελικά αυτά που γράφονται δεν είναι στάνταρ. Δηλαδή δεν ισχύει για όλους το ίδιο.
Είπα να δοκιμάσω σήμερα Αφροδίτη από Joy. Η κοπέλα δεν έχει καμία σχέση με την γλυκιά κοπέλα της φωτογραφίας. Άγριος άνθρωπος και τσαμπουκάς.
Την ρώτησα στην αρχή για extra και τιμή και με απάντησε ότι πήρα τηλέφωνο σε λάθος γραφείο με ένα πολύ μαγκίστικο και ειρωνικό υφάκι. Και μετά από λίγο πριν ρωτήσω κάτι άλλο με λέει τι θα γίνει εδώ θα την βγάλουμε, ξάπλωσε. Πάλι καλά που δεν είχε πρόβλημα να με κάνει χωρίς εσώρουχο.
Έχει ένα πολύ γυμνασμένο σώμα και μοιάζει με bodybuilder. Το μασάζ της πολύ καλό, στην κυριολεξία με ισοπέδωσε. Αυτό ήταν και το μόνο που κράτησα από το σημερινό ραντεβού. Ήλπιζα στο τέλος ότι θα είχε φραπέ και ας μη το έλεγε αλλά ΔΕΝ.
Μπορεί με την δεύτερη φορά να προσφέρει φραπέ αλλά εγώ δεν θα την ξαναπροτιμήσω. Μοιάζει με αντικοινωνικό άτομο, δεν είναι καθόλου συζητήσιμη.
το χουμε ξαναπεί πολλές φορές οι κοπέλες δεν κάνουν τα ίδια με όλους.....δεν σου λέω ότι είναι οκ αυτό απλά είναι μια πραγματικότητα η καθε μια λειτουργεί ανάλογα με τα κέφια της.Αν θες στάνταρ υπηρεσίες παίρνεις ένα cg και τελειώνει το θέμα

Evgeni2

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2020
Like
236
Πόντοι
21
το χουμε ξαναπεί πολλές φορές οι κοπέλες δεν κάνουν τα ίδια με όλους.....δεν σου λέω ότι είναι οκ αυτό απλά είναι μια πραγματικότητα η καθε μια λειτουργεί ανάλογα με τα κέφια της.Αν θες στάνταρ υπηρεσίες παίρνεις ένα cg και τελειώνει το θέμα
Για ένα φραπέ δεν πας σε cg. Ο φραπές στο εξωτερικό είναι στάνταρ υπηρεσία με το μασάζ και χωρίς έξτρα χρέωση.

nosokomos

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
20
Like
1.058
Πόντοι
1.011
Δεν έχω παρά να συμφωνήσω!
Εδώ που τα λέμε έπρεπε στο μασάζ κατοίκων η φραπεδια να είναι μέσα στο αρχικό πρόγραμμα...Τι έξτρα και μλκιες!

milfaros2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2019
Like
84
Πόντοι
0
Δεν γνωρίζω πως είναι στο εξωτερικό αυτές οι υπηρεσίες, αλλά από τη στιγμή που δεν αναφέρεται στις σελίδες αυτών των μαγαζιών κάτι, προφανώς θα είναι έξτρα και αναλόγως τα κέφια της εκάστοτε κοπέλας ο φραπές και οτιδήποτε άλλο... Η διαφοροποίηση της υπηρεσιας που προσφέρουν είναι πως έρχονται σπίτι ή γραφείο κλπ και δεν πας εσύ.. Με την ίδια λογική και το μάρκετ που σου στέλνει πράγματα στο σπίτι θα έπρεπε να σου κάνει και μια φραπεδιά, αφού ήρθαν μέχρι εκεί!!! Για το θέμα του κόστους και εγώ θεωρώ πως θα μπορούσε να είναι λίγο χαμηλότερο αν σκεφτεί κανείς πως μόνο για μασάζ σε κανονικό μαγαζί πληρώνεις 15-20 ευρώ, αλλά από τη στιγμή που έχουν ζήτηση γιατί να ρίξουν τις τιμές;

Mike 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
551
Πόντοι
301
Μεσημέρι έστειλα στο viber του vip.Καινουργιο γραφείο από ότι κατάλαβα.Αμαλια που λες πάνω το πιο καυλακι δείχνει μαζί με μια Άννα.Δε ξέρω αν ξέρεις.Αμαλια φραπεδιά;

Αμαλία

Άννα

Δήμητρα

Κερνάνε καλαμακι σε όλους ....

Μιλφ hunters

κάποιο λινκ για το VIP;
²

Vipmassage.gr

Αμαλία και Δήμητρα γύρω στα 38 ετών
Κερνάνε φραπέ με καλαμάκι ακα

Άννα και Βικτώρια φτάνουν φουλ πρόγραμμα κ αυτες καλαμάκι ακα

Γενικά το vip massage είναι για λάτρης του Μιλφ όπως εγώ

Όλες αυτές είναι μέσω viber

Αν έχει κάποιος κάτι καλό για μασάζ συν φραπέ με καλαμάκι Κ Γδυσιμο μέχρι 100ε να μου πει...
Εμένα τό Vipmassage.gr μου έβγαλε κάποια Χρυσά.. για το ίδιο εννοείς γραφείο?

giorgosman1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2017
Κριτικές
8
Like
1.203
Πόντοι
481
Έχοντας ψωνίσει από joy Αφροδίτη και από deluxe Λούσι και Αλίκη τις δύο μιλφαρες έχω να πω πως και στις τρεις πήρα φραπεδιά.Αυτες θυμάμαι να κάνουν και καλό μασάζ και στο τελευταίο πεντάλεπτο τον έπαιξαν...
Υγιαινετε!
Ηρωας φιλε που πηρες την λουσι για μασαζ και φραπε... χαλι μαυρο

• Like
Αντιδράσεις: otipos

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.166
Πόντοι
3.820
καλησπερα μαγκες..σπιτι δεν εχω δοκιμασει ποτε και επεσα πανω σε αυτο.εχει κανεις ινφο?ειναι οπως φαινεται στις φωτο?ευχαριστω

Gregg80

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2017
Like
36
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους, έχουμε info που είναι η Ασπα που δούλευε ένα φεγγάρι στο Μουσες? ευχαριστώ

petroszzr

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2016
Like
320
Πόντοι
26
Hi gentleman! Sorry ? που διέκοψα την συζήτηση σας απλά διάβασα τα παράπονα σας για την ποιότητα του μασάζ και σαν μασέζ επαγγελματία μπορώ να πω ότι η αλήθεια είναι ότι το ποιοτικό μασάζ στην Αθήνα δεν βρίσκεις ούτε με φακό... Οποίος ενδιαφέρεται για καλό, ποιοτικό, επαγγελματικό, πλούσιο στης τεχνικές μασάζ συνδυασμένο με Ταντρικό κομμάτι ειδικά για τα αγόρια που έχουν καθιστική δουλειά πάρτε μου τηλ. 6987676600. Δύστυχος λεπτομέρειες της συνεδρίας θα μπορέσω να περιγράψω μόνο από το τηλεφωνώ γιατί δεν κατέχω καν χρόνο για μηνύματα. ]
Eχει δοκιμασει κανεις εδω??????????

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.505
Πόντοι
2.256
Η γνωστή Ειρήνη από Κολωνάκι (Μαντζάρου 7) είναι.
Οι παλιοι θα αναγνωρίσουν αμέσως το χώρο από τη φωτογραφία που έχει στην αγγελία της.

Αλλα Ειρηνούλα γιατί 50€;;; 30 και 40 το ειχες το μασαζ

Δεν είναι κακό να διαφημίζεις τη δουλειά σου αλλά υπάρχουν οι διαχειριστές που θα σε βοηθήσουν σε αυτό το κομμάτι και εδώ η κουβέντα αφορά το μασάζ που παρέχεται στο χώρο του πελάτη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom