You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
Prosenton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.108
- Πόντοι
- 1.010
Μετά από μία εμπειρία δύο χρόνια και βάλε...με το άθλημα αυτό, αποφάσισα να αποχωρήσω.
Κάτι που παλιά το έβλεπα με ενδιαφέρον και με έτρωγε πάντα περιέργεια:
τι θα γίνει;;; μέχρι πού θα φτάσει;;; φραπέ, καλαμάκι η μπριζόλα θα πάρω.... και με τι τίμημα θα το πληρώσω;;;; Μου είχε γίνει σαν ναρκωτικό.
Προσωπική μου γνώμη μετά από όλα αυτά είναι ότι δεν αξίζει πλέον.
Καταρχήν σχεδόν από όλες τις κοπέλες από καμία δεν πήρα το μασάζ που πρέπει. Όλες είναι ερασιτέχνηδες σε αυτό το τομέα.
Και να φανταστείτε από 60 λεπτά τα 45 με 50 είναι αυτή η κοροϊδία με το άπλωμα του λαδιού.
Μετά αν είσαι τυχερός θα πάρεις φραπέ + 20 Καλαμάκι αν θέλει συν 20 μέχρι + 40 και μπριζόλα που φτάνει μέχρι 300 ευρώ.....
Και μην περιμένεις να δεις κάνα μοντελάκι, οι περισσότερες είναι κάτω από το μέτριο.
Αυτές οι λίγες που είναι καλύτερες, πάλι δεν συγκρίνονται με τα κορίτσια CG που η τιμή τους είναι γύρω στα 150 ευρώ και αν θες μοντέλο να κατέβει από πασαρέλα θα φτάσεις στα 200-250.
Πώς το βλέπετε ρε παιδιά, εγώ πάντως το βλέπω σαν κοροϊδία η οποία δεν θα συνεχίζει για πολύ καιρό ακόμη........
Κάτι που παλιά το έβλεπα με ενδιαφέρον και με έτρωγε πάντα περιέργεια:
τι θα γίνει;;; μέχρι πού θα φτάσει;;; φραπέ, καλαμάκι η μπριζόλα θα πάρω.... και με τι τίμημα θα το πληρώσω;;;; Μου είχε γίνει σαν ναρκωτικό.
Προσωπική μου γνώμη μετά από όλα αυτά είναι ότι δεν αξίζει πλέον.
Καταρχήν σχεδόν από όλες τις κοπέλες από καμία δεν πήρα το μασάζ που πρέπει. Όλες είναι ερασιτέχνηδες σε αυτό το τομέα.
Και να φανταστείτε από 60 λεπτά τα 45 με 50 είναι αυτή η κοροϊδία με το άπλωμα του λαδιού.
Μετά αν είσαι τυχερός θα πάρεις φραπέ + 20 Καλαμάκι αν θέλει συν 20 μέχρι + 40 και μπριζόλα που φτάνει μέχρι 300 ευρώ.....
Και μην περιμένεις να δεις κάνα μοντελάκι, οι περισσότερες είναι κάτω από το μέτριο.
Αυτές οι λίγες που είναι καλύτερες, πάλι δεν συγκρίνονται με τα κορίτσια CG που η τιμή τους είναι γύρω στα 150 ευρώ και αν θες μοντέλο να κατέβει από πασαρέλα θα φτάσεις στα 200-250.
Πώς το βλέπετε ρε παιδιά, εγώ πάντως το βλέπω σαν κοροϊδία η οποία δεν θα συνεχίζει για πολύ καιρό ακόμη........
Αν πάρεις από site που χαρακτηριζονται ως ΔΕΝ, θα πάρεις μασάζ και μάλιστα καλό . Ακριβό είναι στα 50 έτσι μην παρεξηγηθώ .
Από εκεί και πέρα υπάρχουν και πραγματικά τυχερά εκεί που παίρνεις χωρίς κόστος παραπάνω ή και κάτι παραπάνω δίνεις μόνος σου . Αυτό είναι αν θέλεις μασάζ.
Τα περισσότερα site πλέον έχουν επιδοθεί σε αγώνα ¨γδυσιματος¨" . Είναι όμως Προσφορά Ζήτηση.
Αν θέλεις κάτι άλλο που όλοι το θέλουμε φυσικά τα cg είναι σαφώς φθηνότερα και καλύτερα από αυτές που αυτοαποκαλουνται μασέζ.
Από εκεί και πέρα υπάρχουν και πραγματικά τυχερά εκεί που παίρνεις χωρίς κόστος παραπάνω ή και κάτι παραπάνω δίνεις μόνος σου . Αυτό είναι αν θέλεις μασάζ.
Τα περισσότερα site πλέον έχουν επιδοθεί σε αγώνα ¨γδυσιματος¨" . Είναι όμως Προσφορά Ζήτηση.
Αν θέλεις κάτι άλλο που όλοι το θέλουμε φυσικά τα cg είναι σαφώς φθηνότερα και καλύτερα από αυτές που αυτοαποκαλουνται μασέζ.
Prosenton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.108
- Πόντοι
- 1.010
Η προσωπική μου εμπειρία με έχει μάθει πώς εξαιρετικό μασάζ δεν παίρνεις από τα γραφεία που στέλνουν τα κορίτσια σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής.
Από όλα τα κορίτσια που ζήτησα αθλητικό μασάζ, από καμία δεν πήρα.
Οι περισσότερες σου βάζουν λάδι για να μη σε κάψει ο ήλιος όπως το πε ένας φίλος μας πιο πάνω.
Από όλα τα κορίτσια που ζήτησα αθλητικό μασάζ, από καμία δεν πήρα.
Οι περισσότερες σου βάζουν λάδι για να μη σε κάψει ο ήλιος όπως το πε ένας φίλος μας πιο πάνω.
Τελικά αυτά που γράφονται δεν είναι στάνταρ. Δηλαδή δεν ισχύει για όλους το ίδιο.
Είπα να δοκιμάσω σήμερα Αφροδίτη από Joy. Η κοπέλα δεν έχει καμία σχέση με την γλυκιά κοπέλα της φωτογραφίας. Άγριος άνθρωπος και τσαμπουκάς.
Την ρώτησα στην αρχή για extra και τιμή και με απάντησε ότι πήρα τηλέφωνο σε λάθος γραφείο με ένα πολύ μαγκίστικο και ειρωνικό υφάκι. Και μετά από λίγο πριν ρωτήσω κάτι άλλο με λέει τι θα γίνει εδώ θα την βγάλουμε, ξάπλωσε. Πάλι καλά που δεν είχε πρόβλημα να με κάνει χωρίς εσώρουχο.
Έχει ένα πολύ γυμνασμένο σώμα και μοιάζει με bodybuilder. Το μασάζ της πολύ καλό, στην κυριολεξία με ισοπέδωσε. Αυτό ήταν και το μόνο που κράτησα από το σημερινό ραντεβού. Ήλπιζα στο τέλος ότι θα είχε φραπέ και ας μη το έλεγε αλλά ΔΕΝ.
Μπορεί με την δεύτερη φορά να προσφέρει φραπέ αλλά εγώ δεν θα την ξαναπροτιμήσω. Μοιάζει με αντικοινωνικό άτομο, δεν είναι καθόλου συζητήσιμη.
Είπα να δοκιμάσω σήμερα Αφροδίτη από Joy. Η κοπέλα δεν έχει καμία σχέση με την γλυκιά κοπέλα της φωτογραφίας. Άγριος άνθρωπος και τσαμπουκάς.
Την ρώτησα στην αρχή για extra και τιμή και με απάντησε ότι πήρα τηλέφωνο σε λάθος γραφείο με ένα πολύ μαγκίστικο και ειρωνικό υφάκι. Και μετά από λίγο πριν ρωτήσω κάτι άλλο με λέει τι θα γίνει εδώ θα την βγάλουμε, ξάπλωσε. Πάλι καλά που δεν είχε πρόβλημα να με κάνει χωρίς εσώρουχο.
Έχει ένα πολύ γυμνασμένο σώμα και μοιάζει με bodybuilder. Το μασάζ της πολύ καλό, στην κυριολεξία με ισοπέδωσε. Αυτό ήταν και το μόνο που κράτησα από το σημερινό ραντεβού. Ήλπιζα στο τέλος ότι θα είχε φραπέ και ας μη το έλεγε αλλά ΔΕΝ.
Μπορεί με την δεύτερη φορά να προσφέρει φραπέ αλλά εγώ δεν θα την ξαναπροτιμήσω. Μοιάζει με αντικοινωνικό άτομο, δεν είναι καθόλου συζητήσιμη.
Rene Goldfinger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Hi gentleman! Sorry ? που διέκοψα την συζήτηση σας απλά διάβασα τα παράπονα σας για την ποιότητα του μασάζ και σαν μασέζ επαγγελματία μπορώ να πω ότι η αλήθεια είναι ότι το ποιοτικό μασάζ στην Αθήνα δεν βρίσκεις ούτε με φακό... Οποίος ενδιαφέρεται για καλό, ποιοτικό, επαγγελματικό, πλούσιο στης τεχνικές μασάζ συνδυασμένο με Ταντρικό κομμάτι ειδικά για τα αγόρια που έχουν καθιστική δουλειά πάρτε μου τηλ. 6987676600. Δύστυχος λεπτομέρειες της συνεδρίας θα μπορέσω να περιγράψω μόνο από το τηλεφωνώ γιατί δεν κατέχω καν χρόνο για μηνύματα.
το χουμε ξαναπεί πολλές φορές οι κοπέλες δεν κάνουν τα ίδια με όλους.....δεν σου λέω ότι είναι οκ αυτό απλά είναι μια πραγματικότητα η καθε μια λειτουργεί ανάλογα με τα κέφια της.Αν θες στάνταρ υπηρεσίες παίρνεις ένα cg και τελειώνει το θέμαΤελικά αυτά που γράφονται δεν είναι στάνταρ. Δηλαδή δεν ισχύει για όλους το ίδιο.
Για ένα φραπέ δεν πας σε cg. Ο φραπές στο εξωτερικό είναι στάνταρ υπηρεσία με το μασάζ και χωρίς έξτρα χρέωση.το χουμε ξαναπεί πολλές φορές οι κοπέλες δεν κάνουν τα ίδια με όλους.....δεν σου λέω ότι είναι οκ αυτό απλά είναι μια πραγματικότητα η καθε μια λειτουργεί ανάλογα με τα κέφια της.Αν θες στάνταρ υπηρεσίες παίρνεις ένα cg και τελειώνει το θέμαΤελικά αυτά που γράφονται δεν είναι στάνταρ. Δηλαδή δεν ισχύει για όλους το ίδιο.
Δεν γνωρίζω πως είναι στο εξωτερικό αυτές οι υπηρεσίες, αλλά από τη στιγμή που δεν αναφέρεται στις σελίδες αυτών των μαγαζιών κάτι, προφανώς θα είναι έξτρα και αναλόγως τα κέφια της εκάστοτε κοπέλας ο φραπές και οτιδήποτε άλλο... Η διαφοροποίηση της υπηρεσιας που προσφέρουν είναι πως έρχονται σπίτι ή γραφείο κλπ και δεν πας εσύ.. Με την ίδια λογική και το μάρκετ που σου στέλνει πράγματα στο σπίτι θα έπρεπε να σου κάνει και μια φραπεδιά, αφού ήρθαν μέχρι εκεί!!! Για το θέμα του κόστους και εγώ θεωρώ πως θα μπορούσε να είναι λίγο χαμηλότερο αν σκεφτεί κανείς πως μόνο για μασάζ σε κανονικό μαγαζί πληρώνεις 15-20 ευρώ, αλλά από τη στιγμή που έχουν ζήτηση γιατί να ρίξουν τις τιμές;
Mike 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 537
- Πόντοι
- 301
Εμένα τό Vipmassage.gr μου έβγαλε κάποια Χρυσά.. για το ίδιο εννοείς γραφείο?²Μεσημέρι έστειλα στο viber του vip.Καινουργιο γραφείο από ότι κατάλαβα.Αμαλια που λες πάνω το πιο καυλακι δείχνει μαζί με μια Άννα.Δε ξέρω αν ξέρεις.Αμαλια φραπεδιά;
Αμαλία
Άννα
Δήμητρα
Κερνάνε καλαμακι σε όλους ....
Μιλφ hunters
κάποιο λινκ για το VIP;
Vipmassage.gr
Αμαλία και Δήμητρα γύρω στα 38 ετών
Κερνάνε φραπέ με καλαμάκι ακα
Άννα και Βικτώρια φτάνουν φουλ πρόγραμμα κ αυτες καλαμάκι ακα
Γενικά το vip massage είναι για λάτρης του Μιλφ όπως εγώ
Όλες αυτές είναι μέσω viber
Αν έχει κάποιος κάτι καλό για μασάζ συν φραπέ με καλαμάκι Κ Γδυσιμο μέχρι 100ε να μου πει...
giorgosman1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.203
- Πόντοι
- 481
Ηρωας φιλε που πηρες την λουσι για μασαζ και φραπε... χαλι μαυροΈχοντας ψωνίσει από joy Αφροδίτη και από deluxe Λούσι και Αλίκη τις δύο μιλφαρες έχω να πω πως και στις τρεις πήρα φραπεδιά.Αυτες θυμάμαι να κάνουν και καλό μασάζ και στο τελευταίο πεντάλεπτο τον έπαιξαν...
Υγιαινετε!
callahan
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.236
- Πόντοι
- 3.820
καλησπερα μαγκες..σπιτι δεν εχω δοκιμασει ποτε και επεσα πανω σε αυτο.εχει κανεις ινφο?ειναι οπως φαινεται στις φωτο?ευχαριστω
Κατερίνα- Θεραπεύτρια μασαζ κατ' οίκον | Osmose Massage Αθήνα
Η Κατερίνα είναι μια έμπειρη, ευχάριστη και επικοινωνιακή θεραπεύτρια μασαζ κατ' οίκον που θα σας χαλαρώσει με τις ικανότητές της! Κλείστε ένα ραντεβού και αφεθείτε στα χέρια της!
www.osmosemassage.gr
petroszzr
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2016
- Like
- 307
- Πόντοι
- 26
Hi gentleman! Sorry ? που διέκοψα την συζήτηση σας απλά διάβασα τα παράπονα σας για την ποιότητα του μασάζ και σαν μασέζ επαγγελματία μπορώ να πω ότι η αλήθεια είναι ότι το ποιοτικό μασάζ στην Αθήνα δεν βρίσκεις ούτε με φακό... Οποίος ενδιαφέρεται για καλό, ποιοτικό, επαγγελματικό, πλούσιο στης τεχνικές μασάζ συνδυασμένο με Ταντρικό κομμάτι ειδικά για τα αγόρια που έχουν καθιστική δουλειά πάρτε μου τηλ. 6987676600. Δύστυχος λεπτομέρειες της συνεδρίας θα μπορέσω να περιγράψω μόνο από το τηλεφωνώ γιατί δεν κατέχω καν χρόνο για μηνύματα. ]
Eχει δοκιμασει κανεις εδω??????????
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
Η γνωστή Ειρήνη από Κολωνάκι (Μαντζάρου 7) είναι.
Οι παλιοι θα αναγνωρίσουν αμέσως το χώρο από τη φωτογραφία που έχει στην αγγελία της.
Αλλα Ειρηνούλα γιατί 50€;;; 30 και 40 το ειχες το μασαζ
Δεν είναι κακό να διαφημίζεις τη δουλειά σου αλλά υπάρχουν οι διαχειριστές που θα σε βοηθήσουν σε αυτό το κομμάτι και εδώ η κουβέντα αφορά το μασάζ που παρέχεται στο χώρο του πελάτη.
Οι παλιοι θα αναγνωρίσουν αμέσως το χώρο από τη φωτογραφία που έχει στην αγγελία της.
Αλλα Ειρηνούλα γιατί 50€;;; 30 και 40 το ειχες το μασαζ
Δεν είναι κακό να διαφημίζεις τη δουλειά σου αλλά υπάρχουν οι διαχειριστές που θα σε βοηθήσουν σε αυτό το κομμάτι και εδώ η κουβέντα αφορά το μασάζ που παρέχεται στο χώρο του πελάτη.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις