You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)
δλδ?φραπές έπαιξε?Δοκιμή Gonzalez και Χριστίνα από joy κακή εμπειρία
gnnakos
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2019
- Κριτικές
- 101
- Like
- 14.923
- Πόντοι
- 25.186
Συναντηση με την καινούρια του οσμοσε,πολυ ομορφη κοπελιτσα όπως στις φωτο,μελαχροινη (φοιτητρια σερβιτορα σε μπαρακι μοιαζει)
Ωραιο σωματακι,κανει και καλό μασαζ.
Ανετα στεκόταν ως call girl,ανωτερη από πολλές,θυμιζει για όσους την ξέρουν την Δανάη του Ντίβα(την μικρη μελαχροινη αν δεν κανω λάθος στο ονομα που τωρα δεν δουλευει)
Μετα από διαπραγματευσεις αλα Βαρουφάκης το 2015,φτασαμε σε ενα ωραιο πρχωρημενο σταδιο,αν και αρχικά ηταν καθετη.
Ανετα στεκόταν ως call girl,ανωτερη από πολλές,θυμιζει για όσους την ξέρουν την Δανάη του Ντίβα(την μικρη μελαχροινη αν δεν κανω λάθος στο ονομα που τωρα δεν δουλευει)
Μετα από διαπραγματευσεις αλα Βαρουφάκης το 2015,φτασαμε σε ενα ωραιο πρχωρημενο σταδιο,αν και αρχικά ηταν καθετη.
giannis lampro
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2019
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Συναντηση με την καινούρια του οσμοσε,πολυ ομορφη κοπελιτσα όπως στις φωτο,μελαχροινη (φοιτητρια σερβιτορα σε μπαρακι μοιαζει)
Όνομα θυμάσαι; αυτή που ήταν με ενα κόκκινο ρούχο στην φωτο λες;
Διαφωνω πήρα σήμερα κ δ μ άρεσε καθόλου ίδια πολιτική και στυλ με πρινΣυναντηση με την καινούρια του οσμοσε,πολυ ομορφη κοπελιτσα όπως στις φωτο,μελαχροινη (φοιτητρια σερβιτορα σε μπαρακι μοιαζει)
gnnakos
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2019
- Κριτικές
- 101
- Like
- 14.923
- Πόντοι
- 25.186
Διαφωνω πήρα σήμερα κ δ μ άρεσε καθόλου ίδια πολιτική και στυλ με πριν
Φίλε τί εννοείς με την λέξη "πριν"?
Αλλαξε κατι?
Η κοπέλα πάντως(ελπίδα) ειναι πολύ καλή.
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
στειλε το προφιλ με πμ αν θες να δω αν μου λεει κατιΕίναι μια στο φμπ που κάνει ρέικι κτλπ αλλά μου μίλησε πολύ άσχημα χωρίς να της πω τίποτα. Η φωτό όλες προκλητικές με μαγιό κτλπ. Ποιός θέλει να κάνει καταδρομική;
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 4.280
για στειλεΕίναι μια στο φμπ που κάνει ρέικι κτλπ αλλά μου μίλησε πολύ άσχημα χωρίς να της πω τίποτα. Η φωτό όλες προκλητικές με μαγιό κτλπ. Ποιός θέλει να κάνει καταδρομική;
Stambal1986
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2019
- Like
- 494
- Πόντοι
- 81
Και σε μενα αδερφε στειλε μου σε πμ αν μπορεις.Είναι μια στο φμπ που κάνει ρέικι κτλπ αλλά μου μίλησε πολύ άσχημα χωρίς να της πω τίποτα. Η φωτό όλες προκλητικές με μαγιό κτλπ. Ποιός θέλει να κάνει καταδρομική;
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.593
- Πόντοι
- 2.256
Πειρατή αν θέλεις και σε μέναΕίναι μια στο φμπ που κάνει ρέικι κτλπ αλλά μου μίλησε πολύ άσχημα χωρίς να της πω τίποτα. Η φωτό όλες προκλητικές με μαγιό κτλπ. Ποιός θέλει να κάνει καταδρομική;
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Είναι μια στο φμπ που κάνει ρέικι κτλπ αλλά μου μίλησε πολύ άσχημα χωρίς να της πω τίποτα. Η φωτό όλες προκλητικές με μαγιό κτλπ. Ποιός θέλει να κάνει καταδρομική;
Ρε μπας κ λες την δρακουμελ??
Στα πόσα έκλεισε το..μεσοπρόθεσμο φραπεδάκι?Συναντηση με την καινούρια του οσμοσε,πολυ ομορφη κοπελιτσα όπως στις φωτο,μελαχροινη (φοιτητρια σερβιτορα σε μπαρακι μοιαζει)
Στείλε και σε μένα φίλεΕίναι μια στο φμπ που κάνει ρέικι κτλπ αλλά μου μίλησε πολύ άσχημα χωρίς να της πω τίποτα. Η φωτό όλες προκλητικές με μαγιό κτλπ. Ποιός θέλει να κάνει καταδρομική;
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.593
- Πόντοι
- 2.256
Ρε μπας κ λες την δρακουμελ??
όχι αλλα και αυτή σε δρακουμελ φέρνει
Luckyman87
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδιά καλησπέρα.Μήπως μπορεί να μου στείλει κάποιος το τηλ της Ιουλίας στο Περιστέρι?Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
pirateman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 496
δεν κάνει μασάζ κατοικον ή μάλλον κάνει..Παιδιά καλησπέρα.Μήπως μπορεί να μου στείλει κάποιος το τηλ της Ιουλίας στο Περιστέρι?Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.593
- Πόντοι
- 2.256
Το "κατ'οίκον" έχει διφορούμενη έννοια. Πολλοί το ερμηνεύουν ότι σε δέχεται η κοπέλα στο δικό της σπίτι και άλλοι ότι έρχεται στο δικό σου σπίτι.
Ποτέ δεν μπόρεσα να ξεχωρίσω την πραγματική διαφορά ή ποιο από τα δύο είναι σωστό.
Σχετικά με την Ιουλία τώρα επειδή πήγαινα συχνά σπίτι της, έχω καταλάβει ότι πηγαίνει σε σπίτια πελατών αλλά μόνο εκείνων που είναι παλιοί πελάτες της και τους γνωρίζει. Σε πελάτη που θα μιλήσει για πρώτη φορά μαζί του στο τηλέφωνο δεν θα πάει σπίτι του.
Ποτέ δεν μπόρεσα να ξεχωρίσω την πραγματική διαφορά ή ποιο από τα δύο είναι σωστό.
Σχετικά με την Ιουλία τώρα επειδή πήγαινα συχνά σπίτι της, έχω καταλάβει ότι πηγαίνει σε σπίτια πελατών αλλά μόνο εκείνων που είναι παλιοί πελάτες της και τους γνωρίζει. Σε πελάτη που θα μιλήσει για πρώτη φορά μαζί του στο τηλέφωνο δεν θα πάει σπίτι του.
Upogeios
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 779
- Πόντοι
- 96
Το "κατ'οίκον" έχει διφορούμενη έννοια. Πολλοί το ερμηνεύουν ότι σε δέχεται η κοπέλα στο δικό της σπίτι και άλλοι ότι έρχεται στο δικό σου σπίτι.
Οταν μιλας για πιτσα που κανει διανομη κατ'οικον, προφανως σου ειναι πιο ξεκαθαρο!
Η Ιουλια ερχεται σε σπιτι, υπο αρκετες προϋποθεσεις.
1. Παλιος πελατης
2. Κοντα
3. Να ειναι αρκετα ελευθερη απο αλλα ραντεβου
4. Η τιμη ΔΕΝ ειναι η ιδια
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.593
- Πόντοι
- 2.256
Οταν μιλας για πιτσα που κανει διανομη κατ'οικον, προφανως σου ειναι πιο ξεκαθαρο!
Μπααα κι εκει μπερδευομαι.. θα τη διανείμει στο δικό του ή στο δικό μου;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63