Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

PiastAygo

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2019
Like
6
Πόντοι
0
Παιδιά ευχαριστώ όσους μου έστειλαν, δεν μπορω ακομα να στείλω pm γιατί πρέπει να ολοκληρώσω τα 10 ποστ.... κανω βόλτα στο σαιτ οποτε έχω κενο στην δουλειά κ πετάω ποστ για να χτυπήσω την δεκαδα... υπομονή, θα απαντήσω οταν μ'αφήσει!!!

Επίσης ξέρει κανεις για athens erotic massage???? Είναι οτι δειχνει η θα κλαίω τζάμπα το δώρο???

PiastAygo

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2019
Like
6
Πόντοι
0
Παρόλα αυτα κατέληξα στο συμπέρασμα οτι τελικά στο μασάζ με εξιτάρει το απροσδόκητο δλδ να κάνω κάτι με "κανονική" μασατζού που έχει έρθει μόνο για μασάζ...

Θα μου πεις καλά μαλάκας είσαι? και απαντώ ΝΑΙ...μερικές το πλασσάρουν ωραία, άλλες σαν να μην τρέχει κάτι κλπ κλπ απλά κατέληξα ότι δεν έχει νόημα να σπρώχνω φράγκα σε "μασάζ" που σου έχει και έτοιμο σερβιρισμένο φραπέ...άλλη είναι η αρρώστια μου

PiastAygo

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2019
Like
6
Πόντοι
0
Παρόλα αυτα κατέληξα στο συμπέρασμα οτι τελικά στο μασάζ με εξιτάρει το απροσδόκητο δλδ να κάνω κάτι με "κανονική" μασατζού που έχει έρθει μόνο για μασάζ...

Θα μου πεις καλά μαλάκας είσαι? και απαντώ ΝΑΙ...μερικές το πλασσάρουν ωραία, άλλες σαν να μην τρέχει κάτι κλπ κλπ απλά κατέληξα ότι δεν έχει νόημα να σπρώχνω φράγκα σε "μασάζ" που σου έχει και έτοιμο σερβιρισμένο φραπέ...άλλη είναι η αρρώστια μου

Μίλησες στην ψυχή μου φίλε!

1965neo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
185
Πόντοι
1
Παιδιά ευχαριστώ όσους μου έστειλαν, δεν μπορω ακομα να στείλω pm γιατί πρέπει να ολοκληρώσω τα 10 ποστ.... κανω βόλτα στο σαιτ οποτε έχω κενο στην δουλειά κ πετάω ποστ για να χτυπήσω την δεκαδα... υπομονή, θα απαντήσω οταν μ'αφήσει!!!

Επίσης ξέρει κανεις για athens erotic massage???? Είναι οτι δειχνει η θα κλαίω τζάμπα το δώρο???

athens erotic massage Αυτό τι είναι ; Υπάρχει ; link ;

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
...απο το your δεν αγοραζει-διαφημιζει κανεις????

Akatergastos Outlaw

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
5
Like
952
Πόντοι
81
Ναι μιλησα χτες κ ηταν κάθετη οτι ολοι αυτο θελουμε κ για τα λεφτα δεν κανει τιποτα παραπανω κτλ..αμα θες για μασαζ μου ειπε εχεις μια καλη μασεζ.στο χολαργο ειναι ο χωρος της..τωρα να παω εκει να βγαλω την ψωλή εξω κ να γινω κ τσιμπουκι δε λεει ουτε να σκασω 50αρικο για μασαζ...αν ειναι σιγουρο οτι προχωραει στο κυριως ας μας πει καποιος το συνθηματικο να της το πουμε να τελειωνει η ιστορια.  
εγώ μίλησα μαζί της μέσω messenger, ευγενική να με εξυπηρετήσει, μου έστειλε 2 φορές να μου πει πως έχει χρόνο και ακυρώθηκε το ραντεβού της, αλλά εγώ δεν έχω πει κάτι για happy ending. Να φτάσω ως Χολαργό και να μου πει όχι, δεν θα το κάνω, ούτε πίστευω πως θα μου πει από το messenger. Κασκαντέριλικι 50αρικο δύσκολο να γίνει. Εκτός όντως αν υπάρχει παρασύνθημα και τρόπος σωστός.

peter75

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Έχει δοκιμάσει κάνεις αυτό ; Έχει και χώρο δικό τους; Τιμές call girl χωρίς να ξέρεις τι θα έρθει

peter75

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
PiastAygo: Από city και  mymassage τι ακριβώς παίχτηκε δεν καταλάβαμε . Δεν πρότεινες ή έφαγες άκυρο παρά την προσπάθεια ;

PiastAygo

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2019
Like
6
Πόντοι
0
:headbang:
PiastAygo: Από city και  mymassage τι ακριβώς παίχτηκε δεν καταλάβαμε . Δεν πρότεινες ή έφαγες άκυρο παρά την προσπάθεια ;

Τι να προτείνω όταν με έβαλαν στο ίδιο δωμάτιο με άλλον έναν που έκανε μασαζ και μας χώριζε μια κουρτίνα?!  :headbang:

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Παιδιά η Ανελινα δε κάνει κάτι πέρα από μασάζ. Όποιος έχει πει κάτι διαφορετικό λέει παπαριες.

Truth2017

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
0
πως το ξερεις? ποτε πηγες? κανει καλο μασαζ?

Priamos Manessis

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2019
Like
34
Πόντοι
0
[size=10pt]Σε όλους τους φίλους burdelιarides εύχομαι ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ...με ΥΓΕΙΑ και ΑΝΤΟΧΕΣ!!![/size] :knockinb:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom