Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
305
Πόντοι
26
Ξέρει κανείς τι ακριβώς παίζει με Λόλα απο osmose? Αν μπορεί ας στείλει ένα πμ να ενημερώσει. Επίσης στο μασάζ κατοίκον υπάρχει περίπτωση μετά το ραντεβού να σε ενοχλήσουν με τηλέφωνα και sms? Aπο τα μαγαζιά εννοώ όχι απο ανεξάρτητες.

nikosalex1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Like
87
Πόντοι
1
Έχει κανείς καμιά πληροφορία για Έλενα από osmose?
Ευχαριστώ

nikosalex1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Like
87
Πόντοι
1
Ξέρει κανείς τι ακριβώς παίζει με Λόλα απο osmose? Αν μπορεί ας στείλει ένα πμ να ενημερώσει. Επίσης στο μασάζ κατοίκον υπάρχει περίπτωση μετά το ραντεβού να σε ενοχλήσουν με τηλέφωνα και sms? Aπο τα μαγαζιά εννοώ όχι απο ανεξάρτητες.

Δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να ενοχλησουν. Γιατί να το κάνουν;

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
Ξέρει κανείς τι ακριβώς παίζει με Λόλα απο osmose? Αν μπορεί ας στείλει ένα πμ να ενημερώσει. ....
Έχει κανείς καμιά πληροφορία για Έλενα από osmose?
Ευχαριστώ

...μια και επεσε ενδιαφερον για το osmose οποιος 8ελει και γνωριζει ας στειλει π.μ. τον τιμοκαταλογο...
thnkssss

Priamos Manessis

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2019
Like
34
Πόντοι
0
...μια και επεσε ενδιαφερον για το osmose οποιος 8ελει και γνωριζει ας στειλει π.μ. τον τιμοκαταλογο...
thnkssss
Τι P.M ; Παντού το διαφημίζουν..Και δεν κάνουν σκόντο, ώστε να χρειαστει P.M
1 ώρα: 50€
1,5 ώρα: 70€
2 ώρες: 90€
Κάθε επιπλέον μισή ώρα: 20€

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α
Σε περιοχές που είναι πιο μακριά (πχ Γέρακας, Σπάτα, Παλλήνη, Παιανία, Γλυκά Νερά, Άγιος Στέφανος, Αρτέμιδα, Ραφήνα, Νέα Μάκρη, Κορωπί Λαγονήσι), υπάρχει επιπλέον χρέωση μεταφορικών 15 ευρώ.

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
Τι P.M ; Παντού το διαφημίζουν..Και δεν κάνουν σκόντο, ώστε να χρειαστει P.M
1 ώρα: 50€
1,5 ώρα: 70€
2 ώρες: 90€
Κάθε επιπλέον μισή ώρα: 20€

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α
Σε περιοχές που είναι πιο μακριά (πχ Γέρακας, Σπάτα, Παλλήνη, Παιανία, Γλυκά Νερά, Άγιος Στέφανος, Αρτέμιδα, Ραφήνα, Νέα Μάκρη, Κορωπί Λαγονήσι), υπάρχει επιπλέον χρέωση μεταφορικών 15 ευρώ.

....γιαυτο εισαι νεος και θα παραμεινεις νεος...
..οταν λεμε τιμοκαταλογος εννοουμε "τιμοκαταλογος"...
αντε πρωι-πρωι.... και δεν ψηθηκε ακομα το αρνι....

• Like
Αντιδράσεις: geo69

nikosalex1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Like
87
Πόντοι
1
Θέλουμε τον πραγματικό τιμοκατάλογο, όχι αυτόν για τους τουρίστες

• Like
Αντιδράσεις: geo69

hardwired

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
22
Πόντοι
0
Παλίκαροι στο 50 κατ'οικον λαδερή έχουμε κάτι; Σκέφτομαι Αριάδνη από οσμοσε.

Καλησπέρα, καλό πάσχα να έχουμε.

Συνάντηση με Αριάδνη στο σπίτι μου μετά από εύκολη συνεννόηση μέσω FB.

Ήρθε στην ώρα της, ένα χαρωπό κορίτσι το οποίο απέχει πολύ από τη φώτο του site, ήρθε εντελώς καθημερινά ντυμένη και απροσεγμένη.

Ξεκινήσαμε την θεραπεία και στο δεκάλεπτο άρχισε τα πρέπει να φύγω πιο νωρίς έχω θέμα με τον οδηγό, και τι θα κάνω.

Κάνω τον μαλάκα της λέω ελπίζω να μπορέσεις να το λύσεις.

Με τρίβει δέκαπέντε λεπτά πλάτη, δέκα λεπτά μπροστά και κατερυθείαν φραπέ, στο 35άλεπτο το ΠΟΛΥ είχε τελειώσει το διαδικαστικό της και ήταν στον καναπέ με τσιγάρο.

Δεν θα πω για τα του μασσαζ (ανύπαρκτο εώς επικίνδυνο) και τα του φραππέ γιατί καμία εντύπωση δεν έκαναν μετά τη φαρσοκωμωδία.

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36

Ήρθε στην ώρα της, ένα χαρωπό κορίτσι το οποίο απέχει πολύ από τη φώτο του site, ήρθε εντελώς καθημερινά ντυμένη και απροσεγμένη.

Ξεκινήσαμε την θεραπεία και στο δεκάλεπτο άρχισε τα πρέπει να φύγω πιο νωρίς έχω θέμα με τον οδηγό, και τι θα κάνω.

Με τρίβει δέκαπέντε λεπτά πλάτη, δέκα λεπτά μπροστά και κατερυθείαν φραπέ, στο 35άλεπτο το ΠΟΛΥ είχε τελειώσει το διαδικαστικό της και ήταν στον καναπέ με τσιγάρο.

Δεν θα πω για τα του μασσαζ (ανύπαρκτο εώς επικίνδυνο) και τα του φραππέ γιατί καμία εντύπωση δεν έκαναν μετά τη φαρσοκωμωδία.

...το δια ταυτα παλι μαστορα προσπερασες και δεν μας ειπες..
ποσα εσκασες για την παραμυθα...!

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
305
Πόντοι
26

Τόσο χάλια? Καλά αυτή λένε ότι είναι το καλύτερο του μαγαζιού απο πλευράς υπηρεσιών. Όχι ότι δικαιολογείται αλλά μήπως λόγω των ημερών (γιορτών) βιαζόταν να φύγει?

Sandro86

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
22
Like
2.268
Πόντοι
1.191
Δεν υπάρχει δικαιολογία τύπε..Τι πάει να πεί είναι γιορτές?Και ο τύπος ίδρωσε για να βγάλει το πενηντάρι,δεν του ρθε ουρανοκατέβατο!Και στην τελική αν δε μπορεί να τηρήσει το χρονοδιάγραμμα και θέλει να κάνει λιγότερα,τότε να πληρωθεί και λιγότερα!έλεος με τις φόλες!

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
305
Πόντοι
26
Δεν υπάρχει δικαιολογία τύπε..Τι πάει να πεί είναι γιορτές?Και ο τύπος ίδρωσε για να βγάλει το πενηντάρι,δεν του ρθε ουρανοκατέβατο!Και στην τελική αν δε μπορεί να τηρήσει το χρονοδιάγραμμα και θέλει να κάνει λιγότερα,τότε να πληρωθεί και λιγότερα!έλεος με τις φόλες!

Βρε δίκιο έχεις καμία δικαιολογία μαζί σου. Αν δε θέλουν τέτοιες μέρες ας κλείσουν το μαγαζί καλύτερα.

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201
Χρόνια πολλά σε όλους τους συναγωνιστές. Εάν έχει κάποιος πληροφορία από massagejoy παρακαλώ pm.. ευχαριστώ!

bigday

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2018
Like
46
Πόντοι
1
Δυστυχως το μασαζ κατ οικον εχει γινει ''αρπαχτη κατ οικον'' απο διαφορες ιστοσελιδες ...
Προτιμω να δωσω 80 ευρω κ να μου ρθει πουτανα σπιτι να γαμησω

donjuandestel

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
87
Πόντοι
6
απο athens massage εχει παρει κανεις Ευη,Ευα ή Λένα κι αν ναι κανουν κατι παραπάνω απο μασαζ?

Zewasoft

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2018
Like
58
Πόντοι
0
Καλησπέρα οποίος υελει να ανταλλάξουμε σοβαρά πληροφορίες για ΚΑΤ οίκον massage περιμένω pm. Έχω ξοδέψει πολλά έχω συλλέξει εμπειρίες κ πληροφορίες π μπορούν να βοηθήσουν αλλά επειδή όπως κ οι περισσότεροι με γοητεύει να βρω κάτι καινούριο π να μου δώσει κάτι παραπάνω από μασαζ περιμένω να ανταλλάξουμε χρήσιμες προς όλους μας πληροφορίες

panko123

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2019
Like
276
Πόντοι
20
Παιδια καλησπερα. Παρακολουθω καιρο, αλλα πρωτη φορα γραφω.

Εχει κανεις αποψη για το En Relax? Προσπαθω να βρω πληροφοριες αλλα τιποτα.

Priamos Manessis

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2019
Like
34
Πόντοι
0
....γιαυτο εισαι νεος και θα παραμεινεις νεος...
..οταν λεμε τιμοκαταλογος εννοουμε "τιμοκαταλογος"...
αντε πρωι-πρωι.... και δεν ψηθηκε ακομα το αρνι....
;Άμα θες ''τιμοκατάλογο΄΄πήγαινε στην ταβέρνα του μπαρμπαγιαννη για κοψιδια..Έχει διαφορετικούς τιμοκατάλογους.. Υ.Γ Α... και μια χαρά ψήθηκε το αρνάκι από κει...

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom