Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
;Άμα θες ''τιμοκατάλογο΄΄πήγαινε στην ταβέρνα του μπαρμπαγιαννη για κοψιδια..Έχει διαφορετικούς τιμοκατάλογους.. Υ.Γ Α... και μια χαρά ψήθηκε το αρνάκι από κει...

.....γουσταρωωωωωω   ;) :P
... μικροι μεγαλοι στον καφενε... :P

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16

tangocash

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
264
Πόντοι
281
Κανοντας μια αναζήτηση στη ΧΕ ξεχωρισα τα παρακάτω. Υπάρχει κάποια εμπειρία από τις παρακάτω θεραπεύτριες;

Δικο της χωρο 30 ευρώ
Βουλγαρα ονοματι Χρυσα, καπου στην Γ'  Σεπτεμβριου, εχει περασει απο διαφορα ελαιοτριβεια(Χευδεν) και εδω και 3-4 χρονια ειναι σ'αυτο.Ηταν συμπαθητικη εμφανισιακα, μαυρα μαλλια και καλο στηθος, την τελευταια φορα που την ειδα ειχε κανει μπακα(2 χρονια πριν).
Φιλοτιμη , δεν κλεβει , θα ελεγα οτι μου θυμιζει την κοπελα που δουλευει Μαρνης μονη της, οχι ομως κατι το ιδιαιτερο
Ειχε κι αλλες κοπελες και κυκλοφορουσε κι αντρας μεσα στο σπιτι(γκομενος??)
Σε αυτη την τιμη θα την συνιστουσα για μια φορα για δοκιμη και απο κει και περα γουστα ειναι αυτα

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Αυτη σκέφτομαι κι εγώ. Ναι εννοείς την γνωστή Ειρήνη στο Μάρνης36 η οποία όμως είναι σχετικά άβυζη. Ευχαριστώ

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280
Βουλγαρα ονοματι Χρυσα, καπου στην Γ'  Σεπτεμβριου, εχει περασει απο διαφορα ελαιοτριβεια(Χευδεν) και εδω και 3-4 χρονια ειναι σ'αυτο.Ηταν συμπαθητικη εμφανισιακα, μαυρα μαλλια και καλο στηθος, την τελευταια φορα που την ειδα ειχε κανει μπακα(2 χρονια πριν).
Φιλοτιμη , δεν κλεβει , θα ελεγα οτι μου θυμιζει την κοπελα που δουλευει Μαρνης μονη της, οχι ομως κατι το ιδιαιτερο
Σε αυτη την τιμη θα την συνιστουσα για μια φορα για δοκιμη και απο κει και περα γουστα ειναι αυτα
μια ζωη εχει φωτο στο viber αλλα προχωραει παρακατω ;

tangocash

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
264
Πόντοι
281
Βουλγαρα ονοματι Χρυσα, καπου στην Γ'  Σεπτεμβριου, εχει περασει απο διαφορα ελαιοτριβεια(Χευδεν) και εδω και 3-4 χρονια ειναι σ'αυτο.Ηταν συμπαθητικη εμφανισιακα, μαυρα μαλλια και καλο στηθος, την τελευταια φορα που την ειδα ειχε κανει μπακα(2 χρονια πριν).
Για να μην γινει μπερδεμα , αλλη η Χρυσα και αλλη η Ειρήνη

XRHTOSPETRAS75

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
183
Πόντοι
1
Η Χρύσα από 3ης Σεπτεμβρίου καμία σχέση με Ειρήνη έχει μπάκα και βρωμάει αλκοόλ καμία σχέση από όταν δούλευε στα ελαιοτριβεία δεν θα τη συνιστούσα με τίποτα οι άλλες δυο είναι ανεξερεύνητες

tangocash

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
264
Πόντοι
281

Καλησπερα.
Τι ψαχνεις φιλε , η πρωτη ειναι αγγελια του 2018 και η τριτη αναφερεται σε κακωσεις.
Πηρες τηλεφωνακι? Τι σου είπαν?

1965neo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
185
Πόντοι
1
Καλησπερα.
Τι ψαχνεις φιλε , η πρωτη ειναι αγγελια του 2018 και η τριτη αναφερεται σε κακωσεις.
Πηρες τηλεφωνακι? Τι σου είπαν?

Η πρώτη έχει και άλλες αγγελίες γι'αυτό ρωτάω
Η δεύτερη δεν απαντά .
Η Τρίτη μου έχει πει μασάζ
Θέλω να ξέρω αν βλέπονται να μη ρωτήσω ;

tangocash

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
264
Πόντοι
281
Η πρώτη έχει και άλλες αγγελίες γι'αυτό ρωτάω
Η δεύτερη δεν απαντά .
Η Τρίτη μου έχει πει μασάζ
Θέλω να ξέρω αν βλέπονται να μη ρωτήσω ;

Να ρωτησεις, αλλα απο το υφος των αγγελιων δε νομιζω να εχει σημασια αν βλεπονται ή οχι.

JS

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
32
Πόντοι
0
:hi:
Χριστός Ανέστη.
Εύχομαι σε όλους τους συναθλητές χρόνια καλά με υγεία.
Θα τα πούμε σύντομα...

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom