You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
papgeorgios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2022
- Like
- 312
- Πόντοι
- 20
Συναντησεις τελευταιου καιρου
Ισμηνη απο Massaua.
Ελληνιδα,ευγενεστατη,ελαχιστα,ομιλητικη.
Απο εμφανιση δυστυχως απογοητευτικη.Το photoshop του γραφειου εχει κανει θαυματα.
Τουλαχιστον 20 κιλα+
Δεν με ωθησε καθολου να παρω κατι περισσοτερο απο μασαζ.
Ελενη απο attica....Ανατολικης προελευσεως,ομορφη κοπελα,μικρη σε ηλικια, μου προτεινε καλαμακι με σκουφο + 40 ,τα οποια και δεν εδωσα.
Μαργαριτα απο Your senses,σωμα και προσωπο οκ,δεν προχωραει περισοοτερο απο εκτονωση.
Γενικα μετριες επιλογες στα περισσοτερα γραφεια το τελευταιο διαστημα,οσο και αν καποιοι μεσα απο παραπλανητικες κριτικες προσπαθουν να μας πεισουν για το αντιθετο.
Ισμηνη απο Massaua.
Απο εμφανιση δυστυχως απογοητευτικη.Το photoshop του γραφειου εχει κανει θαυματα.
Τουλαχιστον 20 κιλα+
Ελενη απο attica....Ανατολικης προελευσεως,ομορφη κοπελα,μικρη σε ηλικια, μου προτεινε καλαμακι με σκουφο + 40 ,τα οποια και δεν εδωσα.
Μαργαριτα απο Your senses,σωμα και προσωπο οκ,δεν προχωραει περισοοτερο απο εκτονωση.
Γενικα μετριες επιλογες στα περισσοτερα γραφεια το τελευταιο διαστημα,οσο και αν καποιοι μεσα απο παραπλανητικες κριτικες προσπαθουν να μας πεισουν για το αντιθετο.
vais77
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 5.767
- Πόντοι
- 2.036
Γιατί το λες αυτό? Εγώ στις 2460 σελίδες του νήματος δεν έχω βρει κάποια καλή κριτική για κάποια από γραφείο.Συναντησεις τελευταιου καιρου
Ισμηνη απο Massaua.
Τουλαχιστον 20 κιλα+
Μόνο κάτι υπέρογκα πόσα ακούω για μασάζ της κακιάς ώρας και αντε και καμιά εκτονωση με το χέρι σαν Αγγαρεία
Black Diamond
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 851
- Πόντοι
- 361
400 για sexΈτσι όπως τα λες, για πλήρη συνεύρεση θα θέλει 4ψήφιο νούμερο...
Αν δε κάνω λάθος είχε κλείσει το προφίλ της και το άνοιξε πάλι.80 μόνο μασάζ, 100 με εκτόνωση χωρίς να αγγίζεις κλπ κλπ 200 μόνο να φοράει το στρινγκ, και υπάρχουν και άλλα προγράμματα, δεν δοκίμασα, ανεβαίνει ψηλά η τιμή, στείλε μήνυμα στο ινστα και θα σου δώσει τηλέφωνο.
Καλά οι τιμές είναι για γέλια
Darko77
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2019
- Like
- 297
- Πόντοι
- 20
Ζετα μαρθα η Ντιάνα ζεταΑπό το deluxe ποιες θεραπευτριες κάνουν διπλό;
miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.521
- Πόντοι
- 216
Ανάβει σβήνει
SpermCountry
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 14.763
- Πόντοι
- 2.546
Επιβεβαιωνω80 μόνο μασάζ, 100 με εκτόνωση χωρίς να αγγίζεις κλπ κλπ 200 μόνο να φοράει το στρινγκ, και υπάρχουν και άλλα προγράμματα, δεν δοκίμασα, ανεβαίνει ψηλά η τιμή, στείλε μήνυμα στο ινστα και θα σου δώσει τηλέφωνο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν φαινεται υπερ μας χαχαΈτσι όπως τα λες, για πλήρη συνεύρεση θα θέλει 4ψήφιο νούμερο...
Αδερφέ εάν μπορείς πες μου πόσα έδωσες έξτρα με Αγγελική. Φαίνεται καλό κομμάτι..δοκιμη με αγγελικη massage fantasy προχωραει φουλ
δοκιμη και ασιατησα mary apo dm προχωραει φουλ
Ζετα μαρθα η Ντιάνα ζετα
Ευχαριστώ για την απάντηση. Ποιο από τα δυο θεωρείς καλύτερο;
Darko77
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2019
- Like
- 297
- Πόντοι
- 20
Εγώ δόκιμασα το ζετα Ντιάνα αρκετά καλό ή ζετέ ξέρει να κατευθύνει!!! Το χειρότερο είναι η ίνεσα Στέλλα !!Ευχαριστώ για την απάντηση. Ποιο από τα δυο θεωρείς καλύτερο;
Από ότι μου έχει πει η ζετα με την Μαρθα τα βρίσκει πολύ καλά !!
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 18.410
- Πόντοι
- 3.556
σαν εμφανίση κατηγορία μιλφ είναι δυνατή τυπε. βυζαρες καλοφτιαγμένες, ωραίο σκαρί για κοπάνημα. το αρνητικό δεν είναι ο τιμοκατάλογος. το αρνητικό είναι ότι δεν ξέρει μασάζ. το μόνο που κάνει είναι να χαϊδεύει με τις βυζαρες της τίποτα άλλο. αν επενδύσεις για καλό ραντεβού προχωράει φουλ . φυσικά με τα ίδια λεφτά παίρνεις πιο μουναρες από γραφείο εσκορτ. . αλλά τι να το κάνεις είπαμε η ψευδαίσθηση.Είχα πάρει στο παρελθόν... Μπήκε με τιμοκατάλογο και ζήτησε 150€ για το "αισθησιακό της πρόγραμμα" ...
Δεν είναι διαμάντι σε καμία περίπτωση. Είναι κοντούλα με καμπύλες(όχι χοντρή) με βυζάρες. Μπαίνει με τιμοκατάλογο βαρύ και σαν εμφάνιση και υπηρεσίες είναι μετριότητα.
πριν το ντελουξ δούλευε στην άλλη τη ξανθιά το γκρανι με τα στραβά δόντια πως τη λέγανε βίπ νομίζω , αυτή που έσπαγε μπάλες εδώ με τα άκυρα ποστ
Το ανέπτυξες περισσότερο εύστοχα από εμένα.... Συμφωνώ απόλυτα σε όλα.σαν εμφανίση κατηγορία μιλφ είναι δυνατή τυπε. βυζαρες καλοφτιαγμένες, ωραίο σκαρί για κοπάνημα. το αρνητικό δεν είναι ο τιμοκατάλογος. το αρνητικό είναι ότι δεν ξέρει μασάζ. το μόνο που κάνει είναι να χαϊδεύει με τις βυζαρες της τίποτα άλλο. αν επενδύσεις για καλό ραντεβού προχωράει φουλ . φυσικά με τα ίδια λεφτά παίρνεις πιο μουναρες από γραφείο εσκορτ. . αλλά τι να το κάνεις είπαμε η ψευδαίσθηση.
πριν το ντελουξ δούλευε στην άλλη τη ξανθιά το γκρανι με τα στραβά δόντια πως τη λέγανε βίπ νομίζω , αυτή που έσπαγε μπάλες εδώ με τα άκυρα ποστ
SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 10.998
- Πόντοι
- 2.536
Οι βυζάρες τι νούμερο είναι;σαν εμφανίση κατηγορία μιλφ είναι δυνατή τυπε. βυζαρες καλοφτιαγμένες, ωραίο σκαρί για κοπάνημα. το αρνητικό δεν είναι ο τιμοκατάλογος. το αρνητικό είναι ότι δεν ξέρει μασάζ. το μόνο που κάνει είναι να χαϊδεύει με τις βυζαρες της τίποτα άλλο. αν επενδύσεις για καλό ραντεβού προχωράει φουλ . φυσικά με τα ίδια λεφτά παίρνεις πιο μουναρες από γραφείο εσκορτ. . αλλά τι να το κάνεις είπαμε η ψευδαίσθηση.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις