Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

papgeorgios

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2022
Like
312
Πόντοι
20
Συναντησεις τελευταιου καιρου
Ισμηνη απο Massaua.
Ελληνιδα,ευγενεστατη,ελαχιστα,ομιλητικη.
Απο εμφανιση δυστυχως απογοητευτικη.Το photoshop του γραφειου εχει κανει θαυματα.
Τουλαχιστον 20 κιλα+
Δεν με ωθησε καθολου να παρω κατι περισσοτερο απο μασαζ.

Ελενη απο attica....Ανατολικης προελευσεως,ομορφη κοπελα,μικρη σε ηλικια, μου προτεινε καλαμακι με σκουφο + 40 ,τα οποια και δεν εδωσα.

Μαργαριτα απο Your senses,σωμα και προσωπο οκ,δεν προχωραει περισοοτερο απο εκτονωση.
Γενικα μετριες επιλογες στα περισσοτερα γραφεια το τελευταιο διαστημα,οσο και αν καποιοι μεσα απο παραπλανητικες κριτικες προσπαθουν να μας πεισουν για το αντιθετο.

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.767
Πόντοι
2.036
Συναντησεις τελευταιου καιρου
Ισμηνη απο Massaua.
Ελληνιδα,ευγενεστατη,ελαχιστα,ομιλητικη.
Απο εμφανιση δυστυχως απογοητευτικη.Το photoshop του γραφειου εχει κανει θαυματα.
Τουλαχιστον 20 κιλα+
Δεν με ωθησε καθολου να παρω κατι περισσοτερο απο μασαζ.

Ελενη απο attica....Ανατολικης προελευσεως,ομορφη κοπελα,μικρη σε ηλικια, μου προτεινε καλαμακι με σκουφο + 40 ,τα οποια και δεν εδωσα.

Μαργαριτα απο Your senses,σωμα και προσωπο οκ,δεν προχωραει περισοοτερο απο εκτονωση.
Γενικα μετριες επιλογες στα περισσοτερα γραφεια το τελευταιο διαστημα,οσο και αν καποιοι μεσα απο παραπλανητικες κριτικες προσπαθουν να μας πεισουν για το αντιθετο.
Γιατί το λες αυτό? Εγώ στις 2460 σελίδες του νήματος δεν έχω βρει κάποια καλή κριτική για κάποια από γραφείο.
Μόνο κάτι υπέρογκα πόσα ακούω για μασάζ της κακιάς ώρας και αντε και καμιά εκτονωση με το χέρι σαν Αγγαρεία

aris pa

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
46
Like
5.533
Πόντοι
5.646
80 μόνο μασάζ, 100 με εκτόνωση χωρίς να αγγίζεις κλπ κλπ 200 μόνο να φοράει το στρινγκ, και υπάρχουν και άλλα προγράμματα, δεν δοκίμασα, ανεβαίνει ψηλά η τιμή, στείλε μήνυμα στο ινστα και θα σου δώσει τηλέφωνο.
Αν δε κάνω λάθος είχε κλείσει το προφίλ της και το άνοιξε πάλι.
Καλά οι τιμές είναι για γέλια

Pangt13

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος τι παίζει με το Hermes massage? Υπάρχει ενδιαφέρον ή μπα;

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.763
Πόντοι
2.546
80 μόνο μασάζ, 100 με εκτόνωση χωρίς να αγγίζεις κλπ κλπ 200 μόνο να φοράει το στρινγκ, και υπάρχουν και άλλα προγράμματα, δεν δοκίμασα, ανεβαίνει ψηλά η τιμή, στείλε μήνυμα στο ινστα και θα σου δώσει τηλέφωνο.
Επιβεβαιωνω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έτσι όπως τα λες, για πλήρη συνεύρεση θα θέλει 4ψήφιο νούμερο...
Δεν φαινεται υπερ μας χαχα

Pangt13

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2024
Like
0
Πόντοι
0
δοκιμη με αγγελικη massage fantasy προχωραει φουλ
δοκιμη και ασιατησα mary apo dm προχωραει φουλ
Αδερφέ εάν μπορείς πες μου πόσα έδωσες έξτρα με Αγγελική. Φαίνεται καλό κομμάτι..

Darko77

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Like
297
Πόντοι
20
Ευχαριστώ για την απάντηση. Ποιο από τα δυο θεωρείς καλύτερο;
Εγώ δόκιμασα το ζετα Ντιάνα αρκετά καλό ή ζετέ ξέρει να κατευθύνει!!! Το χειρότερο είναι η ίνεσα Στέλλα !!
Από ότι μου έχει πει η ζετα με την Μαρθα τα βρίσκει πολύ καλά !!

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.410
Πόντοι
3.556
Είχα πάρει στο παρελθόν... Μπήκε με τιμοκατάλογο και ζήτησε 150€ για το "αισθησιακό της πρόγραμμα" ...

Δεν είναι διαμάντι σε καμία περίπτωση. Είναι κοντούλα με καμπύλες(όχι χοντρή) με βυζάρες. Μπαίνει με τιμοκατάλογο βαρύ και σαν εμφάνιση και υπηρεσίες είναι μετριότητα.
σαν εμφανίση κατηγορία μιλφ είναι δυνατή τυπε. βυζαρες καλοφτιαγμένες, ωραίο σκαρί για κοπάνημα. το αρνητικό δεν είναι ο τιμοκατάλογος. το αρνητικό είναι ότι δεν ξέρει μασάζ. το μόνο που κάνει είναι να χαϊδεύει με τις βυζαρες της τίποτα άλλο. αν επενδύσεις για καλό ραντεβού προχωράει φουλ . φυσικά με τα ίδια λεφτά παίρνεις πιο μουναρες από γραφείο εσκορτ. . αλλά τι να το κάνεις είπαμε η ψευδαίσθηση. :coffee:

πριν το ντελουξ δούλευε στην άλλη τη ξανθιά το γκρανι με τα στραβά δόντια πως τη λέγανε βίπ νομίζω , αυτή που έσπαγε μπάλες εδώ με τα άκυρα ποστ

pwe401rg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
5
Like
514
Πόντοι
301
σαν εμφανίση κατηγορία μιλφ είναι δυνατή τυπε. βυζαρες καλοφτιαγμένες, ωραίο σκαρί για κοπάνημα. το αρνητικό δεν είναι ο τιμοκατάλογος. το αρνητικό είναι ότι δεν ξέρει μασάζ. το μόνο που κάνει είναι να χαϊδεύει με τις βυζαρες της τίποτα άλλο. αν επενδύσεις για καλό ραντεβού προχωράει φουλ . φυσικά με τα ίδια λεφτά παίρνεις πιο μουναρες από γραφείο εσκορτ. . αλλά τι να το κάνεις είπαμε η ψευδαίσθηση. :coffee:

πριν το ντελουξ δούλευε στην άλλη τη ξανθιά το γκρανι με τα στραβά δόντια πως τη λέγανε βίπ νομίζω , αυτή που έσπαγε μπάλες εδώ με τα άκυρα ποστ
Το ανέπτυξες περισσότερο εύστοχα από εμένα.... Συμφωνώ απόλυτα σε όλα.

• Like
Αντιδράσεις: RETRO

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.998
Πόντοι
2.536

Οι βυζάρες τι νούμερο είναι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom