Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.819
Πόντοι
3.246

Feetfetishlover

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2023
Κριτικές
1
Like
82
Πόντοι
0
Ξέρουμε κάτι ;
IMG_0210.jpeg
Και εγώ ενδιαφερομαι αν ξερει καποιος κατι, δεν εχω κλεισει ποτε μασαζ και αυτη εδω ειναι αρκετα του στυλ μου, οποτε οποιος γνωριζει κατι παρακαλω <3

Marios2024

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2024
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπερα καλη χρονια σε ολους! Ηθελα να ρωτησω αν εχει κανεις εμπειρια με Στελλα απο Deluxe. Εχω δοκιμασει Βικτωρια και Ινεσα και εχω να πω πολυ καλες και οι δυο και στο μασαζ και στο παρακατω (φραπες) Επισης σκεφτομαι να δοκιμασω και Χριστιαννα, εχω διαβασει οτι ειναι και αυτη αρκετα καλη!

• Like
Αντιδράσεις: ambe77
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Like
41
Πόντοι
0
Επισκεψη στο just me massage...πολυ καλο μασαζ...ωραιος χωρος..50 ευρω 70 λεπτα...ολογυμνος μπρουμητα μετα με γυρισε κ ανασκελα..εξτρα δε ζητησα κατι ..οποτε μονο μασαζ μου αρκουσε..

Ξέρεις αν κάνει φραπέ ή και σεξ με extra κοστος?

Mgeorge1111

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
27
Like
2.006
Πόντοι
2.476
Πάει πολύ ψηλά και βάζει πολλούς περιορισμούς σαν να είσαι σε νοσοκομείο μη το ένα κ μη το άλλο, νομίζω 400 το φουλ
Ναι ρε φίλε, 400 το φουλ. Οκ πολύ καλό μουνί φαίνεται αλλά ΟΧΙ ΚΑΙ 400!!!

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
508
Πόντοι
81
Καλησπερα καλη χρονια σε ολους! Ηθελα να ρωτησω αν εχει κανεις εμπειρια με Στελλα απο Deluxe. Εχω δοκιμασει Βικτωρια και Ινεσα και εχω να πω πολυ καλες και οι δυο και στο μασαζ και στο παρακατω (φραπες) Επισης σκεφτομαι να δοκιμασω και Χριστιαννα, εχω διαβασει οτι ειναι και αυτη αρκετα καλη!
φραπές όπως οι 2 που ανέφερες , χριστιαννα φουλάρει με ανάλογο αντίτιμο και όπου κάνει κέφι αυτή ( πλέον ) παλαιά ήταν πιο εύκολα τα πράγματα με αυτήν

sweety72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
7
Like
1.002
Πόντοι
371
φραπές όπως οι 2 που ανέφερες , χριστιαννα φουλάρει με ανάλογο αντίτιμο και όπου κάνει κέφι αυτή ( πλέον ) παλαιά ήταν πιο εύκολα τα πράγματα με αυτήν
Βικτωρια ομορφο κοριτσακι φαινεται.
δεν παει παρακατω η δεν επιδιωξες?

paliatsos1

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2024
Like
34
Πόντοι
0
Εμένα πάντως σε πρόσφατη συνάντηση το απέκλεισε το φουλ.

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
508
Πόντοι
81
Βικτωρια ομορφο κοριτσακι φαινεται.
δεν παει παρακατω η δεν επιδιωξες?
Βικτωρια δεν βγηκε κατι παρακατω φίλε μου δεν επεδιωξα .....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εμένα πάντως σε πρόσφατη συνάντηση το απέκλεισε το φουλ.
τι να πω ... φιλε εχει περασει και απο αλλο γραφειο και φουλαρε απο οσο μου εχουν πει συναγωνιστες

sweety72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
7
Like
1.002
Πόντοι
371

τι να πω ... φιλε εχει περασει και απο αλλο γραφειο και φουλαρε απο οσο μου εχουν πει συναγωνιστες
αρα δεν θα βγαζει και ρουχα.

paliatsos1

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2024
Like
34
Πόντοι
0

Σε ποιο γραφείο δούλευε παλιότερα ? Γιατί δεν έχω ξαναδιαβάσει κάτι τέτοιο για τη συγκεκριμένη

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
128
Like
22.864
Πόντοι
29.667

Τι ξέρουμε για την κυρία;;;

Marios2024

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2024
Like
10
Πόντοι
0
Σας ευχαριστώ για τις απαντησεις! Την Στελλα απο Deluxe την εχει δοκιμασει κανεις; Το μονο που διαβασα πιο πριν για αυτην ηταν οταν δοκιμαστικε με Ινεσα μαζι και δεν του αρεσε. Την εχει δοκιμασει κανεις μονη; Ωραια κοπελα;

Koprogatos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2021
Like
699
Πόντοι
81

Τι ξέρουμε για την κυρία;;;
Κάποιος είχε ξαναρωτησει για τη συγκεκριμένη κ νομίζω ότι δεν είχε πάρει απάντηση.Ετσι θυμάμαι χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος.Εχει ερωτηθεί πάντως αλλά δε μπορώ να το βρω.
Εδώ ο φίλος κράζει πάντως

Darko77

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Like
425
Πόντοι
20
Σαν μασάζ και παρουσία είναι πολύ ωραία εμένα με χάλασε ότι γέλαγαν ειρωνικά στην γλώσσα τους
Σας ευχαριστώ για τις απαντησεις! Την Στελλα απο Deluxe την εχει δοκιμασει κανεις; Το μονο που διαβασα πιο πριν για αυτην ηταν οταν δοκιμαστικε με Ινεσα μαζι και δεν του αρεσε. Την εχει δοκιμασει κανεις μονη; Ωραια κοπελα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom