giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 5.063
- Πόντοι
- 1.706
Τι λέει αυτό; Καλό φαίνεταιΑνάβει σβήνει
Τι λέει αυτό; Καλό φαίνεταιΑνάβει σβήνει
όχι εντάξει σταματάει στα 400 για φουλ έξτρα!Έτσι όπως τα λες, για πλήρη συνεύρεση θα θέλει 4ψήφιο νούμερο...
Έχουν γράψει πιο πίσωΚαλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος τι παίζει με το Hermes massage? Υπάρχει ενδιαφέρον ή μπα;
Και εγώ ενδιαφερομαι αν ξερει καποιος κατι, δεν εχω κλεισει ποτε μασαζ και αυτη εδω ειναι αρκετα του στυλ μου, οποτε οποιος γνωριζει κατι παρακαλω <3Ξέρουμε κάτι ;
Επισκεψη στο just me massage...πολυ καλο μασαζ...ωραιος χωρος..50 ευρω 70 λεπτα...ολογυμνος μπρουμητα μετα με γυρισε κ ανασκελα..εξτρα δε ζητησα κατι ..οποτε μονο μασαζ μου αρκουσε..
Ναι ρε φίλε, 400 το φουλ. Οκ πολύ καλό μουνί φαίνεται αλλά ΟΧΙ ΚΑΙ 400!!!Πάει πολύ ψηλά και βάζει πολλούς περιορισμούς σαν να είσαι σε νοσοκομείο μη το ένα κ μη το άλλο, νομίζω 400 το φουλ
Κοψοχρονια χαχαόχι εντάξει σταματάει στα 400 για φουλ έξτρα!
φραπές όπως οι 2 που ανέφερες , χριστιαννα φουλάρει με ανάλογο αντίτιμο και όπου κάνει κέφι αυτή ( πλέον ) παλαιά ήταν πιο εύκολα τα πράγματα με αυτήνΚαλησπερα καλη χρονια σε ολους! Ηθελα να ρωτησω αν εχει κανεις εμπειρια με Στελλα απο Deluxe. Εχω δοκιμασει Βικτωρια και Ινεσα και εχω να πω πολυ καλες και οι δυο και στο μασαζ και στο παρακατω (φραπες) Επισης σκεφτομαι να δοκιμασω και Χριστιαννα, εχω διαβασει οτι ειναι και αυτη αρκετα καλη!
τζάμπα πράμα .... δεν πάμε καθόλου καλά .. άκου 400 ... αν και πιστεύω ότι το λέει για να ξεγλιστράει και άμα κάνας μερακλής τα σκάσει έχει καλόςΚοψοχρονια χαχα
Βικτωρια ομορφο κοριτσακι φαινεται.φραπές όπως οι 2 που ανέφερες , χριστιαννα φουλάρει με ανάλογο αντίτιμο και όπου κάνει κέφι αυτή ( πλέον ) παλαιά ήταν πιο εύκολα τα πράγματα με αυτήν
Εμένα πάντως σε πρόσφατη συνάντηση το απέκλεισε το φουλ.φραπές όπως οι 2 που ανέφερες , χριστιαννα φουλάρει με ανάλογο αντίτιμο και όπου κάνει κέφι αυτή ( πλέον ) παλαιά ήταν πιο εύκολα τα πράγματα με αυτήν
Βικτωρια δεν βγηκε κατι παρακατω φίλε μου δεν επεδιωξα .....Βικτωρια ομορφο κοριτσακι φαινεται.
δεν παει παρακατω η δεν επιδιωξες?
τι να πω ... φιλε εχει περασει και απο αλλο γραφειο και φουλαρε απο οσο μου εχουν πει συναγωνιστεςΕμένα πάντως σε πρόσφατη συνάντηση το απέκλεισε το φουλ.
αρα δεν θα βγαζει και ρουχα.Βικτωρια δεν βγηκε κατι παρακατω φίλε μου δεν επεδιωξα .....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τι να πω ... φιλε εχει περασει και απο αλλο γραφειο και φουλαρε απο οσο μου εχουν πει συναγωνιστες
Σε ποιο γραφείο δούλευε παλιότερα ? Γιατί δεν έχω ξαναδιαβάσει κάτι τέτοιο για τη συγκεκριμένηΒικτωρια δεν βγηκε κατι παρακατω φίλε μου δεν επεδιωξα .....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τι να πω ... φιλε εχει περασει και απο αλλο γραφειο και φουλαρε απο οσο μου εχουν πει συναγωνιστες
το πανω μονο σε εμενα τουλαχιστον φραπές καλοςαρα δεν θα βγαζει και ρουχα.
Κάποιος είχε ξαναρωτησει για τη συγκεκριμένη κ νομίζω ότι δεν είχε πάρει απάντηση.Ετσι θυμάμαι χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος.Εχει ερωτηθεί πάντως αλλά δε μπορώ να το βρω.Τάντρα ΜΑΣΑΖ 6940888219
......ΜΟΝΟ Για σένα ....... Κλείσε πρώτος ραντεβού 6940888219 Αφέσου στην αίσθηση να γλιστραω Στο σώμα σου Αφήνοντας μια γεύση ηδονής ... Massage body to body with happy end ( Με λάδι ) Tantra massage (Μασάζ προστάτη/υποταγή/ αυταρχικό) Ζεισε την εμπειρία ενός ερωτικού μασάζ Κλείσε ραντεβού Για...kanesex.com
Τι ξέρουμε για την κυρία;;;
Σας ευχαριστώ για τις απαντησεις! Την Στελλα απο Deluxe την εχει δοκιμασει κανεις; Το μονο που διαβασα πιο πριν για αυτην ηταν οταν δοκιμαστικε με Ινεσα μαζι και δεν του αρεσε. Την εχει δοκιμασει κανεις μονη; Ωραια κοπελα