Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Tunes_of_war

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2017
Κριτικές
4
Like
322
Πόντοι
281
Επίσης αν κάποιος εχει και θέλει να μοιραστεί θα ήθελα πληροφορίες για Μαργαρίτα ή Ντιάνα απο cityhome massage θα εκτιμούσα ένα pm

thiras

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Like
242
Πόντοι
36
φωτογραφίες δεν έχουν στο site όμως....

vgale_sentra

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2016
Κριτικές
2
Like
146
Πόντοι
1
Η νεκταρια ομως δεν ειναι  ακριβούτσικη; 80 μιαμιση ωρα ;;
Δε λεω,κωλαραα αλλα και τα 80 χωρις τπτ παραπερα...

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.185
Πόντοι
11.836
Απο αθενς μασαζ εχει παρει τπτ κανεις παραπανω?βλεπω καλα κομματια....

Karabalikas

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2016
Like
71
Πόντοι
0
Απο αθενς μασαζ εχει παρει τπτ κανεις παραπανω?βλεπω καλα κομματια....

Καλά κομμάτια μεν, πετσέτα υποχρεωτικά δε. Επίσης, οι κοντές φουστίτσες φοριούνται μόνο για να τραβηχτούν τα βιντεάκια και τέλος. Το μασάζ τους είναι πολύ καλό πάντως.

Συνοψίζοντας σε δυο λέξεις: Στα ΔΕΝ!

• Like
Αντιδράσεις: Acto

peter75

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνώ με προλαλήσαντα . Joy ποιο εννοείτε ακριβώς;

peter75

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Κάποιος μπορεί να μου πει ποιο είναι το Joy . Π Φάληρο εννοείτε ή κάποιο για ΚΑΤ οίκον αν ναι ποιο ;

peter75

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ok εντοπίστηκε. Αν έχει κάποιος πληροφορίες για συγκεκριμένη από massagejoy PM please . Ευχαριστώ

koker5616

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
Anelina Plati, ανεξαρτητη, επισκεψη χτες κατ οικον, εκτονωση στα 50, εχει δικο της χωρο επισης
warnban.gif
 [/color[/URL]]

donjuandestel

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
87
Πόντοι
6
στειλε μου σε πμ το τηλεφωνο της σε παρακαλω...φουλ προγραμμα η μονο φραπε?ευχαριστω

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.251
Πόντοι
2.456
Anelina Plati, ανεξαρτητη, επισκεψη χτες κατ οικον, εκτονωση στα 50, εχει δικο της χωρο επισης

Τυπε είχε γραφτεί παλαιότερα πως κάνει μόνο μασάζ, δώσε περισσότερες πληροφορίες..

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.251
Πόντοι
2.456
Ο κοκερας ως συνήθης ύποπτος,πετάει την μολότοφ και εξαφανίζεται.. :jerking:

sokoflikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2014
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές.. Θέλω να πάρω από deluxe Δανάη... Έχει κανείς εμπειρία  από φραπεδια;

Akatergastos Outlaw

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
5
Like
952
Πόντοι
81
Μίλησες τηλέφωνο με ανελινα; κάποιος που να έχει πάει; μήπως θέλει κατ ιδίαν κουβέντα; ή να τα βγάλεις όλα πριν ξαπλώσεις;

PiastAygo

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2019
Like
6
Πόντοι
0
Γεια χαρά σε όλους! Καιρό ματάκιας του forum, σήμερα αποφάσισα να γίνω και γω ενεργό μέλος (μιας που χώρισα και πλέον δεν παρακολουθείται ο υπολογιστής μου  :rockon:).

Χρόνια πελατάκος του "Oasis" στην Στουρνάρη και ενώ είμαι αρκετά ικανοποιημένος (υπηρεσίες, εξυπηρέτηση, όχι ξυνίλα), θέλω να ανεβάσω λίγο τον πήχη σε εμφάνιση... Ψάχνω μασάζ στο σπίτι πλέον (γιατί, δεν ξέρω αν σας το είπα αλλά χώρισα) από επιχείρηση με κορίτσια και όχι προσωπική αγγελία!

Μετά από 2-3 δοκιμές στο "City massage" και 1 στο "My massage" γκρεμίστηκαν τα όνειρά μου! :S Πρόσφατα ήρθε σπίτι και μια κοπέλα από "Clickformassage" και ετεροχρονισμένα αντιλήφθηκα ότι αν είχα διεκδικήσει θα είχα φάει κιόλας  :think: Δεν λέω, καλό μασαζάκι.... αλλά εμφανώς μέτριο για να καταλάβεις πως προσφέρονται και "άλλες" υπηρεσίες!!! (όποιος θέλει, του δίνω πληροφορίες με pm)

Αυτό που δεν έχω βρει ακόμα είναι κάτι αξιόλογο... όμορφο δλδ :jade: με καλό σώμα  :tits:, "μαλακτικές" ικανότητες  :kissass: και ευχάριστο :springsmile: να μου αφήνει ρε παιδί μου την εντύπωση πως ήρθε μόνο για μασάζ και στην πορεία ψήθηκε για κάτι παραπάνω! (ζητάω πολλά ε?)
Έχω βάλει στο μάτι "Deluxe Massage" που βλέπω ότι έχει παγίδες (ξέρω Κατερίνα και τρόμαξα να την αναγνωρίσω στη φωτό  :uglykiss:) και "Athens Erotic Massage" που πρέπει να δώσω κ γω κώλο για να τους πληρώσω!

Καλοί μου άνθρωποι... θέλω την βοήθειά σας!  :helpsos:

Αναμένω pm... Ευχαριστώ!  :happy:

donjuandestel

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
87
Πόντοι
6
Μίλησες τηλέφωνο με ανελινα; κάποιος που να έχει πάει; μήπως θέλει κατ ιδίαν κουβέντα; ή να τα βγάλεις όλα πριν ξαπλώσεις;

Ναι μιλησα χτες κ ηταν κάθετη οτι ολοι αυτο θελουμε κ για τα λεφτα δεν κανει τιποτα παραπανω κτλ..αμα θες για μασαζ μου ειπε εχεις μια καλη μασεζ.στο χολαργο ειναι ο χωρος της..τωρα να παω εκει να βγαλω την ψωλή εξω κ να γινω κ τσιμπουκι δε λεει ουτε να σκασω 50αρικο για μασαζ...αν ειναι σιγουρο οτι προχωραει στο κυριως ας μας πει καποιος το συνθηματικο να της το πουμε να τελειωνει η ιστορια. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom