Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)

Karabalikas

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2016
Like
71
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς αν το Beverly στέλνει σε ημιδιαμονής;

Tunes_of_war

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2017
Κριτικές
4
Like
322
Πόντοι
281
Σε αυστηρά ημιδιαμονης όχι... Εμένα με έστειλαν hotel xenofon Αχαρνών 340 25€ το δωμάτιο

Karabalikas

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2016
Like
71
Πόντοι
0

hardwired

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
22
Πόντοι
0
Παλίκαροι στο 50 κατ'οικον λαδερή έχουμε κάτι; Σκέφτομαι Αριάδνη από οσμοσε.

Tunes_of_war

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2017
Κριτικές
4
Like
322
Πόντοι
281
Λοιπόν παιδιά να κάνω ένα γενικό σχόλιο...Προσπαθώ να απαντήσω σε ΟΛΑ τα πμ

ΟΛΕΣ οσες δοκίμασα μου δώσαν την εντύπωση οτι προφανώς και είναι προετοιμασμένες για τον ενδεχόμενο να σου σηκωθεί και να θες κάτι παραπάνω...

Απο κει και πέρα χωρίζονται στις εξής κατηγορίες:

1) Αυτές που σε ρωτάνε αν είναι όλα καλά και χρειάζεσαι κάτι άλλο/θες κάτι άλλο κλπ κλπ (σημάδι ότι μπορείς να κάνεις κίνηση αλλά με τρόπο)

Σε φάση το παίζεις ντροπαλός "αυτό που θέλω δεν γίνεται κλπ κλπ", "ε τώρα τι να σου λέω" "συγνώμη που σε φέρνω σε δύσκολη θέση αλλά μου σηκώθηκε" και εκεί της λες κανα δυο πίπες ότι σαρέσει κλπ...αυτή η κατηγορία συνοδεύεται με τυχαίο πέρασμα απο αρχίδια ή πούτσα ενώ βλέπει ξέρει ότι είσαι όρθιος

2) Σκυλιά του πολέμου που ότι και να γίνει θα στον παίξουν δεν χρειάζεται επεξήγηση

3)Αχαρτογράφητες περιοχές που ρισκάρεις...εκεί παίζεις με αναστεναγμούς κλπ κλπ και πάλι παίζει το κόλπο του ντροπαλού και ζητάς ΕΥΓΕΝΙΚΑ αν μπορεί να βοηθήσει και να δώσεις κάτι παραπάνω, υπάρχει και το ρίσκο να δώσεις έξτρα λεφτά και αν σε ρωτήσει γτ να της το προτείνεις... (έχω και νίκη και ήττα έτσι)

ΣΕ ΟΣΕΣ έχω ζητήσει το χουν κάνει...το κόστος δεν με ενδιέφερε πλήρωνα όσο θεωρούσα άχυστος έχω φύγει σε όσες δεν έκανα κινηση...δλδ Νεκταρία

Godfather Glyfada2

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2019
Like
16
Πόντοι
0
Λοιπόν παιδιά να κάνω ένα γενικό σχόλιο...Προσπαθώ να απαντήσω σε ΟΛΑ τα πμ

ΟΛΕΣ οσες δοκίμασα μου δώσαν την εντύπωση οτι προφανώς και είναι προετοιμασμένες για τον ενδεχόμενο να σου σηκωθεί και να θες κάτι παραπάνω...

Απο κει και πέρα χωρίζονται στις εξής κατηγορίες:

1) Αυτές που σε ρωτάνε αν είναι όλα καλά και χρειάζεσαι κάτι άλλο/θες κάτι άλλο κλπ κλπ (σημάδι ότι μπορείς να κάνεις κίνηση αλλά με τρόπο)

Σε φάση το παίζεις ντροπαλός "αυτό που θέλω δεν γίνεται κλπ κλπ", "ε τώρα τι να σου λέω" "συγνώμη που σε φέρνω σε δύσκολη θέση αλλά μου σηκώθηκε" και εκεί της λες κανα δυο πίπες ότι σαρέσει κλπ...αυτή η κατηγορία συνοδεύεται με τυχαίο πέρασμα απο αρχίδια ή πούτσα ενώ βλέπει ξέρει ότι είσαι όρθιος

2) Σκυλιά του πολέμου που ότι και να γίνει θα στον παίξουν δεν χρειάζεται επεξήγηση

3)Αχαρτογράφητες περιοχές που ρισκάρεις...εκεί παίζεις με αναστεναγμούς κλπ κλπ και πάλι παίζει το κόλπο του ντροπαλού και ζητάς ΕΥΓΕΝΙΚΑ αν μπορεί να βοηθήσει και να δώσεις κάτι παραπάνω, υπάρχει και το ρίσκο να δώσεις έξτρα λεφτά και αν σε ρωτήσει γτ να της το προτείνεις... (έχω και νίκη και ήττα έτσι)

ΣΕ ΟΣΕΣ έχω ζητήσει το χουν κάνει...το κόστος δεν με ενδιέφερε πλήρωνα όσο θεωρούσα άχυστος έχω φύγει σε όσες δεν έκανα κινηση...δλδ Νεκταρία
Φιλε απο city massage Ειρηνη εχεις κανει;;;Αριαδνη το παει το γραμμα

Godfather Glyfada2

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2019
Like
16
Πόντοι
0

Tunes_of_war

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2017
Κριτικές
4
Like
322
Πόντοι
281
Επίσης αν κάποιος εχει και θέλει να μοιραστεί θα ήθελα πληροφορίες για Μαργαρίτα ή Ντιάνα απο cityhome massage θα εκτιμούσα ένα pm

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom