το πιθανοτερο ειναι αυτοΗ κανένα γραφειακι της κακιάς ώρας
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)
f21
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.614
- Πόντοι
- 4.060
δεν αξίζει ΓιώργοΚ εγώ την είχα στα υπόψη, 50 μου ζήτησε έστειλε κ φωτο
giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.979
- Πόντοι
- 1.706
Ναι μαν , thnx)δεν αξίζει Γιώργο
παραλιακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2018
- Like
- 80
- Πόντοι
- 0
Τύπε ,πόσο σου πήρε ? Ο άλλος που την ανεβασε πρώτος έγραψε ότι κανονίσανε 40 με εκτόνωση κ η εκτόνωση ήταν γαμήσι.Εκτός αν έδωσε έξτρα που δεν τα αναφέρει.Λοιπόν είδα μια κριτική πριν 3 σελίδες και δοκίμασα αυτήν
45αρα κοντή γεμστουλ.μασαζ μέτριο εμφάνιση 5στα10 πίπα σεξ 4στα10.άσχημη εμπειρία.αφου από τα νεύρα μου μόλις έφυγε ντύθηκα και πήγα σε ένα στανταρακη να γαμησω
Θα εκτιμουσα το τηλεφωνο της εν λογω γυμναστριας με Πμ.. ευχαριστωΕπειδη εγω γνωρισα την μικρη αδελφη και οχι την γυμναστρια κατι περιεργο παιζει αλλα δεν καταλαβα τι,το θεμα ειναι οτι η γυμναστρια μου ειχε πει οτι ειναι παντρεμενη με παιδια ενω η υποτιθεμενη αδελφη μου ειπε οτι δεν εχει παιδια και σε διαφορες αλλες ερωτησεις σχετικα με την γυμναστρια αλλα μου ειχε πει αυτη και αλλα η μικρη αδελφη και ενω ειχα κλεισει ραντεβου με την γυμναστρια μου εστειλε την υποτιθεμενη αδελφη της που οντως ειναι μικρη γυρω στα 19 -20 μικρωκαμωμενη με ωραιο κορμακι αλλα μην περιμενετε τιποτα περισσοτερο απο μασαζ και γλυψιμο στην μικρη που εγω τουλαχιστον καταφερα και ειναι απολαυστικο,τηλεφωνο δεν δινει η μικρη και οτι θελετε μεσω της γυμναστριας που σε επικοινωνια μαζι της να ξαναδω την μικρη απαιτει να παρω εκεινη για να μου ξαναστειλει την μικρη ,το σταματησα εκει βλεποντας μονο την μικρη μια φορα το κοστος ειναι 60 ευρω + 20 ξενοδοχειο συνολο 80 ευρω τα οποια θεωρω υπερβολικα απλα ειπα να δοκιμασω πιο πολυ απο περιεργεια οποιος εχει τιποτα περισσοτερο ας ενημερωσει και για να προλαβω τυχον ερωτησεις για τηλεφωνο δεν το εχω γιατι το εχω διαγραψει αφου δεν σκοπευω να ξανασχοληθω εγω το ειχα βρει απο αγγελια που ειχε βαλει
παρακαλω στειλε το ηλ της γυμναστριας με πμ..Αυτή η γυμνάστρια 35 κάτι μου θυμίζει σε διάφορες αγγελίες που έχει και μια αδελφή φοιτήτρια
c35
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 234
- Πόντοι
- 21
ποια ειναι η ρινα?? εψαξα φβ και δεν με εβγαλε καπουκοιταζα το ερρικα μασαζ στο facebook και σε αλλη στηλη με τις προτεινομενες σελιδες μου εβγαζε και το ρινα μασαζ Rina Massage, οι τιμες ειναι κατ οικον, και πολυ χαμηλες, εχει δοκιμασει κανεις απο εδω τη ρικα? θα το δοκιμασω αλλα ρωταω
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
βγαζει αυτο...
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Βικυ στεφανια βορεια προαστεια . απο 30 ε καλη εμφανιση λιγο τσουπωτουλαΜαστόρια καλημέρα, δοκιμασμένο μασάζ με φράπα με το 40-50 παίζει; γιατί για όποια ο ένας λέει καλά εμφανίζονται άλλοι 2 που την θάβουν οπότε είναι ζόρικο το ψαρεμα στο thread.
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Βικυ στεφανια βορεια προαστεια . απο 30 ε καλη εμφανιση λιγο τσουπωτουλα
Από 40 την 1 ώρα ξεκινάει η Βίκυ Στεφανία...
hardwired
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Από 40 την 1 ώρα ξεκινάει η Βίκυ Στεφανία...
Το έχει κόψει το κατ'οίκον απ'όσο ξέρω.
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Το έχει κόψει το κατ'οίκον απ'όσο ξέρω.
Από 40 την ώρα στον χώρο της Βόρεια Προάστεια
hardwired
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Από 40 την ώρα στον χώρο της Βόρεια Προάστεια
Ενδιαφέρομαι για κατ'οίκον εξ'ού και έγραψα σε αυτό το νήμα. Ευχαριστώ πάντως.
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Ενδιαφέρομαι για κατ'οίκον εξ'ού και έγραψα σε αυτό το νήμα. Ευχαριστώ πάντως.
Εγώ δεν απάντησα σε εσένα αλλά στον φίλο που ανέφερε την Βίκυ Στεφανία και την τιμή Της...
f21
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.614
- Πόντοι
- 4.060
40 αδερφέ με σεξ αλλά επειδή έτσι όπως ήταν μου έπεφτε η "διάθεση " την έχυσα με πίπα στο στόμαΤύπε ,πόσο σου πήρε ? Ο άλλος που την ανεβασε πρώτος έγραψε ότι κανονίσανε 40 με εκτόνωση κ η εκτόνωση ήταν γαμήσι.Εκτός αν έδωσε έξτρα που δεν τα αναφέρει.
Σταμάτησε..Η Φαιδρα που χαθηκε ρε παιδια ...γνωριζει κανεις?ευχαριστω!!
Έχει δοκιμάσει κανείς?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63