Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)
Εγγρ.
12 Οκτ 2018
Like
80
Πόντοι
0
Λοιπόν  είδα μια  κριτική  πριν 3 σελίδες και δοκίμασα αυτήν
45αρα κοντή  γεμστουλ.μασαζ μέτριο  εμφάνιση  5στα10  πίπα σεξ 4στα10.άσχημη εμπειρία.αφου από τα νεύρα μου μόλις  έφυγε ντύθηκα  και πήγα σε ένα στανταρακη να γαμησω
Τύπε ,πόσο σου πήρε ? Ο άλλος που την ανεβασε πρώτος έγραψε ότι κανονίσανε 40 με εκτόνωση κ η εκτόνωση ήταν γαμήσι.Εκτός αν έδωσε έξτρα που δεν τα αναφέρει.

n4384

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Like
8
Πόντοι
0
Επειδη εγω γνωρισα την μικρη αδελφη και οχι την γυμναστρια κατι περιεργο παιζει αλλα δεν καταλαβα τι,το θεμα ειναι οτι η γυμναστρια μου ειχε πει οτι ειναι παντρεμενη με παιδια ενω η υποτιθεμενη αδελφη μου ειπε οτι δεν εχει παιδια και σε διαφορες αλλες ερωτησεις σχετικα με την γυμναστρια αλλα μου ειχε πει αυτη και αλλα η μικρη αδελφη και ενω ειχα κλεισει ραντεβου με την γυμναστρια μου εστειλε την υποτιθεμενη αδελφη της που οντως ειναι μικρη γυρω στα 19 -20 μικρωκαμωμενη με ωραιο κορμακι αλλα μην περιμενετε τιποτα περισσοτερο απο μασαζ και γλυψιμο στην μικρη που εγω τουλαχιστον καταφερα και ειναι απολαυστικο,τηλεφωνο δεν δινει η μικρη και οτι θελετε μεσω της γυμναστριας που σε επικοινωνια  μαζι της να ξαναδω την μικρη  απαιτει να παρω εκεινη για να μου ξαναστειλει την μικρη ,το σταματησα εκει βλεποντας μονο την μικρη μια φορα το κοστος ειναι 60 ευρω + 20 ξενοδοχειο συνολο 80 ευρω τα οποια θεωρω υπερβολικα απλα ειπα να δοκιμασω πιο πολυ απο περιεργεια οποιος εχει τιποτα περισσοτερο ας ενημερωσει και για να προλαβω τυχον ερωτησεις για τηλεφωνο δεν το εχω  γιατι το εχω διαγραψει αφου δεν σκοπευω να ξανασχοληθω εγω το ειχα βρει απο αγγελια που ειχε βαλει
Θα εκτιμουσα το τηλεφωνο της εν λογω γυμναστριας με Πμ.. ευχαριστω

c35

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
234
Πόντοι
21
κοιταζα το ερρικα μασαζ στο facebook και σε αλλη στηλη με τις προτεινομενες σελιδες μου εβγαζε και το ρινα μασαζ Rina Massage, οι τιμες ειναι κατ οικον, και πολυ χαμηλες, εχει δοκιμασει κανεις απο εδω τη ρικα? θα το δοκιμασω αλλα ρωταω 
ποια ειναι η ρινα?? εψαξα φβ και δεν με εβγαλε καπου

hardwired

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
22
Πόντοι
0
Μαστόρια καλημέρα, δοκιμασμένο μασάζ με φράπα με το 40-50 παίζει; γιατί για όποια ο ένας λέει καλά εμφανίζονται άλλοι 2 που την θάβουν οπότε είναι ζόρικο το ψαρεμα στο thread.

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Μαστόρια καλημέρα, δοκιμασμένο μασάζ με φράπα με το 40-50 παίζει; γιατί για όποια ο ένας λέει καλά εμφανίζονται άλλοι 2 που την θάβουν οπότε είναι ζόρικο το ψαρεμα στο thread.
Βικυ στεφανια βορεια προαστεια . απο 30 ε καλη εμφανιση λιγο τσουπωτουλα

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Ενδιαφέρομαι για κατ'οίκον εξ'ού και έγραψα σε αυτό το νήμα. Ευχαριστώ πάντως.

Εγώ δεν απάντησα σε εσένα αλλά στον φίλο που ανέφερε την Βίκυ Στεφανία και την τιμή Της...

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.614
Πόντοι
4.060
Τύπε ,πόσο σου πήρε ? Ο άλλος που την ανεβασε πρώτος έγραψε ότι κανονίσανε 40 με εκτόνωση κ η εκτόνωση ήταν γαμήσι.Εκτός αν έδωσε έξτρα που δεν τα αναφέρει.
40 αδερφέ με σεξ αλλά  επειδή  έτσι όπως ήταν μου έπεφτε  η "διάθεση " την έχυσα με πίπα στο  στόμα

nickst36

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Η Φαιδρα που χαθηκε ρε παιδια ...γνωριζει κανεις?ευχαριστω!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom