Δ
Διαγραμμένο μέλος 79062
Επισκέπτης
Καλησπέρα , ξέρει κάποιος να ενημερώσει αν τα κορίτσια του deluxe σου κανουν μασαζ χωρις εσωρουχο; και ποιες; , παιζει happy end;
πήρα τηλ. Και μου είπε ότι έχει αυτή το τηλ τώρα. Κανείς ραντεβού και στο σπίτι 50 ευρώ μόνο μασάζ.της είπα για εκτωνωση και μου λέει αν θέλεις είναι έξτρα θα τα πούμε από κοντά. Εμφάνιση τις λέω. Μου είπε μελαχρινή με πιασηματαπριν καιρο ειχα δει αυτη την αγγελια της Ναταλιας, η κοπελα που το σηκωσε μου ειπε οτι ειναι μια φιλη της Ναταλιας (που εβαλε την αγγελια) και οτι πλεον θα ειναι αυτη και οχι η Ναταλια που κανει το αισθησιακο μασαζ. με την "ναταλια" εχει βρεθει κανεις? ξερετε τι εννοει με το αισθησιακο μασαζ? ειναι οκ?
εσυ δεν μας λες από αυτές που έχεις πάρει και δεν κάνουν για να ξέρουμε και εμείς να μη πάρουμε τι λες δεν είναι ποιό δίκαιο αυτό;; ;)Καλησπέρα , ξέρει κάποιος να ενημερώσει αν τα κορίτσια του deluxe σου κανουν μασαζ χωρις εσωρουχο; και ποιες; , παιζει happy end;
δυνατό φαίνεται το δοκίμασε κανένας;πριν καιρο ειχα δει αυτη την αγγελια της Ναταλιας, η κοπελα που το σηκωσε μου ειπε οτι ειναι μια φιλη της Ναταλιας (που εβαλε την αγγελια) και οτι πλεον θα ειναι αυτη και οχι η Ναταλια που κανει το αισθησιακο μασαζ. με την "ναταλια" εχει βρεθει κανεις? ξερετε τι εννοει με το αισθησιακο μασαζ? ειναι οκ?
Μακριά και αλάργα, Γυφτο-Βουλγάρα είναι σιγουρα με υπηρεσιες σαν την σαυροφωλια στην Κυψελη.....την πάτησε φίλος....
ξέρει κανένας τίποτα ????
πήρα τηλ ήταν για καφέ δε μπορούσε να μιλήσει
Μακριά και αλάργα, Γυφτο-Βουλγάρα είναι σιγουρα με υπηρεσιες σαν την σαυροφωλια στην Κυψελη.....την πάτησε φίλος....
για,ξαναβαλε το λινκ...
και αυτή με τις οβίδες
και το λινκ να μην βαλεις δεν υπαρχει θεμα ;) τις τορπιλες να βαλεις :helpsos: :helpsos:
και αυτή με τις οβίδες
για,ξαναβαλε το λινκ...
σαυροφωλια...
και αυτή με τις οβίδες
για,ξαναβαλε το λινκ...