Επειδη εγω γνωρισα την μικρη αδελφη και οχι την γυμναστρια κατι περιεργο παιζει αλλα δεν καταλαβα τι,το θεμα ειναι οτι η γυμναστρια μου ειχε πει οτι ειναι παντρεμενη με παιδια ενω η υποτιθεμενη αδελφη μου ειπε οτι δεν εχει παιδια και σε διαφορες αλλες ερωτησεις σχετικα με την γυμναστρια αλλα μου ειχε πει αυτη και αλλα η μικρη αδελφη και ενω ειχα κλεισει ραντεβου με την γυμναστρια μου εστειλε την υποτιθεμενη αδελφη της που οντως ειναι μικρη γυρω στα 19 -20 μικρωκαμωμενη με ωραιο κορμακι αλλα μην περιμενετε τιποτα περισσοτερο απο μασαζ και γλυψιμο στην μικρη που εγω τουλαχιστον καταφερα και ειναι απολαυστικο,τηλεφωνο δεν δινει η μικρη και οτι θελετε μεσω της γυμναστριας που σε επικοινωνια μαζι της να ξαναδω την μικρη απαιτει να παρω εκεινη για να μου ξαναστειλει την μικρη ,το σταματησα εκει βλεποντας μονο την μικρη μια φορα το κοστος ειναι 60 ευρω + 20 ξενοδοχειο συνολο 80 ευρω τα οποια θεωρω υπερβολικα απλα ειπα να δοκιμασω πιο πολυ απο περιεργεια οποιος εχει τιποτα περισσοτερο ας ενημερωσει και για να προλαβω τυχον ερωτησεις για τηλεφωνο δεν το εχω γιατι το εχω διαγραψει αφου δεν σκοπευω να ξανασχοληθω εγω το ειχα βρει απο αγγελια που ειχε βαλει