Godfather Glyfada2
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2019
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Παιδια μια Ασπα που εχει αναφερθει εδω σταματησε απο γιουρς...Δουλευει καπου αλλου;Ξερει κανενας;;;
Κάθε βδομάδα πάω αλλά δεν ξέρω τι παίζει ακόμα..
δαναηΠαιδιά καλησπερα είμαι ανάμεσα σε Δανάη και Άντζελα από deluxe μπορεί να μ πει κάποιος γνώμη!;
γαμιουνται αυτες η μονο χαλαρωση ;Παιδιά καλησπερα είμαι ανάμεσα σε Δανάη και Άντζελα από deluxe μπορεί να μ πει κάποιος γνώμη!;
Παιδιά καλησπερα είμαι ανάμεσα σε Δανάη και Άντζελα από deluxe μπορεί να μ πει κάποιος γνώμη!;
Παιδιά καλησπερα είμαι ανάμεσα σε Δανάη και Άντζελα από deluxe μπορεί να μ πει κάποιος γνώμη!;
Παιρνεις τηλεφωνάκι και σου στέλνει φωτος στο viber για να έχεις πιο σφαιρική αποψη..Την Δανάη και την Άντζελα δεν τις έχει στο site..Μπορούμε να τις δούμε κάπου αλλού;
Σε ευχαριστώ πολύ..Παιρνεις τηλεφωνάκι και σου στέλνει φωτος στο viber για να έχεις πιο σφαιρική αποψη..
Με δύο που έχω δοκιμάσει,τίποτα παραπάνω από μασάζ.
Έχει δοκιμάσει κανείς?
Ανάμεσα σε Έλλη και Δανάη με ποια υπάρχει πιο σίγουρο αποτέλεσμα;
Χαθηκε παλι.. το τηλεφωνο της δεν το σηκωνει..δεν ξερω τι γινεται με αυτη..Οποιος εχει να δωσει μια καλη περιγραφη για αριαδνη πρωην osmose ειτε δημοσια ειτε σε πμ ας το κανει αν εχει την καλοσυνη
περα απο αυτο...σε οτι αφορα το προγραμμα της? εως που προχωραει?Χαθηκε παλι.. το τηλεφωνο της δεν το σηκωνει..δεν ξερω τι γινεται με αυτη..