charanaro3
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2016
- Like
- 94
- Πόντοι
- 0
Πόσα σου ζήτησε για το φουλ ;
Δεν μου πήρε κάτι παραπάνω, όσα έγραψα φίλε.
Πόσα σου ζήτησε για το φουλ ;
Ελλεηνίς;
Τούτη δω θέλει 50άρικο για μασάζ και σεξ.
Τη ρωτάω αν είναι για μια ώρα ή για μιά φορά
όπου και τσαντίστηκε κι άρχισε να φωνάζει ''και τι είμαι γω για να κάτσω δεύτερη φορά?''
ήθελα να της θυμίσω ότι είναι πουτανίτσα αλλά δεν πρόλαβα μου το έκλεισε στα μούτρα
Αλλοδαπή με καλά ελληνικά δεν πρόλαβα όμως να ρωτήσω από που μας έχει έρθειΕλλεηνίς;
Θα της τηλ αύριο, γιατί συγχυστηκε το κορίτσι.. :SΑλλοδαπή με καλά ελληνικά δεν πρόλαβα όμως να ρωτήσω από που μας έχει έρθει
Θα της τηλ αύριο, γιατί συγχυστηκε το κορίτσι.. :S
προσφατη επισκεψη σε μια παλια μας γνωριμη εδω.
ειχα αναγκη απο ενα πολυ καλο μασαζακι κι ετσι κοιτωντας καποιες αγγελιες και μετα τα κιταπια μου βρηκα οτι ειχα ξαναπαει.
πολυ καλο μασαζακι σε ολο μου το σωμα χρησιμοποιωντας παλαμες,πηχεις,αγκωνες. πραγματικα χαλαρωσα.
στο πιο <<αισθησιακο>> μερος εχουν αλλαξει τα πραγματα σε συγκριση με παλιοτερα αφου τωρα δεν προσφερεται ολοκληρωμενη επαφη μου ειπε κι ετσι απολαυσα ενα πολυ καλο φραπεδακι με μπολικο γαλα.
κοστος 40€ για 45-50 λεπτα με φραπεδακι.
μονο μασαζ 30€.
υγιαινετε.
Τούτη δω θέλει 50άρικο για μασάζ και σεξ.
Τη ρωτάω αν είναι για μια ώρα ή για μιά φορά
όπου και τσαντίστηκε κι άρχισε να φωνάζει ''και τι είμαι γω για να κάτσω δεύτερη φορά?''
ήθελα να της θυμίσω ότι είναι πουτανίτσα αλλά δεν πρόλαβα μου το έκλεισε στα μούτρα
Εγώ στο 50αρι την είχα πάρειΡε την κυρά Γιώτα. Πραγματικά είχα γράψει κριτική όταν πήγα (από τους πρώτους) στο σπίτι της κοντά στη Θηβών στο διαμέρισμά της. Τόση μίρλα και κλαψούρα ούτε με τη γυναίκα σου μετά από 20 χρόνια γάμου. Τα έκανε όλα, τα έδινε όλα και της ε'ιχα αφήσει κανα 30 αρι. Μετά βγήκε για τα καλά στο κλαρί και ξεκίνησε τις business. Τέλος πάντων, για κάτι παραπάνω από 30 άντε 40 γιούρια δεν αξίζει...
Μόνο φραπεδάκι σερβίρει η κυρίαρε παιδια με την ιουλια απο το περιστερι, εχει κανει καποιος κατι παραπανω εκτος απο μασαζ και happy end?
Είναι σωστό το Link;Πόσα σου ζήτησε για το φουλ ;
κοστος φιλε?Επιστροφή στο άθλημα μιας και μεχει φάει η δουλειά εδώ και καιρό..διαβάζω προσεχτικά το θρεντ αλλά μετά λύπης μου διαπιστωνω ότι οι υπηρεσίες της ξεπετας και το ανύπαρκτο μασαζ κυριαρχεί παντού..επιστροφή στο στανταρακι Μου deluxe massage και επικοινωνία με τη Φιλη στο τηλέφωνο η οποία με ενημερώνει για νέες αφήξεις ενχωριες..δύσκολη απόφαση και τελικά καταλήγω με Άντζελα και Ρουλα..και τα μυαλά στα κάγκελα..συν όλα απόλαυσα ενα εκπληκτικό μασαζάκι..πολύ καλή δουλεια για μένα συνεχίζει να είναι νούμερο 1 σε επικοινωνία και υπηρεσίες..να περνάμε ωραία συναγωνιστές..
Επιστροφή στο άθλημα μιας και μεχει φάει η δουλειά εδώ και καιρό..διαβάζω προσεχτικά το θρεντ αλλά μετά λύπης μου διαπιστωνω ότι οι υπηρεσίες της ξεπετας και το ανύπαρκτο μασαζ κυριαρχεί παντού..επιστροφή στο στανταρακι Μου deluxe massage και επικοινωνία με τη Φιλη στο τηλέφωνο η οποία με ενημερώνει για νέες αφήξεις ενχωριες..δύσκολη απόφαση και τελικά καταλήγω με Άντζελα και Ρουλα..και τα μυαλά στα κάγκελα..συν όλα απόλαυσα ενα εκπληκτικό μασαζάκι..πολύ καλή δουλεια για μένα συνεχίζει να είναι νούμερο 1 σε επικοινωνία και υπηρεσίες..να περνάμε ωραία συναγωνιστές..
Το Athens massage είναι ξεκάθαρα στα ΔΕΝ παιδιά?
Πάντως τα κορίτσια είναι ένα προς ένα και με κοντή ρομπίτσα παρακαλώΔυστυχώς είναι στα ΔΕΝ. Πολύ καλό έως εξαιρετικό μασάζ και ελάχιστα «σημάδια» από μερικές απλά και μόνο για να δημιουργήσουν ελπίδες ότι ίσως συμβεί κάτι περισσότερο σε επόμενο ραντεβού. Επίσης, η πετσέτα είναι must
σ αυτο δουλευει και η νταρια γνστη απο την ομηρουΤο Athens massage είναι ξεκάθαρα στα ΔΕΝ παιδιά?