sfakiot
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 26
Έχουν γράψει αρκετά άτομα για την κυρία. Τελευταία κριτική δες παρακάτω :
απάντηση #555
Σε ευχαριστω φιλε, ακριβως ο,τι εψαχνα
Έχουν γράψει αρκετά άτομα για την κυρία. Τελευταία κριτική δες παρακάτω :
απάντηση #555
οταν λεει εμπειρη εννοει μιλφ, και οταν λεει ζηλευτες καμπυλες ο λογος υψος(εκατοστα)/βαρος (κιλα) τείνει στο μηδενΑυτό που λέει για..ζηλευτες καμπύλες με τρομάζει λίγο
μουφα το κοβωσε αυτο παιδια εχει καποιος κατι να μας πει ;
Νεα Ιωνία πού ακριβώς;Πλέον άνοιξαν και χώρο στην Ν.Ιωνία είδα στο site..Αξίζει πιστεύω μία επίσκεψη..Θα ενημερώσω σύντομα..
Osmo η καλύτερη που έχω δοκιμάσει κιόλας είναι η Χριστίνα τα παντα ολα με τιμες στουντιο
Ντελουξ η καλύτερη ντεμη.... Η Χριστίνα πιο όμορφη πάντως απο ντεμη.
Απο κινγς η Φροσω έχω δοκιμάσει μόνο φραπε καλό ήταν.
Έχω δοκιμάσει και άλλες αππ your και σταρ..όποιος πραγματικά έχει ακούσει η δοκιμάσει μπορούμε να ανταλλάξουμε σε πμ. Ενδιαφέρομαι για Άθενς για την Ευα αν ξέρει κανείς η γενικά κάποια άλλη απο σταρ your η κάποιο άλλο
Συναγωνιστή εμένα ουτε Ντέμη ούτε Χριστίνα μαρεσαν ιδιαίτερα πιο ομορφούλα είναι η δαναη από deluxe και οι δυο καινούργιες είναι ακόμα πιο νόστιμες αλλα πάω πάσο γούστα είναι αυτά
Η Ευη αν λεμε αυτη που ηταν και μασαζφοργιου ειναι χοντροκωλα και χοντρομπουτα,Η Εύα μόνο μασάζ φίλε με πετσέτα αυστηρά . Είναι κούκλα πάντως κ σώματαρα
Για να μην ξεχνιομαστε επειδη πεφτει πολυ δουλεμα απο τα massage-siteΕπιστροφή στο άθλημα μιας και μεχει φάει η δουλειά εδώ και καιρό..διαβάζω προσεχτικά το θρεντ αλλά μετά λύπης μου διαπιστωνω ότι οι υπηρεσίες της ξεπετας και το ανύπαρκτο μασαζ κυριαρχεί παντού..επιστροφή στο στανταρακι Μου deluxe massage και επικοινωνία με τη Φιλη στο τηλέφωνο η οποία με ενημερώνει για νέες αφήξεις ενχωριες..δύσκολη απόφαση και τελικά καταλήγω με Άντζελα και Ρουλα..και τα μυαλά στα κάγκελα..συν όλα απόλαυσα ενα εκπληκτικό μασαζάκι..πολύ καλή δουλεια για μένα συνεχίζει να είναι νούμερο 1 σε επικοινωνία και υπηρεσίες..να περνάμε ωραία συναγωνιστές..
Η Ευη αν λεμε αυτη που ηταν και μασαζφοργιου ειναι χοντροκωλα και χοντρομπουτα,
μην τρελαθουμε κιολας...
Χειροτερη ακομα η Αλικη απο μασαζντελουξ, θωρηκτο...
Εχεις δικιο δεν προσεξα την αναφορα σου στο αθενς, σορρυΓια την Εύα από αθενς αναφέρθηκα . Όχι Ευη
Παντως παιζει τρελη φωτοσοπια στα περισσοτερα...
Έχω μπερδευτεί λίγο με Ιουλία... αξίζει ή όχι ρε γμτ....
-Oχι για εμενα...
Και τι παίζει με....το παιδί και τη μάνα της που είναι Μέσα όπως διάβασα...;;;
-Εχει αναφερθει απο αρκετους..-και εγω οταν πηγα- ενω το μασαζ γινεται στην κρεβατοκαμαρα..με κλειστη πορτα.. στο υπολοιπο σπιτι ακουγοντε ομιλιες..
Μπάνιο μπορείς να κάνεις πριν και μετά; -Ναι κ ναι..
Μπριζόλα παίζει ή μόνο καλό φραπέ;;; -Μπριζολα οχι.. μονο φραπε.. χωρις καλαμακι..
Καλαμάκι.... Έχει;;;