You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (5 μέλη και 21 επισκέπτες)
Black Diamond
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 847
- Πόντοι
- 361
Εχει κανεις αλλο τηλεφωνο εκτος απο αυτο που τελειωνει σε 864 απο τη Ντινα απο πατησια (κομοδινο) ? Γιατι αυτο εχει φραγη? Αν μπορει να το στειλει σε πμ ευχαριστω
Διαγραμμένο μέλος 186765
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2018
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα !
Είμαι νέος στο site αλλά πουρό στην ηλικία. Αν ξέρετε κάτι σε μικρή ηλικία (εως 30 max) που να προσφερει εκτός από μασάζ το κατι τις παραπάνω θα μ ενδιέφερε πολύ να μου το στείλετε σε pm .Ευχαριστώ
Είμαι νέος στο site αλλά πουρό στην ηλικία. Αν ξέρετε κάτι σε μικρή ηλικία (εως 30 max) που να προσφερει εκτός από μασάζ το κατι τις παραπάνω θα μ ενδιέφερε πολύ να μου το στείλετε σε pm .Ευχαριστώ
sfakiot
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 26
Μου εχει ξεφυγει και ηθελα... Εχεις πληροφοριες επαφης?ναι κοντή ξανθιά με κοντό μαλλί
georgekara
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2009
- Like
- 228
- Πόντοι
- 26
Πόσα σου ζήτησε για το φουλ ;
μηπως ηταν καμια κυρια Εφη ετων 60;
η καμια ματζικ απο μαμπα;
κοντη κ ξανθο κοντο μαλλι....
gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
περίμενε και θα ξεφράξειΕχει κανεις αλλο τηλεφωνο εκτος απο αυτο που τελειωνει σε 864 απο τη Ντινα απο πατησια (κομοδινο) ? Γιατι αυτο εχει φραγη? Αν μπορει να το στειλει σε πμ ευχαριστω
τις γιορτές πέρασα γολγοθά μέχρι να την γαμήσω
είχε έρθει ο γιος της από λευκορωσία και ήμουν στο περίμενε για μέρες
έχει και έναν γκομενάκο τώρα τελευταία ..
κάποια στιγμή είχε βάλει αγγελία με άλλο τηλέφωνο το οποίο δεν συγκράτησα αλλά αφού έχει φραγή
το προσωπικό της σιγά μην δουλεύει το άλλο
Μπορεί να βγάζει μια καλτιλα, αλλά έχει σώματα η ρουφιάνα.. ;)περίμενε και θα ξεφράξει
τις γιορτές πέρασα γολγοθά μέχρι να την γαμήσω
είχε έρθει ο γιος της από λευκορωσία και ήμουν στο περίμενε για μέρες
έχει και έναν γκομενάκο τώρα τελευταία ..
κάποια στιγμή είχε βάλει αγγελία με άλλο τηλέφωνο το οποίο δεν συγκράτησα αλλά αφού έχει φραγή
το προσωπικό της σιγά μην δουλεύει το άλλο
gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
εμένα μ αρέσει πολύΜπορεί να βγάζει μια καλτιλα, αλλά έχει σώματα η ρουφιάνα.. ;)
το χειμώνα όμως δεν πάω σπίτι της
μόνο ξενοδοχείο
Καλοκαιράκι πηγα..εμένα μ αρέσει πολύ
το χειμώνα όμως δεν πάω σπίτι της
μόνο ξενοδοχείο
Χειμωνα φαντάζομαι θα ειναι παγωμάρα η κατάσταση..
Μπορεί να μην είναι σεξομηχανη, αλλα όταν φοράει τα γκαβογυαλι@ φτιάχνομαι αγρια..
artem82
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 22
- Like
- 1.387
- Πόντοι
- 1.011
Τηλεφώνησα εδώ :
μου απάντησε Ελληνίδα. Είπε ότι το πρόγραμμα είναι “ολοκληρωμένο” στα 60 ευρώ για περίπου μια ώρα. Κάτι παραπάνω δεν ρώτησα αλλά θα περάσω κάποια στιγμή ο ίδιος. Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω ας ενημερώσει.
Το λινκ δεν ανοίγει φιλέ. Αυτό είναι το σωστο
καλη κυριακη. Γνωριζει κανεις καποια να κανει καλο μασαζ στις πατουσες. δεν με ενδιαφερει τοσο το σεξ αλλα περισοτερο το μασαζ. Αν εχει ολο τι πακετο καλυτερα. Εχω βρει και αυτη αλλα δεν ξερω εντυπωσεις. Αν γνωριζεται τις δεχομαι.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 171204
Επισκέπτης
καλη κυριακη. Γνωριζει κανεις καποια να κανει καλο μασαζ στις πατουσες. δεν με ενδιαφερει τοσο το σεξ αλλα περισοτερο το μασαζ. Αν εχει ολο τι πακετο καλυτερα. Εχω βρει και αυτη αλλα δεν ξερω εντυπωσεις. Αν γνωριζεται τις δεχομαι.
Βρες κάτι άλλο φίλε! Η κατάσταση με την κυρία εδώ είναι λίγο περίπλοκη διότι πολλές υπηρεσίες όπως γράφει αλλά κάπως περίεργες,μπερδεμένες
f21
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.618
- Πόντοι
- 4.060
μακριά και αγαπημένοι.δεν αξίζει αδερφέκαλη κυριακη. Γνωριζει κανεις καποια να κανει καλο μασαζ στις πατουσες. δεν με ενδιαφερει τοσο το σεξ αλλα περισοτερο το μασαζ. Αν εχει ολο τι πακετο καλυτερα. Εχω βρει και αυτη αλλα δεν ξερω εντυπωσεις. Αν γνωριζεται τις δεχομαι.
gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
Μην ασχοληθείς με την κυρίακαλη κυριακη. Γνωριζει κανεις καποια να κανει καλο μασαζ στις πατουσες. δεν με ενδιαφερει τοσο το σεξ αλλα περισοτερο το μασαζ. Αν εχει ολο τι πακετο καλυτερα. Εχω βρει και αυτη αλλα δεν ξερω εντυπωσεις. Αν γνωριζεται τις δεχομαι.
Όπως έχουν γράψει συναγωνιστές πριν από μένα, από κει που γαμιόταν για ένα πιάτο φακές
έφτασε να χρεώνει απαράδεκτες τιμές και έβγαλε και το πρωκτικό που ήταν και η αφορμή να την συναντήσω
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Τόχω ξαναγράψει παλιότερα,αυτό είναι ακριβώς το βίτσιο του μαζαζιάρη,παλιότερα την δεκαετία του'90 κάποιοι προλάβαμε Ελληνίδες της διπλανής πόρτας να ξεκινάνε δειλά και στα χέρια μας και όχι μόνο να εξελλίσονται!!! αυτό με την επέλαση των Ανατολικών αργότερα χάθηκε ,τώρα με τα ''μασάζ στο σπίτι'' ξανεμπλέκονται Ελληνίδες της διπλανής πόρτας,γιαυτό το οζμοσε τελικά θα πάει άπατο, απλά οι εποχές είναι δύσκολες και αν κάποια έχει την μύτη πολύ ψηλά θα πεινάσει!
Αυτή η αγγελία που αναφέρεται παραπάνω δεν ανοίγει Εχει κανένας μήπως το σωστο λινκ;
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
μακριά και αγαπημένοι.δεν αξίζει αδερφέ
Κρίμα..
Και την είχα στο πρόγραμμα...
Ρε την κυρά Γιώτα. Πραγματικά είχα γράψει κριτική όταν πήγα (από τους πρώτους) στο σπίτι της κοντά στη Θηβών στο διαμέρισμά της. Τόση μίρλα και κλαψούρα ούτε με τη γυναίκα σου μετά από 20 χρόνια γάμου. Τα έκανε όλα, τα έδινε όλα και της ε'ιχα αφήσει κανα 30 αρι. Μετά βγήκε για τα καλά στο κλαρί και ξεκίνησε τις business. Τέλος πάντων, για κάτι παραπάνω από 30 άντε 40 γιούρια δεν αξίζει...Μην ασχοληθείς με την κυρία
Όπως έχουν γράψει συναγωνιστές πριν από μένα, από κει που γαμιόταν για ένα πιάτο φακές
έφτασε να χρεώνει απαράδεκτες τιμές και έβγαλε και το πρωκτικό που ήταν και η αφορμή να την συναντήσω
tasosskordas
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2019
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
γκαρι δωσε αν εχεις την καλοσυνη περιγραφη ηλικια κτλ....παει καπου το μυαλο μου....αιγαλεω εχει χωρο δικο της μηπως?
[/quote Σωστά φίλε, αυτή είναι, μίλησα και γω στο τηλ μαζί της και το επιβεβαίωσε.. Μάλλον στα δεν κατά την άποψη μου.
Μην ασχοληθείς με την κυρία
και γω για το κουλούρι την είχα πάρει... τώρα το παλεύει με μουσικές και κεράκια!!
no anal no party για την κυρία
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63