Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
4.979
Πόντοι
1.706
Καλησπέρα. Συνάντηση με την παρακάτω την περασμένη Δευτέρα, λογώ δουλειάς όμως δεν πρόλαβα να αφήσω κριτική, ζητώ συγνώμη παιδιά!

Λοιπόν, καλώ στο τηλέφωνο και κλείσαμε ραντεβού στα 40 ευρώ μασάζ και εκτόνωση. Άργησε περίπου δέκα λεπτά, αλλά ενημέρωσε ότι θα αργήσει, οπότε κομπλέ εκεί. Είναι γυναίκα γύρω στα 44 με 45, λιγομίλητη, κοντό ξανθό μαλλί, σίγουρα όχι κάτι το ξεχωριστό και ιδιαίτερο, μια νορμάλ γυναίκα σε αυτή την ηλικία. Πήγαμε στο κρεβάτι όπου πρόσφερε ένα μέτριο προς καλό μασάζ, με έμφαση στην πλάτη και στα πόδια, στα + το ότι έλυσε κάτι κόμπους στην πλάτη όταν της είπα ότι είμαι πιασμένος, ασχολήθηκε αρκετή ώρα με αυτά.

Όταν φτάσαμε επιτέλους στο επίμαχο σημείο, γδύθηκε τελείως και αφού πρώτα φρόντισε ότι ο μικρός μας φίλος είναι σηκωμένος, ξεκίνησε μια πίπα. Αρκετά καλή στο στοματικό και τον έπαιρνε βαθιά, χωρίς να παραπονεθεί όταν την πίεσα λίγο να τον πάρει πιο μέσα. Έλευθερα πιασίματα, δεν έδειχνε να ενοχλείται. Βάλαμε σκούφο και την πήρα στα τέσσερα. Έπειτα από λίγη ώρα αλλάξαμε στάση και τέλος, έπειτα από έγκριση της, την έχυσα στο πρόσωπο.

Να πω ότι ήταν αρκετά επιφυλακτική και μόνο όταν άρχισε να νοιώθει πιο άνετα έπαιρνε πρωτοβουλίες. Γενικά καλή εμπειρία, ίσως ξαναπάρω, ήταν ευγενική και καθαρή. Την συνιστώ.
Πόσα σου ζήτησε για το φουλ ;

Black Diamond

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2013
Κριτικές
3
Like
847
Πόντοι
361
Εχει κανεις αλλο τηλεφωνο εκτος απο αυτο που τελειωνει σε 864 απο τη Ντινα απο πατησια (κομοδινο) ? Γιατι αυτο εχει φραγη? Αν μπορει να το στειλει σε πμ ευχαριστω

Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα !
Είμαι νέος στο site αλλά πουρό στην ηλικία. Αν ξέρετε κάτι σε μικρή ηλικία (εως 30 max) που να προσφερει εκτός από μασάζ το κατι τις παραπάνω  θα μ ενδιέφερε πολύ να μου το στείλετε σε pm .Ευχαριστώ

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
Εχει κανεις αλλο τηλεφωνο εκτος απο αυτο που τελειωνει σε 864 απο τη Ντινα απο πατησια (κομοδινο) ? Γιατι αυτο εχει φραγη? Αν μπορει να το στειλει σε πμ ευχαριστω
περίμενε και θα ξεφράξει
τις γιορτές πέρασα γολγοθά μέχρι να την γαμήσω
είχε έρθει ο γιος της από λευκορωσία και ήμουν στο περίμενε για μέρες
έχει και έναν γκομενάκο τώρα τελευταία ..
κάποια στιγμή είχε βάλει αγγελία με άλλο τηλέφωνο το οποίο δεν συγκράτησα αλλά αφού έχει φραγή
το προσωπικό της σιγά μην δουλεύει το άλλο

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.247
Πόντοι
2.456
περίμενε και θα ξεφράξει
τις γιορτές πέρασα γολγοθά μέχρι να την γαμήσω
είχε έρθει ο γιος της από λευκορωσία και ήμουν στο περίμενε για μέρες
έχει και έναν γκομενάκο τώρα τελευταία ..
κάποια στιγμή είχε βάλει αγγελία με άλλο τηλέφωνο το οποίο δεν συγκράτησα αλλά αφού έχει φραγή
το προσωπικό της σιγά μην δουλεύει το άλλο
Μπορεί να βγάζει μια καλτιλα, αλλά έχει σώματα η ρουφιάνα.. ;)

• Like
Αντιδράσεις: gari10

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.247
Πόντοι
2.456
εμένα μ αρέσει πολύ
το χειμώνα όμως δεν πάω σπίτι της
μόνο ξενοδοχείο
Καλοκαιράκι πηγα..
Χειμωνα φαντάζομαι θα ειναι παγωμάρα η κατάσταση..
Μπορεί να μην είναι σεξομηχανη, αλλα όταν φοράει τα γκαβογυαλι@ φτιάχνομαι αγρια.. :takethis:

• Like
Αντιδράσεις: gari10

artem82

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Κριτικές
22
Like
1.387
Πόντοι
1.011
Τηλεφώνησα εδώ :

μου απάντησε Ελληνίδα. Είπε ότι το πρόγραμμα είναι “ολοκληρωμένο” στα 60 ευρώ για περίπου μια ώρα. Κάτι παραπάνω δεν ρώτησα αλλά θα περάσω κάποια στιγμή ο ίδιος. Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω ας ενημερώσει.

Το λινκ δεν ανοίγει φιλέ. Αυτό είναι το σωστο

freess

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
καλη κυριακη. Γνωριζει κανεις καποια να κανει καλο μασαζ στις πατουσες. δεν με ενδιαφερει τοσο το σεξ αλλα περισοτερο το μασαζ. Αν εχει ολο τι πακετο καλυτερα. Εχω βρει και αυτη αλλα δεν ξερω εντυπωσεις. Αν γνωριζεται τις δεχομαι. 

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
καλη κυριακη. Γνωριζει κανεις καποια να κανει καλο μασαζ στις πατουσες. δεν με ενδιαφερει τοσο το σεξ αλλα περισοτερο το μασαζ. Αν εχει ολο τι πακετο καλυτερα. Εχω βρει και αυτη αλλα δεν ξερω εντυπωσεις. Αν γνωριζεται τις δεχομαι. 

Βρες κάτι άλλο φίλε! Η κατάσταση με την κυρία εδώ είναι λίγο περίπλοκη διότι πολλές υπηρεσίες όπως γράφει αλλά κάπως περίεργες,μπερδεμένες

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.614
Πόντοι
4.060
μακριά και αγαπημένοι.δεν αξίζει  αδερφέ

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
Μην ασχοληθείς με την κυρία
Όπως έχουν γράψει συναγωνιστές πριν από μένα, από κει που γαμιόταν για ένα πιάτο φακές
έφτασε να χρεώνει απαράδεκτες τιμές και έβγαλε και το πρωκτικό που ήταν και η αφορμή να την συναντήσω

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Τόχω ξαναγράψει παλιότερα,αυτό είναι ακριβώς το βίτσιο του μαζαζιάρη,παλιότερα την δεκαετία του'90 κάποιοι προλάβαμε Ελληνίδες της διπλανής πόρτας να ξεκινάνε δειλά και στα χέρια μας και όχι μόνο να εξελλίσονται!!! αυτό με την επέλαση των Ανατολικών αργότερα χάθηκε ,τώρα με τα ''μασάζ στο σπίτι'' ξανεμπλέκονται Ελληνίδες της διπλανής πόρτας,γιαυτό το οζμοσε τελικά θα πάει άπατο, απλά οι εποχές είναι δύσκολες και αν κάποια έχει την μύτη πολύ ψηλά θα πεινάσει!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Hlias

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
991
Πόντοι
86
Μην ασχοληθείς με την κυρία
Όπως έχουν γράψει συναγωνιστές πριν από μένα, από κει που γαμιόταν για ένα πιάτο φακές
έφτασε να χρεώνει απαράδεκτες τιμές και έβγαλε και το πρωκτικό που ήταν και η αφορμή να την συναντήσω
Ρε την κυρά Γιώτα. Πραγματικά είχα γράψει κριτική όταν πήγα (από τους πρώτους) στο σπίτι της κοντά στη Θηβών στο διαμέρισμά της. Τόση μίρλα και κλαψούρα ούτε με τη γυναίκα σου μετά από 20 χρόνια γάμου. Τα έκανε όλα, τα έδινε όλα και της ε'ιχα αφήσει κανα 30 αρι. Μετά βγήκε για τα καλά στο κλαρί και ξεκίνησε τις business. Τέλος πάντων, για κάτι παραπάνω από 30 άντε 40 γιούρια δεν αξίζει...

tasosskordas

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2019
Like
6
Πόντοι
0
γκαρι δωσε αν εχεις την καλοσυνη περιγραφη ηλικια κτλ....παει καπου το μυαλο μου....αιγαλεω εχει χωρο δικο της μηπως?
[/quote Σωστά φίλε, αυτή είναι, μίλησα και γω στο τηλ μαζί της και το επιβεβαίωσε.. Μάλλον στα δεν κατά την άποψη μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom