Νέα

Σερβία..συρρίκνωση χωρίς τέλος !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nik30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 842
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ο μητροτακης κραταει εκλωβισμενο τον καραμανλη
αντιπολιτευση δεν υπαρχει
ο λαος ειναι μαλακας και τρωει σανο
η αριστερα δεν μπορει
η δεξια δεν θελει

μου φαινεται θα την κανω πορνομεταναστης οπου να`ναι

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
ο μητροτακης κραταει εκλωβισμενο τον καραμανλη
αντιπολιτευση δεν υπαρχει
ο λαος ειναι μαλακας και τρωει σανο
η αριστερα δεν μπορει
η δεξια δεν θελει

μου φαινεται θα την κανω πορνομεταναστης οπου να`ναι

Μαζι σου!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Διαγραμμένο μέλος 26508

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Like
1.492
Πόντοι
216
Καλα το οτι ο Μητσοτάκης γέμισε με αλβανους την Ελλάδα είναι από τις μεγαλύτερες βλακείες που έχω ακούσει. Και μάλιστα την λένε πολλοί . Ο Μητσοτάκης με τον Σαμαρά άνοιξε τότε τα σύνορα. Τότε ήρθαν κάποιες χιλιάδες. Από τότε μέχρι να φτάσουμε σήμερα στο 1 εκατομύριο έχουν γίνει πολλά. Οι άλλοι δηλαδή δε φταίνε ??
Και δεν είανι ρατσισμός. Εγώ έχω ζήσει Ιταλία . Προέρχομαι από χώρα τηε Ε.Ε. κι όμως ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που νοίκιαζα επρεπε να με δηλώσει στην αστυνομία επειδή ήμουν αλλοδαπος . Αυτά βέβαια στην Ελλάδα θα τα θεωρούσαμε ρατσιστικές ενέργειες .
Δεν είπαμε να φύγουν οι άνθρωποι. Απλά κάθε χώρα έχει κάποιες αντοχές. Δε μπορεί πχ η Ελλάδα να φιλοξενήσει 30 εκ. αλλοδαπούς . Έχει συγκεκριμένα όρια. Τι πιο απλό να οριστούν αυτα ? Ώστε και αυτοί που είναι εδω να μη ζουν κυνηγημενοι και να έχουν κ δουλειά

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
κάτι παρόμοιο μου είπε κάποτε ένας διανοούμενος ο οποίος μάλιστα δεν άνηκε στον δικό μου πολιτικό χώρο λέγοντας μου μεταφορικά τι και αν έρθουν οι Τούρκοι στην Ελλάδα εγώ δεν έχω να χάσω τίποτα αυτοί που θα χάσουν είναι οι Λάτσηδες, οι Ωνάσηδες κλπ αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα γίνει πόλεμος κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει.
Το κακό όμως είναι ότι ο εθνικισμός είναι λόξα όχι των Λάτσηδων αλλά των εκατερωθεν κακομοιρηδων. Ο Κοκκαλης μια χαρα συννενοειται με τον Σαμπαντζι ή τον αντιστοιχο Σκοπιανό, Σέρβο, Κροατη, Κογκολέζο. Ο Έλληνας μπακάλης όμως με τον Τουρκο μπακάλη είναι έτοιμοι να σφαχτουν χωρις να εχουν δει ο ενας τον αλλον.

Διαγραμμένο μέλος 26508

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Like
1.492
Πόντοι
216
Γιατι απλα ο κάθε Λάτσης βάζει τον πλουτο πανω απο τα πάντα. Από την ιστορία , τις αξίες , από τα πάντα.
Ο καθένας ειναι υπεύθυνος για τον εαυτο του να βάζει τα πιστεύω του . Εγώ προσωπικα δεν είμαι ούτε Λάτσης , ούτε φτωχαδάκι. Δε βάζω όμως το κέρδος πανώ από την ιστορία μοθ ούτε πάνω από τις αξίες μου .
Είναι θέμα του καθενος πως θα ζει. Άλλωστε υπάρχουν πολλοι κακομοίριδες. Και αυτοί είναι όσοι δεν έχουν αξίες

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Συμφωνω. Όπως και αυτοι που πουλαν αξίες σε τιμη ευκαιριας για δικα τους συμφεροντα. Πιστευω πως για καθε κρατος ακομα κι αν δεν υπαρχει εχθρος καποιοι φροντιζουν να τον δημιουργησουν.

Όσοι παίρνουν το παράδειγμα της Σερβιας και λένε ότι θα συρρικνωθει και η Ελλάδα καλλιεργώντας εθνικους φόβους, κόμπλεξ και παράνοιες το κανουν εκ του πονηρου ή εξ αγνοιας. Ειναι τουλαχιστον ανοητος όποιος πιστευει ότι τιθεται ζητημα ασφαλειας των εθνικων συνορων.

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Συμφωνω. Όπως και αυτοι που πουλαν αξίες σε τιμη ευκαιριας για δικα τους συμφεροντα. Πιστευω πως για καθε κρατος ακομα κι αν δεν υπαρχει εχθρος καποιοι φροντιζουν να τον δημιουργησουν.

Όσοι παίρνουν το παράδειγμα της Σερβιας και λένε ότι θα συρρικνωθει και η Ελλάδα καλλιεργώντας εθνικους φόβους, κόμπλεξ και παράνοιες το κανουν εκ του πονηρου ή εξ αγνοιας. Ειναι τουλαχιστον ανοητος όποιος πιστευει ότι τιθεται ζητημα ασφαλειας των εθνικων συνορων.
μαλιστα....
εμενα μαλλον με θεωρεις ανοητο....οκ....
μπορεις να μου πεις γιατι δεν τιθετε θεμα ελληνικων εθνικων συνορων..?

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
μαλιστα....
εμενα μαλλον με θεωρεις ανοητο....οκ....
μπορεις να μου πεις γιατι δεν τιθετε θεμα ελληνικων εθνικων συνορων..?
Δεν ειδα καν τι εχεις γραψει αδερφε μου. Γιατί είναι ανοησία για αυτό. Γιατί δε συμφερει κανεναν. Ουτε την εε ουτε τις ηπα ουτε το νατο ουτε τη γειτονια. Διοτι δεν υπαρχουν στοιχεια προς αυτην την κατευθυνση. Διοτι η χωρα αυτη ειναι η πιο εθνικα ή εθνωτικα αμιγης στη γειτονια. Διοτι ολοι οι πόλεμοι που ξεσπασαν για εναμιση αιωνα τωρα η χωρα αυτη δεν ηταν αμυνομενη. Προσοχη. Δε μιλαω για εθνικα δικαια και ποιος ειχε τι απο πριν κλπ. Μιλαω για το ξεσπασμα εχθροπραξιων. 110 χρονια τωρα η Ελλάδα δε δεχτηκε επίθεση από "γειτονες". Για αυτα. Και για πολλα αλλα.

Διαγραμμένο μέλος 26508

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Like
1.492
Πόντοι
216

Μακαρι να ηταν ετσι φιλε. Τελος παντων. Συμφωνω μαζι σου στο οτι το χειροτερο ειναι να πουλας αξιες για δικο σου οφελος . Από τη μια βλεπω ψευτοαριστερούς σε πανεπιστημια που σαν προβατα κολλουν αφισες. Εργατοπατερες που δεν εχουν δουλεψει ποτε στη ζωη τους!! Καλα τα ειχε πει τοτε η  ''αυριανη''
Απο την άλλη βλεπω ψευτοδεξιους που τους ενδιαφερει περισσοτερο η eurovision , ο Ζαχοπουλος και η Καλομοιρα απο το θέμα με τα Σκοπια .
Παντως εγω πραγματικα πιστευω οτι απειλούμαστε. Οχι με πολεμο . Εχω εξηγησει και παραπανω οτι η κλοπη ιστοριας ενος εθνους ειναι απειλη .

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Δεν ειδα καν τι εχεις γραψει αδερφε μου. Γιατί είναι ανοησία για αυτό. Γιατί δε συμφερει κανεναν. Ουτε την εε ουτε τις ηπα ουτε το νατο ουτε τη γειτονια. Διοτι δεν υπαρχουν στοιχεια προς αυτην την κατευθυνση. Διοτι η χωρα αυτη ειναι η πιο εθνικα ή εθνωτικα αμιγης στη γειτονια. Διοτι ολοι οι πόλεμοι που ξεσπασαν για εναμιση αιωνα τωρα η χωρα αυτη δεν ηταν αμυνομενη. Προσοχη. Δε μιλαω για εθνικα δικαια και ποιος ειχε τι απο πριν κλπ. Μιλαω για το ξεσπασμα εχθροπραξιων. 110 χρονια τωρα η Ελλάδα δε δεχτηκε επίθεση από "γειτονες". Για αυτα. Και για πολλα αλλα.
θα ηθελα στους λογους που ειπες να ξεκινουσες "γιατι εχουμε ενα καλα οργανωμενο κρατος ετοιμο να αντιμετωπισει καθε απειλη.."
πως να το πεις βεβαια αμα αυτο δεν ειναι αληθεια...?
λοιπον...η αλβανια μαζι με την τουρκια την επιθεση στην ελλαδα θα την κανουν!!!
δεν ξερω το ποτε αλλα θα γινει...μεχρι τοτε η ελλαδα ειναι "ομηρος" απο βορεια αλβανοι απο ανατολικα τουρκοι..αδυναμη ελληνικη εξωτερικη πολιτικη..αδυναμη εικονα...
οταν τα σκοπια μας "τρεχουν"..τι περιμενεις...?

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Μακαρι να ηταν ετσι φιλε. Τελος παντων. Συμφωνω μαζι σου στο οτι το χειροτερο ειναι να πουλας αξιες για δικο σου οφελος . Από τη μια βλεπω ψευτοαριστερούς σε πανεπιστημια που σαν προβατα κολλουν αφισες. Εργατοπατερες που δεν εχουν δουλεψει ποτε στη ζωη τους!! Καλα τα ειχε πει τοτε η  ''αυριανη''
Απο την άλλη βλεπω ψευτοδεξιους που τους ενδιαφερει περισσοτερο η eurovision , ο Ζαχοπουλος και η Καλομοιρα απο το θέμα με τα Σκοπια .
Παντως εγω πραγματικα πιστευω οτι απειλούμαστε. Οχι με πολεμο . Εχω εξηγησει και παραπανω οτι η κλοπη ιστοριας ενος εθνους ειναι απειλη .
Αυτο που πιστευω φιλε μου ειναι οτι χωρις φοβο τα πληθη ουτε εξουσιαζονται ούτε επιτυγχανεται η γαληνη της εκαστοτε κρατικης δυναμης. Για να κανω καποιον υπακουο, για να χαλιναγωγησω την πολαπλοτητα του το να τον κανω να φοβαται ειναι μια εξαιρετικη λυση. Να φοβαται  είτε για την εθνικη ασφαλεια οπότε ειμαι κρατος ειτε για τον θανατο, τα ηθη οποτε ειμαι θρησκεια. Σε αλλα καθεστωτα για να τσιταρω και λιγο τον φιλο Αριωνα, ανατολικα και δυτικα ο φοβος ηταν αμεσος, η στρατιωτικη παρουσια, η καταπιεση, η ανελευθερια. Σημερα η επιφαση δημοκρατια επιβαλλει αλλους φοβους περισσοτερου αθεατους.Αυτα.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
θα ηθελα στους λογους που ειπες να ξεκινουσες "γιατι εχουμε ενα καλα οργανωμενο κρατος ετοιμο να αντιμετωπισει καθε απειλη.."
πως να το πεις βεβαια αμα αυτο δεν ειναι αληθεια...?
λοιπον...η αλβανια μαζι με την τουρκια την επιθεση στην ελλαδα θα την κανουν!!!
δεν ξερω το ποτε αλλα θα γινει...μεχρι τοτε η ελλαδα ειναι "ομηρος" απο βορεια αλβανοι απο ανατολικα τουρκοι..αδυναμη ελληνικη εξωτερικη πολιτικη..αδυναμη εικονα...
οταν τα σκοπια μας "τρεχουν"..τι περιμενεις...?
Πιστευεις αληθεια οτι απειλεισαι στρατιωτικα απο την Αλβανια;

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Πιστευεις αληθεια οτι απειλεισαι στρατιωτικα απο την Αλβανια;
σου ξαναλεω....
η αλβανια απο βορεια η τουρκια απο ανατολικα...
οι πρωτοι που κανανε πολεμο στους γιουγκοσλαβους ητανε οι αλβανοι ucka...μετα μπηκε το νατο και εκανε βομβαρδισμους...
η αλβανια εκανε τα χατηρια των αμερικανωνμε κερδος το κοσοβο και θα κανει και τα χατηρια των τουρκων με κερδος ...κατι αντιστοιχο..
μεμονομενα απο την αλβανια ΟΧΙ.

Διαγραμμένο μέλος 26508

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Like
1.492
Πόντοι
216
Αυτο που πιστευω φιλε μου ειναι οτι χωρις φοβο τα πληθη ουτε εξουσιαζονται ούτε επιτυγχανεται η γαληνη της εκαστοτε κρατικης δυναμης. Για να κανω καποιον υπακουο, για να χαλιναγωγησω την πολαπλοτητα του το να τον κανω να φοβαται ειναι μια εξαιρετικη λυση. Να φοβαται  είτε για την εθνικη ασφαλεια οπότε ειμαι κρατος ειτε για τον θανατο, τα ηθη οποτε ειμαι θρησκεια. Σε αλλα καθεστωτα για να τσιταρω και λιγο τον φιλο Αριωνα, ανατολικα και δυτικα ο φοβος ηταν αμεσος, η στρατιωτικη παρουσια, η καταπιεση, η ανελευθερια. Σημερα η επιφαση δημοκρατια επιβαλλει αλλους φοβους περισσοτερου αθεατους.Αυτα.

Δε θα διαφωνησω οτι ο φοβος ειναι τροπος να εξουσιασεις τον λαο . Δε γινεται ομως παντα. Υπαρχουν και πραγματικοι κινδυνοι . Και στην περιπτωση μας ειναι φανεροι .
Πχ οταν χανεις το ονομα της Μακεδονιας . Οταν χανεις τη μιση Κυπρο . Οταν ξαναγραφεται η ιστορια με μεγαλες παραληψεις τοτε εφαρμοζεται ενας αλλος κανονας για μενα .
Εκτος απο τον φοβο υπαρχει και καλυτερος τροπος εξουσιας . Η βλακεια. Η αμαθεια . Ο αποπροσανατολισμος απο τα σοβαρα πραγματα.
Τα παιδια τωρα στην Ελλαδα ειναι αποβλακωμενα . Δεν μαθαινουν ιστορια . Κανουν πολυ καλα τη δουλεια τους ολοι..

Διαγραμμένο μέλος 26508

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Like
1.492
Πόντοι
216
Ρωτησες πριν αν πιστευει πραγματικα ενας αλλος φιλος οτι απειλουμαστε στρατιωτικα απο την Αλβανια . Εγω πριν απο λιγους μηνες γυρισα απο τον Εβρο που εκανα το στρατιωτικο μου . Πιστευω λοιπον πραγματικα οτι δε φοβομαστε ουτε την Αλβανια ουτε την Τουρκια . Ολοι μπορει να λενε για ενα διαλυμενο στρατο μας. Αυτα τα λενε οσοι πηγαν στο ναυτικο ή την αεροπορια και δεν εφυγαν απο την Αθηνα . Μηπως και του λειψει η μαμακα τους ...

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
σου ξαναλεω....
η αλβανια απο βορεια η τουρκια απο ανατολικα...
οι πρωτοι που κανανε πολεμο στους γιουγκοσλαβους ητανε οι αλβανοι ucka...μετα μπηκε το νατο και εκανε βομβαρδισμους...
η αλβανια εκανε τα χατηρια των αμερικανωνμε κερδος το κοσοβο και θα κανει και τα χατηρια των τουρκων με κερδος ...κατι αντιστοιχο..
μεμονομενα απο την αλβανια ΟΧΙ.
Εχω την αισθηση γνωριζοντας πολυ καλα αυτη τη χωρα λογω καταγωγης ότι την Τουρκια την ενδιαφερουν ζωτικοτερα και σοβαροτερα για την υποσταση της πραγματα απο τα δυτικα της συνορα. Θερμα επεισοδια θα εχεις. Εισβολη ειναι νομιζω αστειο να το σκεφτομαστε καν. Δεν εγινε το 74 που η ολη οργανωση ηταν για τα πανηγυρια. Δεν εγινε το 50. Δεν εγινε το 80. Αν ηταν τοσο ευκολο τα συνορα σου τωρα θα ηταν στον Πλαταμονα σε μερικα λεπτα. Δεν παιζουμε ομως ρισκ εδω.
Ασχετο, στη συνειδηση του Ελληνα εχει απεξαρτηθει από την εικονα του "αλλου" του εχθρου η Βουλγαρια διαπιστωνω. Κι ομως ειναι η τελευταια και πιο προσφατη χωρα που με την πρωτη ευκαιρια κηρυξε τον πολεμο.

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Εχω την αισθηση γνωριζοντας πολυ καλα αυτη τη χωρα λογω καταγωγης ότι την Τουρκια την ενδιαφερουν ζωτικοτερα και σοβαροτερα για την υποσταση της πραγματα απο τα δυτικα της συνορα. Θερμα επεισοδια θα εχεις. Εισβολη ειναι νομιζω αστειο να το σκεφτομαστε καν. Δεν εγινε το 74 που η ολη οργανωση ηταν για τα πανηγυρια. Δεν εγινε το 50. Δεν εγινε το 80. Αν ηταν τοσο ευκολο τα συνορα σου τωρα θα ηταν στον Πλαταμονα σε μερικα λεπτα. Δεν παιζουμε ομως ρισκ εδω.
Ασχετο, στη συνειδηση του Ελληνα εχει απεξαρτηθει από την εικονα του "αλλου" του εχθρου η Βουλγαρια διαπιστωνω. Κι ομως ειναι η τελευταια και πιο προσφατη χωρα που με την πρωτη ευκαιρια κηρυξε τον πολεμο.
...χμ....κυπρος/πετρελεα αιγαιου/ιμια/ονομα σκοπιων/πατριαρχειο της πολης/σολομου-ισαακ/νεκροι πιλοτοι σε παραβιασεις...
μπορεις να μου θυμισεις μια εθνικη νικη...?

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
...χμ....κυπρος/πετρελεα αιγαιου/ιμια/ονομα σκοπιων/πατριαρχειο της πολης/σολομου-ισαακ/νεκροι πιλοτοι σε παραβιασεις...
μπορεις να μου θυμισεις μια εθνικη νικη...?
Το γραψα και σε αλλο ποστ. Κι εψαχνα να μεταφρασω και ενα αρθρο προς παραθεση που δεν το βρισκω το ατιμο. Λοιπον ξεκιναω. Μελος της ΕΕ, τρυπουλα στην Ευρω-ζωνη, μέλος του ΝΑΤΟ, μεγαλυτερη οικονομικη αναπτυξη στη γειτονια, καλυτερο βιοτικο επιπεδο, παγκοσμια αναγνωριση και μελος πλεον της ΕΕ η ρωμεικη πλευρα της Κυπρου, Ολυμπιακοι αγωνες, αθλητικες επιτυχιες, διαθνης αναγνωριση. Αυτα καλε μου φιλε ειναι εθνικες νικες. Μια που ειπες πιλοτους. Δεν ξερω αν το ξερεις, αν ειναι γνωστο εδω αλλα εχουν και οι Τουρκοι νεκρους πιλοτους στο Αιγαιο. Οι εθνικες νικες που ζητας ειναι μπροστα σου και δεν μετριουνται με αιμα.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Για να μη σου πω και το 0-1 στην πολη... :sunglasses:

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
οπως το δει ο καθενας...
αθλητικες επιτυχιες(αρτος και θεαμα...) εχουν και αλλοι...
να μην μπορω να επιβαλω το δικαιο(αν το θεωρουμε δικαιο..)οπως η επανενωση της κυπρου/τα ιμια/το πατριαρχειο/το ονομα στα σκοπια/12ν.μιλια...
τοτε λυπαμε αλλα εχουμε διαφορετικη οπτικη γωνια..
α....το καζους μπελι ισχυει ακομα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom