Νέα

Σερβία..συρρίκνωση χωρίς τέλος !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nik30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 842
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Απο κάποια στιγμή και μετά, με εξαίρεση ορισμένες απόψεις, η κουβέντα απέκτησε επίπεδο καφενέ. Προσωπικές επιθέσεις, κύρηξη πολέμου, ηρωισμοι και τσαμπουκάδες απο το πληκτρολόγιο.

Οι Σερβοι περήφανοι που δε σκύβουν το κεφάλι, οι έλληνες περήφανοι αλλα το σκύβουν, η κύπρος θα διχοτομηθεί, η κύπρος δε θα διχοτομηθεί, θα πάρουμε την πόλη και τα λοιπά

Απόψεις που πηγάζουν απο προσωπικές εμπειρίες, απο κάτι που διαβάσαμε σε ανυπόληπτα sites στο ιντερνέτι, απο κάτι που διάβασε κάποιος σε βιβλίο ή στη σουπερ κατερινα.

Αρχίδια μάντολες.

Παιδιά δεν υπάρχει περίπτωση κανεις να πείσει κανεναν απο δω μεσα.

Πιο σημαντικό είναι να δούμε πως μπορεί να αντιμετωπιστεί καλύτερα το πρόβλημα.

Αφου πρώτα εντοπίσουμε με ακρίβεια ποιο ειναι το πρόβλημα.

Στ'αρχίδια μου και οι "περήφανοι" Σερβοι που δε σέβονται καθόλου τους μαλάκες που τους στήριξαν αλλα ούτε και τον εθνικό τους ύμνο, στα παπάρια μου οι κομματικές ταυτότητες του καθενός.

Μπορούμε γαμω την πουτάνα μου να δούμε όλοι τον κοινό εχθρό;
ο οποιος ειναι?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Πέστο βρε Enforcer και μας έσκασες!    :)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Πολύ ωραια

Εχουμε τον εντοπισμό του προβλήματος

Ποιος ειναι;

Οι πολιτικοί;

Οι Αλβανοί εθνικιστές;

Ο πίκος-απίκος;

Γιατι μαλώνετε ρε παιδια τόσες σελίδες;

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Το μικροί προδότες είναι βαρύ κατά την γνώμη μου.
Αλλού όμως θέλω να το πάω.
Ως Έλληνες, ιστορικές αποδείξεις το μαρτυρούν αυτό, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα παρά μόνο τον "καλό" μας εαυτό. Και τα τελευταία χρόνια οι πράξεις μας αυτό δείχνουν.
Βαρύ ή όχι, το ίδιο αποτέλεσμα έχει με την άλλη ελληνική μαγκιά να το παίζουμε αφεντικά και ψιλομύτες, μη κάνωντας τις βαριές εργασίες και σήμερα να μας φταίνε οι άλλοι...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Βαρύ ή όχι, το ίδιο αποτέλεσμα έχει με την άλλη ελληνική μαγκιά να το παίζουμε αφεντικά και ψιλομύτες, μη κάνωντας τις βαριές εργασίες και σήμερα να μας φταίνε οι άλλοι...
Είδες που όταν βάζεις το μυαλό σου να σκεφτεί και δεν το παίζεις άγριος, τα λες μια χαρά;
Δεν το λέω ειρωνικά.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Όλοι αυτοί που έτσι ή αλλιώς συμβάλλουν στην συρρίκνωση καθ οιοδήποτε τρόπο του Ελληνισμού.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Είδες που όταν βάζεις το μυαλό σου να σκεφτεί και δεν το παίζεις άγριος, τα λες μια χαρά;
Δεν το λέω ειρωνικά.
Μα δεν είπα ποτέ τίποτε άλλο. Την ίδια στάση έχω όχι μόνο στο να τα γράφω αλλά και στη ζωή μου. Απλά κολλάω όταν ειρωνεύεσαι. Σύνηθες φαινόμενο. Τέλος πάντων.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Όλοι αυτοί που έτσι ή αλλιώς συμβάλλουν στην συρρίκνωση καθ οιοδήποτε τρόπο του Ελληνισμού.
Βρε φιλαράκι, είναι απαραίτητο όλα να έχουνε ως άξονα τον ελληνισμό;
Τον είδαμε κι αυτόν στην καθημερινή ζωή.
Κωλοέλληνες είμαστε, που έλεγε και ο Σαββόπουλος!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Μα δεν είπα ποτέ τίποτε άλλο. Την ίδια στάση έχω όχι μόνο στο να τα γράφω αλλά και στη ζωή μου. Απλά κολλάω όταν ειρωνεύεσαι. Σύνηθες φαινόμενο. Τέλος πάντων.
Ξεκόλλα.
Και καλό θα είναι να είσαι ευαίσθητος και στις βρισιές, όχι μόνο στην ειρωνεία.
Απο μένα πάντως, λήξαν το θέμα.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66

Συμφωνώ.

Παλιά υπήρχε και ο όρος Εθνική Προδοσία.

Σήμερα υπάρχει το υπεξ για τέτοια θέματα.

Ο μεγαλύτερος εχθρός της ελλάδας ειναι οι έλληνες αγαπητοί μου. Πάντα ετσι ήταν, και έτσι θα είναι

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Συμφωνώ.

Ο μεγαλύτερος εχθρός της ελλάδας ειναι οι έλληνες αγαπητοί μου. Πάντα ετσι ήταν, και έτσι θα είναι
+1000

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Συμφωνώ.

Ο "αμόρφωτος" Μακρυγιάννης το είχε πει. Οι αρχαίοι είχαν τους αυστηρότερους νόμους για τους προδότες. οι νεογρεκίλλοι ψωλάρουν ακατάπαυστα.

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16

Εδω ειναι η ουσια. Τι αρχες εχει στη ζωη του ο καθενας. Αμα βρισκεις πως εισαι κωλοελληνας, προβλημα σου. Εγω ενδιαφέρομαι για το καλο του Ελληνικού εθνους, αυτη ειναι η πρωτη αρχη μου. Ολα τα αλλα δεν εχουν σημασια μπροστα σε αυτο. Ναι λοιπον, για μενα ολα πρεπει να εχουν ως πρωτη αρχη τον Ελληνισμο.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ο "αμόρφωτος" Μακρυγιάννης το είχε πει. Οι αρχαίοι είχαν τους αυστηρότερους νόμους για τους προδότες. οι νεογρεκίλλοι ψωλάρουν ακατάπαυστα.
Καλό θα είναι να αποφορτίζουμε τη συζήτηση -τώρα που πήρε έναν καλό δρόμο- με εκφράσεις όπως "νεογρεκύλοι".
Αλλά να θυμόμαστε οτι κάποιοι 'Ελληνες έκλεισαν φυλακή ακόμα και τον Κολοκοτρώνη.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εδω ειναι η ουσια. Τι αρχες εχει στη ζωη του ο καθενας. Αμα βρισκεις πως εισαι κωλοελληνας, προβλημα σου. Εγω ενδιαφέρομαι για το καλο του Ελληνικού εθνους, αυτη ειναι η πρωτη αρχη μου. Ολα τα αλλα δεν εχουν σημασια μπροστα σε αυτο. Ναι λοιπον, για μενα ολα πρεπει να εχουν ως πρωτη αρχη τον Ελληνισμο.
Απόψεις.
Δεν μπορείς να με πείσεις, δεν μπορώ να σε πείσω.
Ας συνυπάρχουμε τουλάχιστον, χωρίς ουρλιαχτά.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Όχι να έχουν ως άξονα τον μπολσεβικισμό.
Που τον είδες Φέθρυ τον Ελληνισμό στην καθημερινή σου ζωή να πάω να τον δώ και γω?
Τράβα διάβασε τώρα την Απολογία Σωκράτους να καταλάβεις γιατί τρελαίνομαι με κάτι τύπους σαν και σένα.
Αχάριστοι Άνθρωποι.
Να ποιος Έλληνας (κατ'όνομα)) είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδας Ενφόρσερ για μένα
Αυτός που ξεπουλάει το Είναι του για μια ιδεολογία.
Όποια και αν είναι αυτη.
Έξω κομματόσκυλα.
Ουστ

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Καλό θα είναι να αποφορτίζουμε τη συζήτηση -τώρα που πήρε έναν καλό δρόμο- με εκφράσεις όπως "νεογρεκύλοι".
Αλλά να θυμόμαστε οτι κάποιοι 'Ελληνες έκλεισαν φυλακή ακόμα και τον Κολοκοτρώνη.
Καλά που μας τους θύμησες....και έψαχνα να δω οι σημερινοί ποιον είναι απόγονοι!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Όχι να έχουν ως άξονα τον μπολσεβικισμό.
Που τον είδες Φέθρυ τον Ελληνισμό στην καθημερινή σου ζωή να πάω να τον δώ και γω?
Τράβα διάβασε τώρα την Απολογία Σωκράτους να καταλάβεις γιατί τρελαίνομαι με κάτι τύπους σαν και σένα.
Αχάριστοι Άνθρωποι.
Να ποιος Έλληνας (κατ'όνομα)) είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδας Ενφόρσερ για μένα
Αυτός που ξεπουλάει το Είναι του για μια ιδεολογία.
Όποια και αν είναι αυτη.
Έξω κομματόσκυλα.
Ουστ
Εν πρώτοις, δεν μίλησα για μπολσεβικισμό, ούτε έχω διατελέσει κομματόσκυλο.
Όσο για τον ελληνισμό που λες οτι δεν βλέπεις, τράβα μια βόλτα στην Εθνική Κορίνθου- Πατρών να δεις πως οδηγάνε οι νεοέλληνες και μετά τα ξαναλέμε.
Η στήσε αυτί σε κανένα γραφείο βουλευτή ν' ακούσεις για τα ρουσφέτια.
Σου υπενθυμίζω οτι ο Ελληνισμός -έτσι όπως τον εννοείς- είναι απο μόνος του μια ιδεολογία. Που δεν έχει πείσει πολλούς, είτε το θέλεις είτε όχι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom