Αυτοί που λες πως οδηγάνε ή αυτοί που ζητάνε ρουσφέτια είναι οι νεογρεκίλλοι που είπα και πριν. Ο ελληνισμός ως ιδεολογία δεν έχει πείσει πολλούς διότι τον απαρνήθηκαν οι νεογρεκίλλοι. Το κατάντημα; αυτά που λες....πως οδηγάμε, ρουσφέτια κλπ. Απόδειξη της ισχύος του ως ιδεολογία το παρελθόν μας και η φράση του Κίσινγκερ ότι "την Ελλάδα πρέπει να τη χτυπησουμε στον πολιτισμό της". Εμείς δε μπορούμε να καταλάβουμε την αξία αλλά ας έχουμε ανοιχτά τα μάτια μας να δούμε πως για να ασχολούντε όλοι οι άλλοι με εμάς κάτι φθουράμε σα χώρα ακόμα ή έστω κάτι είχαμε κάποτε άξιο λόγου.Εν πρώτοις, δεν μίλησα για μπολσεβικισμό, ούτε έχω διατελέσει κομματόσκυλο.
Όσο για τον ελληνισμό που λες οτι δεν βλέπεις, τράβα μια βόλτα στην Εθνική Κορίνθου- Πατρών να δεις πως οδηγάνε οι νεοέλληνες και μετά τα ξαναλέμε.
Η στήσε αυτί σε κανένα γραφείο βουλευτή ν' ακούσεις για τα ρουσφέτια.
Σου υπενθυμίζω οτι ο Ελληνισμός -έτσι όπως τον εννοείς- είναι απο μόνος του μια ιδεολογία. Που δεν έχει πείσει πολλούς, είτε το θέλεις είτε όχι.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σερβία..συρρίκνωση χωρίς τέλος !
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nik30
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 842
- Εμφανίσεις 28K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ιπταμενος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ο Ελληνισμος δεν ειναι ιδεολογια, ειναι συνολο ανθρωπων με κοινη καταγωγη, γλώσσα, πολιτιστική κληρονομια, θρησκεία, ηθη, εθιμα. Και τελικα ψυχη. Μετα αναπτυσονται οι οποιες ιδεολογιες. Το κατα ποσο ειναι ταυτισμενος καποιος με τον εθνικο κορμο και πως νοιωθει ειναι θεμα ψυχικο, δεν ειναι θεμα ιδεολογικο.
Ιπταμενος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ξεκαυλώσαμε ολοι φαινεται...
Εγώ μόλις καύλωσα πάλι κι ας έχω ξεραθεί στο γέλιο. Για να δείτε πόσο οι αμερικάνοι μας έχουν όλους γραμμένους ο Μέγας Διαπραγματευτής Νίμιτς ένα από τα ονόματα που συνιστά είναι Democratic Republic of Μacedonia. Για μεταφράστε το... Δημοκρατική δημοκρατία της Μακεδονίας..Σχήμα Οξύμωρο. οπότε πάμε στην πεπατημένη DDR ( Deutsche Democratic Republic) ήταν η Πρωήν Ανατολική Γερμανία. Λαική Δημοκρατία της Γερμανίας. Έτσι μεταφράζετε το Democratic. Οπότε ο Μέγας Νίμιτς τους προτείνει κομμουνιστικό όνομα.... Τι ζούμε θεέ μου
Ιπταμενος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Δεν εχουν καμια αναγκη να εφαρμοσουν πολιτική και διπλωματια, ειναι ισχυροι, κανουν ο,τι θελουν και τελειωσε η υπόθεση. Καλα το θεμα των Σκοπίων απο τη στιγμη που εχει δεχτει η κυβέρνηση τη συνθετη ονομασια τελειωσε. Και νομιζω αν επιμεναμε να ονομαστουν βαρντασκα, σκοπια ή αλλιως θα το πετυχαιναμε, παρ' οτι πρακτικα ολοι τους λενε μακεδονια, οπως η Κινα με την Ταιβάν. Αυτοι οι συμβιβασμενοι με τους εχθρους μας ομως (ενοω τους ζαμπλουτους εβραιους που κεβερνανε το δυτικο κοσμο) δεν υπαρχει περιπτωση να αντισταθουν σε κατι.
Επισκέπτης
το λοιπον, ο κοσμος παει προς μπαχαλευση. και το βλεπετε
εγω προσωπικα δεν θα πηγαινα να πολεμισω απλα και μονο
για να γεμισουν καποιοι τις τσεπες τους, ουτε για σκοπια, αλβανια τουρκια κλπ
γιατι θα ερθει και εδω αυτο. με τα πετρελαια του αιγαιου.
τωρα, για λεπτομερειες δεν ξερω, αλλα ειναι κριμα.
πλεον την εξωτερικη πολιτικη την καθοριζουν τα καθε ειδους οικονομικα συμφεροντα των εταιρειων
και οχι οι πραγματικες αναγκες των λαων που αντιπροσωπευονται απο τις κυβερνησεις τους. σκατα
πλεον την εξωτερικη πολιτικη την καθοριζουν τα καθε ειδους οικονομικα συμφεροντα των εταιρειων
και οχι οι πραγματικες αναγκες των λαων που αντιπροσωπευονται απο τις κυβερνησεις τους. σκατα
Ιπταμενος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ιπτάμενε αυτή είναι η πλάκα. Πως ούτε τα Σκόπια δέχονται τη διπλή ονομασία... Εδώ να δείς γέλιο
Εκανε η μυγα κολο και εχεσε τον κοσμο ολο το κανανε οι γειτονες.
Επισκέπτης
κάτι παρόμοιο μου είπε κάποτε ένας διανοούμενος ο οποίος μάλιστα δεν άνηκε στον δικό μου πολιτικό χώρο λέγοντας μου μεταφορικά τι και αν έρθουν οι Τούρκοι στην Ελλάδα εγώ δεν έχω να χάσω τίποτα αυτοί που θα χάσουν είναι οι Λάτσηδες, οι Ωνάσηδες κλπ αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα γίνει πόλεμος κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει.το λοιπον, ο κοσμος παει προς μπαχαλευση. και το βλεπετε
Το χειρότερο απ΄ολα είναι οτι οι σημερινοί κάτοικοι της περιοχής που πριν 2000 χρόνια λεγόταν Ελλάδα δεν έχουν καμμία μα καμμία σχέση με τους αρχαίους εκείνους κατοίκους.
Γιατί αν είχαν, δεν θα έλεγαν και πολύ περισσότερο δεν θα έκαναν την μία μαλακία πάνω στην άλλη.
Και από όλα όσα γράφονται ακόμα και σε αυτό το site είμαστε για τα μπάζα. Δεν ξέρουμε για τα περισσότερα πράγματα για τα οποία μεγάλη ευκολία έχουμε γνώμη. Διάβασα σε προηγούμενη απάντηση για τον μπολσεβικισμό. Επειδή ο πατέρας μου ήταν δεξιός πρέπει μέχρι να πεθάνω να θεωρώ την αριστερά μίασμα και τους αριστερούς καλικάντζαρους που πάνε να μου διαλύσουν την μπουρδελοχώρα μου.
Γιατί αν είχαν, δεν θα έλεγαν και πολύ περισσότερο δεν θα έκαναν την μία μαλακία πάνω στην άλλη.
Και από όλα όσα γράφονται ακόμα και σε αυτό το site είμαστε για τα μπάζα. Δεν ξέρουμε για τα περισσότερα πράγματα για τα οποία μεγάλη ευκολία έχουμε γνώμη. Διάβασα σε προηγούμενη απάντηση για τον μπολσεβικισμό. Επειδή ο πατέρας μου ήταν δεξιός πρέπει μέχρι να πεθάνω να θεωρώ την αριστερά μίασμα και τους αριστερούς καλικάντζαρους που πάνε να μου διαλύσουν την μπουρδελοχώρα μου.
Επισκέπτης
αριστερα και δεξια. μαλακιες. σορρυ κιολας
αλλα αμα σε γαμανε οι κυβερνησεις και οι πολυεθνικες, εχει σημασια αν εισαι απο πανω-κατω, πλαγιως αριστερα ή δεξια?
μαλακιες για να βαυκαλιζομε το μυαλο μας.
η πραγματικοτητα ειναι πολυ πιο ωμη και πολυ πιο ασχημη αλλα και απλη.
δεν ειναι θεμα ιδεολογιας τιποτε πια. ισως ισως μονο για τα χαζα που σκοτωνονται για αυτην.
αλλα αμα σε γαμανε οι κυβερνησεις και οι πολυεθνικες, εχει σημασια αν εισαι απο πανω-κατω, πλαγιως αριστερα ή δεξια?
μαλακιες για να βαυκαλιζομε το μυαλο μας.
η πραγματικοτητα ειναι πολυ πιο ωμη και πολυ πιο ασχημη αλλα και απλη.
δεν ειναι θεμα ιδεολογιας τιποτε πια. ισως ισως μονο για τα χαζα που σκοτωνονται για αυτην.
Επισκέπτης
δυστυχώς σε αυτή την χώρα βλέπουμε το δέντρο και δεν βλέπουμε το δάσος.Το χειρότερο απ΄ολα είναι οτι οι σημερινοί κάτοικοι της περιοχής που πριν 2000 χρόνια λεγόταν Ελλάδα δεν έχουν καμμία μα καμμία σχέση με τους αρχαίους εκείνους κατοίκους.
το κάθε τι έχει χάσει το νόημα του και η αξία του προσμετράτε ως προς το ποιος το έχει πει και όχι η αξία της πρότασης που είπε κάποιος.
Επισκέπτης
Η καταπτωση της ελληνικης δημοκρατιας - κοινωνιας
1. τοσα χρονια που εσπερναμε διαθφορα τωρα την θεριζουμε
2. εκπαιδευση μηδεν - δεν ξερουμε ποιοι ειμαστε
3. θρησκεια ηθικη μηδεν - οτι κινειται γαμιεται, και δεν γαμιεται..
4. πολιτικοι μηδεν - τσιρακια αμερικανων και αλλων
5. περιφερεια μηδεν ολα για την αθηνα που ειναι ενα μεγαλο μπουρδελο
6. χρημα? χαριζουμε εκατομυρια σε δικους μας - αλλα για 100 ευρω χανεις το σπιτι σου αμα εισαι παρακατιανος
7. ο ελλ. στρατος πολεμαει με τα στυλο και τα διαβαθμισμενα εγγραφα παρα με τα οπλα (ημουν σε ολα τα γραφεια)
8. ο ξενος τυγχανει δωρεαν περιθαλψης ενω ο ελληνας πουλαει το σπιτι του αμα αρωστησει
9. ειμαστε ξενοδουλοι και ξενογλυφτες
10. τον τοπο μας δεν τον αγαπαμε, αγαπαμε μονο την κοιλια μας και τον πουτσο/μουνι μας
να πω και αλλα?
6. χρημα? χαριζουμε εκατομυρια σε δικους μας - αλλα για 100 ευρω χανεις το σπιτι σου αμα εισαι παρακατιανος
7. ο ελλ. στρατος πολεμαει με τα στυλο και τα διαβαθμισμενα εγγραφα παρα με τα οπλα (ημουν σε ολα τα γραφεια)
8. ο ξενος τυγχανει δωρεαν περιθαλψης ενω ο ελληνας πουλαει το σπιτι του αμα αρωστησει
10. τον τοπο μας δεν τον αγαπαμε, αγαπαμε μονο την κοιλια μας και τον πουτσο/μουνι μας
να πω και αλλα?
Ιπταμενος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Η καταπτωση της ελληνικης δημοκρατιας - κοινωνιας
να πω και αλλα?
Χωσε ανελέητα, εχεις οιστρο
jimmakos1971
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
σιγα μην χασουνε αυτοι....κάτι παρόμοιο μου είπε κάποτε ένας διανοούμενος ο οποίος μάλιστα δεν άνηκε στον δικό μου πολιτικό χώρο λέγοντας μου μεταφορικά τι και αν έρθουν οι Τούρκοι στην Ελλάδα εγώ δεν έχω να χάσω τίποτα αυτοί που θα χάσουν είναι οι Λάτσηδες, οι Ωνάσηδες κλπ αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα γίνει πόλεμος κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει.
αυτοι το χρημα τους ειναι εξασφαλισμενο φιλε μου...
galanomatis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
συρρικνωση σερβιας ?καλα θα δειτε σε καμα δεκαρια χρονια στο σαιτ θεμα συρρικνωση ελλαδας με αυτες τις καφριλες που γινονται.ασε που μπορει το αλφαβητο να ειναι και σε λατινικους χαρακτηρες.......παντως πρεπει να μαστε η μοναδικη χωρα παγκοσμιως που εχει ηγετες χωρις πατριωτικο συναισθημα...οποια χωρα και να πιασεις υπαρχουν καποιοι με λιγη μπεσα.τουλαχιστον να προασπιστουν τα εθνικα συμφεροντα και την κληρονομια τους.για την Ελλαδα ρε γαμωτο...
Ιπταμενος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ελα μωρε, αφου πανε στη συνδιασκεψη της λεσχης μπιλντεμπεργκ να παρουν διαταγες, η ντορα δεν ειχε παει στην Πολη την περασμενη χρονια, και πριν κατι χρονια Καραμανλης με Παπανδρεου μαζι. Ειναι δουλοι, εθνοπροδότες τρισαθλιοι. Απλα ειναι εχθροι μας.
ρε συς ο πατερας της δεν γεμισε την ελλαδα αλβανους?
ο πατερας της δεν ελεγε οτι σε δεκα χρονια κανεις δεν θα θυματε το ονομα των σκοπιων(ασχετα αν μετα απο 17 χρονια ολοι το θυμουντε..)
γιατι εκεινη να κανει κατι διαφορετικο....?
οι μητσοτακηδες κρατανε "εγκλωβισμενο" τον καραμανλη και αυτο δεν ειναι καλο...
αντιπολιτευση δεν υπαρχει...ΓΑΜΑΤΑ...
ο πατερας της δεν ελεγε οτι σε δεκα χρονια κανεις δεν θα θυματε το ονομα των σκοπιων(ασχετα αν μετα απο 17 χρονια ολοι το θυμουντε..)
γιατι εκεινη να κανει κατι διαφορετικο....?
οι μητσοτακηδες κρατανε "εγκλωβισμενο" τον καραμανλη και αυτο δεν ειναι καλο...
αντιπολιτευση δεν υπαρχει...ΓΑΜΑΤΑ...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 222