Η Κίνα πέφτει λίγο μακριά, ε;Μήπως ήμαστε με λάθος ισχυρό;
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Η Κίνα πέφτει λίγο μακριά, ε;Μήπως ήμαστε με λάθος ισχυρό;
Οι μεγαλυτεροι προδοτες, μειοδοτες και εχθροι του εθνους μας ειναι οι πολιτικοι.
Εκαναν την Ντορα υπουργο Εξωτερικων που δε κανει ουτε για να εχει περιπτερο.
το μόνο που μετράει σήμερα είναι να είσαι σύμμαχος του ισχυρού ,
Ξερεις κάτι ρε φιλε...Και εγω εκει ειχα καταλήξει.
Τελικα ομως φταίμε εμεις τα ζώα.
Γνωστοί και ως "ψηφοφόροι"
Ρε φίλε εδώ επί Καραμανλή(του θείου) οι γκόμενες τον ψήφιζαν γιατί είχε εκείνα τα τεράστια φρύδια και είχαν περάσει οι image makers της εποχής πως είναι Ο άντρας και οι μαλάκες της εποχής επειδή λέγανε ράδιο αρβύλα πως ήταν γόης και πήδαγε επώνυμες...τι να λέμε τώρα. Σήμερα άλλαξαν τα μυαλά των ψηφοφόρων;Αν θυμασαι φιλε Καλαχαν σε αλλο θεμα ειχα πει οτι σα λαος ειμαστε ζωα και ψηφιζουμε αχρηστους για να μας κυβερνησουν.
Εγω απλα ειπα εδω ποιοι ειναι οι προδοτες. Δεν ειπα ποιοι φταινε. Δε φταινε αυτοι.
Εμεις φταιμε που δεν τους στελνουμε σπιτια τους.
Εδω η κυρα Ντορα ουτε Δημαρχος δε καταφερε να ειναι επιτυχημενη. Ειναι ο ορισμος του αεριτζη-παπατζη πολιτικου που δε ξερει να κανει τιποτα απολυτως παρα μονο να μιλαει στη τηλεοραση.
Και ομως ειναι απο τις δημοφηλεστερες πολιτικους.
Εδω βγαλανε πρωθυπουργο τον Καραμανλη. Ακομα δε μπορω να το πιστεψω.
Το μονο που μας μενει ειναι να φυγει ο Κωστακης και να βαλουνε τον Εβερτ.
Συνεχίζει την παράδοση του κυρίου Τίποτα, του Αβραμόπουλου, που το μόνο που θα θυμόμαστε απ αυτόν είναι εκείνα τα ηλίθια καγκελάκια στα πεζοδρόμια.Το θυμάμαι καλά φίλε πισοχώστη. Και όντως έτσι είναι. Ειμαστε ζώα και ψηφίζουμε άχρηστους.
Συμφωνώ απόλυτα για τη ντόρα και τις ανύπαρκτες ικανότητές της. Κακώς άφησε το Δημο που ήδη της ήταν πολύ.
Απο μαλλί όμως βλέπω..σκίζει. Και αυτο για το μέση ψηφοφόρο ειναι το πιο σημαντικό
εχει παθει εγκεφαλικο δεν κανει
Συνεχίζει την παράδοση του κυρίου Τίποτα, του Αβραμόπουλου, που το μόνο που θα θυμόμαστε απ αυτόν είναι εκείνα τα ηλίθια καγκελάκια στα πεζοδρόμια.
Ρε φίλε εδώ επί Καραμανλή(του θείου) οι γκόμενες τον ψήφιζαν γιατί είχε εκείνα τα τεράστια φρύδια και είχαν περάσει οι image makers της εποχής πως είναι Ο άντρας και οι μαλάκες της εποχής επειδή λέγανε ράδιο αρβύλα πως ήταν γόης και πήδαγε επώνυμες...τι να λέμε τώρα. Σήμερα άλλαξαν τα μυαλά των ψηφοφόρων;
Συνεχίζει την παράδοση του κυρίου Τίποτα, του Αβραμόπουλου, που το μόνο που θα θυμόμαστε απ αυτόν είναι εκείνα τα ηλίθια καγκελάκια στα πεζοδρόμια.
Θα διαφωνήσω.Κάτι που δεν ισχύει γιατί όπως όλοι ξέρουμε, καταλληλότερος για αρχηγός της ΝΔ είναι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης
Φίλε μου για την αξία να σου πω.....χλωμόΑν και δεν τον προλαβα και ειμαι αντιθετος με τα πιστευω του και τις πολιτικες του, παραδεχομαι οτι ο Κωνσταντικος Καραμανλης ειχε καποια αξια σα πολιτικος. Ο ανηψιος του ειναι οργυλος. Πραγματικα πιστευω οτι δε κανει ουτε για υπουργος. Αν τον ελεγαν Καραβλαχο αντι για Καραμανλη δεν θα ηταν ουτε Διευθυνων συμβουλος σε εταιρεια.
Τι να λεμε τωρα.. Οσο κι αν διαφωνούμε με τους παλιους Παπανδρεου - Καραμανλη ειναι 5 επιπεδα πανω απο αυτους. Ο τωρινος Καραμανλης ειναι ενας απλος διαχειριστης των πραγματων
Για τον Γιωργακη τα λογια ειναι περιττα....
Τον φανταζομαι αυτη την στιγμηη να παιζει Pro evolution...
Φίλε μου για την αξία να σου πω.....χλωμό. Αν σκεφτείς πως πριν ανέβει, χωρίς κανείς να καταλάβει πως, τα σκαλιά της πολιτικής ζωής ήταν βοηθός σε δικηγορικό γραφείο των Αθηνών
![]()
![]()