Καλησπέρα , ξανά κοντά σας οι συναρπαστικές ιστορίες του Φυλιανού τύπου (20~ χρόνια μόνιμος κάτοικος οδού Φυλής).
Τον τελευταίο καιρό , με τη δολοφονία του γείτονα κλπ , η γειτονιά μας γνωρίζει μεγάλη άνθιση.Καθημερινή κλωτσοπατινάδα σε τελευταίους Πακιστανούς , επεισόδεια με αναρχικούς στη Βίλλα Αμαλίας , τύπος να ταμπουρώνεται σε εγκαταλελειμένο σπίτι με Καλάσνικοφ και ΟΠΚΕ να κάνουν εισβολή και τελικά να συλλαμβάνουν ιρακινά πρεζόνια.
Μια μέρα είχα φέρει μία γκόμενα να τη γαμήσω στο σπίτι μου (ενώ στο δίπλα δωμάτιο κοιμόταν η μάνα μου).
Ενώ της πάταγα το μπούτσο μέσα της στο δρόμο μαχαιρώθηκαν κάτι Ιρακινοί - Αφγανοί και φώναζαν ακατάληπτα πράγματα.Ολο το περιστατικό πέρασε μέσα από το ανοιχτό παράθυρο μου και ακούγονταν όλα καθαρά.Η γκόμενα φρίκαρε και μάλλον δε θα τη ξαναγαμήσω (σπίτι μου).
Μπορώ να κινηθώ νομικά εναντίον του υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ και να ζητήσω αποζημίωση , ώστε να γαμάω στο ΜΗΔΑΣ ΧΟΤΕΛΣ στην Ερυθραία?
Κατά τα άλλα , στο υπέροχο λειβάδι (Φερρών και Φυλής) καυκάσια πρεζόνια αναζητούν λίγη ζεστασία μέσα στης φυλωσίες των δέντρων , καθώς βαράνε την πρεζούλα τους.Στην τελευταία σκούπα που πραγματοποίησαν δυνάμεις καταστολείς ,ένας 40χρονος είχε μάζί μέσα στο λειβάδι το 8χρονο κοριτσάκι του , οι μπάτσοι τον έδεσαν, ήρθε η γυναίκα του και οι μπάτσοι τραβολογούσαν το κοριτσάκι φωνάζοντας στη μάνα "Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΠΙΝΕΙ ΠΡΕΖΑ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ , ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?".
Kαι μέσα σε όλα , μετά από μερικές μέρες στο υπέροχο λειβάδι συνεπλάκησαν Χ.Α. - Αναρχικοί , με την αστυνομία να κάνει χρήση χημικών που κατέληξε μέσα στα σπίτια γιαγιάδων.Το λειβάδι βρίσκεται δεξιά όπως βλέπουμε στη φωτογραφία , γωνία.
Στην πολυκατοικία συμμαθητή μου , στο υπόγειο μένουν πακιστάνια.Κάποιο από αύτα έχεσε μέσα στο ασανσέρ του.Η απάντηση από τη διαχείρηση της πολυκατοικίας , θύμιζε κάτι από ΠΑΕ ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ.Ελεγε χαρακτηριστικά "ΔΕΙΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΙΓΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ".
Κοτόπουλο με κάρυ και σανδάλια πακιστανών κυριέυουν το μυαλό μου και ξορκίζουν τα όνειρα μου.