Νέα

Σε ποιόν μπουρδελο-δρόμο θα θέλατε να μένατε?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα is0vitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Αφήστε και ήξερα παιδί από Λαμία που σπούδαζε στο ΤΕΙ Αθήνας και επειδή δεν είχε λεφτά καιδ εν έβρισκε και σπίτι πήγε στη Φυλής και είδε και έπαθε.Πολλές φορές πλακώνονταν και μαχαιρόνονταν αλλοδαποί,αστυνομίες και φοβόταν ακόμα και με κλειδωμένη πόρτα μην μπουν ενώ κοιμόταν και τον φάνε λάχανο.

Σκέψου και τα μικρά παιδιά τώρα να περνάνε δίπλα από τα κωλόσπιτα για να πάνε σχολείο ή αλλού και να κινδυνεύον από τον κάθε ανώμαλο.

Πραγματικά λυπάμαι τους ανθρώπους που μένουν σε τετοιες περιοχές...

Kingdom of Thanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Ναι ρε! Βγαινεις στο μπαλκονι για καφεδακι και μετα διπλα για γαμησακι!
Κατα προτιμηση αναμεσα σε Βριλησου 42 η 57.
Κατεβαινεις και πας και με τις σαγιοναρες. (Που λεει ο λογος). :2funny:

Το καλύτερο είναι ότι μπορείς να πετάγεσαι μέχρι εκεί συνέχεια, [size=14pt]δήθεν[/size] σαν γείτονας! "Μήπως έχετε κανα λεμόνι;" ή "μου τελείωσε η ζάχαρη" ή "έφτιαξα κέικ και σας έφερα λίγο να δοκιμάσετε" και τέτοια κόλπα  ;)

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
μόνιμη σουιτα στο the met 26ης Οκτωβρίου θεσσαλονίκη και τα μυαλά στα κάγκελα 
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16

Μένω ΠΑΝΩ στην οδό Φυλής , εκεί που αρχίζουν τα μπουρδέλα , όπως ειπα και πριν εδώ και 20+ χρόνια.

Είμαστε οι τύποι που μας βλέπετε να περπατάμε έχοντας για χέρια μας ψώνια ή κυκλοφορούμε με μέλη της οικογένειας μας και σας κανουμε να αναρωτιέστε για το τι είμαστε ενώ κάνετε τσάρκα.Οι τύποι με τα καροτσια λαικής την Τετάρτη το μεσημέρι στην Φυλής.

Παιδί μικρό γυρνούσα από τα αγγλικά και πρεζόνια βαρούσαν ένεση πάνω στη φλέβα της ψωλής τους έξω από την είσοδο της πολυκατοικίας μου...

Πουτάνες (τότε μουνάρες) να φιλάνε στο μάγουλο τον χοντρό τσάτσο που άραζε σε σκαμπό Ιουλιανού + Φυλής...

Οι γκόμενες που έφερνα σπίτι και τα έβλεπαν όλα αυτά και με ρωτούσαν " ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΜΕΝΕΙΣ ΕΔΩ?" και εγώ να φουσκώνω σαν παγώνι από την περηφάνια.

Η Φυλιανή ζωή χαρακτηρίζεται από περιπέτεια , σκληραγώγηση του χαρακτήρα και ψυχικά εφόδια που σε συντροφεύουν για πάντα.Το τι έχουν δει τα μάτια μου από βρέφος μέχρι και τώρα δεν περιγράφονται. Σαν τώρα θυμάμαι εκείνο το βράδυ που πήγαινα σε πάρτυ γενεθλίων σε πρώιμη τάξη του δημοτικού σε σπίτι φίλου μου και περνώντας από το ύψος της Διδύμου  στους κάδους σκουπιδιών , αντίκρισα μία σακούλα παραφουσκωμένη με καπότες γεμάτες χυσοαμολάδα , που είχε μόλις πετάξει μια τσατσά. Ηταν φλέγον θέμα στις παιδικές μας συζητήσεις για εβδομάδες.

Κοπάνες από το σχολείο και μπουρδελότσαρκες πρωί πρωί , συνεταιρικά ΠΡΟ-ΠΟ με νταβάδες που μένανε στην πολυκατοικία μου , Πακιστανοί που έμπαιναν στην είσοδο του σπιτιού μου και έχεζαν τσιρλιό δίπλα από το ασανσέρ , έμποροι ναρκωτικών και μπούκες από ΟΠΚΕ 4 η ώρα τα χαράματα και τους έψαχναν αν τους κρύψαμε στο σπίτι , διμοιρίες ΜΑΤ σε διάφορα επεισόδια στη Βιλλα Αμαλίας , μαχαιρωμένοι Κούρδοι στο Γκευ Μπαρ στην Φυλής , γέρος πρεζάκιας που συστηματικά έπαιρνε φόρα και έσκαγε με την πλάτη πάνω σε 20 αμάξια στη σειρά και τα βαθούλωνε και τελικά τον τσιμπήσαμε , ένας θείος μου πάρκαρε το ΦΟΡΝΤ ΜΟΝΤΕΟ του Φυλής μία μέρα για επίσκεψη και όταν εφυγε το βρήκε χυμμένο στην τάπα της βενζίνης από τύπο που τον έπαιζε και τον ειδαν περίοικοι.

Αμέτρητα πράγματα που διαμόρφωσαν το χαρακτήρα και την ψυχοσύνθεση εμένα και των Φυλιανών μου φίλων που μας έκαναν παρανοϊκούς χούλιγκανς και συμπλεγματικά υποκείμενα που βρίσκουν διέξοδο μόνο στις γκόντζο πορνοταινίες και το κικ μποξινκ.

Ζούμε στο σκοτάδι και κανείς δεν ξέρει για εμάς.Κανείς δε σκέφτεται εμάς όταν ανακουφίζει τις μπάλες του δίνοντας ακάποτο τελειωτικό στη Διδύμου ή όταν κατουράει πίσω από κάποιο αμάξι λίγο πριν γαμήσει.Σας βλέπουμε...και σας κάνουμε λέιζερ από το μπαλκόνι...

OP
OP
is0vitis

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Μένω ΠΑΝΩ στην οδό Φυλής , εκεί που αρχίζουν τα μπουρδέλα , όπως ειπα και πριν εδώ και 20+ χρόνια.

Είμαστε οι τύποι που μας βλέπετε να περπατάμε έχοντας για χέρια μας ψώνια ή κυκλοφορούμε με μέλη της οικογένειας μας και σας κανουμε να αναρωτιέστε για το τι είμαστε ενώ κάνετε τσάρκα.Οι τύποι με τα καροτσια λαικής την Τετάρτη το μεσημέρι στην Φυλής.

Παιδί μικρό γυρνούσα από τα αγγλικά και πρεζόνια βαρούσαν ένεση πάνω στη φλέβα της ψωλής τους έξω από την είσοδο της πολυκατοικίας μου...

Πουτάνες (τότε μουνάρες) να φιλάνε στο μάγουλο τον χοντρό τσάτσο που άραζε σε σκαμπό Ιουλιανού + Φυλής...

Οι γκόμενες που έφερνα σπίτι και τα έβλεπαν όλα αυτά και με ρωτούσαν " ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΜΕΝΕΙΣ ΕΔΩ?" και εγώ να φουσκώνω σαν παγώνι από την περηφάνια.

Η Φυλιανή ζωή χαρακτηρίζεται από περιπέτεια , σκληραγώγηση του χαρακτήρα και ψυχικά εφόδια που σε συντροφεύουν για πάντα.Το τι έχουν δει τα μάτια μου από βρέφος μέχρι και τώρα δεν περιγράφονται. Σαν τώρα θυμάμαι εκείνο το βράδυ που πήγαινα σε πάρτυ γενεθλίων σε πρώιμη τάξη του δημοτικού σε σπίτι φίλου μου και περνώντας από το ύψος της Διδύμου  στους κάδους σκουπιδιών , αντίκρισα μία σακούλα παραφουσκωμένη με καπότες γεμάτες χυσοαμολάδα , που είχε μόλις πετάξει μια τσατσά. Ηταν φλέγον θέμα στις παιδικές μας συζητήσεις για εβδομάδες.

Κοπάνες από το σχολείο και μπουρδελότσαρκες πρωί πρωί , συνεταιρικά ΠΡΟ-ΠΟ με νταβάδες που μένανε στην πολυκατοικία μου , Πακιστανοί που έμπαιναν στην είσοδο του σπιτιού μου και έχεζαν τσιρλιό δίπλα από το ασανσέρ , έμποροι ναρκωτικών και μπούκες από ΟΠΚΕ 4 η ώρα τα χαράματα και τους έψαχναν αν τους κρύψαμε στο σπίτι , διμοιρίες ΜΑΤ σε διάφορα επεισόδια στη Βιλλα Αμαλίας , μαχαιρωμένοι Κούρδοι στο Γκευ Μπαρ στην Φυλής , γέρος πρεζάκιας που συστηματικά έπαιρνε φόρα και έσκαγε με την πλάτη πάνω σε 20 αμάξια στη σειρά και τα βαθούλωνε και τελικά τον τσιμπήσαμε , ένας θείος μου πάρκαρε το ΦΟΡΝΤ ΜΟΝΤΕΟ του Φυλής μία μέρα για επίσκεψη και όταν εφυγε το βρήκε χυμμένο στην τάπα της βενζίνης από τύπο που τον έπαιζε και τον ειδαν περίοικοι.

Αμέτρητα πράγματα που διαμόρφωσαν το χαρακτήρα και την ψυχοσύνθεση εμένα και των Φυλιανών μου φίλων που μας έκαναν παρανοϊκούς χούλιγκανς και συμπλεγματικά υποκείμενα που βρίσκουν διέξοδο μόνο στις γκόντζο πορνοταινίες και το κικ μποξινκ.

Ζούμε στο σκοτάδι και κανείς δεν ξέρει για εμάς.Κανείς δε σκέφτεται εμάς όταν ανακουφίζει τις μπάλες του δίνοντας ακάποτο τελειωτικό στη Διδύμου ή όταν κατουράει πίσω από κάποιο αμάξι λίγο πριν γαμήσει.Σας βλέπουμε...και σας κάνουμε λέιζερ από το μπαλκόνι...

ιστοριες ενος πορνογερου :grin: :grin: :grin: :grin:

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα , ξανά κοντά σας οι συναρπαστικές ιστορίες του Φυλιανού τύπου (20~ χρόνια μόνιμος κάτοικος οδού Φυλής).

Τον τελευταίο καιρό , με τη δολοφονία του γείτονα κλπ , η γειτονιά μας γνωρίζει μεγάλη άνθιση.Καθημερινή κλωτσοπατινάδα σε τελευταίους Πακιστανούς , επεισόδεια με αναρχικούς στη Βίλλα Αμαλίας , τύπος να ταμπουρώνεται σε εγκαταλελειμένο σπίτι με Καλάσνικοφ και ΟΠΚΕ να κάνουν εισβολή και τελικά να συλλαμβάνουν ιρακινά πρεζόνια.

Μια μέρα είχα φέρει μία γκόμενα να τη γαμήσω στο σπίτι μου (ενώ στο δίπλα δωμάτιο κοιμόταν η μάνα μου).

Ενώ της πάταγα το μπούτσο μέσα της στο δρόμο μαχαιρώθηκαν κάτι Ιρακινοί - Αφγανοί και φώναζαν ακατάληπτα πράγματα.Ολο το περιστατικό πέρασε μέσα από το ανοιχτό παράθυρο μου και ακούγονταν όλα καθαρά.Η γκόμενα φρίκαρε και μάλλον δε θα τη ξαναγαμήσω (σπίτι μου).

Μπορώ να κινηθώ νομικά εναντίον του υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ και να ζητήσω αποζημίωση , ώστε να γαμάω στο ΜΗΔΑΣ ΧΟΤΕΛΣ στην Ερυθραία?

Κατά τα άλλα , στο υπέροχο λειβάδι (Φερρών και Φυλής) καυκάσια πρεζόνια αναζητούν λίγη ζεστασία μέσα στης φυλωσίες των δέντρων , καθώς βαράνε την πρεζούλα τους.Στην τελευταία σκούπα που πραγματοποίησαν δυνάμεις καταστολείς ,ένας 40χρονος είχε μάζί μέσα στο λειβάδι το 8χρονο κοριτσάκι του , οι μπάτσοι τον έδεσαν, ήρθε η γυναίκα του και οι μπάτσοι τραβολογούσαν το κοριτσάκι φωνάζοντας στη μάνα "Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΠΙΝΕΙ ΠΡΕΖΑ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ , ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?".

Kαι μέσα σε όλα , μετά από μερικές μέρες στο υπέροχο λειβάδι συνεπλάκησαν Χ.Α. - Αναρχικοί , με την αστυνομία να κάνει χρήση χημικών που κατέληξε μέσα στα σπίτια γιαγιάδων.Το λειβάδι βρίσκεται δεξιά όπως βλέπουμε στη φωτογραφία , γωνία.

GuVdZ.jpg

0PZrm.jpg

Στην πολυκατοικία συμμαθητή μου , στο υπόγειο μένουν πακιστάνια.Κάποιο από αύτα έχεσε μέσα στο ασανσέρ του.Η απάντηση από τη διαχείρηση της πολυκατοικίας , θύμιζε κάτι από ΠΑΕ ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ.Ελεγε χαρακτηριστικά "ΔΕΙΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΙΓΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ".

Κοτόπουλο με κάρυ και σανδάλια πακιστανών κυριέυουν το μυαλό μου και ξορκίζουν τα όνειρα μου.

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Τυπε σε ποιο σημειο μενεις?στα μικρα νουμερα?Η φυλης ειναι τεραστια οδος φτανει σχεδον κατω πατησια που ειναι καπως καλυτερα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom