Νέα

Σε ποιόν μπουρδελο-δρόμο θα θέλατε να μένατε?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα is0vitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Δε μπορει..8α εχει περασει απτο μυαλο σασ καποια στιγμη :grin:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ετσι οπως ειναι σε κανεναν...αμα ελειπαν οι αλλοδαποι φυλης δαγκωτο...σε κανα ρετιρε 5ος-6ος οροφος και καθε μερα τσαρκα...

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.152
Πόντοι
5.595
Δεν μου ειχε περασει απ'το μυαλο..αλλα τωρα που το λες.....
εμενα χαλαρα στην Βριλησσου!!!! :grin:
Βουνο ειναι...καθαρο αερα εχει....τελεια θεα...
και προπαντων ολα τα 'κοριτσια' στα...ποδια μου!!! ;)

Επισκέπτης
ετσι οπως ειναι σε κανεναν...αμα ελειπαν οι αλλοδαποι φυλης δαγκωτο...σε κανα ρετιρε 5ος-6ος οροφος και καθε μερα τσαρκα...

Εμεινα το '90 για 7 μηνες σε ενα υπογειο. Να ξερες ποσοι λιωματαραιοι mου χτυπαγαν την πορτα γιατι νομιζαν οτι ηταν μπουρδελο.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Δε θα θελα να εμενα σε κανενα μπορδελοδρομο αλλα θα θελα να εχει ενα μπορδελακι κοντα στο σπιτι μου να πεταγομαι για κανενα  :zfuck:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σε κανεναν...απλα θα επρεπε στην αθηνα να υπαρχει λεωφορειακι που να κανει τουριστικους πορνο-γυρους της πολης  με εισιτηριο και να μπορουμε να κανουμε σταση οπου θελουμε.... :zfuck: :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
σε κανεναν...απλα θα επρεπε στην αθηνα να υπαρχει λεωφορειακι που να κανει τουριστικους πορνο-γυρους της πολης  με εισιτηριο και να μπορουμε να κανουμε σταση οπου θελουμε.... :zfuck: :grin:
Φαση εχει το θεμα.....
Και οι στασειs θα επρεπε να εχουν καποια ονοματα   πχ  Σταση....Τσιμπου-κακι!!! :grin:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
φιλε δε θα θελα να μενω σε κανενα μπουρδελοδρομο  :birdman: προς θεου :birdman:
αν εμενα σε καμια φυλης,ιασωνος,κολωνου πιστευω θα χα καταντησει καπως ετσι :birdman:

Perv.jpg

αστο καλυτερα :birdman:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Φαση εχει το θεμα.....
Και οι στασειs θα επρεπε να εχουν καποια ονοματα   πχ  Σταση....Τσιμπου-κακι!!! :grin:
να βαλουμε 200 χιλιαρικα απο μισα να παρουμε κανα λεωφορειο και δυο μοντς απο δω για οδηγους.....εισαι; :grin: :grin:

OP
OP
is0vitis

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
εν ταξει ειναι λιγο παραβολικο το 8εματακι.εννοω αν ειχατε ενα σπιτι δικο σασ , σε ποιον πορνο δρομο 8α το 8ελατε :grin: :grin:
οσο και να προσπα8ω ν αλλαξω γνωμη δεν αλλαζω..διδυμου με αλκιβι :rockon: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:αδου

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
οι σκεψεις που κανεις ειναι πολυ αρρωστες να ξερεις :birdman:

OP
OP
is0vitis

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
φιλε δε θα θελα να μενω σε κανενα μπουρδελοδρομο  :birdman: προς θεου :birdman:
αν εμενα σε καμια φυλης,ιασωνος,κολωνου πιστευω θα χα καταντησει καπως ετσι :birdman:

Perv.jpg

αστο καλυτερα :birdman:
εχεισ δικαιο παντως, 8α ηταν  ζορικα :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εν ταξει ειναι λιγο παραβολικο το 8εματακι.εννοω αν ειχατε ενα σπιτι δικο σασ , σε ποιον πορνο δρομο 8α το 8ελατε :grin: :grin:
οσο και να προσπα8ω ν αλλαξω γνωμη δεν αλλαζω..διδυμου με αλκιβι :rockon: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:αδου
στην ανδρεου γεωργιου στην θεσσαλονικη...θα μουν και διπλα στον μυλο..... :2funny:

OP
OP
is0vitis

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
εμ :birdman: ασε που θα σουν μπατιρης :birdman: δε θα σου μενε ευρω για ευρω :birdman:
και οι γειτονες δε θα σου μιλαγαν :birdman:
μπατιρης ειμαι ηδη δικε μου και σα να μη φτανει αυτο ειμαι κ χρονια ε8ισμενος.οσο για τουσ γειτονες..σοβαρεψου :2funny:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
μπατιρης ειμαι ηδη δικε μου και σα να μη φτανει αυτο ειμαι κ χρονια ε8ισμενος.οσο για τουσ γειτονες..σοβαρεψου :2funny:
δε θα χες μουτρα να πληρωσεις τα κοινοχρηστα :birdman: χαχαχα :birdman:

OP
OP
is0vitis

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
δε θα χες μουτρα να πληρωσεις τα κοινοχρηστα :birdman: χαχαχα :birdman:
ρε μπασ κ εισαι απο αυτουσ που ζητανε  2 cent ρεστα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :jerking:
μη το παρεις προσωπικα αλλα μου εβγαλεσ μια κακομοιρια  :sunglasses:
σκεψου λιγακι κ τη σαρκα

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
12
Πόντοι
231
εγω δε μενω σε μπουρδελοδρομο αλλα εχω ενα στουντιο στα 5 λεπτα απο το σπιτι με τα ποδια, και η φυλης και το μεταξουργειο ειναι 5 λεπτα με το αμαξι η 10-15 λεπτα με τα ποδια. Επισης εχω ολα τα μασατζιδικα στα ποδια μου αν και δεν εχω παει ποτε  ;)

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Αναμφίβολα Μεταξουργείο , στην Ιάσωνος. Κάπου ψηλά , με βεράντα .. να είμαι αραχτός έξω με μπυρίτσα και να κόβω κίνηση .Από την μια οι μπουρδελιάρηδες να τρυπώνουν στα σπιτάκια για να αδειάσουν και από την άλλη τα πρεζόνια να βαράνε ενέσεις στα αρχίδια τους . Θα φώναζα και την παρέα μου να κάνουμε χάζι ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom