Νέα

Σε κρίσιμη κατάσταση η συνδικαλίστρια που δέχθηκε επίθεση με οξύ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Αν με εγραφες οντως στα αρχιδια σου,δε θα εμπαινες στο κοπο ουτε να κρινεις απαξιωτικα τα λεγομενα μου,ουτε να δηλωσεις δημοσιως στο φορουμ οτι με γραφεις στα αρχιδια σου.

250virago

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Enforcer, δεν τολμώ να σχολιάσω τίποτε άλλο, από όσα γράφεις, μήπως με γράψεις και εμένα στα αρχίδια σου και βάλω την γάτα μου να κλαίει. Μόνο, το ότι θεωρείς ΔΙΚΑΙΩΜΑ σου να γράφεις κάποιον στα αρχίδια σου (πρόσεξε μην πάθεις τίποτε από το πολύ γράψιμο)και να τον χαρακτηρίζεις τόσο εύκολα σαν μαλάκα δημόσια, χωρίς καν να τον ξέρεις, δείχνει τον γνήσιο Νεοέλληνα, που καμαρώνεις ότι είσαι. Βρίσιμο, αντί οποιουδήποτε επιχειρήματος, απαξίωση στον άλλο, αντί να κάτσεις να διαβάσεις τι λέει και μπόλικο νερό στον μύλο όσων επέβαλλαν στην κοινωνία μας τις κραυγές και τους τραμπουκισμούς, ενάντια σε κάθε διαφορετική άποψη από την δική τους. Έλεος πιά, δεν καταλαβαίνετε ότι αυτό δεν είναι δημοκρατικό, αλλά κυρίως είναι αντικοινωνικό.
ΑΚΟΥΣΟΝ ΜΕΝ, ΠΑΤΑΞΟΝ ΔΕ. Εσύ και κάποιοι σαν εσένα μόνο το ΠΑΤΑΞΟΝ κρατάτε που σας βολεύει. Και μην ξεγελαστείς, αυτή είναι η τακτική του συστήματος για να μην υπάρχει σοβαρή λαική αντίδραση σε όσα μας φορτώνουν. Διαίρει και βασίλευε.
Υ.Γ. Ειλικρινά σου ζητώ συγνώμη αν κάτι σε στεναχωρεί από όσα εγραψα, αλλά τα γράφω γιατί από τα υπόλοιπα που γράφεις δείχνεις σκεπτόμενο άτομο και είναι κρίμα να εγκλωβίζεσαι σε τέτοιες τακτικές, που οδηγούν σε αδιέξοδα και βολεύουν μόνο το σάπιο σύστημα που μας δυναστεύει.
Εύχομαι στην γυναίκα αυτή να ξεπεράσει κάθε κίνδυνο για τη ζωή της και σε μας να μπορέσουμε να είμαστε ενωμένοι απέναντι σε κάθε τέτοια εγκληματική ενέργεια για να έχουμε ελπίδα να αποτρέψουμε την οποιαδήποτε επανάληψη της, έχοντας σαν φάρο και οδηγό την ενότητα της αντίδρασης στην δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Καλή χρονιά σε όλους.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Εγω απο την αλλη δεν εχω καμμια απορια...Το θεμα απλα δε πουλαει...Οπως και το 15χρονο που βγηκε βολτα με το ποδηλατο και τον πατησε ασυνειδητος μεθυσμενος με το αμαξι,(αλλη αξια εχει η ανθρωπινη ζωη βεβαια αν "αφαιρειται" απο εναν απλο μεθυσμενο πολιτη και αλλη απο μπατσο-λες και η μανα του θα το κλαψει λιγοτερο αν τον πατησει αμαξι).
Και οσον αφορα το δευτερο σκελος...Μα τους "δικους τους" θα πιασουν?
Μπατσοι ριξανε το βιτριολι,μπατσοι ειναι οι κουκουλοφοροι,μπατσοι πουλανε την ηρωινη,μπατσοι κανουν τις ληστειες...ΟΛΑ οι μπατσοι...
ΟΥΣΤ ΑΤΙΜΗ ΦΑΡΑ ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟΙ...
φιλε εχεις απολυτο δικηο,ας τους να βριζουν...ουσιαστικα θελουν να καταργηθει η αστυνομια η να ειναι χωρις οπλα χωρις δακρυγονα απλα διακοσμιτικα φυτα δες δηλωσεις τσιπρα ...μπας και συνεχιστει το πλιατσικο απο τα ρεμαλια και δουν καμμια ασπρη μερα...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Απο τη μια στεναχωρηθηκα που το ακουσα...απο την αλλη χαρηκα γιατι επιβεβαιωθηκαν οσα ελεγα για τα γεγονοτα με το θανατο του 15χρονου...
Ποιος Αλεξης μωρε και μαλακιες?Στα αρχιδια ΟΛΩΝΩΝ το παιδακι..
Απλα ηταν θεμα "που πουλαγε" γι αυτο βγηκε στην επιφανεια...
Και συνεφερε βεβαια και τα αναρχο-ακροαριστερα εμετικα ανθρωποειδη του ΣΥΡΙΖΑ για να κανουν το κομματι τους σπαζοντας και καταστρεφοντας τα παντα..
Η καυμενη η Βουλγαρα ΔΕ ΠΟΥΛΑΕΙ σα θεμα...
Αρα..ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ...
Καλη χρονια..

Σωστότατος ο φίλος!!!

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Ναι, όπως τα λες είναι. Τα πάντα είναι σκευωρία των αναρχοκομμουνιστών. Μη σου πω ότι τους βοηθάνε κρυφά οι Ελ μέσα από τις πυραμίδες τους στο Μεξικό με τηλεπαθητηικά μυνήματα που στέλνουν.

Ε ρε και που να έρθει το καλοκαίρι και να πιάσουν οι ζέστες. :jerking:  
γραφω πουθενα για σκευωρια??γραφω ομως οτι μερικες παραταξεις ουσιαστικα χαιδευουν τα αυτια των κουκουλοφορων αντι να τα τραβηξουν,,και δεν εχω εγω προσωπικη αναγκη απο την γνωμη δημοσιογραφων ,παπαρηγα ,τσιπρα κλπ για να το διαπιστωσω..ζω στο κεντρο χρονια και βλεπω πολυ καλα που πανε τα ρεμαλια των εξαρχειων μολις καψουν το αυτοκιντο του φουκατα η το μαγαζακι...μεσα στα μπλοκ του συνασπισμου..οι οποιοι τους δεχοντε ανενοχλητα...φυσικα αν ηταν χρυσαυγιτες θα τους δεχοντουσαν με λουλουδια ετσι δεν ειναι??
αφιλε η αληθεια ειναι μια ..οτι ενας μαλακας μπατσος σκοτωσε καταλαθος η οχι ενα παιδακι ..εγω πιστευω καταλαθος εσυ οχι ετσι δεν ειναι??εχεις σκεφτει ομως οτι και οι 2 ειμαστε λαθος οπως και ο προεδρος της δημοκρατιας που δηλωσε οτι ειναι δολοφονια ..ξερεις γιατι??διοτι δεν εγινε ακομη το δικαστηριο και εχουμε γινει ολοι δικαστες...εχει γινει ομως το δικαστηριο για την δολοφονια των 20 παιδιων στα τεμπη..σε πληροφορω οτι ο δολοφονος οδηγος γλενταει σε στριπτιτζιδικα και κανενα απο τα τσουτσεκια που υποστηριζεις δεν μιλαει ξυπνα...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
γραφω πουθενα για σκευωρια??γραφω ομως οτι μερικες παραταξεις ουσιαστικα χαιδευουν τα αυτια των κουκουλοφορων αντι να τα τραβηξουν,,και δεν εχω εγω προσωπικη αναγκη απο την γνωμη δημοσιογραφων ,παπαρηγα ,τσιπρα κλπ για να το διαπιστωσω..ζω στο κεντρο χρονια και βλεπω πολυ καλα που πανε τα ρεμαλια των εξαρχειων μολις καψουν το αυτοκιντο του φουκατα η το μαγαζακι...μεσα στα μπλοκ του συνασπισμου..οι οποιοι τους δεχοντε ανενοχλητα...φυσικα αν ηταν χρυσαυγιτες θα τους δεχοντουσαν με λουλουδια ετσι δεν ειναι??
αφιλε η αληθεια ειναι μια ..οτι ενας μαλακας μπατσος σκοτωσε καταλαθος η οχι ενα παιδακι ..εγω πιστευω καταλαθος εσυ οχι ετσι δεν ειναι??εχεις σκεφτει ομως οτι και οι 2 ειμαστε λαθος οπως και ο προεδρος της δημοκρατιας που δηλωσε οτι ειναι δολοφονια ..ξερεις γιατι??διοτι δεν εγινε ακομη το δικαστηριο και εχουμε γινει ολοι δικαστες...εχει γινει ομως το δικαστηριο για την δολοφονια των 20 παιδιων στα τεμπη..σε πληροφορω οτι ο δολοφονος οδηγος γλενταει σε στριπτιτζιδικα και κανενα απο τα τσουτσεκια που υποστηριζεις δεν μιλαει ξυπνα...

Με καλύπτεις απόλυτα φιλαράκο!!!  :birdman:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
px75 γιατί ασχολείσαι;
με χεις μπερδεψει φιλαρακο με αυτα που γραφεις εδω και τοσο καιρο..απο την μια δεν κανεις τιποτα απο το να ασχολεισε με αυτα που γραφουμε και περνεις μαλιστα και θεση παντα..απο την αλλη ειρωνευεσε και βριζεις..αυτους που εχουν αντιθετη αποψη απο σενα ...
εχω σχηματισει την γνωμη οτι δεν κανεις τιποτε αλλο στη ζωη σου απο το να εισαι μεσα στο σαιτ και να ειρωνευεσε απο το πρωι μεχρι το βραδυ πλην 5 ωρων που κοιμασε...σαν τους φιλους των εξαρχειων και του τσιπρα που ασχολουντε με ποιο μαγαζακι θα καψουν με την πρωτη ευκαιρια...με αρχηγειο τα διαφορα πανεπιστημια που ειναι το ασυλο τους....αληθεια κανεις τιποτε αλλο σημαντικο στη ζωη σου εε??αν οχι πηγενε σε κανενα γραφειο ανεργιας του τσιπρα για να πιασεις δουλεια σε κανενα παγκακι της πλατειας εξαρχειων μπας και βγαλεις κανενα μεροκαματο απο την λεια απο τα μαγαζια που θα σπασουν αυριο μεθαυριο...

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
με χεις μπερδεψει φιλαρακο με αυτα που γραφεις εδω και τοσο καιρο..απο την μια δεν κανεις τιποτα απο το να ασχολεισε με αυτα που γραφουμε και περνεις μαλιστα και θεση παντα..απο την αλλη ειρωνευεσε και βριζεις..αυτους που εχουν αντιθετη αποψη απο σενα ...
εχω σχηματισει την γνωμη οτι δεν κανεις τιποτε αλλο στη ζωη σου απο το να εισαι μεσα στο σαιτ και να ειρωνευεσε απο το πρωι μεχρι το βραδυ πλην 5 ωρων που κοιμασε...σαν τους φιλους των εξαρχειων και του τσιπρα που ασχολουντε με ποιο μαγαζακι θα καψουν με την πρωτη ευκαιρια...με αρχηγειο τα διαφορα πανεπιστημια που ειναι το ασυλο τους....αληθεια κανεις τιποτε αλλο σημαντικο στη ζωη σου εε??αν οχι πηγενε σε κανενα γραφειο ανεργιας του τσιπρα για να πιασεις δουλεια σε κανενα παγκακι της πλατειας εξαρχειων μπας και βγαλεις κανενα μεροκαματο απο την λεια απο τα μαγαζια που θα σπασουν αυριο μεθαυριο...
Πολύ μακριά νυχτωμένος είσαι...

Επισκέπτης
δεν θα το γράψω αλλά θα σας δώσω να το καταλάβετε...

δεν είναι οτι η είδηση δεν πουλάει....
δεν είναι ότι οι αστυνομικοί δεν κάνουν καλά τη δουλεια του (που δεν την κάνουν ποτέ άλλωστε)

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΕ.... ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ.....

ελπίζω να το πιάσατε το υπονοούμενο.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ξέρετε τί θυμήθηκα χρονιάρες μέρες...
Ένα περιστατικό εκεί στις αρχές της δεκαετίας του '90 όπου μια μαθήτρια κατήγγειλε ότι νεοναζί χάραξαν πάνω της με μαχαίρι μια σβάστικα..
Έγιναν πορείες, καταλήψεις, βανδαλισμοί, βαθυστόχαστες αναλύσεις για το αυγό του φιδιού και άλλα ωραία...
Ώσπου αποδείχθηκε ότι το περιστατικό δεν έγινε από νεοναζί αλλά τον γκόμενο της τύπισσας, ο οποίος δεν είχε καμια σχέση με εθνίκια και αλλα λουλούδια..

Δεν έχει καμια σχέση με το παρόν συμβάν αλλά έτσι μου ήρθε και το είπα....

Επί του θέματος...

Η πράξη είναι φρικαλέα...
Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν το έκανε εργοδότης, ανταγωνιστής, πρώην γκόμενος ή κανα κύκλωμα εκμετάλλευσης καθαριστριών....
Η αστυνομία δεν εξιχνιάζει κάθε έγκλημα...Όχι εδώ...ΠΑΝΤΟΥ...
Μακάρι να βρει το δράστη αλλά δεν είναι σίγουρο...Και όχι απαραίτητα λόγω ανικανότητας...

Το άλλο που έχω να πω είναι ότι οι διαρκείς επιθέσεις κατά της αστυνομίας είναι αξιοπερίεργες...
Κάθε κακομοίρης πλέον βγάζει τα απωθημένα του στον μπατσούλη, ακόμη και όαν αυτός κάνει απλά τη δουλειά του...Από το να κόψει μια κλήση έως να συλλάβει κανέναν πραγματικό εγκληματία..

Θέλω να πιστεύω ότι το κλίμα κατά της αστυνομίας δεν καλλιεργείται επειδή τον τελευταίο καιρό έχει αποδειχθεί πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας η σύνδεση οργανωμένου εγκλήματος και δήθεν ιδεολόγων εγκληματιών..

Οι οποίοι θα είναι οι μόνοι κερδισμένοι από μια ανύπαρκτη αστυνομία.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Δε νομίζω οτι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο πίσω απο τις συχνές τελευταία επιθέσεις κατα της αστυνομιας. Απλά, όπως και σε άλλα θέματα, η υπομονή του κόσμου έχει εξαντληθεί και τη θέση της εχει παρει η αγανάκτηση. Οντως μερικές προσεγγίσεις μπορεί να μην ειναι τόσο ψύχραιμες όσο άλλες αλλά η ουσία δεν αλλάζει σημαντικά.

Η αστυνομία πληρώνει (α) τη σχέση της με την πολιτική μαφία (β) την αβίαστη ανάπτυξη κυκλωμάτων στο εσωτερικό της (γ) το γεγονός οτι μετετράπη σε δημόσια υπηρεσία (με την αντίστοιχη νοοτροπία) ενω δεν ειναι

Προσωπικά δεν έχω τίποτα με τον αστυνομικό που διψά για δικαιοσύνη και όντας εκτός κυκλωμάτων προσπαθεί να ζήσει την οικογένειά του όσο καλύτερα μπορει με το μισθό του. Αυτούς τους ανθρώπους τους τιμώ. Το πρόβλημα ειναι όλοι οι υπόλοιποι

px75 εισαι μαζόχας (οπως και πολλοί απο εμάς)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Το άλλο που έχω να πω είναι ότι οι διαρκείς επιθέσεις κατά της αστυνομίας είναι αξιοπερίεργες...
Κάθε κακομοίρης πλέον βγάζει τα απωθημένα του στον μπατσούλη, ακόμη και όαν αυτός κάνει απλά τη δουλειά του...Από το να κόψει μια κλήση έως να συλλάβει κανέναν πραγματικό εγκληματία..

Θέλω να πιστεύω ότι το κλίμα κατά της αστυνομίας δεν καλλιεργείται επειδή τον τελευταίο καιρό έχει αποδειχθεί πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας η σύνδεση οργανωμένου εγκλήματος και δήθεν ιδεολόγων εγκληματιών..

Οι οποίοι θα είναι οι μόνοι κερδισμένοι από μια ανύπαρκτη αστυνομία.
Οι επιθέσεις όμως που έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες δεν έχουν αίμα.
Ναι, κάποτε η 17Ν χτύπησε μια κλούβα των ΜΑΤ αλλά με νεκρό και τραυματίες.
Ναι, κάποτε κάποια καλόπαιδα χτύπησαν και σκότωσαν ΕΦ και του πήραν το όπλο.
Και τέλος κάποτε στα Ζωνιανά έστησαν ολόκληρη ενέδρα.
Τι σχέση έχουν τα παραπάνω με αυτά που γίνονται τις τελευταίες μέρες?? Οεο

acabuddha

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ειμαι πολύ έξυπνος και το κειμενό σου δε με βοηθά να καταλάβω

Θεωρείς οτι η επιθεση ποιυ δέχτηκε η αστυνομια απο τις καθαρίστριες έχει να κάνει με ατιμωρησία;

μεγαλο πραμα η αυτογνωσια. . .  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δε νομίζω οτι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο πίσω απο τις συχνές τελευταία επιθέσεις κατα της αστυνομιας. Απλά, όπως και σε άλλα θέματα, η υπομονή του κόσμου έχει εξαντληθεί και τη θέση της εχει παρει η αγανάκτηση. Οντως μερικές προσεγγίσεις μπορεί να μην ειναι τόσο ψύχραιμες όσο άλλες αλλά η ουσία δεν αλλάζει σημαντικά.

Η αστυνομία πληρώνει (α) τη σχέση της με την πολιτική μαφία (β) την αβίαστη ανάπτυξη κυκλωμάτων στο εσωτερικό της (γ) το γεγονός οτι μετετράπη σε δημόσια υπηρεσία (με την αντίστοιχη νοοτροπία) ενω δεν ειναι

Προσωπικά δεν έχω τίποτα με τον αστυνομικό που διψά για δικαιοσύνη και όντας εκτός κυκλωμάτων προσπαθεί να ζήσει την οικογένειά του όσο καλύτερα μπορει με το μισθό του. Αυτούς τους ανθρώπους τους τιμώ. Το πρόβλημα ειναι όλοι οι υπόλοιποι

Δεν διαφωνούμε...
Αλλά ξέρεις καλά ότι οι γενικεύσεις, οι απλουστεύσεις και η συλλογική ευθύνη είναι, εκτός από δείγμα ελαττωμένης κριτικής ικανότητας και άκρως επικίνδυνες...
Τη στιγμή μάλιστα που οι περισσότεροι εξ ημών αντιλαμβανόμαστε την αναγκαιότητα της αστυνομίας και τις συνέπειες από την ανυπαρξία ή/ και ανικανότητά της...

Οι επιθέσεις όμως που έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες δεν έχουν αίμα.
Ναι, κάποτε η 17Ν χτύπησε μια κλούβα των ΜΑΤ αλλά με νεκρό και τραυματίες.
Ναι, κάποτε κάποια καλόπαιδα χτύπησαν και σκότωσαν ΕΦ και του πήραν το όπλο.
Και τέλος κάποτε στα Ζωνιανά έστησαν ολόκληρη ενέδρα.
Τι σχέση έχουν τα παραπάνω με αυτά που γίνονται τις τελευταίες μέρες?? Οεο

Για την ακρίβεια δεν έχουν νεκρούς...
Τραυματίες αστυνόμους, κάποιοι εκ των οποίων σοβαρά, έχουν πολλούς. Άρα αίμα υπάρχει.

Το ότι δεν έχουμε (ακόμη) νεκρό αστυνόμο είναι στατιστικό παραδοξο...

Τις τελευταίες μέρες τα "παραπάνω" τα βλέπουμε συνδυασμένα και πολλαπλασιασμένα...

Αν προσθέσουμε στην εξίσωση τις επιθέσεις κατά παιδιών αστυνομικών σε σχολεία, τις τσιρίδες για "αφοπλισμό" και τη διαρκή πολιτική έντασης από συγκεκριμένη μερίδα, κάτι δεν πάει καλά...

Θα έγραφα κάτι παρόμοιο για το λόγο για τον οποίο η αστυνομία δέχεται επιθέσεις αλλά με κάλυψες απόλυτα.

Να προσθέσω απλώς ότι είναι υποκριτές όσοι κλαίγονται για την άδικη αντιμετώπιση της αστυνομίας από τον κόσμο και τα ΜΜΕ, ενώ την ίδια στιγμή δεν έχουν κανένα πρόβλημα με το να ξεκωλιάζουμε (δικαίως) την κυβέρνηση και τις υπόλοιπες δημόσιες υπηρεσίες. Δεν κατάλαβα δηλαδή, γιατί η αστυνομία χρήζει ιδαίτερης μεταχείρισης σε σχέση π.χ. με το Υπουργείο Μεταφορών ή το ΙΚΑ; Δημόσιο και το ένα, δημόσιο και το άλλο. 

Με τη λογική αυτή, θα έπρεπε να σπάμε τα λεωφορεία όταν αργούν και να λυντσάρουμε τους οδηγούς για να δείξουμε τη δυσαρέσκεια για να μέσα μαζικής μεταφοράς...
Άλλο κριτική, άλλο τραμπουκισμοί ακόμη και σε συγγενείς αστυνόμων...

Η αστυνομία στην ελλάδα ουδέποτε ήταν στο απυρόβλητο...Κυριολεκτικά και μεταφορικά.

ioan4591

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους όσους συμμετείχαν στην συζήτηση!Προσπάθησα να διαβάσω τις περισσότερες απόψεις-καλό είναι να αποφεύγουμε τις ειρωνείες και τις προσωπικές επιθέσεις και χαρακτηρισμούς, όχι πάντοτε εφικτό, μιας και εύκολα χάνεται η ψυχραιμία...-, πολλές οι προσεγγίσεις του θέματος, ορισμένες εξαιρετικά ενδιαφέρουσες, βοηθούν τον νηφάλιο αναγνώστη να στρέψει και σε άλλες πλευρές την προσοχή του...Ζω στη Θεσσαλονίκη, είμαι στα 52,πέρασα από αριστερίστικες οργανώσεις στα φοιτητικά μου χρόνια.Απ' την άλλη, παρόλο που έρχομαι πολύ τακτικά στην Αθήνα, λόγω δουλειάς, δεν έχω άποψη για όσα συμβαίνουν στον χώρο των Εξαρχείων και στον "χώρο" των αντιεξουσιαστών που απ' ό,τι λέγεται αποτελούν την έδρα τους, το ορμητήριό τους.Απορίες όμως έχω:χρόνια τώρα-καμμιά 25ριά τα υπολογίζω-μιλάμε για τους γνωστούς-αγνώστους.Ο όρος αντικαταστάθηκε τα τελευταία χρόνια απ' τον όρο κουκουλοφόροι.Άκουγα και διάβαζα όλα αυτά τα χρόνια για 200 άτομα.Εύλογη η απορία όλων"μα, καλά, τόσα χρόνια, ολόκληρος μηχανισμός καταστολής, δεν κατάφερε να εξουδετερώσει 200 "ταραξίες"?Ανικανότητα ή έλλειψη βούλησης?Κι αν ισχύει το δεύτερο, για ποιό λόγο?Εξυπηρετεί κάποιους η διαχρονική παρουσία των γνωστών -αγνώστων και ποιούς?Και πάει λέγοντας...
Άλλο θέμα που με ξαφνιάζει είναι ότι τα τελευταία 3-4 χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αναγορευθεί από όλα τα υπόλοιπα κόμματα σε ...πολιτική έκφανση της "τρομοκρατίας" και της επαναστατικής Αριστεράς!Κάποιος απ' τους φίλους εδώ είπε ότι οι "μπαχαλάκηδες" μετά το κάψιμο αυτοκινήτων και την καταστροφή μαγαζιών, βρίσκουν καταφύγιο στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ...Ήμαρτον Παναγία μου, γιατί τον χώρο της ανανεωτικής, αντιδογματικής και αντισταλινικής Αριστεράς, οι πάντες μέχρι πριν από 3-4 χρόνια τον θεωρούσαν ως δημοκρατικό κλπ (και να θυμίσω και το γνωστό light Αριστερά!...).
Τελειώνοντας:Εγώ ξέρω ότι στην Ελλάδα εδώ και 60+ χρόνια υπάρχει και δρα ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ που σχετίζεται πολιτικά με την Άκρα Δεξιά.Το "κράτος των Εξαρχείων"φαίνεται ότι αποτελεί μία απο τις εστίες αυτού του παρακράτους (χωρίς να παραβλέπω ότι ο αντιεξουσιαστικός χώρος πολιτικά υπάρχει και πιθανόν δρα μέσα στους κόλπους των παρακρατικών, εν αγνοία του).Το μπάχαλο (καταστροφές, πυρπολήσεις, παραβατικές πράξεις εντός των Πανεπιστημίων, αναστάτωση της καθημερινής ζωής των πολιτών και συνακόλουθα αγανάκτησή τους)τι εξυπηρετεί? Αποτελεί το ΑΛΛΟΘΙ για περισσότερη καταστολή, κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου και βέβαια αποπροσανατολισμό..Κι όλα αυτά, υπό τις ευλογίες των νοικοκυραίων!Υπενθυμίζω, παλληκάρια, ότι κατά τα γνωστά Ιουλιανά του '65, πάλι "μπαχαλάκηδες" δρούσαν μεταξύ των διαδηλωτών και με τις ακρότητές τους "άνοιγαν τον δρόμο"-υπό τις ευλογίες των φιλήσυχων νοικοκυραίων..-στην Χουντα, τότε που το παρακράτος έγινε κράτος...
Ευχαριστώ για την υπομονή όσων φίλων διάβασαν τις σκέψεις μου...

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Καλημέρα σε όλους όσους συμμετείχαν στην συζήτηση!Προσπάθησα να διαβάσω τις περισσότερες απόψεις-καλό είναι να αποφεύγουμε τις ειρωνείες και τις προσωπικές επιθέσεις και χαρακτηρισμούς, όχι πάντοτε εφικτό, μιας και εύκολα χάνεται η ψυχραιμία...-, πολλές οι προσεγγίσεις του θέματος, ορισμένες εξαιρετικά ενδιαφέρουσες, βοηθούν τον νηφάλιο αναγνώστη να στρέψει και σε άλλες πλευρές την προσοχή του...Ζω στη Θεσσαλονίκη, είμαι στα 52,πέρασα από αριστερίστικες οργανώσεις στα φοιτητικά μου χρόνια.Απ' την άλλη, παρόλο που έρχομαι πολύ τακτικά στην Αθήνα, λόγω δουλειάς, δεν έχω άποψη για όσα συμβαίνουν στον χώρο των Εξαρχείων και στον "χώρο" των αντιεξουσιαστών που απ' ό,τι λέγεται αποτελούν την έδρα τους, το ορμητήριό τους.Απορίες όμως έχω:χρόνια τώρα-καμμιά 25ριά τα υπολογίζω-μιλάμε για τους γνωστούς-αγνώστους.Ο όρος αντικαταστάθηκε τα τελευταία χρόνια απ' τον όρο κουκουλοφόροι.Άκουγα και διάβαζα όλα αυτά τα χρόνια για 200 άτομα.Εύλογη η απορία όλων"μα, καλά, τόσα χρόνια, ολόκληρος μηχανισμός καταστολής, δεν κατάφερε να εξουδετερώσει 200 "ταραξίες"?Ανικανότητα ή έλλειψη βούλησης?Κι αν ισχύει το δεύτερο, για ποιό λόγο?Εξυπηρετεί κάποιους η διαχρονική παρουσία των γνωστών -αγνώστων και ποιούς?Και πάει λέγοντας...
Άλλο θέμα που με ξαφνιάζει είναι ότι τα τελευταία 3-4 χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αναγορευθεί από όλα τα υπόλοιπα κόμματα σε ...πολιτική έκφανση της "τρομοκρατίας" και της επαναστατικής Αριστεράς!Κάποιος απ' τους φίλους εδώ είπε ότι οι "μπαχαλάκηδες" μετά το κάψιμο αυτοκινήτων και την καταστροφή μαγαζιών, βρίσκουν καταφύγιο στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ...Ήμαρτον Παναγία μου, γιατί τον χώρο της ανανεωτικής, αντιδογματικής και αντισταλινικής Αριστεράς, οι πάντες μέχρι πριν από 3-4 χρόνια τον θεωρούσαν ως δημοκρατικό κλπ (και να θυμίσω και το γνωστό light Αριστερά!...).
Τελειώνοντας:Εγώ ξέρω ότι στην Ελλάδα εδώ και 60+ χρόνια υπάρχει και δρα ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ που σχετίζεται πολιτικά με την Άκρα Δεξιά.Το "κράτος των Εξαρχείων"φαίνεται ότι αποτελεί μία απο τις εστίες αυτού του παρακράτους (χωρίς να παραβλέπω ότι ο αντιεξουσιαστικός χώρος πολιτικά υπάρχει και πιθανόν δρα μέσα στους κόλπους των παρακρατικών, εν αγνοία του).Το μπάχαλο (καταστροφές, πυρπολήσεις, παραβατικές πράξεις εντός των Πανεπιστημίων, αναστάτωση της καθημερινής ζωής των πολιτών και συνακόλουθα αγανάκτησή τους)τι εξυπηρετεί? Αποτελεί το ΑΛΛΟΘΙ για περισσότερη καταστολή, κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου και βέβαια αποπροσανατολισμό..Κι όλα αυτά, υπό τις ευλογίες των νοικοκυραίων!Υπενθυμίζω, παλληκάρια, ότι κατά τα γνωστά Ιουλιανά του '65, πάλι "μπαχαλάκηδες" δρούσαν μεταξύ των διαδηλωτών και με τις ακρότητές τους "άνοιγαν τον δρόμο"-υπό τις ευλογίες των φιλήσυχων νοικοκυραίων..-στην Χουντα, τότε που το παρακράτος έγινε κράτος...
Ευχαριστώ για την υπομονή όσων φίλων διάβασαν τις σκέψεις μου...
φιλε αν και εχεις γραψει ενα ολοκληρο ενδιαφερον κειμενο δεν αναλυεις τι εννοεις ακριβως παρακρατος...
η ακροδεξια στην ελλαδα μπορει και εκφραζετε ελευθερα μεσω των οργανωσεων της χρυση αυγη κλπ...και αν θελει καποιος να δημιουργησει μια κατασταση ανωμαλιας θα μπορουσε με ενα σωρο αλλους τροπους ...οπως βομβες, 17 νοεμβρη ,ελα  κλπ,τι ποιο ευκολο των αυγουστο μηνα να σκοτωσει κανενα αμερικανο τουριστα απο τους χιλιαδες που ερχοντε...
φιλε δεν υπαρχει παρακρατος ...μερικα ρεμαλια ,αποτυχημενοι κοπριτες κομπλεξικοι  που γαμανε την περιουσια του κοσμακη υπαρχουν...οπως ο μπατσος(οχι ολοι) που απο κομπλεξ και καυλα θα πλακωσει στα χαστουκια την χορευτριουλα που επιασε χωρις αδεια παραμονης...οπως το κολοπαιδο που θα σου γρατσουνησει το καινουργιο σου αμαξι...οπως ο μαλακας αξιωματικος θα κανει καψωνι απο κομπλεξ....οπως ο μαλακας νεοελληνας θα αγορασει τζιπ για φιγουρα στην πλατεια κολωνακιου απο κομπλεξ κατωτεροτητας να δειξει οτι ειναι πλουσιος....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΓΑΜΑΝΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ αυτη ειναι η πραγματικοτητα
ο συνασπισμος ειναι η παραταξη  που υποστηριξε οοσο καμμια αλλη την ενοια του πανεπιστημιακου ασυλου ενω ειναι εμφανεστατο οτι το πανεπιστημιακο ασυλο ειναι μονο σανιδα σωτηριας κουκουλοφορων,πρεζεμπορων και χασισοκαλλιεργητω πχ πανεπιστημιο κρητης...
η ελευθεροτυπια που ουσιαστικα ειναι οργανο του ..ειναι κοινος γνωστο οτι η μεγαλη πλειοψηφια των δημοσιογραφων που την πλαισιωνουν ανηκουν ιδεολογικα στο συνασπισμο και ειναι σχεδον η μονη εφημεριδα που εχει ταχθει υπερ της 17 νοεμβρη δημοσιευοντας ουσιαστικα της προκυρηξεις της και προσφεροντας της αμεριστη βοηθεια...ειναι η εφημεριδα που προτοστατει παντα σε αριστεριστικες εκδηλωσεις που ουσιαστικα καλυπτουν τους αναρχικους προσφεροντας τους καταφυγιο στις δυσκολες ωρες με το να τους δεχοντε στα μπλοκα τους στις διαδηλωσεις...
ο συνασπισμος ειναι το μονο κομμα που εχει ταχθει ουσιαστικα υπερ της καταργησης των ματ..δες δηλωσεις τσιπρα για αστυνομια χωρις δακρυγονα ,οπλα  κλπ δηλαδη ουσιαστικα λεει να καει ολη η αθηνα
θα μου πεις γιατι??το γιατι βρισκετε στο κομπλεξ των διαφορων μελων του που εχουν φαει κλωτσιες και μπουνιες απο κομπλεξικους αστυνομους επι χουντας και ουσιαστικα αυτοι εχουν γινει ποιο κομπλεξικοι..δες πως ατεδρασαν με τον θανατο του 16χρονου...διαδηλωσεις καταληψεις ακροπολης ,θεατρων κλπ,δες ομως πως αντεδρασαν στην σφαγη των 20 παιδιων στα τεμπη απο νταλικα....στο βαθος χαρικαν οταν η 17 νοεμβρη τιναξε την κλουβα των ματ..γι αυτο χαιδευει τα αυτια των κουκουλοφορων αντι να τα τραβηξει..οι κουκουλοφοροι τους βοηθανε στο κομπλεξ τους....επειδη εσυ δεν εισαι κομπλεξικος μην βαζεις για παραδειγμα τον εαυτο σου...υπαρχουν πολλοι που ειναι ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom