Νέα

Σε κρίσιμη κατάσταση η συνδικαλίστρια που δέχθηκε επίθεση με οξύ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
imaginas.gr καλα κατάλαβα οτι απο όλο το δάσος εσυ ειδες μόνο ένα θαμνο

Δηλαδή απο όλο το γεγονός της επίθεσης με οξυ εσυ συγκράτησες το οτι οι καθαρίστριες επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

αν θες να παραστήσεις το καθυστερημένο, το κάνεις με μεγάλη επιτυχία

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Μάλλον ο καθυστερημένος της υπόθεσης είσαι εσύ,καθώς επίσης και βλάκας που το δήλωσες μόνος σου άλλωστε.Δε θα συνεχίσω την αντιπαράθεση μαζί σου,δεν αξίζει τον κόπο ούτε το χρόνο να γράφω πολλές φορές για να καταλάβεις απλά πράγματα.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Μάλλον ο καθυστερημένος της υπόθεσης είσαι εσύ,καθώς επίσης και βλάκας που το δήλωσες μόνος σου άλλωστε.Δε θα συνεχίσω την αντιπαράθεση μαζί σου,δεν αξίζει τον κόπο ούτε το χρόνο να γράφω πολλές φορές για να καταλάβεις απλά πράγματα.

Δε μπορεις να συνεχίσεις μια αντιπαράθεση που ακομα δεν άρχισε καν.

Ο γιατρός ειπε να μη σου λέμε όχι

Αντε τώρα γρήγορα να κανεις μια επανάληψη το βιβλίο της Β δημοτικού ρε κακομοίρη

johni0

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Ετσι ειναι τα κωλοκαναλα δε λενε τιποτα μονο οτι τους βολευει. Γ$%ω τα ΜΜΕ!
Δεστε και εδω για περισσοτερα

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
η επιθεση στην καθαριστρια με σκοπο τον μαρτυρικο της θανατο ειναι απαραδεκτο γεγονος και μου κανει εντυπωση πως δεν απασχολησε τους δημοσιογραφους...οσο πρεπει,η επιθεση του αστυνομου στον αλεξη εγινε πρωτη ειδηση,,φανταστειτε αντι της νταλικας που σκοτωσε 20 παιδακια στα τεμπη ηταν καμμια κλουβα των ματ ..με μεθυσμενο οδηγο ,,τι θα ειχε γινει...επανασταση σιγουρα..
παντως εχθες ειδα στο κολωνακι καμμια 80ρια ρεμαλια που διαδηλωναν υπερ της συνδικαλιστριας και μουντζουρωναν και γρατζουνουσαν οτι ακριβο αυτοκινητο εβλεπαν μπροστα τους..οταν μια κοπελα που της χαραξαν το αυτοκινητο τους ζητησε τον λογο διοτι ηταν μπροστα της ειπαν εσυ εχεισ λεφτα ..δεν εχεις προβλημα να το επισκευασεις ..φυσικα υπηρχε και ενα περιπολικο ..που δεν εκανε τιποτα ..
καταστασεις απαραδεκτες και τριτοκοσμικες..που της εκμεταλευοντε τα ρεμαλια τηςπλατειας εξαρχειων και οι ακτιβιστες κοπριτες αποτυχημενοι και κουραδομαγκες κουκουλοφοροι του συνασπισμου...φυσικα φταινε και οι καταστηματαρχες που δεν κανουν οτι πηγαν να  κανουν  στην πατρα..να παρουν αλεξισφερα γιλεκα,κρανη και ροπαλα και να τους ανοιξουν τα κεφαλια μπας και δουμε καμμια ασπρη μερα απο αυτους τους αλητες..αραγε στην πατρα θα ξαναδιαδηλωσουν τα ρεμαλια ?? ..για να δουμε
φυσικα η βεβηλωση του μνημειου του αγνωστου στρατιωτη ειναι μια ενεργεια που επρεπε οι αστυνομοι που ηταν μπροστα να πυροβολησουν και να σκοτωσουν αυτους που βεβηλωσαν το ιερωτερο συμβολο του ελληνισμου,,αλλα μετα  απο αυτο πηραν θαρος τα ρεμαλια  και ειχαμε την συνεχεια..αλλα η ελληνικη αστυνομια ειναι εντελως αχρηστη..ακομα και την 17 νοεμβη την πιασαν διοτι εσκασε η βομβα στα χερια του ξηρου αλλιωσ ακομα θα ψαχναν..

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Όταν ο άλλος-η ξέρει ότι ο αστυνομικός δε θα τον/την συλλάβει διότι κινδυνεύει να πέσει στην οργή των δημοσιογράφων,"δικαιούται" να κάνει ότι θέλει χωρίς να δίνει λογαριασμό.Σήμερα π.χ στα Ζωνιανά (εκεί πυροβολήθηκε από έμπορο ναρκωτικών,ειδικός φρουρός και είναι στην εντατική σε κόμμα κάπου 1 χρόνο) πήγε η ΕΛ.ΑΣ να συλλάβει έναν καταζητούμενο,και τους επιτέθηκαν όλοι οι θαμώνες του καφενείου,με ξύλα και με γροθιές.Αν υπήρχε περίπτωση να πυροβολήσουν οι αστυνομικοί,δε θα τολμούσαν να τους αγγίξουν.Αποτέλεσμα είναι να υπάρχουν 4 τραυματίες αστυνομικοί.Επειδή πήγαν να κάνουν τη δουλειά τους.Αν όμως πυροβολούσαν,θα άρχιζαν κάποιοι δήθεν δημοκράτες τις μαλακίες τους και η Ελλάδα θα ξανακαιγόταν.Αν λοιπόν,κατέβαιναν οι αστυνομικοί από το περιπολικό να συλλάβουν τις καθαρίστριες για την επίθεση εναντίον τους,μέσα σε 3 ώρες θα έβγαινε βαρύ ανακοινωθέν από τον ΣΥΡΙΖΑ,το ΠΑΜΕ,τη ΓΣΕΕ,το ΕΚΑ,θα τους άρχιζαν οι δημοσιογράφοι "συνέλλαβαν τις ακίνδυνες καθαρίστριες" και θα γινόταν χαμός.Γιατί να ασχολούνται λοιπόν και οι αστυνομικοί;

Αν συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις,δεν μπορώ να βοηθήσω.
Τα Ζωνιανα παντως δεν ειναι ενδεικτικο παραδειγμα,καθως εκει επικρατει ιδιοτυπο καθεστως.Αν πυροβολησει αστυνομικος εκει περα,αν δεν φοραει κουκουλα(όπως φορανε οι ειδικες δυναμεις)κινδυνευει η οικογενεια του ενω ακομα και να φοραει κινδυνευει ολόλληρη η τοπικη αστυνομια απο τα αυτοματα κ' τις χειροβομβιδες.Για αυτο εκει περα το εχουν αποφασισει ότι δεν μπορουν να επιβαλλουν το νομο,αφου θα υπαρξουν θυματα μεχρι μακροπρόθεσμα να μπορεσουν να ελεγξουν τις καταστασεις βιας, και κοιτανε να τα εχουν καλα με τους πολιτες...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Σε ποιο στριπτιτζαδικο η κωλομπαρο η στουντιο δουλευε η βουλγαρα?

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Γι αυτο εχει 2-3 μερες να ερθει για δουλεια?

Σημασία έχει οτι πηγαίνεις εσυ και στηρίζεις με τον τρόπο σου την επιχείρηση. Εχω ακούσει καλά λόγια για σένα, κάνεις καλή δουλειά.

Αντε καλή προαγωγή - οι τουαλέτες έχουν και τα τυχερά τους

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Απο τη μια στεναχωρηθηκα που το ακουσα...απο την αλλη χαρηκα γιατι επιβεβαιωθηκαν οσα ελεγα για τα γεγονοτα με το θανατο του 15χρονου...
Ποιος Αλεξης μωρε και μαλακιες?Στα αρχιδια ΟΛΩΝΩΝ το παιδακι..
Απλα ηταν θεμα "που πουλαγε" γι αυτο βγηκε στην επιφανεια...
Και συνεφερε βεβαια και τα αναρχο-ακροαριστερα εμετικα ανθρωποειδη του ΣΥΡΙΖΑ για να κανουν το κομματι τους σπαζοντας και καταστρεφοντας τα παντα..
Η καυμενη η Βουλγαρα ΔΕ ΠΟΥΛΑΕΙ σα θεμα...
Αρα..ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ...
Καλη χρονια..

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Αρτο και θεαματα φιλε μου pipinomaniac δωσε στο λαο και ας εχει παρει η μουνα μας φωτια !!!!!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
ΥΠάρχουν 2 διαστάσεις στο θέμα

Η πρώτη ειναι η διάσταση της προπαγάνδας. Δε σχολιάζω απόψεις γραφικών μελών. Οντως το θέμα πνίγηκε απο τη μαφια των ΜΜΕ και αυτό προκαλεί απορίες.

Η δευτερη διάσταση όμως ειναι αυτή της ουσίας. Η αστυνομία, εφόσον υπάρχει και θέλει να δικαιολογήσει το ρόλο της και τα κονδύλια που απορροφά απο τους φορολογούμενους, θα πρέπει να κινηθεί, να εντοπίσει και να συλλάβει τους ενόχους. Δεν ειναι και τόσο δύσκολο.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Τι θα γινει τελικα?Θα εχουμε καθολου δραση αυτες τις μερες?
Σε κοτζαμ βουλγαρα καθαριστρια ριξανε βιτριολι...Δε θα σπασουν κανενα καταστημα αποψε?Δε θα βαλουν καμμια φωτια?
Για να παρω τους συντροφους στο ΣΥΡΙΖΑ να μαζευτουν σιγα-σιγα...
Η μηπως χρονιαρες μερες τη βγαζουν στο Καζινο?

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
Πριν 2 εβδομάδες βρισκόμουν στην Σόφια, και οι φίλοι μου εκεί μου είπαν οτι αυτές οι επιθέσεις είναι πλέον μόδα εκεί ! Και οτι έχουν γίνει 7 - 8 τέτοιες επιθέσεις. Αυτό γιατί στην βουλγαρία υπάρχει παράθυρο στο νόμο και την γλυτώνουν εύκολα οι δράστες ακόμα και αν συλληφθούν !!! Εδώ βέβαια δεν ισχύει κάτι τέτοιο ... απλά είναι μια πολύ πούστικια επίθεση ...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
ΥΠάρχουν 2 διαστάσεις στο θέμα

Η πρώτη ειναι η διάσταση της προπαγάνδας. Δε σχολιάζω απόψεις γραφικών μελών. Οντως το θέμα πνίγηκε απο τη μαφια των ΜΜΕ και αυτό προκαλεί απορίες.

Η δευτερη διάσταση όμως ειναι αυτή της ουσίας. Η αστυνομία, εφόσον υπάρχει και θέλει να δικαιολογήσει το ρόλο της και τα κονδύλια που απορροφά απο τους φορολογούμενους, θα πρέπει να κινηθεί, να εντοπίσει και να συλλάβει τους ενόχους. Δεν ειναι και τόσο δύσκολο.
Εγω απο την αλλη δεν εχω καμμια απορια...Το θεμα απλα δε πουλαει...Οπως και το 15χρονο που βγηκε βολτα με το ποδηλατο και τον πατησε ασυνειδητος μεθυσμενος με το αμαξι,(αλλη αξια εχει η ανθρωπινη ζωη βεβαια αν "αφαιρειται" απο εναν απλο μεθυσμενο πολιτη και αλλη απο μπατσο-λες και η μανα του θα το κλαψει λιγοτερο αν τον πατησει αμαξι).
Και οσον αφορα το δευτερο σκελος...Μα τους "δικους τους" θα πιασουν?
Μπατσοι ριξανε το βιτριολι,μπατσοι ειναι οι κουκουλοφοροι,μπατσοι πουλανε την ηρωινη,μπατσοι κανουν τις ληστειες...ΟΛΑ οι μπατσοι...
ΟΥΣΤ ΑΤΙΜΗ ΦΑΡΑ ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟΙ...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Εγω απο την αλλη δεν εχω καμμια απορια...

Στ'αρχίδια μου. Δε ρώτησα τη γνωμη σου

Δε με ενδιαφέρει η γνώμη ενος μαλάκα σαν εσενα.

Κανε παράθεση σε φιλαρακια σου ή σε άλλους που γουστάρουν. Γκεγκε;

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Αρτο και θεαματα φιλε μου pipinomaniac δωσε στο λαο και ας εχει παρει η μουνα μας φωτια !!!!!

Μία ένσταση κ.Υπουργέ...
Στο λαό  δίνονται μόνο θεάματα (τί ποιότητας ας το κρίνει ο καθένας), τα οποία ως γνωστό δε λύνουν προβλήματα, ενώ απουσιάζει ο άρτος που, επίσης ως γνωστό, ΛΥΝΕΙ προβλήματα...

Μπορείς να συνεχίσεις...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Στ'αρχίδια μου. Δε ρώτησα τη γνωμη σου

Δε με ενδιαφέρει η γνώμη ενος μαλάκα σαν εσενα.

Κανε παράθεση σε φιλαρακια σου ή σε άλλους που γουστάρουν. Γκεγκε;
Γκεγκε...Αλλωστε φασισμο δεν εχουμε?Δε μπορει ο καθε μαλακας (οπως εγω ας πουμε),να εκφραζει τη γνωμη του και να λεει οτι μαλακια του κατεβαινει στο κεφαλι...
Χαιλ Enforcer...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Γκεγκε...Αλλωστε φασισμο δεν εχουμε?Δε μπορει ο καθε μαλακας (οπως εγω ας πουμε),να εκφραζει τη γνωμη του και να λεει οτι μαλακια του κατεβαινει στο κεφαλι...
Χαιλ Enforcer...

Μαλλον θα πρέπει να διαχωρίσεις το δικαίωμα του να λες τη γνώμη σου με το δικαίωμα κάποιου άλλου να σε γράφει στ'αρχιδια του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom