Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
τι ακριβως γραφει ?
καπου ξαναεγραψα οτι αυτος πρεπει να βρεθει νεκροςEιναι μια φωτο αλβανων εθνικιστων.....με το μακελαρη μεσα και γραφει οτι ζητουν εκδικηση για τον καρελι τον αλβανο που σκοτωσαν στις φυλακες απο το ξυλο ..........οι δεσμοφυλακες.....
κριμα ,,ηταν καλο παιδι ο καρελιας.. >Eιναι μια φωτο αλβανων εθνικιστων.....με το μακελαρη μεσα και γραφει οτι ζητουν εκδικηση για τον καρελι τον αλβανο που σκοτωσαν στις φυλακες απο το ξυλο ..........οι δεσμοφυλακες.....
Eιναι μια φωτο αλβανων εθνικιστων.....με το μακελαρη μεσα και γραφει οτι ζητουν εκδικηση για τον καρελι τον αλβανο που σκοτωσαν στις φυλακες απο το ξυλο ..........οι δεσμοφυλακες.....
και που τον αναγνώρισες αδερφέ μου , τον μακελάρη ?
αφού φοράνε όλοι μάσκα :-
Σε εχω για εξυπνο οχι σαν τους δυο βλακες που γελανε.......εγω λες να τον αναγνωρισα ;
Η φωτο ειναι απο εφημεριδα......την τραβηξα με το κινητο μου......αν θελεις κανε κλικ στη φωτο να μεγαλωσει και θα διαβασεις....και εσυ και οι ΒΛΑΚΕΣ που γελανε...........
ok κατάλαβα ;)Σε εχω για εξυπνο οχι σαν τους δυο βλακες που γελανε.......εγω λες να τον αναγνωρισα ;
Η φωτο ειναι απο εφημεριδα......την τραβηξα με το κινητο μου......αν θελεις κανε κλικ στη φωτο να μεγαλωσει και θα διαβασεις....και εσυ και οι ΒΛΑΚΕΣ που γελανε...........
εκτος απο το dna παιζει ρολο και το περιβαλλον που θα μεγαλωσει καποιοςok κατάλαβα ;)
ώστε εθνίκι κομάντο ο τύπος
πάντως να κάνω και μια παρατήρηση:
έστω ότι έχει κάποιος μια εγγενή βίαιη ιδιοσυγκρασία
δεν έχει σημασία το αντίστοιχο "κοινωνικό σύνολο"
στο οποίο θα ενταχθεί , δλδ είτε σε μαφία της νύχτας
είτε της μέρας είτε σε εθνίκια είτε σε ακροαριστερούς
είτε σε τζιχαντιστές , σημασία έχει, ότι είναι απο τη
φύση του βίαιος
εκτος απο το dna παιζει ρολο και το περιβαλλον που θα μεγαλωσει καποιος
μην πας στα ακρα... ;)σωστό
αλλά παρόλαυτα δεν μπορώ να φανταστώ τον τύπο να γράφει ρομαντικά ποίηματα για να ζήσει , ακόμα και αν του δώσεις μια κασετίνα με γόμα και μολύβια ...
μην πας στα ακρα... ;)
στο συγκεκριμενο παραδειγμα και με τους χαρακτηρες των ανθρωπων δεν ειναι απολυτα εφαρμοσιμοπάω στα άκρα γιατί έχω υπολείμματα μαθηματικής σκέψης μέσα μου,
αν δεν ξέρεις μια πρόταση αν είναι σωστή ή λάθος, την αναγάγεις στο
έπακρο για να διαπιστώσεις την ορθότητα ή μη ;)
εκτος απο το dna παιζει ρολο και το περιβαλλον που θα μεγαλωσει καποιος
ναι αυτο εννοειταιΚαι ο χαρακτήρας. Το ότι σκότωσε αυτός δεν σημαίνει ότι θα σκοτώσουν και τ' αδέρφια του.
στο συγκεκριμενο παραδειγμα και με τους χαρακτηρες των ανθρωπων δεν ειναι απολυτα εφαρμοσιμο
οσον αφορα τον αλβανο , υπαρχει ενα αλφα dna συμφωνεις οτι το περιβαλλον παιζει ρολο
αν λοιπον ειχε μεγαλωσει καπου αλλου μπορει να μην εγραφε ρομαντικα ποιηματα αλλα μαλλον δεν θα επαιζε και με καλαζνικοφ