Νέα

Αιματηρή επίθεση στο Μικρολίμανο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thourios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 792
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
ΟΥΔΕΝ  ΣΧΟΛΙΟΝ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• unnamed (29).jpg
    unnamed (29).jpg
    90,8 KB · Εμφανίσεις: 18

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
τι ακριβως γραφει ?  :think:

Eιναι  μια  φωτο αλβανων εθνικιστων.....με  το  μακελαρη  μεσα  και  γραφει οτι ζητουν εκδικηση για  τον καρελι  τον  αλβανο  που  σκοτωσαν στις  φυλακες  απο  το ξυλο  ..........οι  δεσμοφυλακες.....

Επισκέπτης
Eιναι  μια  φωτο αλβανων εθνικιστων.....με  το  μακελαρη  μεσα  και  γραφει οτι ζητουν εκδικηση για  τον καρελι  τον  αλβανο  που  σκοτωσαν στις  φυλακες  απο  το ξυλο  ..........οι  δεσμοφυλακες.....
καπου ξαναεγραψα οτι αυτος πρεπει να βρεθει νεκρος  :s&m_1:
αυτοκτονησε και τελειωσε η ιστορια  :grin:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
κριμα ,,ηταν καλο παιδι ο καρελιας.. >:(

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

και που τον αναγνώρισες αδερφέ μου , τον μακελάρη ?
αφού φοράνε όλοι μάσκα  :-

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
και που τον αναγνώρισες αδερφέ μου , τον μακελάρη ?
αφού φοράνε όλοι μάσκα  :-

Σε  εχω  για  εξυπνο  οχι  σαν τους  δυο  βλακες  που  γελανε.......εγω  λες  να  τον  αναγνωρισα ;

Η  φωτο  ειναι  απο  εφημεριδα......την  τραβηξα  με  το κινητο μου......αν θελεις  κανε  κλικ  στη φωτο  να  μεγαλωσει και θα  διαβασεις....και  εσυ  και  οι  ΒΛΑΚΕΣ  που  γελανε...........

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Σε  εχω  για  εξυπνο  οχι  σαν τους  δυο  βλακες  που  γελανε.......εγω  λες  να  τον  αναγνωρισα ;

Η  φωτο  ειναι  απο  εφημεριδα......την  τραβηξα  με  το κινητο μου......αν θελεις  κανε  κλικ  στη φωτο  να  μεγαλωσει και θα  διαβασεις....και  εσυ  και  οι  ΒΛΑΚΕΣ  που  γελανε...........

Ηταν αστειο ετσι κι αλλιως :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

ok κατάλαβα  ;)

ώστε εθνίκι κομάντο ο τύπος

πάντως να κάνω και μια παρατήρηση:

έστω ότι έχει κάποιος μια εγγενή βίαιη ιδιοσυγκρασία
δεν έχει σημασία το αντίστοιχο "κοινωνικό σύνολο"
στο οποίο θα ενταχθεί , δλδ είτε σε μαφία της νύχτας
είτε της μέρας είτε σε εθνίκια είτε σε ακροαριστερούς
είτε σε τζιχαντιστές , σημασία έχει, ότι είναι απο τη
φύση του βίαιος

Επισκέπτης
ok κατάλαβα  ;)

ώστε εθνίκι κομάντο ο τύπος

πάντως να κάνω και μια παρατήρηση:

έστω ότι έχει κάποιος μια εγγενή βίαιη ιδιοσυγκρασία
δεν έχει σημασία το αντίστοιχο "κοινωνικό σύνολο"
στο οποίο θα ενταχθεί , δλδ είτε σε μαφία της νύχτας
είτε της μέρας είτε σε εθνίκια είτε σε ακροαριστερούς
είτε σε τζιχαντιστές , σημασία έχει, ότι είναι απο τη
φύση του βίαιος
εκτος απο το dna παιζει ρολο και το περιβαλλον που θα μεγαλωσει καποιος

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
εκτος απο το dna παιζει ρολο και το περιβαλλον που θα μεγαλωσει καποιος

σωστό

αλλά παρόλαυτα δεν μπορώ να φανταστώ τον τύπο να γράφει ρομαντικά ποίηματα για να ζήσει , ακόμα και αν του δώσεις μια κασετίνα με γόμα και μολύβια ...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
μην πας στα ακρα... ;)

πάω στα άκρα γιατί έχω υπολείμματα μαθηματικής σκέψης μέσα μου,
αν δεν ξέρεις μια πρόταση αν είναι σωστή ή λάθος, την αναγάγεις στο
έπακρο για να διαπιστώσεις την ορθότητα ή μη  ;)

Επισκέπτης
πάω στα άκρα γιατί έχω υπολείμματα μαθηματικής σκέψης μέσα μου,
αν δεν ξέρεις μια πρόταση αν είναι σωστή ή λάθος, την αναγάγεις στο
έπακρο για να διαπιστώσεις την ορθότητα ή μη  ;)
στο συγκεκριμενο παραδειγμα και με τους χαρακτηρες των ανθρωπων δεν ειναι απολυτα εφαρμοσιμο
οσον αφορα τον αλβανο , υπαρχει ενα αλφα dna συμφωνεις οτι το περιβαλλον παιζει ρολο
αν λοιπον ειχε μεγαλωσει καπου αλλου μπορει να μην εγραφε ρομαντικα ποιηματα αλλα μαλλον δεν θα επαιζε και με καλαζνικοφ

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
TO ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ FACEBOOK
Χαμόγελα, ναρκωτικά και ύβρεις για την Ελλάδα από τον Αλβανό πιστολέρο

Με περισσή άνεση συνήθιζε να ποζάρει μπροστά στο φωτογραφικό φακό, ο Αλβανός με το καλάσνικοφ που αιματοκύλησε πριν μια εβδομάδα νυχτερινό κέντρο στο Μικρολίμανο. Ο Αρμπέρ Μπάκο ανέβαζε στο διαδίκτυο φωτογραφίες όχι μόνο από καλοκαιρινές διακοπές, αλλά και «ενσταντανέ» μπροστά σε δεντρύλια κάνναβης και περιπολικό γεμάτο ναρκωτικά. Όπως φαίνεται επίσης από τις αναρτήσεις, ήταν και μέλος σε ακραία εθνικιστική ομάδα της Αλβανίας, με την σελίδα πλήρη ύβρεων για την Ελλάδα.

newego_LARGE_t_1101_54430120.JPG

Είναι η εποχή που ο Αρμπέρ Μπάκο έχει μπει στη συμμορία των Αλβανών μαφιόζων και έχει αρχίσει να ανεβαίνει με γρήγορα βήματα στην ιεραρχία. Πρόκειται για βασικό μελος του οργανωμένου εγκλήματος, με άκρες μέσα και έξω απο τις φυλακές και με πεδίο δράσης τον έλεγχο νυχτερινών μαγαζιών και τη μαστροπία.
Ο 30χρονος πιστολέρο είχε την εύνοια μελών της μαφίας της νύχτας γιατί σήκωνε εύκολα το πιστόλι και ακολουθούσε πάντα τις εντολές τους.
Όμως είχε έντονες εκρήξεις θυμού και καταπιεσμένα σύνδρομα όπως διαπίστωσαν και οι αστυνομικοί. Είναι χαρακτηριστικά όσα είπε ο ίδιος στην απολογία του για το λόγο που πυροβόλησε σε μπαρ στη Μιχαλακοπούλου. "Η κοπέλα στο μπαρ μου άρεσε. Είπα στο μετρ να μου τη φέρει στο τραπέζι", είπε.
Η συμμορία του είχε στο οπλοστάσιό της δυο καλάσνικοφ τα οποία και είχαν πάντα μαζί τους τα μέλη της, όπως έκαναν και το βράδυ που διασκέδαζαν στο Μικρολίμανο. Μαζί με τον δράστη τη μοιραία νύχτα ήταν μαζί του και ο Κλόντι, ο αρχηγός της συμμορίας, όπως τον αποκαλούσε χαϊδευτικά ο πιστολέρο.

newego_LARGE_t_1101_54430121.JPG

Για τους αστυνομικούς, ο συνεργός του πιστολέρο και αρχηγός της συμμορίας είναι ένα από τα πιο βασικά κεφάλαια της αλβανικής μαφίας στην Ελλάδα. Κυκλοφορούσε με εννέα ονόματα, κατασκεύαζε πλαστά έγγραφα με διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης ενώ ρόλος του ήταν να εντοπίζει και να στρατολογεί άτομα για τη μαφία της νύχτας.
Δεν ήταν τυχαίο ότι συνελήφθη στα Σεπόλια μαζί με έναν άλλο Αλβανό κακοποιό ο οποίος ήταν βασικός εκτελεστής συμβολαίων θανάτου. Τα συμβόλαιο ήταν από 30.000 ευρώ και πάνω ενώ τις εντολές έδινε έγκλειστος στις φυλακές.
Μάλιστα, ένας από τους βασικούς στόχους τους ήταν και υψηλόβαθμος αξιωματικός της αστυνομίας που υπηρετούσε για χρόνια στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας. Ο Μπάκο είχε σκοπό να γίνει άμεσος συνεργάτης του εκτελεστή συμβολαίων θανάτου και να γίνει πειθήνιο όργανό του.

Πηγή:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Επισκέπτης
Και ο χαρακτήρας. Το ότι σκότωσε αυτός δεν σημαίνει ότι θα σκοτώσουν και τ' αδέρφια του.
ναι αυτο εννοειται
απλα ειχα γραψει οτι ο χαρακτηρας διαμορφωνεται σε συνδιασμο απο το dna και το περιβαλλον που θα μεγαλωσει καποιος

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
στο συγκεκριμενο παραδειγμα και με τους χαρακτηρες των ανθρωπων δεν ειναι απολυτα εφαρμοσιμο
οσον αφορα τον αλβανο , υπαρχει ενα αλφα dna συμφωνεις οτι το περιβαλλον παιζει ρολο
αν λοιπον ειχε μεγαλωσει καπου αλλου μπορει να μην εγραφε ρομαντικα ποιηματα αλλα μαλλον δεν θα επαιζε και με καλαζνικοφ

σύμφωνοι , μπορεί να έκανε κάτι αντίστοιχο με τις περιθωρικές του πράξεις , αλλά στο πιο "κοινωνικά αποδεκτό"
μπορεί να γινόταν στρατιωτικός ή μπάτσος ...

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom