Νέα

Αιματηρή επίθεση στο Μικρολίμανο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thourios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 792
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Ρε μεγαλε προφανως και δεν μπηκε με το ΑΚ στο μαγαζι, αλλα το ειχε διπλα στο ξενοδοχειο οπου κατα αυτον θα συνεχιζε την διασκεδαση του, αυτο λεμε :idiot:

Προφανώς έχεις πρόβλημα.

Γράφω:

Σιγά μην είχε και Α/Τ ΠΑΟ. Στο ξενοδοχείο που έμενε τα είχε και πήγε και τα πήρε.

Και απάντησες:

Ναι εμενε σε μια τρωγλη στου Ζωγραφου, αλλα καποιες στιγμες ηθελε να μενει σε ενα ΧΧΧ ξενοδοχειο μονος του αυτος και το Καλασνικοφ, απλα λιγο πριν ειχε παει και σε ενα κλαμπ εκει διπλα, ηπιε δυο ποτα και για να κανει χαβαλε εριξε και μια με το οπλο, εστηλε καμοια 15αρια στο νοσοκομειο με τον κινδυνο να τον ποιασουν να φαει το ξυλο της αρκουδας και να παει και μεσα, ολα αυτα εγιναν για πλακα ετσι????? αν δεν εισαι υπαλληλος του μαγαζιου απλα πες μας τι πινεις και δεν μας δινεις!!!!!!!!

Και τώρα μου την λες επειδή συμφωνείς με αυτό που έγραψα και διαφώνησες!!!

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
καλά δε με νοιάζει κιόλας, απλά φαντάζομαι ότι όντως μπορεί να υπάρχουν κοντόκαννα
και ότι μπορεί στα αλβανικά ζωνιανά να είναι εύκολοι στο πιστολίδι...

Αν δεις ΑΚ από κοντά θα καταλάβεις ότι δεν μπορείς να το πάρεις μαζί σου για ποτάκι. Άσε τον παρλαπίπα να λέει μία άσπρο μία μαύρο.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Προφανώς έχεις πρόβλημα.

Γράφω:

Και απάντησες:

Και τώρα μου την λες επειδή συμφωνείς με αυτό που έγραψα και διαφώνησες!!!
Η διαφωνεια μου ειναι στο ξενοδοχειο που ΕΜΕΝΕ και οχι για το οπλο (ξαναδιαβασε τι εγραψα και τι εγραψες και θα καταλαβεις), δεν μενεις σε αυτα τα ξενοδοχεια για αλλο πραγμα πας εκει..... το ξενοδοχειο αυτο ειναι μερος διασκεδασης και οχι διαμονης και εκει αυτος ειχε το οπλο με τους δυο γεμιστηρες, αρα το ειχε σε χωρο διασκεδασης (εκει που υπολογιζε οτι θα  :fuck1: τις γκομενες), αυτα και καλυνηχτα......

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Η διαφωνεια μου ειναι στο ξενοδοχειο που ΕΜΕΝΕ, δεν μενεις σε αυτα τα ξενοδοχεια για αλλο πραγμα πας εκει.....

Εντάξει ρε Γιώργο (Μπέκα), που την μία λες έτσι και την άλλη γιουβέτσι. Και μας την λες κιόλας.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
καλά δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα η διαφωνία σας...
κάπου το είχε ... το θέμα είναι ότι το χρησιμοποιήσε

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Απλα ο τυπος θελει να μας πεισει οτι το μαγαζι δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι μπλεγμενο αλλα δεν τολμαει να το γραψει (εξου και ο Μπεκας) και γραφει οτι να ναι

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Όχι, κανένα νόημα, απλά μάκρυνα τα νύχια μου. Είπε ότι το είχε μαζί του, είπα ότι το είχε στο ξενοδοχείο, ειρωνεύτηκε και μετά είπε το ίδιο και πάλι ειρωνικά. Πολύ ασχολήθηκα με ντετέκτιβ που δεν ξέρουν για τι μιλάνε.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Τύπε μου, το έχω δει πολλές φορές, το έχω αγγίξει και το έχω δει σε πραγματική βολή. Ξέρω πολύ καλά τι λέω. Άσε που ο αρχίδας είχε και 2 γεμιστήρες μαζί του. 
ναι ρε,δεν σου ελεγα για τον τυπο,γενικοτερα απαντησα!

απο κοντα που το ειδες? :think:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
ναι ρε,δεν σου ελεγα για τον τυπο,γενικοτερα απαντησα!

απο κοντα που το ειδες? :think:

Υπηρέτησα στην ΕΛΔΥΚ. Εμείς στην ΕΛΔΥΚ είχαμε τα G3/Α3 και G3/A4 και η ΕΦ (Εθνική Φρουρά) της Κύπρου είχε ΑΚ47. Λόγω θέσης/ειδικότητας είχα σχεδόν καθημερινές επαφές με το ΓΕΕΦ γι' αυτό και τα είδα και σε βολή.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.011
Πόντοι
6.515
Κανεναν δεν εφαγε εκει, εστηλε καμοια 15αρια στο νοσοκομειο ομως, και να σου κανω την ερωτηση, γιατι εγω που εχω βγει για ενα ποτο με τη γκομενα να κινδυνευω να φαω σφαιρες, επειδη καποιος κ@λ@παιδαρας αχρηστο κοπροσκυλο της νυχτας ταζει γυναικες σε πιστολαδες

Απαντηση. Γιατι οι παλιανθρωποι που ψηφισε ο λαος θεωρουν ότι πρεπει να βγουν από τη φυλακη οι αλβανοι κακοποιοι για να βρεθει χωρος για ελληνες πατριωτες.

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    11,7 KB · Εμφανίσεις: 24

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
51120201412-0.f1.jpg

51120201411-0.f7.jpg

Για τα μάτια αυτής της κοπέλας άρχισε να πυροβολεί ο Αλβανός πιστολέρο στην Αθήνα (PHOTOS)

Η 24χρονη, την οποία πολιορκούσε ερωτικά το μοιραίο βράδυ o ομοεθνής της μακελάρης περιγράφει στο «ΘΕΜΑ» πως η ίδια και οι θαμώνες στο μπαρ γλίτωσαν από τύχη τις σφαίρες του καλάσνικοφ
Το γάζωμα με καλάσνικοφ στο μπαρ «Ετσι απλά» στο Μικρολίμανο επιτάχυνε τις διαδικασίες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του επικίνδυνου Αλβανού κακοποιού Αλμπερτ Μπάκο. Η χορεύτρια του club στο Μικρολίμανο του Πειραιά, την οποία μαζί με τη φίλη της πολιόρκησε ο Aλβανός πιστολέρο προκειμένου να ενδώσει στις ερωτικές του ορέξεις, μιλάει στο «ΘΕΜΑ» για τον απίστευτο εφιάλτη που βίωσε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.
Οι πρώτες πρωινές ώρες της 22ας Νοεμβρίου θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη της. Η Κωνσταντίνα μαζί με τη φίλη της ήρθαν τετ α τετ και συνομίλησαν για αρκετή ώρα με τον μακελάρη που από θαύμα δεν σκόρπισε τον θάνατο στον Πειραιά. Η ίδια δίνει τις δικές της απαντήσεις στις πληροφορίες που θέλουν τον 31χρονο δράστη να προκάλεσε το περιστατικό μετά από έντονο καβγά που είχε μαζί με τις δύο κοπέλες οι οποίες αρνήθηκαν τον έρωτά του. Η 24χρονη βρισκόταν στο «Ετσι Απλα... Ελληνάδικο» για άλλη μία βραδιά προκειμένου να ψυχαγωγήσει τους πελάτες του νυχτερινού κέντρου με τις χορευτικές της ικανότητες.

Ολα κυλούσαν ήρεμα. Το club ήταν γεμάτο, ενώ η Κωνσταντίνα είχε κάνει την πρώτη εμφάνισή της. Στο νυχτερινό κέντρο είχε προσκαλέσει και μια φίλη της για να κάνουν παρέα όση ώρα δεν θα λικνιζόταν υπό τους ρυθμούς της μουσικής. Οι δύο νεαρές κάθονταν σε ένα τραπεζάκι, σε μια γωνιά του καταστήματος. Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν σχεδόν τρεις το πρωί του περασμένου Σαββάτου, όταν η γυάλινη πόρτα του καταστήματος άνοιγε και ο Αλμπερτ Μπάκο έμπαινε μέσα. Ο 31χρονος μακελάρης πλησίασε τις δύο κοπέλες. «Ηταν μαζί με δύο ακόμα άτομα. Αρχικά κάθισε σε μικρή απόσταση από μας. Δεν τον γνώριζα. Κάποια στιγμή ήρθε στο τραπέζι μας, έκανε νεύμα στο γκαρσόνι να τον πλησιάσει και παράγγειλε δύο ποτά για να μας κεράσει. Αρχικά νόμιζα ότι πρόκειται για κάποιο εργαζόμενο στο club», λέει στο «ΘΕΜΑ» η Κωνσταντίνα και τονίζει: «Οταν ήρθαν τα ποτά, του είπα “ευχαριστώ, αλλά δεν πίνω”. Ξεκίνησε να μας μιλάει - τόσο σε μένα όσο και στη φίλη μου. Δεν του έδινα σημασία. Τον κρατούσα σε απόσταση. Το ίδιο και η φίλη μου, στην οποία μιλούσε περισσότερο. Παρέμεινε στο τραπέζι μας για λίγη ώρα και στη συνέχεια επέστρεψε στους δύο φίλους του. Δεν τσακωθήκαμε μαζί του».

Η ώρα πλησίαζε τέσσερις το πρωί όταν η Κωνσταντίνα, η οποία έχει καταθέσει στην αστυνομία για το ολιγόλεπτο τετ α τετ που είχε με τον Αλβανό πιστολέρο, σηκώθηκε από το τραπέζι που καθόταν μαζί με τη φίλη της. Ο 31χρονος μπορεί να είχε σταματήσει να ενοχλεί τις δύο κοπέλες με τις απρεπείς προτάσεις του, καθώς τα δύο κορίτσια με ευγενικό τρόπο τον απέρριψαν, ωστόσο παρέμεινε σε κοντινή απόσταση από αυτές. «Επρεπε να ετοιμαστώ για τη δεύτερη εμφάνισή μου. Πήγα σε έναν χώρο που βρίσκεται πίσω από την κουζίνα του καταστήματος για να βάλω τα ρούχα της δουλειάς», δηλώνει η 24χρονη.

Οι δύο φίλοι του 31χρονου μακελάρη προσπαθούσαν να τον πάρουν από το club και να φύγουν. Ο ίδιος έδειχνε ανένδοτος, έως ότου αποφάσισε να φύγει μόνος του και να επιστρέψει με το καλάσνικοφ. Οι σφαίρες του πολυβόλου άρχισαν να γαζώνουν το νυχτερινό κέντρο τραυματίζοντας 15 άτομα. Η 24χρονη Κωνσταντίνα και η φίλη της πανικοβλήθηκαν.

«Βρισκόμουν στον χώρο που άλλαζα, όταν είδα τη φίλη μου να μπαίνει έντρομή. Μείναμε εκεί. Βγήκαμε όταν τελείωσε το περιστατικό. Ο κόσμος ήταν τρομαγμένος, ενώ αμέσως στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα για να παραλάβουν τους τραυματίες. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη. Μάθαμε ότι ο άνθρωπος που πυροβολούσε ήταν αυτός που πριν από λίγη ώρα μάς είχε πλησιάσει», καταλήγει η Κωνσταντίνα.

Οι κοπέλες αμέσως μετά κλήθηκαν από τις αστυνομικές αρχές και έδωσαν καταθέσεις για τα όσα είπαν με τον Αλβανό μακελάρη, ενώ ακόμα προσπαθούν να συνέλθουν από το πρωτοφανές περιστατικό.

«Αλλαζα, όταν είδα τη φίλη μου να μπαίνει έντρομη. Μείναμε εκεί. Βγήκαμε όταν τελείωσε το περιστατικό. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη. Μάθαμε ότι ο άνθρωπος που πυροβολούσε ήταν αυτός που πριν από λίγη ώρα μάς είχε πλησιάσει»

Αλμπερτ Μπάκο: O serial killer που ήθελε να γίνει αρχηγός της Μαφίας

Πώς η σύλληψη του Αλβανού πιστολέρο οδήγησε στην εξάρθρωση της μεγαλύτερης αλβανικής συμμορίας στην Αθήνα

Στις 114 ημέρες που ο Αλμπερτ Μπάκο βρισκόταν εκτός φυλακών έκανε τα πάντα για να αναρριχηθεί στην κορυφή μιας άγριας συμμορίας αλλοδαπών που δεν είχε πεδίο δράσης και αντικείμενο. Η παρέα του έκανε από αρπαγές πορτοφολιών στο μετρό και κλοπές ποδηλάτων μέχρι δολοφονίες, εκβιασμούς και «σπρώξιμο» ναρκωτικών στις πιάτσες της Αθήνας.
Μέχρι που, στο μπαρ στο Μικρολίμανο, για τα μάτια μιας χορεύτριας και της φίλης της ο Αλβανός σήκωσε το όπλο, πυροβόλησε στα τυφλά και τραυμάτισε 15 από τα περίπου 100 άτομα που έπιναν αμέριμνα το ποτό τους.

Ο Αλβανός κακοποιός Αλμπερτ Μπάκο από θαύμα δεν σκόρπισε τον θάνατο στο Μικρολίμανο

Και μπορεί ο 31χρονος Αλβανός πιστολέρο του Μικρολίμανου να ήταν ψυχωτικό άτομο με συμπεριφορά serial killer, όμως και οι υπόλοιποι της συμμορίας δεν πήγαιναν πίσω. Ο ένας, Αλβανός δραπέτης των Φυλακών Κέρκυρας, κατάφερε να κυκλοφορεί ελεύθερος για λιγότερο από τρεις μήνες, ενώ ο άλλος συνεργός, ο άνθρωπος που τα ξημερώματα του Σαββάτου έσωσε τον Μπάκο διατάζοντας τον αδελφό του να τον φυγαδεύσει στο σπίτι του στο Γουδή, είναι αυτός που λίγες ημέρες αργότερα μέσα από το κελί του στις Φυλακές Πάτρας τον κάρφωνε στην Αστυνομία.

Στις παρυφές της άγριας συμμορίας κινούνταν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο των συμβολαίων θανάτου, ο διαβόητος εκτελεστής Μέτσι. Δούλευε για λογαριασμό μαφιόζικων ομάδων και για μερικές χιλιάδες ευρώ έσβηνε από τον χάρτη τους αντιπάλους τους. Θεωρείται βασικός ύποπτος για τη δολοφονία νεαρού Ελληνα ο οποίος είχε μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών για την εκτέλεση των δύο μελών της Χρυσής Αυγής τον περασμένο Νοέμβριο στο Νέο Ηράκλειο.

Αυτό που προσπαθούν να εξακριβώσουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας είναι οι σχέσεις του Μπάκο με τον Μέτσι, καθώς όλα δείχνουν ότι ο 31χρονος πιστολέρο του Μικρολίμανου ήθελε να ακολουθήσει τα βήματα του συνομήλικού του εκτελεστή της Μαφίας. Αλλωστε, όπως δείχνουν οι έρευνες της Ασφάλειας, η συγκεκριμένη συμμορία πήρε τη σκυτάλη από μία άλλη που εξαρθρώθηκε πριν από πέντε χρόνια και τα μέλη της φέρονται  να ανέπτυξαν σχέσεις με τον μακελάρη του Μικρολίμανου μέσα στις φυλακές.

Στον ανακριτή ο Μπάκο παρουσιάστηκε μόνος του. Χωρίς δικηγόρο, χωρίς να έχει αντιληφθεί τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει. Την ίδια συμπεριφορά είχε και κατά τη διάρκεια της προανάκρισης. Για την αιματηρή επίθεση στο μπαρ έριχνε την ευθύνη στο αλκοόλ δηλώνοντας πως δεν θυμόταν τίποτα. Μία εκδοχή που οι αναλυτές της Ασφάλειας δεν δέχονται, καθώς, όπως φαίνεται από τις κάμερες, ο Αλβανός με το καλάσνικοφ όχι μόνο δεν ήταν μεθυσμένος αλλά είχε τον απόλυτο έλεγχο των κινήσεών του. Με την ίδια ευκολία που ο Μπάκο πυροβολεί μιλάει και στους αστυνομικούς. Μάλιστα περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τις ματωμένες ιστορίες του, δίνοντας και τα ονόματα των ατόμων που συμμετείχαν σε αυτές - σε πρωταγωνιστικό αλλά και περιφερειακό ρόλο.

Για τις Αρχές η εξάρθρωση της συμμορίας του Μπάκο ήταν μια ιστορία που έπρεπε να τελειώνει μέσα σε μία εβδομάδα. Για τον επονομαζόμενο και «Ταμτάκο» ή «Μάικελ» συγκροτήθηκε ειδική ομάδα από την Ασφάλεια που αποτελούνταν από αναλυτές οι οποίοι διαχειρίζονταν πληροφορίες και όλες αυτές τις ημέρες ήταν σε επαφή με την ΕΚΑΜ έτσι ώστε ανά πάσα ώρα και στιγμή που θα εντόπιζαν το στίγμα του Αλβανού serial killer να έκαναν τη μεγάλη έφοδο. Ωστόσο, η δουλειά της συγκεκριμένης ομάδας δεν έχει τελειώσει, αφού έχει γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου όλων των τηλεφωνικών επαφών που έχουν κάνει τα μέλη της συμμορίας σε μια προσπάθεια να αποκωδικοποιηθεί πλήρως η δράση και οι διασυνδέσεις της. Εκτιμάται ότι τα στοιχεία που θα συγκεντρώσουν θα τους οδηγήσουν στη λύση πολλών μυστηρίων σχετικά με επιθέσεις, δολοφονίες και ληστείες, ακόμη και βασανισμούς που έγιναν τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα.
[URL unfurl="true"]http://showbizcy.com/index.php?id=23467[/url]

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ενδιαφέρον...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καλα αυτος εδωσε τους συνεργους του χωρις καν να φαει ξυλο?
τι μαλακας ειναι αυτος :jerking:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
εγώ κατάλαβα ότι αυτός που ήταν φυλακή , βοήθησε τον δράστη να κρυφτεί σε ένα σπίτι
και μετά τον έδωσε στην αστυνομία  :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom