Νέα

Αιματηρή επίθεση στο Μικρολίμανο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thourios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 792
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
τυπε τζαμε στη νικοσια εχει καλες σεφταλιες

ωι μανα μου ελλαδιτη καλαμαρα

Οι καλύτερες που έχω φάει στο Νησί ήταν σ' ένα μικρό χωριό, την Κλήρου, περίπου 20 χλμ απ' την Λευκωσία. Με τηγανητές πατάτες και ψητό χαλούμι. ΚΟΛΑΣΗ. (Την Κλήρου την ξέρουν όλοι οι ταρίφες εκεί, είναι δίπλα στην Μαλούντα).

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Οι καλύτερες που έχω φάει στο Νησί ήταν σ' ένα μικρό χωριό, την Κλήρου, περίπου 20 χλμ απ' την Λευκωσία. Με τηγανητές πατάτες και ψητό χαλούμι. ΚΟΛΑΣΗ. (Την Κλήρου την ξέρουν όλοι οι ταρίφες εκεί, είναι δίπλα στην Μαλούντα).

εκει ειναι το στρατοπεδο της ελδυκ

γαμω την κυπρο

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.214
Πόντοι
5.006
πως ειναι αραγε τωρα με την κριση οι κυπριοι??? :think: :think: :think:
σαν εμας εδω ή ολα καλα??

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Στην Μαλούντα είναι στο στρατόπεδο, το διοικητήριο για την ακρίβεια. Η Κλήρου είναι το επόμενο χωριό.

ναι η κληρου ειναι διπλα

εσυ μαλλον τη λαουρα εννοεις που ειναι γυναικα του οδηγου στα πουλμαν της ελδυκ κ κανει κ καλες τιμες στους φανταρους

γαμω τη κυπρο

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
ναι η κληρου ειναι διπλα

εσυ μαλλον τη λαουρα εννοεις που ειναι γυναικα του οδηγου στα πουλμαν της ελδυκ κ κανει κ καλες τιμες στους φανταρους

γαμω τη κυπρο

Όχι, μία Αντωνία το είχε και έβγαζε και τραπεζάκια έξω, το όνομα ήταν "Σουβλακιά". Για τα πούλμαν δεν ξέρω, μιλούσα μόνο με τον Κώστα Καπνό που είχε την σύμβαση με την ΕΛΔΥΚ.

Γιατί γαμείς την Κύπρο;  :think:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Όχι, μία Αντωνία το είχε και έβγαζε και τραπεζάκια έξω, το όνομα ήταν "Σουβλακιά". Για τα πούλμαν δεν ξέρω, μιλούσα μόνο με τον Κώστα Καπνό που είχε την σύμβαση με την ΕΛΔΥΚ.

Γιατί γαμείς την Κύπρο;  :think:

παρε ολα τα κουνελια ρε καπνε

πηγαινετα να γαμησουν κ στις 10 να γυρισουν παρε ολα τα κουνελια ρε καπνε

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Υπαρχουν και ωραιες Αλβανιδες τυπε, αλλωστε πολλες απο αυτες που δουλευουν στα νυχτερινα μαγαζια Αλβανιδες ειναι...... αλλα περα απο αυτο θεωρειται τυχαιο που ο Αλβανος ειχε κλεισει δωματιο στο μπουρδελο-ξενοδοχειο διπλα μερες πριν, μηπως ειχε συνενοηθει κατι και αυτο καπου χαλασε, γιατι εκτος απο εγκληματιες Αλβανους, υπαρχουν και κατι κ@λ@παιδα στα νυχτερινα μαγαζια (Ελληνες στην πλειονοτητα) που θεωρουν οτι οποια κοπελα παει να ποιασει δουλεια εκει ειναι εξ ορισμου πουτανα και αρα και ιδιοκτησια τους.....
...λές να ήταν έγκλημα πάθους ?

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
...λές να ήταν έγκλημα πάθους ?
Αυτο αποκλειεται  :2funny: :2funny:, αλλα καποιο απο τα κ@λ@παιδα της νυχτας να ειπε στον ουρακοταγκο οτι δωσε μου τοσα και η χορευτρια ή μπαργουμαν δικια σου την παιρνεις και φευγεις δεν μπορω να το αποκλεισω.....

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Αυτο αποκλειεται  :2funny: :2funny:, αλλα καποιο απο τα κ@λ@παιδα της νυχτας να ειπε στον ουρακοταγκο οτι δωσε μου τοσα και η χορευτρια ή μπαργουμαν δικια σου την παιρνεις και φευγεις δεν μπορω να το αποκλεισω.....

για να το καταλάβω καλά,

ο αλβανός δράστης θέλησε να εκμεταλλευτεί οικονομικά κάποιο εμπόρευμα
βγάζοντάς το στο δικό του κλαρί , και οι ιδιοκτήτες του μπάρ , θέλανε
να τους πληρώσει συγκεκριμένη τιμή , δεν τα βρήκανε και άρχισε να τους
γαζώνει όλους ?

αυτό λές ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom