Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
Ξερετε την αδυναμια μου και μου ανοιγετε την ορεξη κουφαλεεεεεες!!!
τυπε τζαμε στη νικοσια εχει καλες σεφταλιες
ωι μανα μου ελλαδιτη καλαμαρα
Ξερετε την αδυναμια μου και μου ανοιγετε την ορεξη κουφαλεεεεεες!!!
τυπε τζαμε στη νικοσια εχει καλες σεφταλιες
ωι μανα μου ελλαδιτη καλαμαρα
Οι καλύτερες που έχω φάει στο Νησί ήταν σ' ένα μικρό χωριό, την Κλήρου, περίπου 20 χλμ απ' την Λευκωσία. Με τηγανητές πατάτες και ψητό χαλούμι. ΚΟΛΑΣΗ. (Την Κλήρου την ξέρουν όλοι οι ταρίφες εκεί, είναι δίπλα στην Μαλούντα).
εκει ειναι το στρατοπεδο της ελδυκ
γαμω την κυπρο
αυτοι εχουν λεφτα τυπεπως ειναι αραγε τωρα με την κριση οι κυπριοι???
σαν εμας εδω ή ολα καλα??
Στην Μαλούντα είναι στο στρατόπεδο, το διοικητήριο για την ακρίβεια. Η Κλήρου είναι το επόμενο χωριό.
αυτοι εχουν λεφτα τυπε
μην τοςυ λυπασαι
ναι η κληρου ειναι διπλα
εσυ μαλλον τη λαουρα εννοεις που ειναι γυναικα του οδηγου στα πουλμαν της ελδυκ κ κανει κ καλες τιμες στους φανταρους
γαμω τη κυπρο
Όχι, μία Αντωνία το είχε και έβγαζε και τραπεζάκια έξω, το όνομα ήταν "Σουβλακιά". Για τα πούλμαν δεν ξέρω, μιλούσα μόνο με τον Κώστα Καπνό που είχε την σύμβαση με την ΕΛΔΥΚ.
Γιατί γαμείς την Κύπρο;
παρε ολα τα κουνελια ρε καπνε
πηγαινετα να γαμησουν κ στις 10 να γυρισουν παρε ολα τα κουνελια ρε καπνε
Τον ξέρεις τον Κώστα;
...λές να ήταν έγκλημα πάθους ?Υπαρχουν και ωραιες Αλβανιδες τυπε, αλλωστε πολλες απο αυτες που δουλευουν στα νυχτερινα μαγαζια Αλβανιδες ειναι...... αλλα περα απο αυτο θεωρειται τυχαιο που ο Αλβανος ειχε κλεισει δωματιο στο μπουρδελο-ξενοδοχειο διπλα μερες πριν, μηπως ειχε συνενοηθει κατι και αυτο καπου χαλασε, γιατι εκτος απο εγκληματιες Αλβανους, υπαρχουν και κατι κ@λ@παιδα στα νυχτερινα μαγαζια (Ελληνες στην πλειονοτητα) που θεωρουν οτι οποια κοπελα παει να ποιασει δουλεια εκει ειναι εξ ορισμου πουτανα και αρα και ιδιοκτησια τους.....
δεν τα λυπαμαι τα μουνια ρε συ....αυτοι εχουν λεφτα τυπε
μην τοςυ λυπασαι
ειχαν,,,,θες καλυτερη ενημερωση,,, ;) ;) ;)αυτοι εχουν λεφτα τυπε
μην τοςυ λυπασαι
και πακιστανες εχει ωραιες,,,κ ιρανες,,,και?η φυλη ειναι για κλωτσιες κι οι γκομενες καραχαλια,,γενικαΥπαρχουν και ωραιες Αλβανιδες τυπε
Αυτο αποκλειεται , αλλα καποιο απο τα κ@λ@παιδα της νυχτας να ειπε στον ουρακοταγκο οτι δωσε μου τοσα και η χορευτρια ή μπαργουμαν δικια σου την παιρνεις και φευγεις δεν μπορω να το αποκλεισω........λές να ήταν έγκλημα πάθους ?
Αυτο αποκλειεται , αλλα καποιο απο τα κ@λ@παιδα της νυχτας να ειπε στον ουρακοταγκο οτι δωσε μου τοσα και η χορευτρια ή μπαργουμαν δικια σου την παιρνεις και φευγεις δεν μπορω να το αποκλεισω.....