Νέα

Αιματηρή επίθεση στο Μικρολίμανο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thourios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 792
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
σύμφωνοι , μπορεί να έκανε κάτι αντίστοιχο με τις περιθωρικές του πράξεις , αλλά στο πιο "κοινωνικά αποδεκτό"
μπορεί να γινόταν στρατιωτικός ή μπάτσος ...

Τύπε, ο παραβατικός θα είναι παραβατικός ό,τι δουλειά κι αν κάνει.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Τύπε, ο παραβατικός θα είναι παραβατικός ό,τι δουλειά κι αν κάνει.

δλδ λές ότι θα είναι αντί-κοινωνικός , ανεξαρτήτως κοινωνικού υποσυνόλου στο οποίο εντάσσεται , έτσι ?

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
δλδ λές ότι θα είναι αντί-κοινωνικός , ανεξαρτήτως κοινωνικού υποσυνόλου στο οποίο εντάσσεται , έτσι ?

Όχι. Ξέρω πολλούς που είναι αντικοινωνικοί αλλά δεν είναι παραβατικοί. Και ο Παπαδιαμάντης δεν κανέναν αλλά ήταν άγιος άνθρωπος. 

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Όχι. Ξέρω πολλούς που είναι αντικοινωνικοί αλλά δεν είναι παραβατικοί. Και ο Παπαδιαμάντης δεν κανέναν αλλά ήταν άγιος άνθρωπος. 
ναι αλλά το παραβατικό ανήκει στο "αντί-"

για γράψε πιο καλά αυτό που θές να πείς για τον παπαδιαμάντη

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
ναι αλλά το παραβατικό ανήκει στο "αντί-"

για γράψε πιο καλά αυτό που θές να πείς για τον παπαδιαμάντη

Ο Παπαδιαμάντης ήταν ο ορισμός του αντικοινωνικού ανθρώπου, δεν ήθελε συναναστροφές με κανέναν. Ζούσε εντελώς μόνος του, ακόμα και όταν ζούσε στην Αθήνα. Όταν δε επέστρεψε στο νησί του ζούσε ασκητικά γι αυτό και έμεινε γνωστός ως "Κοσμοκαλόγερος". Αντικοινωνικός μεν, δεν πείραξε κανέναν δε, παρ' ότι ήταν και αλκοολικός.

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
σύμφωνοι , μπορεί να έκανε κάτι αντίστοιχο με τις περιθωρικές του πράξεις , αλλά στο πιο "κοινωνικά αποδεκτό"
μπορεί να γινόταν στρατιωτικός ή μπάτσος ...

Δεν έγινε όμως τίποτα απο αυτά. Εγινε ενας αλβανος αλήτης και δολοφόνος. Αυτό μπορουσε, δεν ειναι για πολλα οι αλβανοί ουτως ή άλλως.

Σε μια χωρα με πραγματική δικαιοσύνη, ο αλβανος αυτός δε θα ετρωγε τα λεφτα του κόσμου για δικες. Θα ειχε υπάρξει άμεση δικαιοσύνη απο αλλου. Ουτε "δικαστήρια", ουτε τηλεοράσεις, ουτε σταριλίκι. Απλα πραγματα, δίκαια.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Δεν έγινε όμως τίποτα απο αυτά. Εγινε ενας αλβανος αλήτης και δολοφόνος. Αυτό μπορουσε, δεν ειναι για πολλα οι αλβανοί ουτως ή άλλως.

Σε μια χωρα με πραγματική δικαιοσύνη,
ο αλβανος αυτός δε θα ετρωγε τα λεφτα του κόσμου για δικες. Θα ειχε υπάρξει άμεση δικαιοσύνη απο αλλου. Ουτε "δικαστήρια", ουτε τηλεοράσεις, ουτε σταριλίκι. Απλα πραγματα, δίκαια.

Όπως;

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ο Παπαδιαμάντης ήταν ο ορισμός του αντικοινωνικού ανθρώπου, δεν ήθελε συναναστροφές με κανέναν. Ζούσε εντελώς μόνος του, ακόμα και όταν ζούσε στην Αθήνα. Όταν δε επέστρεψε στο νησί του ζούσε ασκητικά γι αυτό και έμεινε γνωστός ως "Κοσμοκαλόγερος". Αντικοινωνικός μεν, δεν πείραξε κανέναν δε, παρ' ότι ήταν και αλκοολικός.

οκ κατάλαβα τι εννοείς

αν χρησιμοποιήσουμε τον όρο : αντί-κοινωνικός , εμένα προσωπικά μου βγάζει κάτι σα να επιτίθεσαι στην
κοινωνια κάτι σαν αναρχικός του black block ή τρομοκράτης ή μαφιόζος ή διαρρήκτης ή τέλοσπάντων που να κάνεις κάτι εναντίον
της κοινωνίας

πχ ο όρος : α-κοινωνικός είναι για  περιπτώσεις σαν τον παπδιαμάντη ή πχ για τον καμύ
ο οποίος σε οποιοδήποτε κοινωνικό υποσύνολο θα ήταν πάντα ξένος γιατί είχε καταλάβει το παράλογο
της κοινωνικής δομής γενικότερα, βέβαια δε θα έσπαγε καμια τζαμαρία φαρμακείου απλά δε μπορούσε
να ενταχθεί και αδιαφορούσε...

αυτά , αν και ξεφύγαμε πάλι αμπελοφιλοσοφικά  :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

Σε μια χωρα με πραγματική δικαιοσύνη, ο αλβανος αυτός δε θα ετρωγε τα λεφτα του κόσμου για δικες. Θα ειχε υπάρξει άμεση δικαιοσύνη απο αλλου. Ουτε "δικαστήρια", ουτε τηλεοράσεις, ουτε σταριλίκι. Απλα πραγματα, δίκαια.

αν είχαμε κατοχή , θα τον ήθελες αντάρτη με τον ελας ?

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
οκ κατάλαβα τι εννοείς

αν χρησιμοποιήσουμε τον όρο : αντί-κοινωνικός , εμένα προσωπικά μου βγάζει κάτι σα να επιτίθεσαι στην
κοινωνια κάτι σαν αναρχικός του black block ή τρομοκράτης ή μαφιόζος ή διαρρήκτης ή τέλοσπάντων που να κάνεις κάτι εναντίον
της κοινωνίας

πχ ο όρος : α-κοινωνικός είναι για  περιπτώσεις σαν τον παπδιαμάντη ή πχ για τον καμύ
ο οποίος σε οποιοδήποτε κοινωνικό υποσύνολο θα ήταν πάντα ξένος γιατί είχε καταλάβει το παράλογο
της κοινωνικής δομής γενικότερα, βέβαια δε θα έσπαγε καμια τζαμαρία φαρμακείου απλά δε μπορούσε
να ενταχθεί και αδιαφορούσε...

αυτά , αν και ξεφύγαμε πάλι αμπελοφιλοσοφικά  :grin:

Είσαι άριστος συνομιλητής ρε μαν, μπράβο σου.

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
αν είχαμε κατοχή , θα τον ήθελες αντάρτη με τον ελας ?

Δεν εχουμε κατοχή. Ο αλβανος έκανε τις επιλογές του, ηρθε σε μια χώρα καλύτερη απο τη δική του και εγινε δολοφόνος. Κακως παει στα δικαστήρια μια τέτοια περίπτωση.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Δεν εχουμε κατοχή. Ο αλβανος έκανε τις επιλογές του, ηρθε σε μια χώρα καλύτερη απο τη δική του και εγινε δολοφόνος. Κακως παει στα δικαστήρια μια τέτοια περίπτωση.

κάποιες βίαιες ψυχές δεν έχουν θέση σε κοινωνίες της ειρήνης

(τι γράφω ο πούστης βραδυάτικα  :grin:)

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Και τι θα έπρεπε να γίνει;

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Και τι θα έπρεπε να γίνει;

Δεν ειμαι πολύ καλός στον επαγγελματικό προσανατολισμό τρίτων, και ειδικά αλβανων. Δεν ειμαι σε θεση να ξέρω τι έχει σπουδάσει (λεμε και καμμια μαλακεια). Απο αυτά που καταλαβα ο αλβανος ήρθε εδω με σκοπό να το παιξει νταής.

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αν δεν εκτελουμε 30 αλβανους ως αντιποινα για καθε εγκλημα τους εναντιον ελληνων δεν θα βαλει μυαλο αυτη η βρωμοφυλη

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αν δεν εκτελουμε 30 αλβανους ως αντιποινα για καθε εγκλημα τους εναντιον ελληνων δεν θα βαλει μυαλο αυτη η βρωμοφυλη
τυπε ας τους βαζουν σε ενα σαπιοκαραβο για κρουαζιερα
το αιγιαο θα αναλαβει τα υπολοιπα :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom