σ εμενα δεν απντησες ακομα,,κι εχω πεσει κ σε παγιδα...
Δεν έπεσες στην παγίδα γιατί απάντησες "όχι". Read again ρε φίλε ;)
σ εμενα δεν απντησες ακομα,,κι εχω πεσει κ σε παγιδα...
Δεν έπεσες στην παγίδα γιατί απάντησες "όχι". Read again ρε φίλε ;)
ελβετιο συστημα κ εδωΘα ήμουν παρανοϊκός αν υποστήριζα ότι δεν πρέπει να γίνει κάτι και ότι όλα βαίνουν καλώς. Ρώτησα πολλές φορές όμως τι πρέπει να γίνει αλλά απάντηση δεν πήρα.
"απο το μπαχαλο το τωρινο στην ελλαδα ΝΑΙ το προτιμω,,,πεφτω στην παγιδα λοιπον παμε πιο κατω,"
ναι ειπα ,,παμε λοιπον
Θα ήμουν παρανοϊκός αν υποστήριζα ότι δεν πρέπει να γίνει κάτι και ότι όλα βαίνουν καλώς. Ρώτησα πολλές φορές όμως τι πρέπει να γίνει αλλά απάντηση δεν πήρα.
ρε τυπε την διαφυγη του μακελαρη τι κανονισε αλβανος μεσα απο τις φυλακες!Να γίνουμε Ταλιμπάν δηλαδή; Τους θεωρείς πρότυπο σε θέματα δικαιοσύνης και πρέπει να ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους;
αστο μαλλον εσυΘεωρείς ότι μπορεί να γίνει σύγκριση; Είναι και οι 2 χώρες εισόδου; Τι σύνορα έχει η μία και τι η άλλη; Δυνατότητα φύλαξης των συνόρων; Ανήκουν και οι 2 στην ΕΕ άρα όποιος μπει εδώ ή εκεί κατοχυρώνει τα ίδια δικαιώματα;
Άστο.....
Προσεξε με την εγκληματικοτητα οχι με " αλλοδαπους". Αλλα οπως και να χει η κατασταση να βρεχει καλασνικοφ, ε κατι πρεπει να γινει ισως...
ας εχουν κι επισκεπτηρια ,,μια φορα το μηνα η την βδομαδα,μονο συγγενεις πρωτου βαθμου,αλλος οχιρε τυπε την διαφυγη του μακελαρη τι κανονισε αλβανος μεσα απο τις φυλακες!
Ναι να γινουν φυλακες οπου οι κρτατουμενοι δεν θα εχουν επικοινωνια με τον εξω κοσμο-ουτε επισκεπτηρια-για να αντιμετωπισουμε το συγχρονο εγκλημα.Ολα τα αλλα ειναι ρομαντισμοι.
μπορεις αντι για μπουρου μπουρου να μας πεις πρακτικα που διαφωνεις με το συστημα της ελβετιας ας πουμε,κ τι προτεινεις,,ασε το χαρρυ κλυν για μετα,,, ;)Συμφωνώ. Προτιμώ να δούμε το θέμα της πρόληψης και της διακίνησης των ΑΚ απ' το να ψάχνουμε να βρούμε τα ΑΚ και να ταυτοποιήσουμε τις επιθέσεις.
Προτιμώ να κλείσω το πηγάδι για να μην πνίγονται άνθρωποι απ' το να χτίσω νοσοκομείο ακριβώς δίπλα (αυτό είναι του Χάρρυ Κλυν, δεν είναι δικό μου).
μπορεις αντι για μπουρου μπουρου να μας πεις πρακτικα που διαφωνεις με το συστημα της ελβετιας ας πουμε,κ τι προτεινεις,,ασε το χαρρυ κλυν για μετα,,, ;)
κ ναμου εξηγησεις την παγιδα,,ακομα περιμενω ;)
δηλ εμεις δεν μπορουμε ναχουμε φυλακη ασφαλειας για αλβανους κλπ μονο?Την παγίδα σου την είπα αλλά δεν την είδες: Συγκρίνεις 2 εντελώς ανόμοιες καταστάσεις, σε εντελώς ανόμοιες συνθήκες.
δηλ εμεις δεν μπορουμε ναχουμε φυλακη ασφαλειας για αλβανους κλπ μονο?
χωρις επισκεψεις?
που ειναι το δυσκολο?
οι συνθηκες συνορων δεν ειναι οι ιδιες,αλλα η αντιμετωπιση των οργανωμενων εγληματιων μπορει ναναι η ιδια
η διαφορα ειναι στους αλλους τους λαθρο παρατυπους οπως θες πεστους μεταναστες
αλλα εδω μιλαμε για τους εγκληματιες
ενταξει το απεδειξες,,, καλυνηχταΌχι. Ούτε μπορούμε, ούτε γίνεται.
ενταξει το απεδειξες,,, καλυνηχτα
τα λεμε αυριο στο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ,,,
ναι .αλλη λυση δεν υπαρχειΡε μαν, έχουμε φυλακές που είναι για 400 άτομα και στοιβάζουμε 900 - 1.400, έχουμε το 1/3 των απαιτούμενων φρουρών στις φυλακές και μου λες να φτιάξουμε ξεχωριστή φυλακή υψίστης ασφαλείας μόνο για Αλβανούς;
τυπε τι γνωμη εχεις για τα γκουλαγκ?Ρε μαν, έχουμε φυλακές που είναι για 400 άτομα και στοιβάζουμε 900 - 1.400, έχουμε το 1/3 των απαιτούμενων φρουρών στις φυλακές και μου λες να φτιάξουμε ξεχωριστή φυλακή υψίστης ασφαλείας μόνο για Αλβανούς;
ετυπε τι γνωμη εχεις για τα γκουλαγκ?
θα ήταν το ιδανικό .δεν θα ξανά πλησίαζε κανένας μαφιοζος αν ηξεραν ότι μπορεί να συμβεί αυτονα δημιουργηθει ειδικος "κλαδος" στην ΚΥΠ πουνα "εξαφανιζει" επικινδυνους κι αλλοδαπους εγκληματιες κατα τη διαρκεια της μεταγωγης τους (οπως με τους 43 φοιτητες στο Μεξικο αλλα καλυτερα χωρις ιχνη) και να βγαινει ανακοινωση οτι "δραπετευσαν"