Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
ευκολακι κουιζ..ποιο μελος εχει γαμηθει στους κλωνους για να κανουν likes στις κριτικες του μπας και βγει πρωτος :think: :jerking: :vomit: :vomit: :vomit: :S :S :S
Κι όχι μονο στις κριτικές, αλλα και αλλού θα ΄λεγα εγώ.......(Αναφέρομαι σε άλλο μελος). Λιγη παρατηρητικοτητα χρειαζεται. Τιποτ΄ άλλο...... ;)

TUPAMAROS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2017
Κριτικές
7
Like
287
Πόντοι
280

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
εδω εμενα ρε που ολες οι κριτικες μου ειναι fake ειμαι #128 και τον εχω κανει λαστιχο με nicolette shea
μας εχει γαμησει ο borgia

Chaos666

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
0
Φοβάσαι να πεις ονόματα;
Ο Εκλεκτικός δεν φοβάται.
Κλείνει ματάκια,αφήνει αποσιωπητικούλα και...το κυριότερο:
Κάθεται και μετράει κάθε φορά που συνδέεται τα like του για να δει αν αβγάτησαν.
Ε,και μετά πετάει σπόντες για όποιον (κάποιον) που έχει πολλά.

εδω εμενα ρε που ολες οι κριτικες μου ειναι fake ειμαι #128 και τον εχω κανει λαστιχο με nicolette shea
μας εχει γαμησει ο borgia
Ο Borgia πραγματικά  μας κατέστρεψε!!!

DEFENDERS

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
36
Πόντοι
0
Κι όχι μονο στις κριτικές, αλλα και αλλού θα ΄λεγα εγώ.......(Αναφέρομαι σε άλλο μελος). Λιγη παρατηρητικοτητα χρειαζεται. Τιποτ΄ άλλο...... ;)

Εκλεκτικέ έχει τίποτα το ματάκι σου και συνεχώς το κλείνεις όταν είναι να πεις κάτι;
Ονόματα αγαπητέ μου και άσε τα ματάκια,τα αποσιωπητικά και τα υπονοούμενα.
Ξέρω,ξέρω...
Θα γράψεις πάλι το γνωστό σου "γίνεται η αλεπού να είναι 100 και το αλεπουδάκι 110;"
Θα πει η αλεπού ονόματα ή θα το παίξει αλεπουδάκι;

Mr.Quinlan

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
0

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Εκλεκτικέ έχει τίποτα το ματάκι σου και συνεχώς το κλείνεις όταν είναι να πεις κάτι;
Ονόματα αγαπητέ μου και άσε τα ματάκια,τα αποσιωπητικά και τα υπονοούμενα.
Ξέρω,ξέρω...
Θα γράψεις πάλι το γνωστό σου "γίνεται η αλεπού να είναι 100 και το αλεπουδάκι 110;"
Θα πει η αλεπού ονόματα ή θα το παίξει αλεπουδάκι;
Προς τι η δικιά σου ανησυχια? Περίεργο..... :think:  Μήπως όποιος εχει τη μύγα μυγιάζεται?  :rolleyes:

DEFENDERS

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
36
Πόντοι
0
Ο Εκλεκτικός δεν φοβάται.
Κλείνει ματάκια,αφήνει αποσιωπητικούλα και...το κυριότερο:
Κάθεται και μετράει κάθε φορά που συνδέεται τα like του για να δει αν αβγάτησαν.

Κάνει τέτοια πράγματα ο Εκλεκτικός;   :think:
Μη μου πεις ότι κάθε φορά που γράφει, ζητάει να του κάνουν και like!  :new_shocked:

Προς τι η δικιά σου ανησυχια? Περίεργο..... :think:  Μήπως όποιος εχει τη μύγα μυγιάζεται?   :rolleyes:

Σήμερα το πρωί ξύπνησα με αυτήν ακριβώς την ανησυχία!!!  :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν σε βλέπω όμως και πάλι να απαντάς!
Και θυμήθηκα σε μια άλλη κουβέντα που είχαμε κάνει και στριμώχτηκες,πάλι άρχισες τα ματάκια,τα αποσιωπητικά,τις αλεπούδες και τα αλεπουδάκια οπότε φαίνεται ότι το'χεις!
Άντε,καλημερούδια και να προσέχεις μη γράφεις πολλά μηνύματα σε νήματα που δεν έχουν like γιατί θα χαλάσεις την αναλογία ποστ/like για την οποία τόσο κόπτεσαι και τόσο υπερηφανεύεσαι...

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Κάνει τέτοια πράγματα ο Εκλεκτικός;   :think:
Μη μου πεις ότι κάθε φορά που γράφει, ζητάει να του κάνουν και like!  :new_shocked:

Δεν σε βλέπω και πάλι να απαντάς!
Και θυμήθηκα σε μια άλλη κουβέντα που είχαμε κάνει και στριμώχτηκες,πάλι άρχισες τα ματάκια,τα αποσιωπητικά,τις αλεπούδες και τα αλεπουδάκια οπότε φαίνεται ότι το'χεις!
Άντε,καλημερούδια και να προσέχεις μη γράφεις πολλά μηνύματα σε νήματα που δεν έχουν like γιατί θα χαλάσεις την αναλογία ποστ/like για την οποία τόσο κόπτεσαι και τόσο υπερηφανεύεσαι...
Τελικά βλέπω ότι έχεις τάλέντο. Και δε σου φαινότανε στην αρχή..... :2funny:

DEFENDERS

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
36
Πόντοι
0
Φοβάσαι να πεις ονόματα;

Ρε φίλε δε θα στο κάνω και πενηνταράκια. Μη τα θέλεις όλα στο πιάτο. Βάλε και λίγο το μυαλουδάκι σου να δουλέψει..... :idiot:

Πάρε κι εσύ τα αποσιωπητικά σου και ότι είσαι αργόστροφος να'χεις να πορεύεσαι!!! :grin:

DEFENDERS

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
36
Πόντοι
0
Τελικά βλέπω ότι έχεις τάλέντο. Και δε σου φαινότανε στην αρχή..... :2funny:
Έτσι μπράβο,έρχεσαι στα λόγια μου.
Κοίτα λοιπόν την επόμενη φορά που θα γράψεις σε νήμα που έχει like να ζητήσεις (όπως κάνεις συνήθως) να σου κάνουν like ή να βάλεις χέρι (όπως κάνεις συνήθως) σε όσους γνωστούς σου ξέχασαν να σου κάνουν.
(Πριν αποσυνδεθείς για ξαναμέτρησέ τα:
Τόση ώρα μπορεί να αυξήθηκαν!!!
Και προσοχή:Μη χαλάς την αναλογία ποστ/like!!!)

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836

Καλημέρα.

Επειδή βλέπω γίνεται αναφορά κατά πρώτον σε μέλη που έχουν πολλά like ("και όχι μόνο σε κριτικές, αλλά και αλλού θα'λεγα εγώ...") και κατά δεύτερον για τους τρόπους με τους οποίους τα κάνουν ή επιδιώκουν να τα κάνουν...

Ως προς το πρώτο σκέλος,τα μέλη δηλαδή που έχουν πολλά like,το θέμα αφορά μετρημένα άτομα (τρία πολύ συγκεκριμένα) ένα εκ των οποίων είμαι και εγώ.

Αν σου είναι εύκολο θα ήθελα να αναφέρεις όχι για ποιο μέλος κάνεις λόγο (όποιος από τους υπόλοιπους επιθυμει να ξεκαθαρίσει για τον εαυτό του την κατάσταση) αλλά αν αναφέρεσαι σε εμένα.

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396

Συνημμένα

• DTw-01-600x811.jpeg
    DTw-01-600x811.jpeg
    59,7 KB · Εμφανίσεις: 25

Dr.Socrates

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
1
Κοίτα λοιπόν την επόμενη φορά που θα γράψεις σε νήμα που έχει like να ζητήσεις (όπως κάνεις συνήθως) να σου κάνουν like ή να βάλεις χέρι (όπως κάνεις συνήθως) σε όσους γνωστούς σου ξέχασαν να σου κάνουν.
(Πριν αποσυνδεθείς για ξαναμέτρησέ τα:
Τόση ώρα μπορεί να αυξήθηκαν!!!
Και προσοχή:Μη χαλάς την αναλογία ποστ/like!!!)
:coffee:

Καλημέρα.

Επειδή βλέπω γίνεται αναφορά κατά πρώτον σε μέλη που έχουν πολλά like ("και όχι μόνο σε κριτικές, αλλά και αλλού θα'λεγα εγώ...") και κατά δεύτερον για τους τρόπους με τους οποίους τα κάνουν ή επιδιώκουν να τα κάνουν...

Ως προς το πρώτο σκέλος,τα μέλη δηλαδή που έχουν πολλά like,το θέμα αφορά μετρημένα άτομα (τρία πολύ συγκεκριμένα) ένα εκ των οποίων είμαι και εγώ.

Αν σου είναι εύκολο θα ήθελα να αναφέρεις όχι για ποιο μέλος κάνεις λόγο (όποιος από τους υπόλοιπους επιθυμει να ξεκαθαρίσει για τον εαυτό του την κατάσταση) αλλά αν αναφέρεσαι σε εμένα.

Τρία συγκεκριμένα μέλη; :think:
Μόνο εσύ και η Χατζή έχετε τα like και όπως καταλάβαμε ΟΛΟΙ,ο Εκλεκτικός αναφέρθηκε φυσικά στη Χατζή,όχι...α,πα πα...όχι σε εσένα!!!  :2funny:
Βρε τι γίνεται με αυτά τα like:στων like την ποδιά σφάζονται παλληκάρια! :headbaning1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom