Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Κάπου εκει , αφου ολη την ωρα ελεγε οτι ηθελε να φυγει, μου λεει οτι φευγει και δεν θα μου χρεωσει ουτε την πιπα
και θα μου δωσει ολο το ποσο πισω.
Βγαινω εξω και στεκομαι στην πορτα και περιμενω.
Μπαινει κοσμος και ειμαι διακριτικος, μετα απο ενα λεπτό με ρωτάει ο μπραβος απο μεσα τι περιμενω και του λεω οτι μου ειπε η κοπελα. Σου πήρε πίπα μου λέει και μου δινει πισω ενα δεκαρικο, του λεω οτι ειπε η κοπελα και μου λεει παλι οτι πηρε πιπα και αν θελω.

*

Ξεχωριστη χρεωση στην πιπα!

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
Έτυχε και διάβασα την κριτική <<ένα ερωτεύσιμο πλάσμα>> και για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται πώς ο έρωτας τυφλώνει..
Αν η Κάτυ έχει πρόσωπο για 10 και σώμα για 9 , τότε τα μοντέλα (τα πραγματικά) θα έπρεπε να αυτοκτονήσουν και εγώ να είμαι αστέρας στο Χόλυγουντ.
Και βέβαια ο καθένας έχει το δικό του γούστο, αλλά σε μια κριτική για να έχει αξία πρέπει η βαθμολογία να είναι με βάση κάποια πιο αντικειμενικά κριτήρια.
Όποιοι έχουν δει την κοπέλα, και έχουν δει στη ζωή τους πραγματικά 8αρια ,θα με καταλάβουν.. Οι υπόλοιποι ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΒΑΣΗ σε κριτικές που βασίζονται στο συναίσθημα και δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα!

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
ειδα καλα;εχουμε επαναφορα kostakis27 :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :rockon: :rockon: :S :S :S
Μακαρι να ξαναγραψει.Λειπουν απο το σαιτ οι κριτικες του! :rolleyes: Πιο φτωχο το σαιτ! :-
Παντως κ οι δικες σου κριτικες πολυ καλες! :hi: Πρεπει να επηρεαστηκες απο τον τροπο γραφης του Κωστακη! :grin:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.919
Πόντοι
24.596
Μακαρι να ξαναγραψει.Λειπουν απο το σαιτ οι κριτικες του! :rolleyes: Πιο φτωχο το σαιτ! :-
Παντως κ οι δικες σου κριτικες πολυ καλες! :hi: Πρεπει να επηρεαστηκες απο τον τροπο γραφης του Κωστακη! :grin:
γεια σου τυπε μου,ευχαριστω για τα καλα λογια,ανταποδιδω :hi:
παντως ο kostakis εγραψε,2 κριτικες μαλιστα,για κατι swingers club,κατι τετοιο,δεν τα ξερω και καλα.αλλα σημασια κανεις :- :S :S :S

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Παραθετω εδω την μια και μοναδικη κριτικη :rolleyes: του fodra που διαβασα σημερα.

Καταρχην , φιλε μου να πω οτι στα μπουρδελα παμε για να γαμησουμε και οχι για να βγαλουμε γκομενα! :sunglasses: Για να μας παρεχει τις καλυτερες υπηρεσιες η τανα και για να κατσουμε τον μεγιστο χρονο στο δωματιο! :knockinb: :zfuck:

Εσυ εδω μας γραφεις για τον ρουμανο γκομενο της πουτανας! :2funny: Για το φβ της! :2funny: Τι μας νοιαζει τι κανει η τανα με τον γκομενο της! :rockon: :rockon: :rockon: Στα αρχιδια μας! :rockon: Ναυγια ειναι οι περισσοτερες τανες στη ζωη! :rockon: Μετα λες οτι καθοσουν και διαβαζες την κριτικη μου στην τανα! :idiot: Ελεος! :rockon: Και μαθαινες στην τσατσα να διαβαζει κριτικες! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: Ελεος και παλι! :rockon:

Οι κριτικες μου ειναι αντικειμενικες και αξιοπιστες! :hi:
Εγω το εγραψα στην κριτικη μου οτι η Χριστινα ειναι επιλεκτικη και πρεπει να της αρεσεις για να περασεις καλα. ;)

Εσυ προφανως δεν της αρεσες και γιαυτο σου αρχισε τις δικαιολογιες.Ειναι απλα τα πραγματα φιλε! :sunglasses:

Α και να πω οτι δεν ειμαι παπους! :grin:

fodra

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
1
Παραθετω εδω την μια και μοναδικη κριτικη :rolleyes: του fodra που διαβασα σημερα.

Καταρχην , φιλε μου να πω οτι στα μπουρδελα παμε για να γαμησουμε και οχι για να βγαλουμε γκομενα! :sunglasses: Για να μας παρεχει τις καλυτερες υπηρεσιες η τανα και για να κατσουμε τον μεγιστο χρονο στο δωματιο! :knockinb: :zfuck:

Εσυ εδω μας γραφεις για τον ρουμανο γκομενο της πουτανας! :2funny: Για το φβ της! :2funny: Τι μας νοιαζει τι κανει η τανα με τον γκομενο της! :rockon: :rockon: :rockon: Στα αρχιδια μας! :rockon: Ναυγια ειναι οι περισσοτερες τανες στη ζωη! :rockon: Μετα λες οτι καθοσουν και διαβαζες την κριτικη μου στην τανα! :idiot: Ελεος! :rockon: Και μαθαινες στην τσατσα να διαβαζει κριτικες! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: Ελεος και παλι! :rockon:

Οι κριτικες μου ειναι αντικειμενικες και αξιοπιστες! :hi:
Εγω το εγραψα στην κριτικη μου οτι η Χριστινα ειναι επιλεκτικη και πρεπει να της αρεσεις για να περασεις καλα. ;)

Εσυ προφανως δεν της αρεσες και γιαυτο σου αρχισε τις δικαιολογιες.Ειναι απλα τα πραγματα φιλε! :sunglasses:

Α και να πω οτι δεν ειμαι παπους! :grin:
Tommy, εννοείται οτι παμε να γαμήσουμε!  :zfuck: Που έγραψα εγώ ότι πάμε να βγάλουμε γκόμενα?  :uglystupid:

Μύστη μου, είχε πολύ ώρα αναμονή στο σαλόνι και κάπως έπρεπε να απασχοληθώ!  :S Γι αυτό το έριξα στο διάβασμα...

Εμένα με ενδιέφερε να κάνω μια κοινωνική παρατήρηση για το γκόμενό της, αφού είναι εντελώς άθλιος και αδερφή στη φυσιογνωμία.  :2funny:  :2funny:  :2funny: Και συμφωνώ απόλυτα ότι η Χριστίνα και η κάθε Χριστίνα είναι ναυάγιο της ζωής, αφού θα μπορούσε να έχει σχέση με ένα φυσιολογικό Έλληνα
και όχι με έναν άσβερκο-αποφυλακισμένο!  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Κι εγώ που ήξερα ότι οι κριτικές σου είναι αξιόπιστες? Σε ήξερα κι από χτες?  :helpplea:  Τώρα όμως επιβεβαίωσα τα λεγόμενά σου και έχεις τον αμέριστο σεβασμό μου!  :kneel:

Και στ' αρχίδια μου αν δεν της άρεσα!  :birdman: Αφού έχει άθλιο γούστο, έτσι κι αλλιώς!  :2funny: Γκόμενα πάω να τη βγαλω?  :jerking:  :2funny:

Και σίγουρα δεν είσαι παππούς! Απλά μετέφερα τη μαλακία που είπε.  :jerking:  :hi:

Deadpool7

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα γράφτηκα πρόσφατα στο site θέλω να γράψω την πρώτη μου κριτική αλλά σε κάποιες κατηγορίες με αφηνει να βάλω μέχρι 7. Είναι επειδή ειμαι νέος για να περιοριστεί η πιθανότητα αβανταδόρου (σωστό) ή κάνω κάτι λάθος εγώ; Ευχαριστώ

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.020
Πόντοι
42.697
Παιδιά καλησπέρα γράφτηκα πρόσφατα στο site θέλω να γράψω την πρώτη μου κριτική αλλά σε κάποιες κατηγορίες με αφηνει να βάλω μέχρι 7. Είναι επειδή ειμαι νέος για να περιοριστεί η πιθανότητα αβανταδόρου (σωστό) ή κάνω κάτι λάθος εγώ; Ευχαριστώ

ναι σωστα

howbawdat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2017
Κριτικές
15
Like
670
Πόντοι
291
Ο τυπος mkavlos εχει παει τη πυρφόρια σε αλλη διάσταση οπως λέει ο dmtrsxxx

Εχει κανει 5 κριτικές για την ίδια πουτάνα. Ναι 5 κριτικές. 5.

Καλα στεφανα τυπε μου

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.702
Πόντοι
41.129

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.919
Πόντοι
24.596
Ο τυπος mkavlos εχει παει τη πυρφόρια σε αλλη διάσταση οπως λέει ο dmtrsxxx

Εχει κανει 5 κριτικές για την ίδια πουτάνα. Ναι 5 κριτικές. 5.

Καλα στεφανα τυπε μου
δεν πρεπει να περασει ενας χρονος για να γραψει καποιος κριτικη για την ιδια ;εκτος αν ειναι θετικη-αρνητικη :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.919
Πόντοι
24.596
ευκολακι κουιζ..ποιο μελος εχει γαμηθει στους κλωνους για να κανουν likes στις κριτικες του μπας και βγει πρωτος :think: :jerking: :vomit: :vomit: :vomit: :S :S :S

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.702
Πόντοι
41.129

jimy.m.

Γλομπεάρχης