ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
κανονικο ονομα αλλο επιθετο
Γιωργο σε λενε ρε
Πολύχρονος Γιώργαρα.κανονικο ονομα αλλο επιθετο
Εσένα πρέπει να σε λένε Θόδωρο και συγκεκριμενα ψευτοθόδωρο.τυπε εσένα δε σε λενε νασο Αθανασιάδη ?
κανονισε να ξεχαστεις τυπε,Γεναρη εχω γιορτη :S :S :Sτυπε εσένα δε σε λενε νασο Αθανασιάδη ?
κανονισε να ξεχαστεις τυπε,Γεναρη εχω γιορτη :S :S :S
θα περιμενω τυπε :S :S :Sνταξει κοντα ειναι θα σε θυμηθώ
παρα πολυ σωστος!!!!!!!!!!!δεν ταιριαζουμε ολοι με ολες
ετσιΟ συναγωνιστης Digweed παρεθεσε πολύ ευστοχα χθες καποια παραδειγματα από κοπελες που δουλευουν στο δεκαρικο, που οντως είναι αρκετα καλες, με κορυφαια για μενα την Αννιτα(προσωπικη γνωμη), που βεβαια αποτελουν την εξαιρεση του κανονα, γιατι όπως γνωρίζουμε οι περισσοτεροι από ΄δω, η μεγαλη πλειοψηφια στο Μεταξουργειο, είναι φολες του κερατα.
Το πιο τρανο παράδειγμα που θελω να σχολιασω είναι η Νατασα στο Κολωνου 30Β.
Είναι τοις πασι γνωστο ότι εχει πολύ δουλεια, και θεωρείται από πολλους πολύ πετυχημενη. Εγω όμως πριν από δυόμιση χρονια, ειχα φαει μια από τις μεγαλύτερες φολες που ΄χω φαει ποτε μου. Δε ταιριαξαμε στο παραμικρο μαζι. Χημεια μηδεν.
Επισης ο εγκριτος συναγωνιστης Φανουρης ειχε παρει τα λεφτα του πισω με την ιδια. Υπαρχει η σχετικη κριτικη του, στην οποια μπορει ο καθενας να ανατρεξει. Αυτό όμως δε τη μηδενιζει, και δε σημαινει ότι δεν είναι καλη στη δουλεια της, συμφωνα με αξιοπιστες μαρτυριες πολλων γνωστων συναγωνιστων. Απλα με μας δε ταιριαξε. Αρα που καταληγουμε? Ότι ολοι μας, δε ταιριαζουμε με ολες. Αυτό που ειπα και χθες. Δε μπορει να γινει αυτό εκ φυσεως. Είναι αδυνατον. Οποιος μπορει να το καταλαβει αυτό, ας το καταλαβει επιτελους για να τελειωνει μια και καλη αυτή η ιστορια.
Καλά κάνεις. Εχεις το κεφάλι σου ήσυχο, και συνάμα γλιτώνεις και τα μπινελίκια...... ;)Και μετά αναρωτιέται ο άλλος, γιατί δεν γράφω κριτικές.
ναι,λες και γαμαει για να γραψει κριτικες :S :S :SΚαλά κάνεις. Εχεις το κεφάλι σου ήσυχο, και συνάμα γλιτώνεις και τα μπινελίκια...... ;)
Να είσαι καλά.Καλά κάνεις. Εχεις το κεφάλι σου ήσυχο, και συνάμα γλιτώνεις και τα μπινελίκια...... ;)
Ο συναγωνιστης Digweed παρεθεσε πολύ ευστοχα χθες καποια παραδειγματα από κοπελες που δουλευουν στο δεκαρικο, που οντως είναι αρκετα καλες, με κορυφαια για μενα την Αννιτα(προσωπικη γνωμη), που βεβαια αποτελουν την εξαιρεση του κανονα, γιατι όπως γνωρίζουμε οι περισσοτεροι από ΄δω, η μεγαλη πλειοψηφια στο Μεταξουργειο, είναι φολες του κερατα.
Το πιο τρανο παράδειγμα που θελω να σχολιασω είναι η Νατασα στο Κολωνου 30Β.
Είναι τοις πασι γνωστο ότι εχει πολύ δουλεια, και θεωρείται από πολλους πολύ πετυχημενη. Εγω όμως πριν από δυόμιση χρονια, ειχα φαει μια από τις μεγαλύτερες φολες που ΄χω φαει ποτε μου. Δε ταιριαξαμε στο παραμικρο μαζι. Χημεια μηδεν.
Επισης ο εγκριτος συναγωνιστης Φανουρης ειχε παρει τα λεφτα του πισω με την ιδια. Υπαρχει η σχετικη κριτικη του, στην οποια μπορει ο καθενας να ανατρεξει. Αυτό όμως δε τη μηδενιζει, και δε σημαινει ότι δεν είναι καλη στη δουλεια της, συμφωνα με αξιοπιστες μαρτυριες πολλων γνωστων συναγωνιστων. Απλα με μας δε ταιριαξε. Αρα που καταληγουμε? Ότι ολοι μας, δε ταιριαζουμε με ολες. Αυτό που ειπα και χθες. Δε μπορει να γινει αυτό εκ φυσεως. Είναι αδυνατον. Οποιος μπορει να το καταλαβει αυτό, ας το καταλαβει επιτελους για να τελειωνει μια και καλη αυτή η ιστορια.