Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.927
Πόντοι
24.596
Τα "ρε τύπε" αλλού, δεν σου επιτρέπω. Σε ξέρω και από εχθές;
τραβα σε καμια βραδια ποιησης αν θες να σε λενε 'κυριε'.και απαντα σε αυτο που σε ρωτησα,που δεν νομιζω να το κανεις βεβαια.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.014
Πόντοι
1.686
ρε Γιωργο δεν εδωσα παιχνιδια στο στοιχημα να χασουν λεφτα.οταν πας στο μπουρδελο η αποφαση αν θα περασεις ειναι δικη σου,δηλαδη ολοι περνανε το ιδιο χαλια η το ιδιο καλα με ολες;ποσα και ποσα εχουν γραφτει οτι η ταδε επεσε σε αποδοση και μετα απο 3 συνευρεσεις πχ αντι για καλυτερη γινεται χειροτερη,με το ιδιο ατομο;και λεει ο αλλος 'τερμα,δεν ξαναπαω' κλπ

Πολύ σωστός !  :rockon:

Μπορεί μία να είναι καλή για μερικούς, αλλά
για άλλους όχι καλή.

Βέβαια, υπάρχουν μερικές που είναι χάλια με όλους
και μερικές, σπάνιες, καλές με όλους π.χ.
Ντενίσα σε Ρεμούνδου, παλιά.

Επίσης μερικές δεν είναι καλές με τους περισσότερους
αλλα με κάποιους να είναι καλές, π.χ.
η Άννα η μυστήρια είναι καλή με μένα
διότι την ξέρω από παλιά, από στούντιο !  :rockon:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.927
Πόντοι
24.596
Πολύ σωστός !  :rockon:

Μπορεί μία να είναι καλή για μερικούς, αλλά
για άλλους όχι καλή.

Βέβαια, υπάρχουν μερικές που είναι χάλια με όλους
και μερικές, σπάνιες, καλές με όλους π.χ.
Ντενίσα σε Ρεμούνδου, παλιά.

Επίσης μερικές δεν είναι καλές με τους περισσότερους
αλλα με κάποιους να είναι καλές, π.χ.
η Άννα η μυστήρια είναι καλή με μένα
διότι την ξέρω από παλιά, από στούντιο !  :rockon:
:thumbsup:

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Δηλαδη εσυ αμφισβητεις το τι εζησα για να καταλαβω;και αν το εζησα πρεπει να το φιλτραρω για να μην την πατησει κανεις μετα;πηρα κανεναν απο το χερι να τη γαμησει;ολοι μεγαλα παιδια ειναι εδω,οποιος δεν εχει τη στοιχειδη λογικη να παει και να δει μονος του και να αποφασισει φταιω εγω;

Εσύ γράφε ότι θέλεις-μπορεί να πεις κιόλας ότι είδες την Κοκκινοσκουφίτσα να δουλεύει στο χόστελ και απ'έξω περίμεναν για να μπουν η Χιονάτη με τους 7 νάνους.

Πρέπει να καταλάβεις όμως και να το έχεις κατά νου,ότι τα γραφόμενά σου επηρεάζουν-όπως άλλωστε και όσα έγραφες σαν "μέλος της Creambie Clan".

Μήπως θέλεις να σου υπενθυμήσω πως ξεκινούν οι κριτικές των δύο που πέρασαν με την συγκεκριμένη μετά την κριτική σου και έφαγαν φόλα;

"Ορμώμενος από την τελευταία κριτική είπα να περάσω να δοκιμάσω τη Σαμπρίνα"

"Θυμηθηκα την κριτικη που μπορειτε να δειτε παρακατω και πονταρα τις εναπομειναντες ψυχικες μου μαρκες"

Ή μήπως να σου πω για τις μαρτυρίες δύο εξωθεσμικών που δεν γράφουν,παρακινήθηκαν από την κριτική σου,την επέλεξαν και όχι μόνο κλαίνε το 10άρικο (που δεν τους περίσσευε κιόλας) αλλά μού είπαν να σου δώσω και χαιρετίσματα;

Και δεν ήταν ούτε κωλόγεροι,ούτε βρωμιάρηδες,ούτε και παρτσακλά.

Το νόμισμα λοιπόν έχει και κορώνα και γράμματα-ειδάλλως είναι πλαστό.

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
Ρε παιδιά,στην κριτική του Αθανασιάδη γράφει ότι τον προηγούμενο τον ξεπέταξε σε 2 λεπτά.Κι εγώ είχα σκοπό να παώ με την Σαμπρίνα,αλλά ήξερα ότι μπορεί να με ξεπετάξει.Γιατί να έχουμε την εμπειρία του Αθανασιάδη και όχι αυτού που ξεπέταξε?

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Σιγα μην τον δειρουμε κιολας. Συνελθετε καποιοι.
Για την ιστορια και προς σεβασμο καποιου συναγωνιστη που μπορει να μπερδευτει, να αναφερω οτι ημουν καθαρος και ξυρισμενος (σιγουρα πιο πολυ απο την κοπελα) και  εμφανισιακα ειμαι μια χαρα. Δεν το λεω επειδη το πηρα προσωπικα, στα αρχιδια μου.
Μην εχουν την ψευδαισθηση καποιοι ομως πως εκεινους θα τους γουσταρει και θα ριξουν γαμησαρα.
Και ειναι και μετρια προς τα κατω εμφανισιακα, ακομα και για μεταξι. Αμα καποιος γουσταρει τζογο υπαρχουν πολυ πιο ομορφες να ρισκαρει.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.927
Πόντοι
24.596
Εσύ γράφε ότι θέλεις-μπορεί να πεις κιόλας ότι είδες την Κοκκινοσκουφίτσα να δουλεύει στο χόστελ και απ'έξω περίμεναν για να μπουν η Χιονάτη με τους 7 νάνους.

Πρέπει να καταλάβεις όμως και να το έχεις κατά νου,ότι τα γραφόμενά σου επηρεάζουν-όπως άλλωστε και όσα έγραφες σαν "μέλος της Creambie Clan".

Μήπως θέλεις να σου υπενθυμήσω πως ξεκινούν οι κριτικές των δύο που πέρασαν με την συγκεκριμένη μετά την κριτική σου και έφαγαν φόλα;

"Ορμώμενος από την τελευταία κριτική είπα να περάσω να δοκιμάσω τη Σαμπρίνα"

"Θυμηθηκα την κριτικη που μπορειτε να δειτε παρακατω και πονταρα τις εναπομειναντες ψυχικες μου μαρκες"

Ή μήπως να σου πω για τις μαρτυρίες δύο εξωθεσμικών που δεν γράφουν,παρακινήθηκαν από την κριτική σου,την επέλεξαν και όχι μόνο κλαίνε το 10άρικο (που δεν τους περίσσευε κιόλας) αλλά μού είπαν να σου δώσω και χαιρετίσματα;

Και δεν ήταν ούτε κωλόγεροι,ούτε βρωμιάρηδες,ούτε και παρτσακλά.

Το νόμισμα λοιπόν έχει και κορώνα και γράμματα-ειδάλλως είναι πλαστό.
καταρχην δεν δεχομαι απο ΚΑΝΕΝΑΝ να αμφισβητει τη γνησιοτητα των γραφομενων μου.εχω γραψει κριτικη που ανεφερα οτι γαμουσα και μου επεσε η αλλη που ξεκαθαρα εφαγα φολα.θα μπορουσα αν ημουν ανειλικρινης να μην τις γραψω καν,αν ηθελα να χτισω και καλα το προφιλ του σουπερ γαμια.  Και τι σχεση εχει η creampie clan;πες μου κιολας οτι επειδη γραφω στο survivor επηρεαζω καποιους να το βλεπουν και να αποβλακωνονται.να ξαναπω για πολλοστη φορα λοιπον οτι στην κριτικη εγραψα ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι αυτη ηταν η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου εμπειρια.καθε κριτικη δεν αποτελει και προτροπη για την μια η την αλλη κατευθυνση.για αυτο ποτε δεν λεω "συνιστατε" η "σπευσατε".λεω ΕΓΩ θα τη ξαναπροτιμουσα η οχι.  Αν καποιος δεν μπορει να καταλαβει οτι μια πετυχημενη η οχι  συνευρεση ειναι πολυπαραγοντικη δεν φταιω εγω. Και δεν καταλαβα,τι θελουν οι φιλοι σου,να τους δωσω τα δεκαρικα πισω;τους εγγυηθηκα τιποτα ομολογα; αν καποιος δεν ξερει να κρινει μονος του και να φερθει αναλογα,να παρει τις οποιες  αποφασεις του θα φταιει καποιος αλλος;  αν καποιος δεν μπορει να καταλαβει οτι ακομη και με τη γκομενα σου η τη γυναικα σου μπορει να γαμηθεις μερα με τη νυχτα ακομα και με τη διαφορα ωρων,ποσο μαλλον με μια πουτανα μαλλον δεν ξερει οχι μονο τιποτα απο πουτανες αλλα απο γυναικες γενικοτερα.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.927
Πόντοι
24.596
Ρε παιδιά,στην κριτική του Αθανασιάδη γράφει ότι τον προηγούμενο τον ξεπέταξε σε 2 λεπτά.Κι εγώ είχα σκοπό να παώ με την Σαμπρίνα,αλλά ήξερα ότι μπορεί να με ξεπετάξει.Γιατί να έχουμε την εμπειρία του Αθανασιάδη και όχι αυτού που ξεπέταξε?
πεστο ρε τυπε :hi:

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
194
Like
25.373
Πόντοι
33.818
καταρχην δεν δεχομαι απο ΚΑΝΕΝΑΝ να αμφισβητει τη γνησιοτητα των γραφομενων μου.εχω γραψει κριτικη που ανεφερα οτι γαμουσα και μου επεσε η αλλη που ξεκαθαρα εφαγα φολα.θα μπορουσα αν ημουν ανειλικρινης να μην τις γραψω καν,αν ηθελα να χτισω και καλα το προφιλ του σουπερ γαμια.  Και τι σχεση εχει η creampie clan;πες μου κιολας οτι επειδη γραφω στο survivor επηρεαζω καποιους να το βλεπουν και να αποβλακωνονται.να ξαναπω για πολλοστη φορα λοιπον οτι στην κριτικη εγραψα ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι αυτη ηταν η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου εμπειρια.καθε κριτικη δεν αποτελει και προτροπη για την μια η την αλλη κατευθυνση.για αυτο ποτε δεν λεω "συνιστατε" η "σπευσατε".λεω ΕΓΩ θα τη ξαναπροτιμουσα η οχι.  Αν καποιος δεν μπορει να καταλαβει οτι μια πετυχημενη η οχι  συνευρεση ειναι πολυπαραγοντικη δεν φταιω εγω. Και δεν καταλαβα,τι θελουν οι φιλοι σου,να τους δωσω τα δεκαρικα πισω;τους εγγυηθηκα τιποτα ομολογα; αν καποιος δεν ξερει να κρινει μονος του και να φερθει αναλογα,να παρει τις οποιες  αποφασεις του θα φταιει καποιος αλλος;  αν καποιος δεν μπορει να καταλαβει οτι ακομη και με τη γκομενα σου η τη γυναικα σου μπορει να γαμηθεις μερα με τη νυχτα ακομα και με τη διαφορα ωρων,ποσο μαλλον με μια πουτανα μαλλον δεν ξερει οχι μονο τιποτα απο πουτανες αλλα απο γυναικες γενικοτερα.

Δεν έχει like να πατήσω.... :thumbsup:

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836

Και μόνο που αναρωτήθηκες τί σχέση έχουν τα όσα έγραφες στην creambie clan με το τί γράφουμε γενικά και το πόσο επηρεάζονται πολλοί,με κάνουν και αναρωτιέμαι γιατί κάθησα και ασχολήθηκα  (επανειλημμένως μάλιστα) μαζί σου.

Μίλα μόνος σου λοιπόν και για να είμαστε ξεκάθαροι μακρυά από εμένα.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.927
Πόντοι
24.596
Και μόνο που αναρωτήθηκες τί σχέση έχουν τα όσα έγραφες στην creambie clan με το τί γράφουμε γενικά και το πόσο επηρεάζονται πολλοί,με κάνουν και αναρωτιέμαι γιατί κάθησα και ασχολήθηκα  (επανειλημμένως μάλιστα) μαζί σου.

Μίλα μόνος σου λοιπόν και για να είμαστε ξεκάθαροι μακρυά από εμένα.
το εισαι καλος ενημερωτης δεν σου δινει κανενα δικαιωμα να αμφισβητεις οτι δεν γουσταρεις.και για να τελειωνουμε με την creampie clan,εκει ανεβαζα ιστοριες με ακαποτα με γκομενες και ΜΟΝΟ.οτι κανει το 99,9 τοις εκατο οσων γαμανε γκομενες δηλαδη.και πιστεψε με θα ζησω και χωρις εσενα.

petroszzr

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2016
Like
320
Πόντοι
26
καλησπερα παιδια.δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσοι τσακωμοι και τόση κουβεντα για τις κρητικες καποιον συναγωνιστων.τα κοριτσια που δουλευουν στα σπιτια μη ξεχνάμε ότι έχουν και κάποιο γούστο.άλιος θα γαμηθουν με τον νάσο,άλιος θα γαμηθουν με μενα,άλιος θα γαμηθουν με τον digweed!!!καλό είναι λοιπόν να παίρνουμε μια γεύση από τις κριτικες των συναγωνιστών και να πηγαινουμε να βλεπουμε μόνοι μας το καθε κορίτσι!!!εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω και ότι βρέξει ας κατεβασει με δική μας ευθύνη πάντα!!!!!!!!!!

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.927
Πόντοι
24.596
καλησπερα παιδια.δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσοι τσακωμοι και τόση κουβεντα για τις κρητικες καποιον συναγωνιστων.τα κοριτσια που δουλευουν στα σπιτια μη ξεχνάμε ότι έχουν και κάποιο γούστο.άλιος θα γαμηθουν με τον νάσο,άλιος θα γαμηθουν με μενα,άλιος θα γαμηθουν με τον digweed!!!καλό είναι λοιπόν να παίρνουμε μια γεύση από τις κριτικες των συναγωνιστών και να πηγαινουμε να βλεπουμε μόνοι μας το καθε κορίτσι!!!εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω και ότι βρέξει ας κατεβασει με δική μας ευθύνη πάντα!!!!!!!!!!
ετσι τυπε :thumbsup:

petroszzr

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2016
Like
320
Πόντοι
26
δε χρειάζονται τσακωμοί μεταξύ μας!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom