ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.919
- Πόντοι
- 24.596
εγω προσωπικα τυπε δεν ειμαι καθολου του τσακωμουδε χρειάζονται τσακωμοί μεταξύ μας!!!!!!!
εγω προσωπικα τυπε δεν ειμαι καθολου του τσακωμουδε χρειάζονται τσακωμοί μεταξύ μας!!!!!!!
και ετσι πρεπει ρε νασο!εγω προσωπικα τυπε δεν ειμαι καθολου του τσακωμου
Έτσι ακριβώς ,ειδικά η τελευταία πρόταση με βρίσκει συμφωνω 100% ,αν βγάλουμε το αντίτιμο από την τσέπη μας είναι πια αποκλειστικά δική μας η επιλογήκαλησπερα παιδια.δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσοι τσακωμοι και τόση κουβεντα για τις κρητικες καποιον συναγωνιστων.τα κοριτσια που δουλευουν στα σπιτια μη ξεχνάμε ότι έχουν και κάποιο γούστο.άλιος θα γαμηθουν με τον νάσο,άλιος θα γαμηθουν με μενα,άλιος θα γαμηθουν με τον digweed!!!καλό είναι λοιπόν να παίρνουμε μια γεύση από τις κριτικες των συναγωνιστών και να πηγαινουμε να βλεπουμε μόνοι μας το καθε κορίτσι!!!εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω και ότι βρέξει ας κατεβασει με δική μας ευθύνη πάντα!!!!!!!!!!
Ετσι ακριβως.Τα ελεγα και στο νημα του Πικερ παλιοτερα.Αλλους τους ξεπετανε σε 2 λεπτα και αλλο καθομαστε εως 20 λεπτα στο δωματιο και με τα ιδια λεφτα,τι να κανουμε τωρα;Αλλοι πανε για να το χωσουν σε μια τρυπα και αλλοι κανουν ερωτα στα μπουρδελα.Και φυσικα οι φολες συμβαινουν σε ολους και καλο ειναι να αποφευγονται μεσω των ενημερωσεων και κριτικων.Αλλα φαινεται μερικοι πεφτουν συνεχως σε φολα.καλησπερα παιδια.δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσοι τσακωμοι και τόση κουβεντα για τις κρητικες καποιον συναγωνιστων.τα κοριτσια που δουλευουν στα σπιτια μη ξεχνάμε ότι έχουν και κάποιο γούστο.άλιος θα γαμηθουν με τον νάσο,άλιος θα γαμηθουν με μενα,άλιος θα γαμηθουν με τον digweed!!!καλό είναι λοιπόν να παίρνουμε μια γεύση από τις κριτικες των συναγωνιστών και να πηγαινουμε να βλεπουμε μόνοι μας το καθε κορίτσι!!!εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω και ότι βρέξει ας κατεβασει με δική μας ευθύνη πάντα!!!!!!!!!!
τι θέλεις να πεις???δε το καταλαβα.γελάει ο κόσμος. ...οι κοπέλες το ξέρουν?
ε ναι.Έτσι ακριβώς ,ειδικά η τελευταία πρόταση με βρίσκει συμφωνω 100% ,αν βγάλουμε το αντίτιμο από την τσέπη μας είναι πια αποκλειστικά δική μας η επιλογή
τυπε ο Πικερ σε ποια απο τις δυο κατηγοριες ανηκει :S :S :SΕτσι ακριβως.Τα ελεγα και στο νημα του Πικερ παλιοτερα.Αλλους τους ξεπετανε σε 2 λεπτα και αλλο καθομαστε εως 20 λεπτα στο δωματιο και με τα ιδια λεφτα,τι να κανουμε τωρα;Αλλοι πανε για να το χωσουν σε μια τρυπα και αλλοι κανουν ερωτα στα μπουρδελα.Και φυσικα οι φολες συμβαινουν σε ολους και καλο ειναι να αποφευγονται μεσω των ενημερωσεων και κριτικων.Αλλα φαινεται μερικοι πεφτουν συνεχως σε φολα.
Ετσι ακριβως.Τα ελεγα και στο νημα του Πικερ παλιοτερα.Αλλους τους ξεπετανε σε 2 λεπτα και αλλο καθομαστε εως 20 λεπτα στο δωματιο και με τα ιδια λεφτα,τι να κανουμε τωρα;Αλλοι πανε για να το χωσουν σε μια τρυπα και αλλοι κανουν ερωτα στα μπουρδελα.Και φυσικα οι φολες συμβαινουν σε ολους και καλο ειναι να αποφευγονται μεσω των ενημερωσεων και κριτικων.Αλλα φαινεται μερικοι πεφτουν συνεχως σε φολα.
φιλε μου νεαρχε,παιζει ρολο και η εμφανιση μας.αν ειναι καθαρος,αν εισαι γυμνασμενος,αν εισαι ομορφος,αν εισαι ευγενικος.κ.τ.λ......Ετσι ακριβως.Τα ελεγα και στο νημα του Πικερ παλιοτερα.Αλλους τους ξεπετανε σε 2 λεπτα και αλλο καθομαστε εως 20 λεπτα στο δωματιο και με τα ιδια λεφτα,τι να κανουμε τωρα;Αλλοι πανε για να το χωσουν σε μια τρυπα και αλλοι κανουν ερωτα στα μπουρδελα.Και φυσικα οι φολες συμβαινουν σε ολους και καλο ειναι να αποφευγονται μεσω των ενημερωσεων και κριτικων.Αλλα φαινεται μερικοι πεφτουν συνεχως σε φολα.
φιλε μου νεαρχε,παιζει ρολο και η εμφανιση μας.αν ειναι καθαρος,αν εισαι γυμνασμενος,αν εισαι ομορφος,αν εισαι ευγενικος.κ.τ.λ......
παιζει ρολο η καθαριοτητα η ευγενεια κ.τ.λΠως γινεται μια τυπισσα να είναι καλη σε κάποιον και φολα σε κάποιον αλλον ;;; ή είναι φολα ή δεν είναι χμμμ
εσυ φιλε μου το πηγες αλλου.....φιλε βαλε και το πλουσιος μεσα και δεν χρειαζεσαι καθολου τις πουτανες
γαμας οποια γκομενα θελεις
Γιωργο σε λενε ρεευχαριστω πολυ
Πως γινεται μια τυπισσα να είναι καλη σε κάποιον και φολα σε κάποιον αλλον ;;; ή είναι φολα ή δεν είναι χμμμ
Σε ποια κατηγορια ανηκει δε ξερω αφου ο καθενας τι κανει στο δωματιο ειναι προσωπικο του ζητημα.Αυτο που ξερω ειναι οτι προσπαθουσαν να του τη πουν για τα μπουρδελα και να υποβιβασουν αυτη τη δραστηριοτητα και αυτη τη διεξοδο λεγοντας οτι στα μπουρδελα δεν κανεις ερωτα.Ατομα ειτε παντρεμενα που λογικο ειναι να μη πηγαινουν με τη συχνοτητα του Πικερ που απεδειξε οτι και και με λιγα χρηματα μπορεις να κανεις αυτο που σ αρεσει αλλα ακομα χειροτερα ατομα που η επαφη τους με τις γυναικες ειναι απο τη τηλεοραση.τυπε ο Πικερ σε ποια απο τις δυο κατηγοριες ανηκει :S :S :S
τυπε σε αυτο τον παραδεχομαι τον Πικερ,ενω διαφωνω στο κολλημα που εχει,παραδεχομαι οτι ειναι ακεραιος.και αυτος τον ερωτα ψαχνει μωρε,φανηκε με την Κορινα,παρολο οτι εγινε φορτικος.αν του ελεγε η Κορινα να φυγουν μαζι θα τα χε παρατησει ολα.Σε ποια κατηγορια ανηκει δε ξερω αφου ο καθενας τι κανει στο δωματιο ειναι προσωπικο του ζητημα.Αυτο που ξερω ειναι οτι προσπαθουσαν να του τη πουν για τα μπουρδελα και να υποβιβασουν αυτη τη δραστηριοτητα και αυτη τη διεξοδο λεγοντας οτι στα μπουρδελα δεν κανεις ερωτα.Ατομα ειτε παντρεμενα που λογικο ειναι να μη πηγαινουν με τη συχνοτητα του Πικερ που απεδειξε οτι και και με λιγα χρηματα μπορεις να κανεις αυτο που σ αρεσει αλλα ακομα χειροτερα ατομα που η επαφη τους με τις γυναικες ειναι απο τη τηλεοραση.
Χρονια πολλα Γιωργο...ναι νασο