Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Όσο αφορά τα likes (τα δικά μου) παίζει χρηματικο στοίχημα μεταξύ φίλων (όχι μέλη στο μπου) το οποιο με την κατάταξη μου στους #10 αξιολογητες κερδισα. Μερος των χρημάτων το μοιράζομαι με όλους αυτούς που συντέλεσαν να το κερδίσω.

2 μήνες στο μπου, 1030 post,1563 Likes, #10 αξιολογητης στα likes.

Συνημμένα

• 20170807_180811.jpg
    20170807_180811.jpg
    362,1 KB · Εμφανίσεις: 51
  • D A B.gif
    D A B.gif
    2,5 MB · Εμφανίσεις: 56

TUPAMAROS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2017
Κριτικές
7
Like
287
Πόντοι
280
Ρε φίλε δε θα στο κάνω και πενηνταράκια. Μη τα θέλεις όλα στο πιάτο. Βάλε και λίγο το μυαλουδάκι σου να δουλέψει..... :idiot:

Κατ'αρχήν δεν σε ξέρω αλλά και από τον τρόπο που απάντησες ούτε και θέλω να σε μάθω.
Σε ρώτησα κάτι και θα μπορούσες να απαντήσεις με έναν νορμάλ τρόπο αλλά επέλεξες την δήθεν εξυπνάδα.
Σου επιστρέφω λοιπόν το emoticon  :idiot: και μια και είσαι τόσο έξυπνος,δώσε μου λίγες από τις πολλές στροφές του μυαλού σου
Προηγουμένως όμως μάθε τι ακριβώς σημαίνει το κάθε emoticon που χρησιμοποιείς όχι μόνο σε μένα αλλά και σε άλλους ακόμη και στις ενημερώσεις που γράφεις  χαρακτηρίζοντας άσχημα τις κοπέλες των σπιτιών.Καλή συνέχεια.

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396

Συνημμένα

• FDoc.jpg
    FDoc.jpg
    312,9 KB · Εμφανίσεις: 65

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818
Όσο αφορά τα likes (τα δικά μου) παίζει χρηματικο στοίχημα μεταξύ φίλων (όχι μέλη στο μπου) το οποιο με την κατάταξη μου στους #10 αξιολογητες κερδισα. Μερος των χρημάτων το μοιράζομαι με όλους αυτούς που συντέλεσαν να το κερδίσω.

2 μήνες στο μπου, 1030 post,1563 Likes, #10 αξιολογητης στα likes.
Πολύ έξυπνους φίλους έχεις..... :jerking: :jerking: :jerking: Έβγαλες και φράγκα όπως λες....Κανονικά και ένα ban πρέπει να πάρεις για να δέσει.

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Πολύ έξυπνους φίλους έχεις.Έβγαλες και φράγκα όπως λες....Κανονικά και ένα ban πρέπει να πάρεις για να δέσει.

To ban γίνεται συνήθως για τρεις λόγους: για spamming, για trollingή για stalking. Δηλαδή το ban το τρώει κάποιος που ποστάρει διαφημίσεις, γαμάει την συζήτηση ή ασκεί ψηφιακή τρομοκρατία ή σεξουαλική παρενόχληση σε άλλους χρήστες.

Το #8 Είναι το αγαπημένο μου νούμερο!  :-*

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818
To ban γίνεται συνήθως για τρεις λόγους: για spamming, για trollingή για stalking. Δηλαδή το ban το τρώει κάποιος που ποστάρει διαφημίσεις, γαμάει την συζήτηση ή ασκεί ψηφιακή τρομοκρατία ή σεξουαλική παρενόχληση σε άλλους χρήστες.
Έχει και άλλους λόγους, όπως το να κάνεις 10 κλώνους....Απορώ πως δεν σε έστειλαν ακόμα. Μάλλον δεν το αντιλήφθηκε ακόμα ο Αντισθένης.
Εξάλλου το σύστημα με τα likes για κάποιο λόγο το έστησε και σίγουρα όχι για να βγάλεις λεφτά εσύ. Τώρα αν δεν έχει πρόβλημα στο να το γαμήσουν εντελώς εγώ πάω πάσο...

Mr.Quinlan

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Έτσι μπράβο,έρχεσαι στα λόγια μου.
Κοίτα λοιπόν την επόμενη φορά που θα γράψεις σε νήμα που έχει like να ζητήσεις (όπως κάνεις συνήθως) να σου κάνουν like ή να βάλεις χέρι (όπως κάνεις συνήθως) σε όσους γνωστούς σου ξέχασαν να σου κάνουν.
(Πριν αποσυνδεθείς για ξαναμέτρησέ τα:
Τόση ώρα μπορεί να αυξήθηκαν!!!
Και προσοχή:Μη χαλάς την αναλογία ποστ/like!!!)

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Κι όχι μονο στις κριτικές, αλλα και αλλού θα ΄λεγα εγώ.......(Αναφέρομαι σε άλλο μελος). Λιγη παρατηρητικοτητα χρειαζεται. Τιποτ΄ άλλο...... ;)

Η κατσίκα του γείτονα όσο και να προσεύχεται  κάποιος,δύσκολα ψοφάει! :-
Απ'την άλλη,βρε καλέ μου Εκλεκτικέ αφού σε νοιάζουν και σε κόβουν τόσο τα like κάνε κάτι.
Στην ανάγκη ζήτα από τον Digweed ή από τη Χατζή να σου δώσουν καμμιά χιλιάδα να ξεχειμωνιάσεις!  :P

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Έχει και άλλους λόγους, όπως το να κάνεις 10 κλώνους....Απορώ πως δεν σε έστειλαν ακόμα. Μάλλον δεν το αντιλήφθηκε ακόμα ο Αντισθένης.
Εξάλλου το σύστημα με τα likes για κάποιο λόγο το έστησε και σίγουρα όχι για να βγάλεις λεφτά εσύ. Τώρα αν δεν έχει πρόβλημα στο να το γαμήσουν εντελώς εγώ πάω πάσο...

Μην υποτιμάς τους υπεύθυνους του  Site και μάλιστα δημόσια, ύστερα από όλες αυτές τις δυσκολίες που έχουν περάσει στο παρελθόν για να εξακολουθεί να υπάρχει αυτή η σελίδα, και γράφεις εσύ ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία την γνώμη σου και να μοιράζεσαι μαζί μας τις εμπειρίες σου!
warnban.gif
 [/color[/URL]]

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818
Μην υποτιμάς τους υπεύθυνους του  Site και μάλιστα δημόσια, ύστερα από όλες αυτές τις δυσκολίες που έχουν περάσει στο παρελθόν για να εξακολουθεί να υπάρχει αυτή η σελίδα και γράφεις εσύ ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία την γνώμη σου και να μοιράζεσαι μαζί μας τις εμπειρίες σου!
Δεν τους υποτιμώ, ίσα ίσα που λέω πως δεν θα έπρεπε τρόμπες σαν εσένα να χαλάνε αυτό που υπάρχει εδω μέσα. Ξαναλέω, αν δεν έχουν θέμα αυτοί εγώ πάω πάσο....

Bugatti

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2017
Like
18
Πόντοι
0
Έτσι μπράβο,έρχεσαι στα λόγια μου.
Κοίτα λοιπόν την επόμενη φορά που θα γράψεις σε νήμα που έχει like να ζητήσεις (όπως κάνεις συνήθως) να σου κάνουν like ή να βάλεις χέρι (όπως κάνεις συνήθως) σε όσους γνωστούς σου ξέχασαν να σου κάνουν.
(Πριν αποσυνδεθείς για ξαναμέτρησέ τα:
Τόση ώρα μπορεί να αυξήθηκαν!!!
Και προσοχή:Μη χαλάς την αναλογία ποστ/like!!!)

Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο καμένος πρέπει να είναι κάποιος για να ζητάει like ή να παραπονιέται ότι δεν του έκαναν like και στο καπάκι να λέει για τα like των άλλων.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Ας τοποθετηθώ και εγώ και για τα δύο ζητήματα:

1.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ αυτό που έκανε ο Doctor T.

Δίχως πολλά πολλά στην καλύτερη των περιπτώσεων θα έπρεπε να του αφαιρεθούν όλα τα like που έκανε για συγκεκριμένο σκοπό (όπως άλλωστε παραδέχθηκε ο ίδιος) και στη χειρότερη θα έπρεπε να μπαναριστεί.
Τον στήριξα στο θρεντ με τις ενημερώσεις που έκανε αλλά άλλο το ένα και άλλο το άλλο.

2.Ως προς το προσωπικό θέμα για το οποίο έκανα μια ερώτηση αλλά απάντηση δεν πήρα.

Λαμβάνω την μη απάντηση,ως αναφορά της συγκεκριμένης κατηγορίας περί κλώνων (προκειμένου να βγει ή να είναι κάποιος πρώτος σε like ΕΚΤΟΣ του τομέα των κριτικών) προς το πρόσωπό μου.
Η κυρία Χατζή τίθεται-εκ της λογικής-εκτός των "υπόπτων".

Λυπάμαι λοιπόν αγαπητέ Εκλεκτικέ που δεν μπορώ να σε γαμωσταυρήσω (αναφέρω την πιο ελαφριά εκδοχή ύβρεως για να μη πιάσω την πιο βαριά που άνετα θα σου έλεγα...) μόνο και μόνο επειδή σε γνώρισα προσωπικά και σε βοήθησα -γενικώς και ειδικώς-παντοιοτρόπως.

Το "ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχάριστου" είναι αυτό που σε χαρακτηρίζει πλέον-αν και ομολογώ δεν αποδίδει πλήρως τη γλοιώδη εικόνα που έχω για εσένα.

ΥΓ:Με την ευκαιρία:

Εντός ολίγου αποστέλλω πμ στην Κυρία Χατζή να σου παραχωρήσει χίλια like από τα δικά της.
Άλλα χίλια θα σου προσφέρω εγώ τα οποία δεν θα μου λείψουν-ας είναι καλά οι κλώνοι μου...

Έτσι λοιπόν θα ανέβεις στην ιεραρχία των like και δεν θα χρειαστεί να πρήζεις τους όρχεις των "φίλων" σου γιατί δεν σου έκαναν ή αν και πότε θα σου κάνουν...

ΑΞΙΟΣ!

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
ban τον doctor T
ο σκοπος του σαιτ είναι να παρεχουμε ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ενημερωση χωρις καμια απολυτως ενδειξη κακοβουλίας

πιστευω πρεπει να φαει ban

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
με καποιους να βαζουν κλονους  λογικο ειναι να εχουν  like   και εξυπηρετουν καποια συμφεροντα    

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Έφυγε το μαλακιστήρι. Τώρα αφαιρούνται όλα τα like/κριτικές κλπ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom