Επισκέπτης
Έφυγε το μαλακιστήρι. Τώρα αφαιρούνται όλα τα like/κριτικές κλπ.
Φιλε πρεπει επειγοντως να ξεκινησεις να μπαναρεις IPs...εχει γινει του κλωνου το καγκελο εδω μεσα.
Ban σε DoctorT.
Φιλε πρεπει επειγοντως να ξεκινησεις να μπαναρεις IPs...εχει γινει του κλωνου το καγκελο εδω μεσα.
Aυτή δεν πρόκειται να στρώσει.Μεσα στη μιρλα.
-πιστευω οτι περασες ακομα χειροτερα απ'οτι εγω.
κριμα και ειναι ωραιο μωρο. Ελπιζω να στρώσει στο μέλλον.
Έχετε δίκιο και οι δύο σας.. Όλα ξεκινούν και τελειώνουν σε εμάς. Η συγκεκριμένη δε μιλάει ούτε ελληνικά, ούτε αγγλικά. Σκεφτείτε λίγο να θέλετε να συννενοηθείτε την ώρα του σεξ και πάντα υπό πίεση χρόνου. Σκεφτείτε να σας υπενθυμίζει από το 6λεπτο και μετά αυτή και η υπηρεσία της το χρόνο κάθε λίγα δευτερόλεπτα. Σκεφτείτε να σας κάνει πρόταση την ώρα που βλέπει ότι θέλετε να το απολαύσετε για παραπάνω λεφτά αλλιώς δρόμο. Σκεφτείτε και να της λέτε "όχι δε σου δίνω συν 20, άρα 40 ευρώ" και να σου λέει "έχεις μισό λεπτό να τελειώσεις" και μόλις τελειώσεις να σου φωνάζει "ΜΠΡΑΒΟ" και να σε αφήσει να παίζεις το πέος σου γιατί πολύ απλά δεν τη νοιάζει καν το ότι είσαι στη στιγμή της κορύφωσης... η οποία ήρθε βεβιασμένα και στο χέρι κυριολεκτικά για να προλάβει να δαγκώσει και άλλο επίδοξο θύμα σαν του λόγου μου. Τώρα έχετε μια καλή ιδέα.
Απογοητεύτηκα πάρα πολύ χθες, όχι απλά για τα χρήματα που καλώς ή κακώς δε μας χαρίζονται αλλά λόγω απαράδεκτης συμπεριφοράς και πίεσης. Όταν κάτι όχι μόνο δεν το ευχαριστιέσαι αλλά τελικά σε προσβάλλει, πιέζει και αγχώνει, τότε δε μένει παρά μόνο το αίσθημα της θλίψης.
Αυτό ήθελα να περάσω στην κριτική μου και μόνο κερδισμένος βγήκα από αυτήν μας τη συζήτηση, γιατί την άλλη φορά σίγουρα θα το κάνω θέμα. Είμαι σχετικά άπειρος και έχω ακούσει μπράβους και τέτοια και δε θέλω μπλεξίματα. Αλλά αφού έχουμε το δικαίωμα επιστροφής ακόμα και χρημάτων, τότε οφείλουμε να το χρησιμοποιούμε.